5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Noodlee #3889 Hátőő... mostanában már nem játszom vele, szal lehet, hogy ott még nem tartasz... :)
Ha vázolnád, hogy hol kezdődik a 3. Act, mert már elfelejtettem :P -
#3888 hali,most ismerkedem ezzel a cuccal és naon tetszik,kicsit még bonyi nekem ez a sok varázylat,képesség mert még nem toltam sok rpg-t csak most vhogy rámjött,esetleg van egy két okosság amit érdemes tudni,csa dióhéjban?má nézegettem a magyar ds2 oildalt is az is jó informatív,kösze -
#3887 hümmmm,most így nem rémlik megmentettem-e valakit ,de tuti :-pp -
Noodlee #3886 Az a néni kell oda, akit megmentesz a jégbarlangokban, ott, ahol van az a nagy csúnya mágusbácsi. -
#3885 Bár már ACT 3-ban vagyok,de most csinálgatom az ACT 2-es mellékquesteeket.
Amikor vannak azok a rituálék,amiket én megzavarok,több ilyen barlang is van,s néhányban van ajtó,amin nem engednek át,ott,hogy lehet átmenni? -
szatyor #3884 koszonom megnezem -
#3883 sztem ez a gondod:
http://dungeonsiege2.uw.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=1&categories=A+j%E1t%E9kkal+kapcsolatos+k%E9rd%E9sek#12 -
szatyor #3882 vki tudna abban segiteni, hogy az act 1 5. kuldetesenel talalhato dryad exile colonyban , ha megolok mindenkit, kiveve persze azt az atkozott ven marhat aki ott ordibal, hogy "help me, young one!" akkor is ha mindeki halott es nincs korulotte senki, de csapolja a levegot es vigyorog.. na innen en nem tudtam tovabbmenni sehogy, mindent korbejarva se.. elvileg ez foszal a cselekmenyben, gondolom.. de ha vmit kell csinalni akkor szivesen varom az otleteket;]
danke. -
netuddki #3881 arra a nagy pöcsre yah
de nemvan mit megeröltetnem :p
ugyhogy lécci mit is kell?
-
zsotesz #3880 Igen, voltam már ott is le is öltem őket. Mondom, egy darab piros pontot nem látok már a térképen. -
htibor #3879 Az északi falon voltál már?
Oda kicsit körülményesen lehet feljutni és 5-6 Morden van ott...
Északi kapu mellett fel a lépcsőkön, majd át a két épület között a pallón és már hentelhetsz is. -
zsotesz #3878 #3862-ben írt problémával még senki sem találkozott? -
Noodlee #3877 zsal=szal -
Noodlee #3876 Ha arra a naaagy feketepáncélos bácsira gondolsz, akkor kicsit eröltesd meg az agyadat, mert a megoldás szinte magától adódik, mondhatni mást nem is lehet ott csinálni. -
Noodlee #3875 Most hogy mondod, ráillik a leírás. :D
Bár nem tudom, hogy akkor hogy játszotta a játékot, mert a főgonosz nemegyszer feltűnik, zsal annyit azért tudhatna, hogy az a főmufti. -
#3874 Lehet a főre gondol :) neki nagy kardja van és folyamatosan varázsolgat :) -
Noodlee #3873 Valami konkrétabbat kéne írnod(név, helyszín, stb) mert én így nem ismerek rá. -
Noodlee #3872 Használd a keresőt a lap alján. Már milliószor el lett mondva... -
netuddki #3871 hale
urak a game végén járok (asszem)és van egy csávo akit valszeg ki kellene nyírnom de semmire nem reagál.........
se villám se tűz se fizikai se death se cold se semminem öli meg :(még csak nem is sebzi ) :(
yo nagy kardja van a nevét nemtom (mert dühömben letöröltem e gémet csak a mentések vannak meg)de valami nagy hodályban van és yönnek a csicskái folyamatosan...
yahh és állandoan varázsolgat
nah szal ha valaki ráismer pls segijjen
-
#3870 Segitenétek! A patch feérakásakor ha végez automatikusan elindul a game?
De akkor is nálam azt irja ki hogy 2.0 verzio.
Hogvan ez? Vagy valamit nem jól csináltam? -
#3869 Akkor, miért van még ott a csillag és mit kell akkor csinálnom, ha mégis lenyomtam a sárkány ? -
Noodlee #3868 Akkor olyan hamar lenyomtad, hogy észre sem vetted :P -
#3867 Miért nem jön a sárkány?Film is volt ki is írta a nevét, de sárkány sehol.
-
barr #3866 Asszem tudom,merre járhatsz.egyenlőre nincs jelentősége,majd csak a későbbiekben lesz azzal kapcsolatban egy mellékküldetés,akkor meg fogod kapni,most ne izgulj miatta...
-
pozsy #3865 az első részben nem tudok bejutni 1 ajtón, valami kulcsról ír amin 1 X olvasható nem tudja vki hol az a kulcs? -
zsotesz #3864 Egy darab ellenfelet nem látok már, a térképen sem mutat piros pontot. Ez így viszont elég gáz. Egyébként ha kész a küldetés akkor kihez kell menni? Mert most az a kiscsávó aki eddig adta a küldetéseket, annak a feje felett nincs semmilyen kérdőjel. A kocsmában az egyik kis szobában van egy lift. Lementem, de csak egy könyvet találtam. Nincs ott semmi egyéb? -
Noodlee #3863 Nézzél szét alaposabban a városban.
Nézd végig a várfalakat is.
Ha valóban tök tiszta a város, akkor BUG lesz :( -
zsotesz #3862 Hali
Act III-ban annál a küldetésnél amikor ki kell űzni a mordeneket Kalahatria-ból van egy kis gondom. Elvileg még 8 Mordent kéne kinyírnom de már nincs egy sem. Hogy kell ezt a küldetést befejezni? -
zsotesz #3861 Deru küldijét közben megcsináltam. -
zsotesz #3860 Ott hol? Már Act III-ban vagyok, most kell beszélnem majd valami főnökkel.
Közben még egy gond, Deru küldetését csinálom. Két láda meg van most jön a harmadik. De hol? -
Noodlee #3859 Majd act 3. -
zsotesz #3858 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a Finalas küldetésben hol van a két Morden Camp. A tornyokat már felgyújtottam, az utolsónál találtam egy térképet is, de nem tudom merre tovább. -
#3857 napot! -
Noodlee #3856 Chipii már írt linket, hogy hol találsz leirást róla ezért nem írom le.
Amúgy nem egészen úgy van, ahogy ott leírták, de a lényege stimmel. -
Chipii #3855 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html
itt találsz erre is helpet, meg sok egyéb dologra -
#3854 Ha nem válaszolt senki akkor valószínűleg senki. -
viharhozo #3853 Nos? -
Noodlee #3852 Miért beszélsz többes számban?
Legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy elolvasod rendessen a kommenteket, ha reagálsz valamire. -
viharhozo #3851 Hali ismet, volna 1 kerdes megint.Vki tsinalta mar meg a Mysterius Mystery kuldetest? ha igen, rdekelnenek a reszletek -
barr #3850 megvolt,mondjuk max 2 perc volt...(2,1-es)