Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://www.gamespot.com/features/6131144/p-38.html
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
a 2. városban szükséged lesz egy finala nevû karira, aki felzsbadít neked egy új questet és többek között ide is vissza kell majd jönnöd
a 2. városban szükséged lesz egy finala nevû karira, aki felzsbadít neked egy új questet és többek között ide is vissza kell majd jönnöd
a térkép többi részét már felfedeztem, de itt van ez a fal, és nem tudom hogyan tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha mágikus sebzés növelését nézzük pl cmnél, ott van egyrészt +60%, +60%, majd 25% a quick castból, ezekbõl az eredeti sebzés 3.2-szerese jön ki, ez azért picit több mint bónusz, erre igencsak lehet alapozni😊 Mannaköltség: +150% manna brillanceból, -60% költség naturebondból, végeredményben az eredeti költség 16% árából varázsolhatunk ((100%-60%)/2.5). Heal spelleknél ugyanez: +50%, +100%, 25% quick, 3.75-szörös gyógyítás😊
Hasonlóan sebzésnövelés is jelentõs lehet, ha cuccokkal segíti meg az ember a skillbõl kapott resistet.
Persze ennyi skillpontot nem lehet mercenaryn szétosztogatni, de azért okosan gazdálkodva ott is elég szép növekedést érhetünk el minden téren.
Halál elleni resistet tud adni a lap dragon pet (immun curse, lightning+death resist, +power gyors újratöltõdés, str/int/dex bónusz, power extra sebzés), ez beleszámít a 2es bufflimitbe.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Sajnos az én "hátulgombolós" partimnak ezek nagyon magas értékek, gondolom a 100% dodge csak vmi "kivánság" lehet.
A közvetlenül sebzést nem adó powereket kijátszhatják a kányák, ilyen mint a gravity stone vagy az invulnerability. Olyasmit gondoltam mint a D&D-ben a mentõdobás mágia ellen.
1. Csak az AR ellen jó.
2. 100%-nál hatékony. 😊 Minél nagyobb annál jobb.
3. Absorb. Ezért kéne 36 nm szint.
Ez szokatlan egy gamától (persze nem logikátlan) hogy felfelé is lekorlátoz. A "kovácsos quest" amire hivatkoztál volt ez elsõ "kiakasztos" meglepõdésem, mert miután az ajtóban álló tagot mintegy 5 perces "faragással" kigyaktam az ajtó mögött még volt vagy 20 ilyen. A respawnos ötlet eszembe sem jutott!, külön hála!😊 Igen van olyan partim ahol a melee-s fazon dualwieldes és ráadásul a "szépapja" buzogányát forgatja az egyik kezében, hát a többieknek igencsak igyekeznie kell utána mert az attackwave-s power után nem sok kánya marad életben😊!
Az armor/dodge/resistance dolgokban:
- Az armor csak a to hit-et neheziti vagy mérsékli a sebzést is?
- A dodge mennyire "komoly" dolog és kb. mekkora értéknél hatékony?
- Van-e sansz a halál alapu mágiák rezisztálási sanszának a növelésére a tárgyak adta lehetõségeken kívül (a mimic-ek vmi borzalmasak!😊
+/-7 szinteltérés környékén van az a határ, amikor egyrészt egy kari erõsen csökkentett xpt kap, ha tehát felveszel egy jóval kisebb karit a csapatodba, akkor erre figyelj, mert ha neki túlságosan nagy szintû területre mentek, ott nem fog fejlõdni. Ekkor megoldás lehet, hogy késõbb veszed fel, mert a szintedtõl függõen a kocsmában lévõ/vagy még nem használt kísérõk szintje idõnként megnõ, vagy egy neki megfelelõ szintû területre viszed felszintezni.
Másrészt az ennyivel kisebb kari/monc alig bírja sebezni a nagyobbat. Ezt megfigyelheted, ha pl 13as körüli partival próbálod a kovácsos küldit megcsinálni, és a karilapon szereplõ sebzések töredékét sikerül csak bevinned (illetve fordított eset, amikor nagyon alacsony szintû területre mész, akkor alig sebzõdsz).
Ha nagyon lusta vagy kivárni a spawnt, és mászkálni sincs kedved, megcsinálhatod, hogy elmented, majd kilépsz, és újratöltöd, akkor újra népes lesz a vidék.
íjnál/crossnál nem csak az átlagos sebzés lehet szempont, az elsõ 2 power használata esetén pl inkább az ugyan lassabb, de nagyobb sebzésû fegyverek lehetnek hatékonyak.
Igen, a karilapon olvasható sebzés nem ad teljesen pontos képet. Pl nem jelenik meg a fegyvergyorsaságnövelõ skill sem az ott olvasható értékben (alarcity/quickdraw). Ha sebzéshatékonyságot akarsz fegyvereknél, akkor két fegyver egyértelmûen magasan a legjobb sebzést osztja, a többi a közelébe nem érhet.
Valami konkrét, számszerusített vagy pontos?
Egyébként köszi! OK!
4es gruppenben normál végére kb 45 lettem. A respawn automatikus.
Mizujs?
(Isten bizony átolvastam a topic korábbi jegyzéseit, de nem találtam erre infót😊)
Az ellenfeles dög megnevezésének és statisztikájának a szinezése utal a relatív szintjére. Ha jól figyuztam a sorrend zöld, kék, sárga, piros. Jól láttam?, ha igen akkor a kérdések:
- A kék és a sárga van velem, illetve az aktuálisan kiválasztott karakteremmel pariban? Tehát ezek legyenek az elsõdleges célpontjaim?
- Van olyan quest ahol tömegesen találkozom zöldekkel (a helybéli környezetvédõk😊)), ilyen pl. a nyugtalan szellemek lecsicsikáltatása (ott a gama közepérõl vissza kell ugrani a legkorábbi helyszinekre is); viszont van olyan ahol ha akarom akkor a vörös fickók jönnek garmadával (pl. az Aman'lu aréna, ahol nem igazán forszírozzák hogy melyik szinten "alacsonyodik" le a parti). Ezekben a szélsõségekben hogyan alakul az XP?
- Akik már végigvitték! Az egyes nehézségi fokokon egy általában 4 fõs parti akik minden ágy alá benéznek és minden kallantyút megböknek hányas szintre képes eljutni (direktben nem mennek vadászni csak a sport kedvéért, de ahol elvonulnak ott csak a fák-füvek-kövek maradnak épen😊)? Ha jól tudom a 4 fõs parti a megszerezhetõ XP 70%-ra jogosult személyenként?
- Ha a partitagok között van számottevõen lemaradt szintü tag (ilyen lehet amiatt hogy felveszek nem alaptagot a személyre szóló quest(ek) inicializálására vagy éppen végrehajtására) akkor neki beszámítanak a partiátlag alatti szinten lévõ ellenfelek?
- Van-e olyan kapcsoló amivel a respawn sebessége állítható? Bevallom sokkal jobb szeretek "gyalogjárni" semmint a fix teleporták és egy kis "+csapákolás" a visszaútakon nem ártana😊).
lehet értelmesebb lenne +56 str vagy +40 int stb, vagy akár a táposabb unique/set gyûrûk. hehe
MCFROST, ne hagyd abba a püfölést😊 ezt képes voltál beírni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én úgy tudom max 100-as szintû lehetsz, ezt oszthatod szét amire akarod. Lehet hogy magas szinten a 36 nm egy fél szint cm-et se számít, lehet hogy meg sokat is, ezt nemtom, odáig még nem jutottam hogy legyen tapasztalat.
A halál csupán a kezdet...
Azért is írtam hogy fúj😊 Casternél valóban sokat gyengítene a varázslatáttörésen a multi, de 20-25 szint fölött már nem annyira gáz, ott lehet többet nyerni vele, mint amennyit buksz vele, de vele tényleg nem létszükséglet. Harcos féléknél (ide veszem a harcos taktikájú papokat is) viszont a multi alapvetõ.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.