Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lenne egy kérdésem.
Kis ice elementalom van, de olyan kis töpörtyû...
Ez nem növexik vagy valami? Kell valahogy tápolni?
Amúgy természet mágus, íjász, barbár (vagy mi) a csapat összeállítása, és pár másodpercig tart bármilyen ellenfél/ek. Nagyon könnyû hack'n slash, remélem késöbb benehezedik.
Grafika 1 pöttyet sem jobb mint az elsõ rész....sajna..
* Enter the Morden city of Darthrul
* Speak to the Morden Chief
* Defeat the Morden Chief
* Bring the head of the Morden Chief back to Lord Kalrathia
de elindulok a nyilat követve, elérek a mágikus oázishoz vagy mi a neve és ott van egy ajtó ami nem nyílik viszont rá van írva vmi szöveg és itt tartok ehhez kellene vmi segítség.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szórakoztatóbb egész partival menni, jó dumákat nyomnak néha. Végig lehet vinni egy karival is, de nem lesz könnyû elsõre.
(nem is tuttam)
itt is végig tudod vinni csak 1 karival,mint az egyet,vagy érdemesebb a több karakter?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Vmi ötlet? F1-F1-F1!!!
Van már patch (2.1), de nem javít semmit, csak a gamespy oldalról. Bug néha elõjött pár emberkének, de én még nem találkoztam komolyabb buggal, szal mondhatni nincs benne...
Kérdésem lenne,hogy most szedem le a gammmát,s kell-e valami pacth-et is leszednem hozzá,vagy az alapjátékkal lehet játszani (értem ezalatt,hogy nincs-e benne játékot gátló bug)?
Azzal egyetértek viszont, hogy party az a hangulat/dumák miatt sokkal szórakoztatóbb, elõször én is azzal vittem végig (na meg tényleg nem nehéz a game, bármivel végigvihetõ😊
Noodlee úgy értettem h a cuccokból származó plussz pontok tulajdonságokat ugyan javítanak de a speciális támadásokhoz/tulajdonságokhoz szükséges szintbe nem számítódnak bele.(Szal hiába ír mondjuk 14-es szintet ha cuccok nélkül te csak 9-es vagy)
#3108 és #3125 kommentekben van róla infó. Gyakorlatilag halhatatlan volt,beállhatott a legnagyobb tömegbe is, amit sebeztek rajta, annál jóval többet gyógyult vissza, szóval végig maxhp (mysterious barlangban is, 4 ellenfél közé beállva😊. Durván irtott alapból is, de powerrel meg szinte komolytalan volt. Tömegre leosztott wave-vel egy laza 15ezrest mindenkinek, majd utána kb 2 ellenfelet leverve fel is töltõdött (7-8k hp leverése után, ami nem volt több pár secnél😊.
Természetesen annyi skillpontot kell rakni, amennyi a kívánt powerhez kell, de az fölött általában elegendõ tárgyból növelni.
Saját tapasztalatom, hogy nyugodtan specializálódj death magic-re, veteran elején hagytam abba, mert unalmasan könnyû volt már.
Addig nem voltak immúnis szörnyek, csak rezisztensek, az meg nem gond.
Átkokat is érdemes tolni, "infect" nagyon hasznos, death magic használatánál.
Egyébként mire odáig eljutsz, hogy lennének immúnis szörnyek, bõven lesz pontod, hogy másfajta sebzésre is adj. (Ahogy már írták nem szabad kimaxolni semmit.)
Így is ki tudod nyírni õket, legfeljebb kicsit lassabban.
Ha egy Ice Elemental-t viszel magaddal, akkor soha nem lesz mana gondod. (Aurája 150 %-kal megnyomja a mana regent.)
Én 2 pettel vittem végig a leggyengusabb fokozatot, de most sem érzem a társak szükségét.
Pontosabban, ha új gémet kezdek, akkor nagy csapatot fogok vinni, mert a szólózás unalmas, ráadásul nem is fejlõdsz jobban, mintha többen lennétek.
Valdis-t 45 körüli szinten nyírtam ki, és szerintem aki 4 karival ment, az is e körül.
ööö
Ezt kifejtenéd, mert nem egészen értem...
Mi az, hogy nem számítja bele õket?
Szóval a pontot rárakja, de a +1 pontból származó plusszokat nem adja meg ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kérdésem gyors és egyszerû: combat mage-el melyik ágazatot éri meg legjobban fejleszteni, hol lesz a legnagyobbat sebzõ spell? Mert nekem nagyon tetszik a nekromancia és szívem szerint arra specializálnám, de nem akarom, hogy ~28. szinten (most) rányomok 8-10 skill pontot és aztán kiderül, hogy a közelébe sem ér hatásosságban a tûz- vagy a villám alaopú spelleknek... Tehát?
Egyelõre elég nagy mókának tûnik az egyenes vonalban mindenkit sebzõ nekromanta spell + a skill-bõl fakadó %-os életerõ-szívás... 😊 De ezek hatékonyak (jóval) késõbb is?
Másik igen fontos kérdés: a Mana steal vonatkozik varázslatokra is??? Azaz van értelme varázsló karaktert felszerelni x% mana steal tárggyal? A többi tulajdonsága is elég jó a cuccnak, de ha nem kap vissza tõle manát, akkor a mostani jobb, ezért kérdezem.
Elõre is kösz!
Most se dual, se fegyver+pajzs, csak egy egykezes vagy egy kétkezes kard.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
#3492 -ben szerplõ elsõ kérdésemre valaki estleg?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sipöcz szabad tudni hany eves vagy? Olyan szep kerek ertelmes mondatokat irsz mindig ami itt ritka ;]
Mizujs?
Lásd én éppen az elosztható skillpontok számát keveslem. Korábban dünnyögtem is arról, hogy szvsz. a gama jobban tenné ha az anyagi tápolás helyett (20-as kari mercanary fokozatban tökuniq szerkóban azé ne rohangáljon mán, no meg ha az ellen által dobott cucc veryüber akkor meg kinek kell az enchant lehetõség) sokkal jobb lett volna több skillpont. Egyetértek Chipii-vel abban hogy az egyes skillekt csak olyan (valóban 10-12 pont) mértékben érdemes felrakni max. amit a fejlesztési célba vett power megkövetel mert már 8 pont felett is a lefedett jellemzõben nagyon picike a nyereség (tök mindegy hogy pl. egy sebzésérték 41 vagy 43 %-ban támogatott amikor van olyan dobott cucc ami az adott dolgot +15-re támogatja).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Van valakinek egy tuti kombója?(ja és pajzs+egykezes kard, ez biztos..)
tucc angolul, picit? kicsihuszáj!