Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
öööö, mivel és hogyan??? 😊)
etetni????

Shep
etetni kell és akkor majd fog nõni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Kis ice elementalom van, de olyan kis töpörtyû...
Ez nem növexik vagy valami? Kell valahogy tápolni?

Amúgy természet mágus, íjász, barbár (vagy mi) a csapat összeállítása, és pár másodpercig tart bármilyen ellenfél/ek. Nagyon könnyû hack'n slash, remélem késöbb benehezedik.
Grafika 1 pöttyet sem jobb mint az elsõ rész....sajna..

Shep
Na tehát, ez lenne a küldetés:

* Enter the Morden city of Darthrul
* Speak to the Morden Chief
* Defeat the Morden Chief
* Bring the head of the Morden Chief back to Lord Kalrathia

de elindulok a nyilat követve, elérek a mágikus oázishoz vagy mi a neve és ott van egy ajtó ami nem nyílik viszont rá van írva vmi szöveg és itt tartok ehhez kellene vmi segítség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a dungeon siege 1-hez lévõ óriási mageworld kiegészítõt ki tudta vki csomagolni? mert bár le van írva a readme-ben hogy hogyan kell, illetve a password-ök is, de úgy mégsem jó. tud segíteni vki?

Ember legyen a talpan kai kitalalja hogy hol jarsz es mire gondosz 😄
Shep
ACT 3 chapter 2, eljutok egy ajtóhoz, de nem nyílik (a barlangnál) visszamentem egy közeli toronyhoz, ott lent meg ilyen szarokat kell aktiválgatni, hogy tovább tudja jutni erre, kell jönni, vagy ez csak mellékküldetés lesz?

Valamint tobb karival szentem konnyebb is vegigvinni. Itt viszont ha 1x vegigvitted nem nagyon van kedve tovabbjatszani, mert nem lehet hova fejlodni. Multiban allandoan vegig kell csianlni csomo kuldetest, hogy eleg eros szornyek jojjenek, vagyis eljuss a toronyig. 2-be is kellett volna valami mutiplayer map, mert 1x vegigtolod es annyi. Torolheted is.
tigeroo
<#wilting>
100. De alapjátékban nem nagyon fogsz 90 fölé menni. Amúgy az elsõben is a 150 csak egy elméleti határ volt, csalás nélkül nem lehetett volna elmenni odáig (csináltam 120 körüli karit anno, és nem kevés ideig tartott😊.
Az 1. részben max lvl 150 volt. Itt is annyi ?

Csak a multis világban. Piszok durva csirkék voltak, csirkemamával, és csak úgy szórták a töménytelen mennyiségû mágikus cuccot😊

Szórakoztatóbb egész partival menni, jó dumákat nyomnak néha. Végig lehet vinni egy karival is, de nem lesz könnyû elsõre.
Ha összeszeded a teljes mysterious setet, és egy chantnál beírod a kövön lévõ szöveget fordítva, akkor meglátod😊
Oké, de hol a teleport? Mert a sima teleportokon nem jelöl semmit sem.
Shaman
vót csirkés pálya?

(nem is tuttam)

itt is végig tudod vinni csak 1 karival,mint az egyet,vagy érdemesebb a több karakter?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Talán itt is van egy secret pálya, mit az 1. részben a csirkés...

Shaman
bár abszolút nem játszottam még a játékkal,de a nevébõl adódóan aktivál egy teleportot:-ppp

Na egy ravasz kérdés. Van a ??? tárgydobáló lény. Ha kinyírom, kapok egy mysterious teleport activation stone-t. A küldetéstárgyknál a legutolsó helyre teszi, a pajzs után. Na, az mire jó?
Shaman
htxvm

Hát igen lanon mûködnie kéne de sajna nem. 😞 Nálunk haverommal nem volt hajlandó mûködni. Join-olni akart folyton barátom de a csatlakozás folyamatosan sikertelen volt(ügyködött 1 ideig aztán kiírta h nem sikerült csatl). Fogalmunk sincs h miért nem mûkszött mert tûzfalakat mind-mind kikapcsoltuk és minden létezõ szart engedélyeztünk.
Vmi ötlet? F1-F1-F1!!!
Hali Sámli !<#wave>

Van már patch (2.1), de nem javít semmit, csak a gamespy oldalról. Bug néha elõjött pár emberkének, de én még nem találkoztam komolyabb buggal, szal mondhatni nincs benne...

Shaman
Hali all

Kérdésem lenne,hogy most szedem le a gammmát,s kell-e valami pacth-et is leszednem hozzá,vagy az alapjátékkal lehet játszani (értem ezalatt,hogy nincs-e benne játékot gátló bug)?

Lanon lehet, neten trükközni kell. 2.1-es patch-csel néztük, egy hamachinevû p2p progival emuláltuk a lant, utána egyik hostol, másik joinol, és mennie kell elvileg. Sima lanon meg progi nélkül is mennie kellene.
Hát igen! 😊 Ez a jó szerintem a játékban. 😄 Hogy rengeteg stratégiával végig lehet vinni. Hja hát Powereket már csak a látvány miatt is érdemes használni! 😊 Mellesleg tudott vki lanban játszani a játékkal? Irtózatosan jooo lehet! Igazán úgy lenne élvezetes játszani. Haverokkal, mindenki a személyreszabott szerkójával..... áááá ez már túl szép! 😄 Mi próbáltuk haverommal de vmi miatt nem mûkszött. Vki vmilyen patchet?
Én direkt sebzésre mentem + health steal, így kompenzáltam a páncél hiányát. (pl mercenary végén lehetett kb 300as armorom, de lazán vitt mindent😊 Egyedül kis problémát még veterán elején a sok rangedes ill lertiskféle okozott nagy tömegben, de amúgy szólózott végig, + paci egy darabig, de veterán act1 vége felé már semmmi nem jelenetett gondot. (kovácsküldit és azunite undeadot futtából vitte, powert se használt, úgy túl gyors lett volna😊

Azzal egyetértek viszont, hogy party az a hangulat/dumák miatt sokkal szórakoztatóbb, elõször én is azzal vittem végig (na meg tényleg nem nehéz a game, bármivel végigvihetõ😊
Na jó. Relatíve erõset üt. 😊)))) De te(gyanítom) csak ezen a szinten, ezzel a felszereléssel érted el h ne tudjanak rádsebezni. Az én harcosomra már 51/52-es szinten sem tudtak sebezni mivel a páncélszintje akkora volt mint most neked. Persze nekem AZ volt fontos neked meg a sebzés. Gondolom te egyedül nyomultál/-lsz ezzel a kariddal és úgy a te megoldásod lehet a jobb.
Noodlee úgy értettem h a cuccokból származó plussz pontok tulajdonságokat ugyan javítanak de a speciális támadásokhoz/tulajdonságokhoz szükséges szintbe nem számítódnak bele.(Szal hiába ír mondjuk 14-es szintet ha cuccok nélkül te csak 9-es vagy)
Biztos vagy benne?😊 chipikari elit végén: shot

#3108 és #3125 kommentekben van róla infó. Gyakorlatilag halhatatlan volt,beállhatott a legnagyobb tömegbe is, amit sebeztek rajta, annál jóval többet gyógyult vissza, szóval végig maxhp (mysterious barlangban is, 4 ellenfél közé beállva😊. Durván irtott alapból is, de powerrel meg szinte komolytalan volt. Tömegre leosztott wave-vel egy laza 15ezrest mindenkinek, majd utána kb 2 ellenfelet leverve fel is töltõdött (7-8k hp leverése után, ami nem volt több pár secnél😊.

Természetesen annyi skillpontot kell rakni, amennyi a kívánt powerhez kell, de az fölött általában elegendõ tárgyból növelni.
Hi!

Saját tapasztalatom, hogy nyugodtan specializálódj death magic-re, veteran elején hagytam abba, mert unalmasan könnyû volt már.
Addig nem voltak immúnis szörnyek, csak rezisztensek, az meg nem gond.
Átkokat is érdemes tolni, "infect" nagyon hasznos, death magic használatánál.
Egyébként mire odáig eljutsz, hogy lennének immúnis szörnyek, bõven lesz pontod, hogy másfajta sebzésre is adj. (Ahogy már írták nem szabad kimaxolni semmit.)
Így is ki tudod nyírni õket, legfeljebb kicsit lassabban.
Ha egy Ice Elemental-t viszel magaddal, akkor soha nem lesz mana gondod. (Aurája 150 %-kal megnyomja a mana regent.)
Én 2 pettel vittem végig a leggyengusabb fokozatot, de most sem érzem a társak szükségét.
Pontosabban, ha új gémet kezdek, akkor nagy csapatot fogok vinni, mert a szólózás unalmas, ráadásul nem is fejlõdsz jobban, mintha többen lennétek.
Valdis-t 45 körüli szinten nyírtam ki, és szerintem aki 4 karival ment, az is e körül.

"(mert ugye nem számítja bele õket)"

ööö

Ezt kifejtenéd, mert nem egészen értem...
Mi az, hogy nem számítja bele õket?
Szóval a pontot rárakja, de a +1 pontból származó plusszokat nem adja meg ? <#fejvakaras>

Lehet hogy már ezerszer lerágott csont volt a kérdés maga, de hogyan lehet felhasználni a különbözõ talált ill. zsákmányolt állati bõröket/füveket/köveket/gyémántokat?
Hali! Chippii a pontok amiket a cuccok adnak hasznosak de pl a skilleknél szart sem érnek(mert ugye nem számítja bele õket). Szóval azért érdemes rakosgatni õket mert a magasabb szintû speciális képességekhez kellenek. Ami meg a harcost illeti annál létkérdés az armour szint mert nagyot ugye úgysem fog ütni soha. 😊 Viszont ha nagy a páncélszintje akkor bárkit lefog míg a varázslovak leszedik az illetõt. Sztem egyébként bátran lehet nekromanciára fejleszteni(+még 1-re) csak kell magaddalvinni társakat. Mindenre senki sem immunis és egységben az erõ! 😄
Elõször én is a nekromanciát nyomtam, de van, hogy egész pályákon keresztül mindenki death immunis. Ezután a villámot kezdtem tápolni, szerintem a legerõsebb skillek is ezen az ágon vannak. Megaztán tûz sebzésre tartogatok egy lap dragont :-)
Hello mindenki!
Kérdésem gyors és egyszerû: combat mage-el melyik ágazatot éri meg legjobban fejleszteni, hol lesz a legnagyobbat sebzõ spell? Mert nekem nagyon tetszik a nekromancia és szívem szerint arra specializálnám, de nem akarom, hogy ~28. szinten (most) rányomok 8-10 skill pontot és aztán kiderül, hogy a közelébe sem ér hatásosságban a tûz- vagy a villám alaopú spelleknek... Tehát?
Egyelõre elég nagy mókának tûnik az egyenes vonalban mindenkit sebzõ nekromanta spell + a skill-bõl fakadó %-os életerõ-szívás... 😊 De ezek hatékonyak (jóval) késõbb is?
Másik igen fontos kérdés: a Mana steal vonatkozik varázslatokra is??? Azaz van értelme varázsló karaktert felszerelni x% mana steal tárggyal? A többi tulajdonsága is elég jó a cuccnak, de ha nem kap vissza tõle manát, akkor a mostani jobb, ezért kérdezem.
Elõre is kösz!
McFrost
Kicsitt lejjebb van egy képem a skilljeimrõl.
Most se dual, se fegyver+pajzs, csak egy egykezes vagy egy kétkezes kard.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha van pontod a dual skillre rakva, akkor passz. Nem lehet, hogy nem raktál rá pontot, és eddig azért tudtál két fegyverrel menni, mert a baltád adott a melee skillekre?
McFrost
Hail!
#3492 -ben szerplõ elsõ kérdésemre valaki estleg?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hát igen, a game örök😊 Remélem, én is megérem egyszer, és majd alázom az ifjúságot😊 Mellesleg a 12 pontot nem csak azért írtam, mert az fölött nem nõ sokkal, hanem mivel tárgyakkal is csak 20-ig lehet növelni, ezért felesleges többet elpocsékolni rájuk. Nekem speciel csak a cuccok adtak volna 13-13 pontot a kétfegyveres képességekre, de a többi melee skillre is 8-10 pontom volt tárgyból (elit végére). Akkor inkább érdemes elkölteni nem kaszt képességekre.
Sipocz
off:
még csak 48😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

jazzy
Off:
Sipöcz szabad tudni hany eves vagy? Olyan szep kerek ertelmes mondatokat irsz mindig ami itt ritka ;]
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Lásd én éppen az elosztható skillpontok számát keveslem. Korábban dünnyögtem is arról, hogy szvsz. a gama jobban tenné ha az anyagi tápolás helyett (20-as kari mercanary fokozatban tökuniq szerkóban azé ne rohangáljon mán, no meg ha az ellen által dobott cucc veryüber akkor meg kinek kell az enchant lehetõség) sokkal jobb lett volna több skillpont. Egyetértek Chipii-vel abban hogy az egyes skillekt csak olyan (valóban 10-12 pont) mértékben érdemes felrakni max. amit a fejlesztési célba vett power megkövetel mert már 8 pont felett is a lefedett jellemzõben nagyon picike a nyereség (tök mindegy hogy pl. egy sebzésérték 41 vagy 43 %-ban támogatott amikor van olyan dobott cucc ami az adott dolgot +15-re támogatja).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Szerintem részint, mert olyan kevés skill van az elosztható pontokhoz képest, másrészt a power-ek miatt érdemes többet is pakolni, mint 12.
Nem nyert, mert két fegyó a nyerõ😊 Szvsz 12-ig érdemes pakolni skillekre (általában a powerek is azt kívánják meg), addig szépen nõnek, és onnan már elég tárgyakkal növelni. Korábban írtam egy kombót, igaz, az elitig készült, de ötletnek jó lehet, ha visszalapozol, megtalálod valahol.
Na csak kifelejtek valamit:mostvagyok Valdys elõtt és vele hogy kell majd elbánni?
Hi!Némi karakterfejlesztési tanácsot szertnék kérni..:Egy melee karakternél milyen skilleket érdemes kimaxolni vagy mondjuk kb hanyas szintig érdemes felnyomni ..mert magasabb szintekenmár csak 1-2%-ot adnak...
Van valakinek egy tuti kombója?(ja és pajzs+egykezes kard, ez biztos..)
énekelj!😊
tucc angolul, picit? kicsihuszáj!

McFrost
Itt ebben a teremben mit kell csinálni?

McFrost
Azt mondja meg valaki , hogy tudom vissza állítani a dual attackot?

McFrost
Thanx!

De ha az embered meghalt akkor élszed ujra van a varázslatok közt egy kis szürke kereszt arra válts át és jobb gombbal kattints a halottra és akkor feléled
Egyébként ilyesmi már nekem is volt csak nekem a varázslat tünt el de aztán megtaláltam a másik emberkémnél