Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ kari, amivel végigvittem, az egy necro volt.
Igazán sehol nem izzasztottak meg...

Nem találtam olyan kombinációt, amit megérte volna használni adott szinten...
Pl te mit alkottál?

Már hogyne lenne!
Akkor te tankként nyomtad végig a játékot! Odafigyelés nélkül... <#schmoll2><#ejnye1>

Igaz, ezt el is felejtettem, talán mert nem sok értelme van :/

Viszont van Bûbájolás a városban. Ezzel a kalandok során talált, különleges kéepsségeket adó tárgyakat rá lehet "operáltatni" a kiszemelt, arra alkalmas tárgyra - legyen az fegyver, vagy páncélelem!

Sas6
ok köszke😊

Set tárgyak itt is vannak, cube nincs.

Sas6
itt is vannak olyan targyak mint a diabloban hogy tobbet kell osszegyujtenmi és akkot meglesz valamijen tárgy szett és akkor kapsz vmilyen bonuszt. van itt horadim kocka??

A Diablo elsõ részének a hangulatát még 1 játék sem közelítette meg ebben a stílusban, talán csak a Darkstone...

😛P
Ha kérdésed van, akkor kérdezz bátran, én most vettel elõ megint a játékot.

Bocsi, én emlékeztem rosszul.
Idézet az oldalról:

"Lesz, vagy van már honosítás?

Egyenlõre tudomásunk szerint senki sem készít, de mi tervezzük, hogy a jövõben közös munkával nekilátunk."

szvsz vedd fel velük a kapcsolatot, hátha közös erõvel gyorsabban haladnátok 😊

Sas6
Az jo én viszont a diabloval jatszottam nagyon sokat és az tetszett😊 Remelem hamar rajovok majd hogy ebben a jetekban mi-mi😊 Jah és néztm rola kepeket. Jo lehet látom itt is van amulett gyuru meg sisak meg minden ami a diabloban😊 itt is van horadim kocka vagy valami ilyesmi?? Valahol találhatok gepigenyt a jatekrol? vagy valaki tusdja felbol?

A stílusa olyan, mint a Dio, de szebb a grafikája, és full 3D az egész.
Nomeg valamivel hosszabb is.
Nem, nem csak netes, Single Playerben is lehet vele játszani.
Én próbáltam haverommal neten is, de nagyon szaggatott, ezért nem játszottunk vele sokat.
Az elsõ része is jó volt, azt viszont nagyon sokat toltam neten.

Most egy kicsit lassú az oldal.
Nekem is nehezen nyílt meg.
ha jól emléxem, akkor régebben mintha lett volna fent valami magyarítás a játékhoz.
Minnyá megnézem neked, de lehet, hogy én emléxem rosszul.

Sas6
Értem koszi a linket. És ez a dungeon siege olyasmi mint a diablo csak sokkal fejlettebb? az egyel nem jatstzottam csak a diabloval.Itt is van tobbféle faj amikkel lehet lenni? És figyi. Ez ugye nem olyan Mint a WOW hogy CSAK neten lehet játszani??

Hát, ha tényleg van Dungeon Siege 2 honosítás vagy azt készítõ csapat , akkor én abbahagyom a fordítását.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2006 vagyok. Holnaptól már a rendes nickemmel lehetek itt.

Bah.
Látom nem tod használni a keresõt 😛
...Itt találsz infót a kiegrõl, és a magyarításról is 😛PP

Szvsz hiába hack & Slash mind a 2 játék, nem lehet igazán összehasonlítani a kettõt.
DS2 szebb, és hosszabb, mint a Dió, de mégsem fogja letaszítani a trónról

Sas6
hehe de van egyatalan? (magyaritas) És szerinted ez a jatek mennyivel jobb a Diablo 2-tol??

A kiegrõl nem hiszem hogy találnál itt bármi infót, mivel még nem jött ki.
A magyarításra meg keress rá 😛P

Haználd az oldal alján található "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" funkciót!!

Sas6
Hellosztok azt szeretnem toltek megkerdezni hoy van e a jatekhoz kiegészito és hogy van e magyaritas akár a kieg.-hez azár a simához.??? lécci nagyon fontos lenne😊

herczeg
én is leugathatnálak, de ennyi erõvel akár válaszolhatok is: még nincs de már készül.

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Ugye tudsz olvasni?... Akkor OLVASS VISSZA A TOPIKBAN!

Hi
Tudja valaki honnan van-e magyarosítás DS2-höz és ha van honnan lehet leszedni?
Van egy csóka, aki "lapozgatós" stílusban nyom egy sztorit...
Azzal nem sikerült semmit kezdenem.
Lehet, hogy rajzolnom kellett volna, de nem vettem a fáradtságot.

herczeg
hy, nem tudjátok hogy ha a pet öli le a szörnyet akkor az xp kihez megy? a gazdájához? a titkos részen ahova a vödörrel, a könyvvel és a talizmánnal lehet bemenni kaptam a kolumbiáról kérdezgetõs embertõl egy kardot és egy haku kinézetû pedig feljavította a haku tõrömet + 30% dancinggel. lehet még a többiektõl valami idióta tárgyat szerezni valahogy?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

A Dungeon Siege 2-ben kismilliószor jobb küldetések vannak, mint a Diablo 2-ben.
Tudom, mert a Diablo-sorozat összes részét végignyomtam oda-vissza, offline-online...
A Dungeon Siege 2-õt meg ugye fordítom.

Én amikor elõször végigtoltam, ugyanúgy voltam vele mint te, kb. 2 hónap után folytattam. Igazán jó cuccokat itt ad. Végülis 84-es szinten fejeztem be, bár még néhány mellékküldetés hiányzik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shaman
nemtom,én nem bírtam rávenni magam,hogy 3-szor végigtoljam. Egyszer elég volt,szép volt jó volt,de ennyi...

Pedig anno a Diablo2-t hány milliószor végigtoltam bneten is :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Végeztem eliten is. Hát a vége már nagyon zúzós volt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

igylegyen

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Készül.
Nyár végére szerintem meg is lesz.

grebber
Én ugytudom készülget de még odébb van a kész állapot!

Next PC upgrade: 2022

hy van hozzá magyaritás???? valahol olvastam hogy van de mégsincs szoval? ti tudtok valamit ?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

SZIASZTOK!!!!! Honnan lehet letölteni a binkw32.dll-t mert néztem vissza, hogy valaki azt írta ki kell törölni a ... helyrõl de ott meg se találtam valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végig kell tolnod Mercenary fokozaton...

Amúgy néha használhatnád az oldal alján:
"Keresés a témában, vagy ugrás # -re:"

Hi

Hogyan tudok a Mercenary-ból - Veteran lenni, mert ugyebár hogy több emberkéd legyen ez kell hozzá.Ha rákattintok a Veteránra még nem engedi, kiir vmit de nem értem.
Az Innkééper állandóan a Veteranra hivatkozik. ACT 3 ban járok az 1 Chapternél.

Thx

Hixer
Császtok nem tudni vmi angolosítást vagy magyarosítást a játékhoz mer nekem franciába van meg úgy meg nem egészen klappol... Szóval nem tudtok vmi megoldást? Nyelvi fájlok cseréje stb... hogy azt honnan lehetne megszerezni. Köszi

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hi

Thx az Infot. sikerült életet lehelnem belé.

Thx

A scrollt akármilyen karakterrel lehet használni. Én pl. tartok párat a közelharcosaimnál azok nem hullnak el egykönnyen. Pedig már elit fokozaton tolom.

Miért akarnád kirakni? Menny el egy varázsló árushoz akinél tudsz nature magic-et venni. Nála mindig van resurection scroll, sõt ha van nature magic-es karaktered akkor neki megveheted varázslatba.

Hi

Segitséget kérnék. 4 fös a csapatom, de az egyik tag az elhalálozott.
1.Kitudom-e igy tenni a csapatból? pl Hogy 1 másikat vegyek fel.
2.Feltudom e támasztani halotti mivoltából?

Elõre is Thx

Õsszel jön az addon!!!!!

copass
péntektõl táppénzen vagyok és elõkaptam a gammát, már vagy 3-adjára, tény hogy nem tetszett az új mentés,de megszoktam végül.
vmi erdõs szörnyet kellett megfingatni,az érdekes volt, persze elsõ kinyírt simán,aztán kicsit után olvastam, meg felbikáztam magam, élet+manna italokkal, tûz varázslatokkal és mindenkinek beállítottam ótómatára a gyógyítást+lény idézést.
a lények írtották a leveleket, közben meg írtottam a nagyot.
élményszámba ment ez a küzdelem.

Szerintem ha így akarsz rajta végigszaladni akkor inkább hagyd a francba, mert valószínûleg nem is érdekel. De te tudod.

LegionarR
A tréner az egy jó dolog! - kb 3 percig, mert utána lefejezi, feldarabolja, és a vízbe dobja a játékot. Ezután úgy megunod hogy...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Inkább játszanál kevesebbel, de rendesen, úgy, hogy kiélvezed õket, több örömöd lenne bennük, de te tudod.
köszi a válaszokat. sajnos nem bírtam megállni és megtrénereztem, gyorsan végigfutok rajta idegeskedés nélkül és törlöm. ezernyi más játék vár még rám

LegionarR
-#4149 Bocsi asszem elnéztem valamit, rosz oldalra válaszoltam.
Mellesleg én most vettem újra elõ a game-t.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

1. Az egy késõbbi karakter (Finala) küldetése lesz, majd vele kell visszajönni. Amit irtál a barlangbeli felvonóval, az is hozzá tartozik, ott kezdõdik majd a küldetése. (Nem gond, ha tele van a csapatod, ideilgenesen a küldetések idejére nyugodtan csereberélheted õket)

2. Márpedig akit nem veszel fel, a kocsmában lesz, feje fölött az felvehetõ jellel. A karakterlapon van egy piros disband jel valahol a jobb felsõ sarokban. Lehet értelme hogy elküld õket, ha pl mást akarsz felvenni helyettük, vagy valamiért kisebb csapattal akarod megcsinálni (én pl egy karakterrel is végigtoltam az egészet, csak a küldik miatt vettem be a többieket ideiglenesen). Ha kirakod õket,akkor a fogadóban meglesznek, de nem látszódnak, csak a fogadóssal beszélve (a gyertya jelû) tudod visszavenni õket.

3. Az magasabb szintû küldi, gyere vissza level 18-on, akkor már könnyen meg fogod csinálni (ha egy szörny 7 szinttel magasabb nálad, akkor alig tudod sebezni, ha 6 a különbség, akkor ilyen gond már nincs)