Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán sehol nem izzasztottak meg...
Pl te mit alkottál?
Akkor te tankként nyomtad végig a játékot! Odafigyelés nélkül... <#schmoll2>#schmoll2><#ejnye1>#ejnye1>
Ha kérdésed van, akkor kérdezz bátran, én most vettel elõ megint a játékot.
Idézet az oldalról:
"Lesz, vagy van már honosítás?
Egyenlõre tudomásunk szerint senki sem készít, de mi tervezzük, hogy a jövõben közös munkával nekilátunk."
szvsz vedd fel velük a kapcsolatot, hátha közös erõvel gyorsabban haladnátok 😊
Nomeg valamivel hosszabb is.
Nem, nem csak netes, Single Playerben is lehet vele játszani.
Én próbáltam haverommal neten is, de nagyon szaggatott, ezért nem játszottunk vele sokat.
Az elsõ része is jó volt, azt viszont nagyon sokat toltam neten.
Nekem is nehezen nyílt meg.
ha jól emléxem, akkor régebben mintha lett volna fent valami magyarítás a játékhoz.
Minnyá megnézem neked, de lehet, hogy én emléxem rosszul.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2006 vagyok. Holnaptól már a rendes nickemmel lehetek itt.
Látom nem tod használni a keresõt 😛
...Itt találsz infót a kiegrõl, és a magyarításról is 😛PP
Szvsz hiába hack & Slash mind a 2 játék, nem lehet igazán összehasonlítani a kettõt.
DS2 szebb, és hosszabb, mint a Dió, de mégsem fogja letaszítani a trónról
A magyarításra meg keress rá 😛P
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Tudja valaki honnan van-e magyarosítás DS2-höz és ha van honnan lehet leszedni?
Azzal nem sikerült semmit kezdenem.
Lehet, hogy rajzolnom kellett volna, de nem vettem a fáradtságot.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Tudom, mert a Diablo-sorozat összes részét végignyomtam oda-vissza, offline-online...
A Dungeon Siege 2-õt meg ugye fordítom.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Pedig anno a Diablo2-t hány milliószor végigtoltam bneten is :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nyár végére szerintem meg is lesz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Amúgy néha használhatnád az oldal alján:
"Keresés a témában, vagy ugrás # -re:"
Hogyan tudok a Mercenary-ból - Veteran lenni, mert ugyebár hogy több emberkéd legyen ez kell hozzá.Ha rákattintok a Veteránra még nem engedi, kiir vmit de nem értem.
Az Innkééper állandóan a Veteranra hivatkozik. ACT 3 ban járok az 1 Chapternél.
Thx
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Thx az Infot. sikerült életet lehelnem belé.
Thx
Segitséget kérnék. 4 fös a csapatom, de az egyik tag az elhalálozott.
1.Kitudom-e igy tenni a csapatból? pl Hogy 1 másikat vegyek fel.
2.Feltudom e támasztani halotti mivoltából?
Elõre is Thx
vmi erdõs szörnyet kellett megfingatni,az érdekes volt, persze elsõ kinyírt simán,aztán kicsit után olvastam, meg felbikáztam magam, élet+manna italokkal, tûz varázslatokkal és mindenkinek beállítottam ótómatára a gyógyítást+lény idézést.
a lények írtották a leveleket, közben meg írtottam a nagyot.
élményszámba ment ez a küzdelem.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Mellesleg én most vettem újra elõ a game-t.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
2. Márpedig akit nem veszel fel, a kocsmában lesz, feje fölött az felvehetõ jellel. A karakterlapon van egy piros disband jel valahol a jobb felsõ sarokban. Lehet értelme hogy elküld õket, ha pl mást akarsz felvenni helyettük, vagy valamiért kisebb csapattal akarod megcsinálni (én pl egy karakterrel is végigtoltam az egészet, csak a küldik miatt vettem be a többieket ideiglenesen). Ha kirakod õket,akkor a fogadóban meglesznek, de nem látszódnak, csak a fogadóssal beszélve (a gyertya jelû) tudod visszavenni õket.
3. Az magasabb szintû küldi, gyere vissza level 18-on, akkor már könnyen meg fogod csinálni (ha egy szörny 7 szinttel magasabb nálad, akkor alig tudod sebezni, ha 6 a különbség, akkor ilyen gond már nincs)