5849
  • genory
    Köszönöm a magyarítást már nagyon vártam! Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!

• IMYke2.0.0.0
    Minden benne lesz az "DS2 OlvassEl.exe" fájlban.
    Havertól írok, de majd hazamegyek, és pendrive-ra felteszem a szöveges anyagot, és tudok erre válaszolni a Könyvtárból.
  • grebber
    Ezekről a modokról tudnál valamit mondani?1-2 jótékony hatást leirni esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Karácsonyi ajándéknak szántam Nektek - DS2 játékosoknak.
    Persze, Szenteste ne a PC előtt üljetek, csak indítsátok el a letöltést, és gondoljátok úgy, hogy ezt én tettem a zöld fa ágak alá.
    1,5 évnyi fordítás után, szívből.
  • IMYke2.0.0.0
    Már kész van. Ahogy lejjebb már írtam. 680 MB-nyi az anyag.
    Tartalma:
    - szöveges magyarítás
    - grafikai elemek magyarítása
    - videó feliratozás
    - a játékélményt jütékony módon befolyásoló MOD-ok beépítve [az elmúlt 3 áv alatt számos olyan MOD készült a játékhoz, melyek a fejlesztők által kihagyott, de a rajongók által áhított összetevőket tették a játékba. Csalásokat nem tettem így be.]

De érdemes lesz majd elolvasni a MAGYAR MOD mellé mellékelt "DS2 OlvassEl.exe" fájtl - tömörített és futtatható HTML.

A MAGYAR KÉZIKÖNYV - egyéni végigjtászoskat és sok hasznos infót tartalmaz - majd csak jövőre kerülhet fel a netre, mert még nem végeztem vele.
  • grebber
    LOL lemerültél vagy mi van veled?
    Igen ő csinálta.És mint írta már készen van holnaptól ha minden jó l megy letölthető is lesz!
  • 0246886420
    Te készíted a magyarítást? Az jó. És mikor lesz kb kész?
  • grebber
    Na akkor leszedem és elkezdem elölről úgy az igazi!!!
    Köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a varázslatot ajánlom neked:

"Cripple" a magyar verzióban "Nyomorék"-ként fog szerepelni.
    Ezt tudja:
    Requires Combat Magic 38
    Duration Grows with skill level
    Mana Cost Grows with skill level
    Effect Reduces melee and ranged attack speed, and reduces health (reduction amounts grow with skill level)

[Nem otthonról írok, így a magyart most nem tudom beírni neked.]
    Ellenben, holnaptól a Magyarítások Portálról le tudod tölteni a 680 Mb-os MAGYAR MOD-omat.
    Kompatibilis az alapverzióval és a küldetéslemezzel is.
  • Wreck86
    menj oda egy erős melee-vel és csépeld őket,a többiek majd teszik a dolgukat:)
  • grebber
    Van valami könnyű megoldás hogyan likvidáljuk leggyorsabban a vámpírokat vagy miket??
    Mert egy küldetéshez csak egy barlangon keresztül lehetett volna eljutni ami tele volt vámpírokkal vagy mikkel amik már akkor szívták az életerőmet amikor még közelükbe sem voltam :(

Na itt soha nem jutottam át.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindazoknak, akiknek gondja van a Dungeon Siege patch-elésével, illetve a Broken World (Megtört világ) hozzá való feltelepítésével [eredeti lemezek esetén ugye ilyesmi nem lép fel], azoknak itt a megoldás:
    Dungeon Siege 2 v2.20 Registry Fix

Használati utasítás:
    Az "Installed Path" és az "AppPath" útvonalat a telepített Dungeon Siege 2 könyvtáratoknak megfelelően módosítsátok!
    A *.reg fájl szerkeszthető Jegyzettömbbel (Notepad)

• METESTO
    Én a resident 4et nyomtam végig kurva sokszor...még év vége előtt megcsapatom megint az aktuális újítások beüzemelése utánoda fog baszni...a DS sorozatból csak az 1et toltam még régen...akkoriban bejött,de a második részével nem találkoztam...amúgy a diablo2 is egy olyan game volt amivel rengeteget lehetett játszani.
  • Wreck86
    Tudom,meg pont ez az,hogy én DS 1-et vettem már legalább 10szer elő:) Valahogy az jobban bejött.
  • METESTO
    Egy jó játékot újralehet játszani többször..."2x" v.még annál is többször...ugyanis kevés az az ember szerintem aki egy játéknak elsőre hard fokozaton áll neki(főleg,ha elsőre nem is elérhető)...meg azt se tudod mikor mit kell csinálni,minek mi a trükkje
  • Wreck86
    Amúgy meg bocsi,de nem akartam senki kedvét szegni a véleményemmel:(

Nekem se sok van hátra,ha minden oké,még ez az uccsó évhez tartózó vizsgák,azok meg nem nagy kunsztosak:)
  • IMYke2.0.0.0
    Érthető indok - mármint a vizsgaidőszak. :) Volt részem benne rendesen, és rohadtul hiányzik is... :)))
  • Wreck86
    jó,de már tudod,hogy mit merre keressél,hogyan csináld a küldetéseket,ezért unalmas,de ez csak az én gondolatom:) meg mondjuk vizsgaidőszak előtt nem fogok nekilátni:)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ez több, mint furcsa hozzáállás.
    Én a Diablo 2-t vagy 15-ször végigjátszottam, minden karakteremmel mind a három nehézségi szinten, és emellett Battle.net-en is.
    A Dungeon Siege 2-őt 3 karakterrel is mind a három nehézségi szinten végignyomtam - a fordítás készítése és a játékélmény miatt is!
    S ez csak 2 játék.
    Nekem, ha tetszik, nem okoz gondot végignyomni egy játékot akár többször is.
    Mivel nem lóverseny - nem vagyok híve a "hú, letudtam ezt is" dolgoknak, csak mert éppen most aktuális egy játék [ezért nem megyek a falnak a GTA 4 című okádék miatt] - nem is érdekel, hány új játék jelenik meg, míg másodszor kezdem el a The Witcher-t és a BioShock-ot.
  • Wreck86
    jó,de sztem unalmas ugyanazt végigvinni még 2 szer :(
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy a Diablo 2-ben sem "Normal", hanem a "Nightmare" és a "Hell" a jó buli.
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig csak az Elit és Veterán nehézségi szint az igazán élvezetes. Nekem elhiheted.
  • Wreck86
    Na!Azért annyira nem kockulok,csak az első,nincs annyi felesleges időm,hogy végigvigyem ugyanazt 3*szor. :P
  • Chipii
    Mindhárom szint kész, vagy csak az első?
  • Chipii
    Sose késő :)
  • Wreck86
    Na,végre 100%-osan kész a DS2.Kész a Primary+Secondary összes küldetés+ lett pár teljes szetem,elég jól néznek ki:)
  • sztip
    a MSN még azota is [email protected]
  • sztip
    Akkor senki se jön velem multiba tolni?
  • sztip
    Én nem tudom én eredetibe vettem meg. De szerintem olvass vissza
  • Wreck86
    Sziasztok!

DS2 régóta fenn van,de DS2 - Broken World -öt most kaptam kézhez,fel is raktam,de fatal error-ral nem indítja,mert rossz az lérési útvonal.Nálatok hova és milyen nevű mappába teszi a ds-bw-öt?
  • sztip
    akár hamachin keresztül akár gamespy al mind1 ahogy a mási kfé lszeretné
  • sztip
    Hi all! Nekem megvan kiegel együt a game és szeretném valakivel neten nyomni akár alpjate akár kieges! ha valkit érdekel irjon ide vagy az msn cimem re ami [email protected]
  • Chipii
    Tank az a kari, ami magára vonzza az összes ellenfelet, és jól bírja ha csépelik = magas armor, sok hp, resist mindenféle sebzésre. A pajzsos powerek között van pont ilyen (provoke, ha jól emlékszem).
  • Wreck86
    +resist az mi?:)
  • Wreck86
    kérdés: tank? ez tudom,hogy melee,de milyen tulajdonságokkal,hogy tank?
  • Wreck86
    jaja,Lothart én harcosnak gondoltam.Mert az elején tud segíteni,mikor csak ketten vagyunk.
  • Chipii
    Sok lehetőség nincs, Lothar lehet a 3., esetleg Deru. 2-3 skillt buknak egy tiszta combat mágushoz képest, a már felvett egyéb skilljeik miatt. Viszont melléjük kell egy tank, mert szerintem egy tisztán combat mage parti nem él meg mindenhol. Talán a legszerencsésebb a következő: te, Finala, és Deru, Lothart meg pajzsos tanknak képezd ki úgy, hogy minél nagyobb védelme, hpja, resistjei legyenek, a sebzése nem érdekes. Majd a mágusok sebeznek, ő csak maga köré gyűjti a tömeget.
  • Wreck86
    kérdés: szted vagy szerintetek kikből lehetne egy jó combat magic partyt összerakni? Finala az egyik,másik a saját karakter,de a többi?
  • Chipii
    Deru volt a 3. Persze nem tökéletes kari így, de maximum azt az 1-2 skillt vagy képességpontot vesztheti, ami már induláskor megvan neki mint íjász, de ez gyakorlatilag nem érezhető hátrány. Nyilván ennek a partinak nem a nagy sebzés az erőssége, viszont nagyon masszív, bármelyik bármikor sérthetetlenséget tud nyomni (nem kell a 3. szintre fejleszteni, elég 6-8 másodperces is, ha jól emlékszem csak derunál fejlesztettem maxosra), bárki gyógyíthat, amikor pedig a fagyasztás képességük elég nagy lesz, akkor majdnem minden támadásukra fagyasztanak:)
  • Wreck86
    3 nature? mondjuk az lesz,amivel kezdesz,aztán ott van Taar,és ki lett a következő?