Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja akinek jobb az angoltudása mint nekem az utánna nézhet a problémának itt! Jó lenne kibogarászni mi ez...
http://garage.gaspowered.com/?q=node/1076
Sziasztok!
Mivel crc hibás az egyik fájlom szeretnék valakit megkérni küldje már el nekem a már telepített ds2 mappából a Terrain.ds2res fájlt. Nekem már a cd-n rosz, szóval nem tok tovább menni a játékban. Amúgy látom sokmindenkinek ez a baja, hogy lefagy egyes helyeken a játék. A feltört verzió ami terjed egy kicsit hibás nekem 2 fájlom hibás mely miatt az act2 -ben 3 barlangba és az act3- ban a város alatt nem tok tovább menni.
Az e-mail címem: [email protected]. Ha valaki tudja köldje már el nekem azt a fájlt. Elõre is kössz!
A karakterlapon találsz egy piros bogyót, (disband). A felvett, de kirakott csapattársakat késõbb megtalálod a fogadóban.
Üdv!
nekem csak 1 kérdésem lenne, lehet, h kicsit hülyén hangzik, de csak most kezdtem el a jétákot...na mindegy, az lennne a kérdés, h hogyan lehet kidobni egy csapattársat?
setuh
hello!a jatekot neten csak eredetivel lehet jatszani?vagy van ra mas mod is az feltort verzional is?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Wreck86
milyen változatod van,amcsi,angol..? olyan patch kell hozzá,mint amilyen a progi.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Miért nem tom feltelepíteni a patchet??? hibát jelez ki telepítés közben....
JAJA! Tegnap este pl annyit játszottam vele amennyit csak akartam. Annál az öregemberes résznél se halt be. A videokártya írt ki hibát...valami azzal nem tetszhet neki. Ati Radeon 9600 series van (128)
Tegnap feltattem egy új drivert, ment vele, most meg reggel 30perc után beszart....😞
Wreck86
ja és ments sûrûn!

Wreck86
nálam csak nagyon ritkán jött be,de idegesített így leszedtem,felraktam,ugyanez maradt,majd csak reinstall,és azóta nem tapasztaltam semmiféle hibát.
hátha ez segít.

És hogy oldottad meg a hibát? Mi kell hozzá hogy tudjak rendesen, zavartalanul játszani?
Wreck86
ewzt nálam a síma dungeon siege-nél írja ki,nem tom miért😊

"EXCEPTION DETECED"
Ezt írja ki kisablakban. Mé van? Van valami patc ami kijavítja?
Hahó! Nem tudjátok miért van az, hogy játszok egy csomó ideig, egyszer csak kilép...valami data hiba, kisablakban...
1280*1024 ben játszom. Akadás nélkül, minden klaffol semmi baj...és egyszer csak kilép...megakad minden. Kösz a segítséget elõre is!
Nemtud vki vmilyen mapot a DS2höz?Elõre is köszi!

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

LANban nem fogja zavarni a programot, ha azonos seriallal játszunk?
Csak mert olvasgattam a topicot és a netet, de csak egy darab serial van kint mindenütt.

Ez az:
JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ

Warezos DS2-õt lehet patchelni, LAN-ozni vele?

Shaman
hö?

de hát az vót ráírva :-(((

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

OFF

Születésnapomra megvehetted volna nekem, és nem ezzel a gagyi vízlocsolós gyerekórával kiszúrni a szemem 😛

PS:
Nem lõ ki semmi forgó izéket, ahogy mondtad 😞

/OFF

Shaman
cdgalaxis.hu -t nézd meg mennyi.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Wreck86
hali!
érdeklõdnék,hogy a ds 2 mennyibe kerü la boltokban,illetve van kiegészítõje,mert igencsak lemaradtam ds terén 😊

ui:ha vki tud illegalt,torrent linket azt is megköszönöm 😊😊😊

XeeN
Igen.

nem eredetivel lehet vhogy multizni?
XeeN
save session gomb.

Hello.A játék LAN-os módjában ujraindítás után mindig fel kell fedezni a már anno felfedezett teleportkapukat, végig kell menni mindig a már járt pályarészeken és a megcsinált feladatokon?Vagy van valami egyszerûbb mentési megoldás?Ebben szeretném az infótokat.Köszi.
nézd meg idõnként a http://www.magyaritasok.hu/-t. ott talán lesz elõbb-utóbb

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

hello tudja valaki, hogy lehet megcsinálni a misterius questet?
newszepiking
sziasztok.
tudtok v.miféle magyarításáról a játéknak?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

AngeLujo
a végén Zaramoth bácsi nem volt egy nagy meccs, az elején valahogy sokkal nehezebb volt Kanredet kinyírni mint õt. Végig minden party member max unconcios volt lés szépen be lett darálva. 😊 Szal minden al quest és nyavaja kész, level 97 az egész party, jöhet a következõ kieg 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Nekem egy Acer notebookon (1.7 ghz, 512 ram, 128 mb intel grafkártyával) low grafikán szaggatás nélkül megy.

War. War never changes.

AngeLujo
eliten piszok nehéz a cucc, fõleg igy hogy 89-esként kezdtem, mostmár 98-99-es enemyk vannak én meg 93 vagyok és ez még csak a part2 eleje

balee4
Na végigvittem a kieget veteranon, a végére 74-es szintû lettem... sztem nagyon király lett, talán csak egy kicsit túl rövid. Már csak pár secondary mission van hátra... Egyébként a végén Zaramoth legyõzése (bocs a spoilerért) nagyon egyszerû volt!😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

AngeLujo
ja hát most kipróbáltam veteranon és 68-as ellenfelekkel kezdett úgyhogy inkább úgy döntöttem, hogy a kieg nélkül addig rohangálok fel-alá zaramoth hornsba amíg el nem érem a level 90-et, és akkor talán lesz esélyem eliten 😊

balee4
Hát nekem a 2 surgeon megölése nem okozott nagy gondot veteranon, simán legyaktam õket halál nélkül! Most vagyok 72-es szintû a kiegben!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gondolom te is belevágtál volna rögtön eliten. Hát én is így gondoltam az én partimmal, aztán rájöttem, hogy ez így kemény. Egyébként nálam is ugyanez volt, utána mindhárom szinten a 93-as szintû lények jöttek. Én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy kitöröltem a save gamet, és bemásoltam újra a biztonsági másolatomat. Ha nem mentetted le máshova a save file-t akkor szerintem csináld meg újra a file converálást, és kezd el veteranon. Mondjuk avval meg az a gond, hogy nagyon könnyû. A fõgórékat tart egy picit tovább leütni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

balee4
Na sikerült megcsinálnom az alap DS2-ben a msyterious questet, ezáltal egy teljes titkos helyre teleportáltam el, és számos vicces tárgyat talátam, mint pl.: söröskorsót, töklámpást stb. Nagyon kreatívak voltak a fejlesztõk!
A kiegben pedig most jutottam el a lerombolt Aman'lu-ba, nagyon tetszik ez a rész, hihetetlen!

AngeLujo
hali

az normális dolog a kiegbe hogy a 83-as szintû partymmal mind a 3 nehézségi szinten 93-as szintû mobokkal kezd a játék? mert egy picinkét nehéz így és teljesen elment tõle a kedvem, mivel még xp-t is alig hajlandóak dobni... :/

balee4
NA szóval hülyeséget írtam, szóval a skill pontokra értettem ezt a max szintet, ugyanis az alapgamhez képest megemelték, ott 20 volt a max!
Másrészt nem tudja vki az alap DS2-ben hogyan lehet a titkos küldetést teljesíteni? (the mysterius quest) a 3 mysterius tárgyat megtaláltam (vödör, könyv, token), megöltem a ??? nevû szörnyet, kidobta a mysterius stone teleporter tárgyat, de ezután mi a teendõ? Vki tudja?

balee4
Na még egy kicsit tápoltam a karimat, most vagyok 67-es, találtam szép kis szett tárgyakat, így valamivel könnyebb a kieg! Viszont nem teljesen értem, de vannak hülyeségek a kiegben, 2 képpel is alátámasztanám, de nem tudok ekkora méretû képet ide belinkelni! Szóval az egyik karimnál 27-es a max szint (de látható, hogy még lenne következõ level), míg a másiknál 30-as, ezt nem értem, ez bug vagy a feltöréssel vannak gondok, másrészt a tesóm arról számolt be, hogy nála 1x eltûnt a térkép, és kezdhette a felfedezést újra, no comment!
Másrészt ez valszeg nem bug, de meglepõdve vettem észre hogy a tárgyak tulajdonságait modósították, mégpedig lefele, pl: kevesebb armor, kevesebb plusszot ad stb. Szóval emiatt is nehezebb lett a kieg!
Ha vki tud vmit írjon!

Surgeon kilõve.
Surgeon 2 kilõve.
Játék végigvíve 😊

Sorstárs 😊

Várd ki a közepét, míg eljutsz Suregon bácsihoz...(Közbe lesz még egy majdnem Kandred is)
Nekem a legutolsó próbálkozáskor Surgeon-nál 80000 HPnél fulladt ki a társaságom...

balee4
Én most kezdtem el a a kieget Veteranon, a 66-os karimmal és marha nehéz lett, könnyebb volt az alap Ds2 végén Valdis legyõzése, mint itt Kandred megölése!
Vki nem tud olyan progit,a mivel a karikról ki lehet a tárgyakat menteni és beexportálni mások karira? (ilyen volt a Dio2-höz is a shadowmaster)

"de már telkepítés közben is kiírt valami hibát de végülis felment aztán pecseltem de ott is hibát írt ki végülis az is felment"

Honnan veszed, hogy felment, ha nem tudod mit írt ki hibának?
Ha meg nem ment fel, akkor honnan várod, hogy sikerüljön a karakter áthozatal?

Lehet, hogy jobban tudnánk segíteni, hogy ha tudnánk mégis milyen hibát írogat ki a géped...
Nekem is le kellett szednem és újraraknom DS II-t, mivel a patch hibát írt ki az egyik filenál...
Újraraktam, megpatcheltem, nem látta a karakteremet, DS2_AllSaves_v1.msi segített, betöltöttem a 2.2-es No CD exevel a karimat, kimentettem az állást, fel a kieg, látta a karimat, és játszok a kieggel.

És ahogy az elõttem szólók is írták: ha patchelsz, vagy a kieget rakod fel, MINDIG az eredeti indító DungeonSiege2.exe legyen a könyvtárban!!

Tower Guard
Na mind1 megyek egy 39-es hõssel ez nem jött össze

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
köszi ezt kipróbálom

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Bzadmeg elegem van az egész szarból már 2-3szor újratelepítettem ezt a szart mire megláttam hogy kell csinálni aztán megint feltelepítettem de már telkepítés közben is kiírt valami hibát de végülis felment aztán pecseltem de ott is hibát írt ki végülis az is felment de a rohadt karakteremet nem látom addig meg még a kieget sem rakom fel, tényleg hogy kell életre kelteni a karaktert a patchel?

Szia!

Ha nem jön össze, akkor vadászd le a netrõl a DS2_AllSaves_v1.msi filet, és ennek a felrakása után bármelyik verzióban elmentett karidat látni fogod a 2.2-esben.

Sziasztok! segítsen valaki. nem értem hogyan kell életre kelteni a karakteremet, a 2.2-es patchel!! Köszi