5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#5009 Ha lenne otthon netem: minden további nélkül! De sajnos, nincs.
Könyvtárban, Celeron 700A-s gépre nem tudom tenni és játszani :)( -
#5008 nice,akkor Te vállalod:D -
#5007 A "mesélő" (host, játékgazda) dönt el mindent).
A leehtőségek nem korlátlanok, de többek, mint a Diablo 2 esetében. -
#5006 nekem volt full kardos 4 emberes partym.1 pajzsos,2 1 kardos,és 1 két kardos.
Megj.: valamikor csinálni kellene egy összeröffenést,bár ds2-őt multiban nem nyomtam még.A singleplayer vonalát kell követni,vagy mind ds1-ben több város van,más pályákkal? -
Flocky #5005 Akkor most végül a játék közti videóknak a problémája meg lett oldva a 2. javítással? Csak mert ha nem akkor nem kezdem el a játékot még, mert már a múltban (még angolul) annyiszor újrakezdtem, hogy az elejét nagyon meguntam.
És még 1 dolog. Mit gondoltok? Érdemes úgy kialakítanod a csapatod hogy csak egyfajta kasztból áll? Pl. Te mész pajzsal + 1 kétkezes fegyós + 1 2db fegyverrel menős :-D és negyediknek mondjuk egy közelharcos pet? Mert én ara gondoltam hogy így 1 fajta harcmodorra specializálódik a csapat (közelharc ebben az esetben) és így feltételezésem szerint megsetud mukkani az ellenfél mert gyorsan meghal. Vagy ez hülyeség és inkább minél színesebb legyen a csapat? -
#5004 [Magyarítások Portálra írtam:]
"A Holtak Éneke-hez teljesítened kell egy Másodlagos küldetést. Mégpedig a 2. városban (Aman'lu), Lyssanore Mágus részére, aki cserébe majd átadja neked ezt az ének ismeretet.
A Másodlagos Küldetés címe: "A Dark Ohm" (Egy Sötét Ohm)
Miután megkaptad az ének ismeretét, nincs más dolgod, mint minden Fehér Szellem közelében megkeresni egy Varázs Szentélyt, ráállni és vagy egy Enter után beírni a szövegét (Vox Mortem - latin), vagy kiválasztod az éneket a Naplódból, majd szépe elkocogsz a szellemhez és eldumcsizol vele.
Az Ének több percig (felül mp-edben láthatod) kitart, szóval nem kell megszakadni.
A játékba becsempésztem két Szett és egy Gyűrű képében A Holtak Éneke képességet - a hiba kijavítva, működik a szett esetében is -, így majd az újabb MOD-dal talán ezzel kevesebb gond lesz... akkor már csak a szetteket kell vadászni és a gyűrűre pénzt gyűjteni a későbbiekben.
Egyébiránt, ez a szellemesdi nagyon jó kis móka, én imádom benne."
-
#5003 [Feltételeztem, ha már szellemekkel akar diskurálni... :))) ] -
#5002 ha már megcsinálta az ehhez tartozó mellékküldetést:) -
#5001 A Holtak Éneke kell hozzá.
Eldalolod (Varázs Szentélyre lépsz és vagy beírod - ENTER és a szövege -, vagy dupla klikk rajta) majd futsz a szellemhez!
Rohanni nagyon nem kell: a Varázs Szentélyek elég közel vannak a szellemekhez, s a varázslat hatása is több percig tart.
-
genory #5000 2.A kísértetekkel, hogy lehet beszélni? Múltkor már volt róla szó de már nem emlékszem rá.
Ez engem is érdekelne!:) -
Segítséget kérek!
1.Finalával vissza mentünk Greilyn dzsungelbe megkeresni a 4 rejtett morden őrtornyot. Egyet megtaláltam az elhagyott romoktól jutottam fel,de a másik 3-mat nem találom, pedig ott a térkép.
2.A kísértetekkel, hogy lehet beszélni? Múltkor már volt róla szó de már nem emlékszem rá.
Kérdés: az arénában úgy megy az elhalálozás mint kint a csatában? 25% arany vesztés? -
#4998 Angol végigjátszás. -
#4997 Az később lesz majd,mikor egy erdőben kell ilyen lila színű ellenfelek ellen harcolni.Amin te most vagy,az egy mellékküldetés,nézd meg a kiskönyvedben,az nem elsődleges küldetés. -
genory #4996 Na megtaláltam a mágussal, de még mindig nem tudok beszélni a holtakkal! Chant of Death nevű valamit kell megcsinálni, ha minden igaz! Valaki? -
genory #4995 A Rolandos küldetést csinálom és egy holttal kéne beszélnem! A mágus neve Lyssanore és valahol Amanluban van, de nem találom! Valaki segítsen! -
Flocky #4994 Köszönöm szépen a segítséget mostmár minden gond nélkül sikerült! -
#4993 valaki aki mar masodik vagy harmadik nehezsegi szinten tolja az tehetne fel kepet jobb fegyokrol illetve cuccokrol, csak kivancsi vagyok milyenek lesznek majd kesobb. bubajolni erdemes targyakat? mert en eddig jobb cuccokat talaltam mint amilyeneket tudtam volna bubajolni. en elso fokozaton nyomom most BW act 3mat asszem. -
Noodlee #4992 Megnéztem a régi vinyómat. Vagy én emlékeztem rosszul, vagy a nagy térkép nincs már meg :( -
#4991 Várom már nagyon a javítást mert már tolnám tovább :D -
#4990 Ha a magyarítás 1. és 2. javítását is felrakod akkor nem kell crack.
De minden leírást megtalálsz ITT -
#4989 a magyarítás tartalmaz cracket úgy tudom,íyg azzal sztem nem kell bajlódnod. -
Flocky #4988 Bocsi hülye voltam. Előbb kérdeztem aztán cselekedtem. Hátraolvastam és így már sikerült megtalálnom a helyes patchelés menetét.
nekem a BW-hez csak v2.30-mas crackem van. Ha felpatchelem és ezzel crackelek az befogja zavarni a magyaroítás működését? Ha igen akkor hol tudok beszerezni v2.20 BW-s cracket? -
Flocky #4987 És a v2.20 Patch-et honnan tudom beszerezni? Keresgéltem és itt találtam meg http://www.gaspowered.com/ds2/patch.php de hiába rakom fel a patchet alul a főmenübe akkor is 2.00-t ír ki. Akkor most hogy is van ez? -
#4986 Hamarosan megjelenik a javított magyar mod, abban már nem lesz ez a hiba. -
#4985 volt ilyen úgy emlékszem,de meg is volt rá a válasz Imykétől.
Imyke!:) -
Flocky #4984 Oké köszönöm szépen. És lenne még egy gondom. Ez a magyarosítással kapcsolatos. Felraktam, követtem szépen az útmutatásokat és működik tehát magyar nyelven van. Egy a bökkenő. Ahogy haladok a történetben sokszor beszúrnak a beszélgetés közben videókat is. (pl. amikor a száműzött kolóniához mész és ott megmented az öreg varázslót a zombiktól) Eme videók nagyrészét nem játsza le. Tehát megy a hang hallod hogy dumálnak a videó közben de a kép normál ingame-ban marad és így elég fontos jelenetekről is lemaradok. Találkozott valaki már ilyen problémával vagy van valakinek valami ötlete? -
#4983 zsoldos ds2 szint után lehet erősebb szintet választani bw-ben? mert nem emlékszem rá. -
#4982 "a teljesített nehézségi szinted mellett" = ha a karaktereddel a Zsoldos szinten végeztél a Dungeon Siege 2-vel, akkor ezt a szintet válaszd ki a Broken World kiegészítő világának indításakor is!
Fontos: ha nem teljesítetted még az alapjátékot a karaktereddel, akkor a Broken World világot nem tudod kiválasztani! -
#4981 Semmi gond: amikor elindítod a karaktereddel a játékot, akkor válaszd a teljesített nehézségi szinted mellett a Broken World világot.
Menj a Driád Előőrs-ben a zümmögő Mágikus Oszlophoz (hídon át kell kelni) és ott megtalálod az illetőt (a nyilazó mellett), aki jó pénzért lenullázza a csapatod bármely tagjának a Képesség Pontjait!
-
#4980 -
Flocky #4979 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Elrontottam a skilljeim pontozását és azt hallottam hogy le lehet nullázni némi arany fejében, de sehol nem találok ilyen emberkét aki ezt megcsinálná nekem. Ha van ilyen lehetőség egyáltalán tudnátok egy helyet ahol ezt meg lehet tenni? -
#4978 -
#4977 A "külön kell"-es dolgot még a publikálás előtt írtam, amikor még nem derült fény a hibaforrásokra...
Jó játékot! :) -
TomDantes #4976 Benned bízok...a Dungeon Sige-ban nem...
De oké, működik, egy helyre kell telepíteni így jó. Csak az zavart meg...azt volt oda írva külön kell
De oké, kösz működik.
-
#4975 aláírom:) -
#4974 Bízz bennem kérlek!
A #4919-ben írtak szerint eljárva tökéletesen futtatható lesz a játék,
"1. Dungeon Siege 2
2. v2.20 Patch
3. Broken World a Dungeon Siege 2 könyvtárába
4. MAGYAR MOD
5. Patch v1.
6. Patch v2.
7. Ha nem indulna egy korábbi mentésed: DS2BW_AllSaves v2 (Segedanyagok alkönyvtárba felteszi a MAGYAR MOD.)
Így eljárva a játék hibátlanul indul, játszható."
-
TomDantes #4973 Oké...most súlyos hiba lépett fel. Telepítem újra az egészet. De egyre kevésbé bízok benne hogy ez működni fog. -
TomDantes #4972 Oké, ezt megpróbálom.
De a másik gond?Ha nem elcsúszva van a kép, akkor meg nem reagál a karaktergenerálásnál a folytatás gombra. Hiába kattingatok rá...semmi. -
#4971 A kieget az alapjáték könyvtárába kell telepíteni.
[Amikor készítettem a magyarítást és a segédletét, akkor nem tudtam, hogy a nem Deluxe változatokkal gondok lesznek.]
Ha külön könyvtárba telepítetted a Broken World-öt sincs baj: a könyvtárának teljes tartalmát másold a Dungeon Siege 2-ébe (írd felül az exe-jét) és így megkapod a Deluxe Edition-t.
De tisztább, ha eleve rátelepíted a kieget.
példa:
H:\Dungeon Siege 2
Akkor a Broken World játék telepítésekor az útvonal is ez legyen (a telepítőben esetleg automatikusan keigészítődik a "Broken World"-del, azt trööld vissza, különben egy ilyen nevü alkönyvtárat hoz létre a DS2-ben).
-
TomDantes #4970 Oké, mi nem volt helyes? Sorolom mit csináltam
Alapjáték.
Javítás
Kiegészítő
Magyarosítás
100% hogy így csináltam....és nem jó
De csináltam más sorrendben..abban sem volt jó. De elsőnek ahogy írtam abban a sorrendben. Mi a nem jó benne?