5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Flocky #5209 Hát ez eszméletlen!!!! Ez még részletesebb lesz mint gondoltam, nagyon jó lesz. Ja és azt is köszönöm hogy linkeltél képeket. Nagyon jók... -
#5208 rögtön szeretném kijelenteni hogy pusztán érdeklődtem, semmi más.
Én ott maradtam el, hogy shieldnek küldöd az anyagot amit majd ő feltölt. pusztán az után érdeklődtem, hogy ez megtörtént-e már, fent van e az ÚJ javított változat? -
#5207 Az már nagyon-nagyon rég készen van. A Kézikönyv és a videok letesztelése miatti játék és az Élet szólt bele az egészbe.
De, a lejjebb lévő képek azt hiszem elég meggyőzőek...
-
#5206 imike:
kész van már a magyarítás? tudod amit shield-nek..
Van róla híred?
ha már itt vagy gondoltam elkaplak, egy kis infóra! ;) -
#5205 Koszi valaszt, meg veszem igy is. Es hasznalom a magyaritasodat is. -
#5204 Azóta sincs benne 1680*1050-es felbontás benne. Nekem is a Deluxe Edition van meg.
Az "Universal Widescreen Patch" program NEM TÁMOGATJA a játékot.
A MAGYAR MOD telepítőjében ellenben választható lesz egy olyan MOD telepítése, mellyel a maximális támogatott képernyő felbontást - 1280*1024 - 1680*1050-es arányban láthatod, azaz a képernyő nem húzódik szét a nagy monitorodon, a karakterek nem lesznek laposak.
Emellé ajánlott lesz feltenni a vonatkozó FOV hack-et is.
Teszteltem egy 20"-es BENQ monitoron, 1680*1050-es felbontáson.
-
#5203 Sziasztok, regen mikor megjelent a DS2 akkor ki toltam a demojat, es ha jol emlekszem max 1280x1024es felbontas volt benne. Most szeretnem megvenni a DS2 Deluxet es nem tudom hogy azota van e nagyobb felbontas(1680x1050 hez kéne). -
#5202 Otthon már átjavítva, átnézve és a hiányzó - kis - képek javítva.
Sőt, számos információval bővítve - múlt hétvégén szinte csak ezzel foglalatoskodtam, az X-Aktak sorozat hallgatása közben :) - így a menü már bővebb lesz a kiadott változatban.
* 16:9/10-es képernyőkre optimalizálva - egy MOD által - a magyarítás. A telepítőben minden kiválasztható lesz.
* Sajnos, a betűméret változtatás fizikailag lehetetlen: kilógnának a szövegek az ablakokból, mezőkből!
* A két újrarenderelt video (a Tudós) eddig tökéletesen vizsgázott a gépemen.
-
#5201 -
#5200 -
#5199 -
#5198 -
#5197 -
#5196 Itt, a Körjegyzöségi gépen csak a múlt heti állapotig van fenn a HTML-alapú kézikönyv.
A módosított lapokról most nem készítettem capture-t, de íme néhány - és 99.99%-os anyagból [1440*900-as monitor / XnView capture]:
-
Flocky #5195 A kézikönyvben amit csinálsz teljes végigjátszás szerepel? Mellékküldetésekkel, képekkel, tippekel esetleg? Mert gondolom (meg amit eddig írtál róla) igen nagy szabású lesz.....
Nem akarsz esetleg 1-2 oldalt ízelítőleg belinkelni ide? Kíváncsi lettem... -
Noodlee #5194 Kénytelen voltam, mivel le kellett cserélnem őket a privát questek miatt :S -
#5193 Hááát, nem kellett volna megválni tőlük -
Noodlee #5192 Igen, ő lesz az. -
#5191 Inn Conversion Bug - ezzel küzdesz? -
Noodlee #5190 Nekem olyan problámám van, hogy nem tudom újra felvenni a társakat a kocsmában.
Nem tudom, hogy mi orvosolná ezt a bugot :( -
#5189 Nagyon szívesen :) -
FL Zoli #5188 1000 hála Imyke, működött, nem tudtam hogy az a korábbi mentés..kitöröltem amit kellet s működik
Még1x köszi:) -
#5187 Na deee...srácok, nem kell veszekedni.
A "Boltos BUG" miatt még nyugodtan lehet játszani.
Az igaz, hogy a Kézikönyvet én is nagyon várom már. -
#5186 Akkor töröld a Zultan.ds2party-t és a Zultan.ds2party.bak végéről töröld a *.bak-ot
Tedd ugyanezt a radar fájlokkal is.
-
FL Zoli #5185 nálam csak
Zultan.ds2party ds2party
Zultan.ds2party bak
Zultan.ds2radar ds2radar
Zultan.ds2radar bak
-fájlok vannak
S csak sima dungeon siege 2, nem broken world
Ha van még vmi ötlet szívesen fogadom, ha nincs, akkor se történt nagy katasztrófa...
köszi azért -
A képet az efrud.com képfeltöltő tárolja. -
#5183 Az AllSaves progival pedig simán láthatónak kellene lennie bármilyen mentés fájlnak.
Ha nem megy, nézz be a "My Games" könyvtáradba a Dokumentumok alatt...
Próbáld ki:
* Betömöríted a játék által nem látott karaktered könyvtárát és elteszed biztonságos helyre
* Törlöd a karaktered nevével fémjelzett .ds2party fájlt.
* Átnevezed a még korábban működött .ds2party.bak(szám) fájlodat .ds2party-ra.
* Elindítod a játékot.
-
FL Zoli #5182 Felraktam,megvan a karakter választó ablak, de a régit így se látja:( Nemrég értem a sivatagba, gondolom még messze van a vége, majd máskor elkezdem előlről...
Gondolom az a baj, hogy a tegnapi vihar miatt gyorsan elmentettem, aztán kinyomtam a gépet, anélkül hogy kiléptem volna...hát így jártam... -
#5181 lol!
Inkább örülnél neki,hogy van magyar mod,hamár külföldi nyelven nem megy a játék.
Nem szoktam semmihez magyarítást használni,mégis azért védem Imykét,mert szabadidőben próbál valamit tenni azokért,akik nem tanulnak magyaron kívül mást.
Elég nagy munkát igényelt ez is,amit csinált. -
19410122 #5180 Imyke!
Én az 5175 hsz.ban elköszöntem a topiktól.
Számodra nincs mondanivalóm. Eddig sem volt.
Magánéleti válságod sajnálatos, de nem magyarázza meg a felelőtlen igérgetéseidet.
Fejezzük be és ne "kóstolgass". (5178,5179)
-
#5179 Még egyszer, utoljára leírom: a MAGYAR MOD már most is használható. Töltsd le szépen és játssz vele! A Boltos BUG csak a Broken World kiegészítőt érinti, de ott is át lehet hidalni - sokszor leírtam már.
Sajnálom, hogy nincs türelmed még ehhez sem. -
#5178 Gratulálok.
-
#5177 Töltsd le ezt a programot - ha az előző MAGYAR MOD-ot nem használod, mert abban a Segedanyagok alkönyvtárba kerül, ahonnan már csak installálnod kell - és minden rendben lesz.
Broken World: DS2 AllSaves v2 -
FL Zoli #5176 Csináltam új partit, elmentettem, főmenüben megjelent
Dokumentumok/mygames ben átírtam a filet a régi névre
sp_last_saved_party = ...
sp_active_party = ...
de így se működött, Multiban importálni se lehet..teljesen eltűnt:( Mármint a savek megvannak, csak a játék nem találja -
19410122 #5175 Én pedig, mivel nem akarok senkit megbántani, Jó erősen összeszorítom a számat. A tenyeremet is rátapasztom és némán elhúzok ebből a topikból.
Nem kis erőfeszítésembe kerül... -
MrTwister #5174 Köszönjük a választ Imyke! Én kitartok és várom a javított verziót! -
FL Zoli #5173 Hello, hogy lehet behozni egy mentést ha nem jelenik meg a főmenüben a folytatás?
köszi
-
#5172 Félreértések elkerülése végett: a sok javításon átesett és időközben a 16:9/10-es monitorokra optimalizált MOD-ot minden erőmmel igyekszem közkinccsé tenni!
-
#5171 Attól nem hiszem, hogy jobban érzitek magatokat, ha leírom, hogy
* a teljes fizetésem elment apám tartozásaira,
* árva vasam sincs és kölcsönpénzből tengettem a napjaimat az e havi fizetésig,
* esőben és napsütésben kell mindennap 10-12 km-ereket lebicajoznom (mert 4 falu közcélú munkásainak vagyok a felügyelője)
* emellett a Kőrjegyzőségen a 4 falu dokumentumait archiválom,
* a Gyermekétkeztetési Alapítvány segélyének kiosztásán dolgoztam 1 hétig és július 1-én kerek 10 órán keresztül a kiosztását felügyeltem (mert a felelősség az én vállamat nyomta), és hál' Istennek egy hangos szó sem hangzott el a falu lakói között,
* szinte csak arra van erőm esténként, hogy megnézzem az m1-en a Híradót, vagy az esti "24" részt,
* a Doom 3-at is csak feltettem, és az 1 pályán nem jutottam tovább,
Ahogy már ezerszer leírtam: a fordítás kész 2008 Karácsonya óta!
Játszatok vele!
A vásárlás bug simán kikerülhető. Ez nem indok a haragkeltésre.
A kézikönyvet pedig tökéletesre, részletesre akarom elkészíteni. A végigjátszások kész vannak, a tárgyak és varázslatok stb. rendbeszedése eltartott egy darabig (képek készítése stb.).
S valóban: nem gép, ember vagyok.
-
Noodlee #5170 "Imyke más fórumokba írogat, de ide nem nézne be.
Na ettől van tele."
Ez jogos.