Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok!
Ahogy múlt héten mindennap, most e héten, úgy néz ki elkerülhetetlen módon - EON - Pécs városába kell utazzak.
Ezen okból, helyben fel tudom dobni Shield játékos társunknak az anyagot, aki már röpke 2-3 óra alatt fel tudja talán tolni a netre az egészet.

Tesztelni, és visszajelezni azért kellene még holnapig, hogy ne kelljen újfent több száz MB-okat postázgatni és tõtikézni.
De, sajnos, sokan nem álltak neki a Broken World-nek, a "boltos bug" miatt, holott írtam, az egész kihagyható, mert a lények, és a küldetések messze több és értékesebb dolgokat dobnak - Életerõ/Mana italok meg úton-útfélen találhatók, spájzolhatók.

Szóval, uccu, ugrojatok neki és még ebben a 1,5 napban jelezzetek minden gondot bajt - BW videok és szövegek elsõsorban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Jó hír, nemrég vettem meg a Deluxe-t, szal már nem lesz (de ahogy olvasom már az alappal sem lesz) gond. Remélem nemsokára megkapjuk. És köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Wreck86
<#eljen><#ravasz1>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Nagyon jó hírek ezek Imyke! Már alig várom, hogy a neten legyen a javítás és játszhassak a Broken Worlddel! Köszi a kitartó munkádat! Remélem az egészséged jól szolgál és az anyagi helyzeted is kezd stabilizálódni. Üdv és még egyszer köszi szépen a munkád!

IMYke2.0.0.0
Nos, sziasztok!

Sok minden összejött az elmúlt idõszakban, de végképp nem tûntem el. A Dungeon Siege 2 pedig örökké a szívem csücske marad.
Ezen felvezetõ után jó hírrel szolgálhatok.

A filmes problémák kiküszöbölve - eddig nekem 3 darab filmmel kapcsolatban jeleztek a játékosok, azokat újra elkészítettem, és ki is próbáltam az alapjáték újra végigjátszásával .
A kézikönyv is totál kész van. Még simítgatom, mint egy jó kigyereket, de a publikus tesztelést követõen netre kerülhet. Az egyéni borítóval együtt.

totya4 nem véletlenül írta azt, amit. Igazság szerint még mindig várom a hibajelzéseket (elgépelés, film meg-nem jelenés stb.].

Az ismert film meg-nem-jelenési problémák:
1-2. DS2 alapjáték, az Azunita Tudós megjelenése a Driád Számûzött Kolóniában (amikor megtámadják, és nekünk meg kell védenünk). A csata utáni beszélgetést követõen az Azunita Tudós elmeséli a Pajzs és a Kard történetét (2 részletben). Eddig ez csak hanggal történt.
3. DS2 alapjáték, a Greilyn-sziget elhagyása, a Tudóssal beszélgetést követõen az Aman'lu Portálba lépünk és a megérkezést követõen, még a Portál mellett egy filmnek kellene lejátszódnia, melyben Aman'lu vezetõjét egy Sötét Mágus és maga Valdis fenyegeti. Eddig ez is csak hanggal, kép nélkül történt.

Szövegekkel kapcsolatban:
- egy ";" (pontosvesszõ)-nek köszönhetõen a Broken World (Megtört világ) kiegészítõben eddig a boltosok/árusok nem adtak semmit. Javítva.
- számos, helyesebb, és rövidebb, frappánsabb kifejezés használata a dialógusokban,
- néhány, általatok jelzett elgépelési hiba, kimaradt (lefordítatlan) szöveg javítása.

Dungeon Siege 2 vs. Dungeon Siege 2 Deluxe Edition
- Eddig mindenkinek veszõdnie kellett a Broken World kiegészítõ beszerzésével. Ez a gond megoldva.
Mostantól, a telepítõ segítségével, gond nélkül használható lesz a magyarítás a "sima" Dungeon Siege 2 tulajok számára éppúgy, mint a javallott (és 3590 Ft-ért megvásárolható, CDGalaxis stb.) Deluxe változat (DS2+BW) tulajainak is.

A feltöltést nem tudom megoldani, úgyhogy, most már mindenképp el kell küldjem a lemezt Shield számára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lefordítani is épp elég ideig tartott... szerintem korábban világosan leírta hogy tessék játszani a játékkal, hogy jöjjön ki több hiba is, mert ami van az nem vészes. Szóval minél inkább csipkeditek magatokat, annál hamarabb lesz kiadva.
Most nem azért, Imyke, adhatnál valami életjelet, hogy hogy halad az a kézikönyv/borító, mert mostmár nagyon játszanék a játékkal.
Sajnos a videós problémám nem oldódott meg ezért bátorkodtam mostmár rákérezn ismétm mert ugyebár március 26-a óta eltelt egy kis idõ.....

Wreck86
nincsmit😉 hajrá!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Üdv! Köszi szépen a gyors reagálást! Most már frankón mûködik minden. Rossz volt a BW-m azért nem sikerült. Rögtön neki is veselkedem 😊 Köszi mégegyszer!

Wreck86
Szia!
"4. Mi a helyes telepítési sorrend akkor, mert mindenhol mást olvasok?
======================================================================
Nem mindenhol, csak - az addig fel-nem-lépõ problémák ismerete nélkül - a rosszul megírt telepítõben.
A Magyarítások Portál és a Supergamez Fórum már a helyes telepítési sorrendet közli veled, ha utánaolvasol.
De íme:

0. Dungeon Siege 2 teljes telepítés (alapverzió, 1.0)
1. Dungeon Siege 2 v2.20 Patch telepítése (original patch)
3. Dungeon Siege 2 Broken World telepítése (a Dungeon Siege 2 KÖNYVTÁRÁRA! Útvonal tehát a DS2 gyökere legyen
Pl: D:\Dungeon Siege 2)
4. DS2 MAGYAR MOD v1.0 telepítése
5. MM Patch 1 telepítése
6. MM Patch 2 telepítése"

Sziasztok! Valaki tudna segíteni a magyarításban,h hogyan kell feltenni úgy,h mûködjön? Több helyen is elolvastam és egyszer azt írják,h kell a BW is, máshol azt,h lehet anélkül is magyarítani, egyszer az alapkönyvtárba telepítsem a kieget, máshol mindenképpen külön könyvtárba... Feltettem úgy,h alap, 2.20 patch, magyar mod, 1-es javítás (a 2-est már nem tudom feltenni,mert ott kéri a BW-t is) És ezek után a játék nagyon kis része lett csak magyar a többi nem.. Mi a gáz? Köszi a segítséget!

Szevasztok, Játszom a DS2-vel régen tudtam vásárolni a játék során bár mit a máglya boltban de most ne tudok venni élet erõt és mannát sem,ez ilyen és én emlékszem rosszul vagy van valami megoldás rá hogy mér nincs nálla csak gyûrû meg nyaklánc. A segítséget megköszönõm.
grebber
Sok a dolga!

Next PC upgrade: 2022

Shield
Hova tûnt Imyke?

Mi újság Imyke? Alakulgat a javított magyarítás?

Shield
Vigyázz, ne hogy fakír legyél!<#hehe>

grebber
Mindenki a javítást várja már.Legalábbis én már tülkön ülve!

Mintha kihalt volna a fórum.... <#wow1>

Wreck86
<#zavart1>

cenobite
Marad a support. (meg az anyázás... <#mf2><#idiota>)

gamertag: kenobita

Wreck86
akkor nemtudom.elírhatták talán.ha van vmi support email cím,sztem írj oda.

cenobite
Nem, abszolút jól olvasható a kis cetlin a serial, de nem fogadja el. A JF282-..... serial van hozzá, és már máshol is olvastam, hogy van akinek nem megy vele a játék, csak választ nem találtam még sehol, hogy miért is nem megy?

Wreck86
biztos jól írtad be? a 0-át nem nézted "O"-nak,vagy fordítva?nagybetû-kisbetû?

cenobite
Sziasztok!
Megvettem a játékot és a füzetecskén található product key-t nem fogadja el a játék. Mi ilyenkor a teendõ? Hívni a support-ot? Elég ciki, hogy eredeti játék és nem jó a benne lévõ key... 😞

Valakinek volt már hasonló "élménye"?
Elõre is köszi a választ!

Srácok nekem olyan Problémám lenne hogy mindentmegcsináltam ami le van írva. Feltelepítetem a DS2-t Utána a 2.20-as patch-t, utána rá a DS2 BW ugyanoda mint ahova a DS2-t, Elindulna aGame, nagy fekete képernyõ, és azt írja ki h Fatal Error:S Meg még 1 csomó ango, szöveget 1 hibaüzenetben :S Tudnátok nkem HELPelni? elõre is köszi!
koppim
Csatlakozok az elõttem szólókhoz.
Nálam is ez a probléma.

Igen én is a videók miatt nem játszottam merthát igazad van Grebber az a sava-borsa <#awink> És tényleg érdekes de nálam is ilyen "hol lejátsza hol nem" helyzet volt. Pl. Az elején amikor bemegyünk a templomba és ott a szobrok ölnek mindenkit azt simán lejátszotta meg az ezelöttieket is de már az öregembernél akit meg kellett menteni már nem. Érthetetlen az egész.<#conf>
Egyébként mi okozhatja ezeket? Írtad hogy codec meg rendszerben körbenézés de pontosabban?

grebber
Videók végett álltam le én is hiszem azok tartalmazzák a jó dolgokat!
Ezért repesve várom továbbra is a következõ tapaszt!

IMYke2.0.0.0
Az árut nem árulós problémát már én is tapasztaltam a végleges megjavítása elõtt...
Magyarázatképp álljon itt, hogy a karakteremmel - mellyel teszteltem az elmúlt években - már 3x nyomtam le a játékot, még a fordítás kezdete óta. S bizony, ahogy haladtam a fordítással és a teszteléssel, egyre kevesebbet vásároltam és beszélgettem az NPC-kkel...
Így nem derült ki pl. hogy a boltosok nem árulnak bizonyos cuccokat.
Lejjebb írtam, hogy a játékban helybõl be tudsz szinte mindent szerezni, ha rendesen játszol vele.
Ettõl még, a probléma az probléma, és mint azt már jeleztem is, a véglegesnek kikiáltott verzióban mindez javítva is lett.

A videókat mindvégig lejátszotta nekem a játék.
Azoknak, akiknek nem mennek, érdemes lenne körülnéznie a codec-ei és a rendszere környékén.
Ugyanis, a MAGYAR MOD 1.0 letöltõi közül csak kevesen jeleztek vissza video-le-nem-játszást... vagy csak némelyik nem ment nekik a feliratozottak közül.

Még azt megszeretném kérdezni tõled hogy ugyebár neked eredeti Deluxe Edition van. Nálad minden hiba és probléma nélkül futott vagyis fut most is a magyar MOD? Tehát nincsenek ilyen árusnemárulós, videónemlejátszós problémáid?

IMYke2.0.0.0
Dungeon Siege 2 Deluxe Edition MAGYAR MOD - Gyakran Feltett Kérdések
Írta: .:i2k:.009

1. Mi az a Dungeon Siege 2 DELUXE EDITION?
============================================
A 2005-ben megjelent alapjáték, a Dungeon Siege 2 és az azt követõ kiegészítõ lemez, a Broken World együttes, egy dobozban, extrákkal kiadott változata.

Tartalma:
- DS alapjáték (3CD)
- DS:BW kiegészítõ lemez (1CD)
- "The Making of Dungeon Siege II" werkfilm
- hatalmas Aranna-térképet,
- 6 nyomtatható Eva hercegnõ kép,
- DS2 rajzok és hátterek,
- DS2:BW Katala Utazása (történet)

Megvásárolható: minden nagyobb PC játék boltban. A Magyar Mod "megjeleneésétõl" figyelve az árakat azt vettem észre, hogy a nagy érdeklõdésre való tekintettel a MM és az 576 marketingesei kicsit emeltek a játék árán.
Mostanában hallottam/olvastam a Tesco-s egybecsomagolás akcióról... Így meg lehet szerezni - extrák nélkül - a 2 játékot, nagyon olcsón.
Online legolcsóbb:
http://www.jszbazis.hu - 3900 Ft
TESCO - 1800 Ft (???)

2. MAGYAR MOD... miért?
=========================
Azért MOD és nem magyarítás, mert a Dungeon Siege-sorozat rendkívül módosítás érzékeny és támogató.
Gyakorlatilag BÁRMIT átszabhatsz bennük, ha rendelkezésedre állnak az eszközök, és van kedved, tudásod, idõd rá.
A MOD elõnye, hogy nélküle visszakapod az EREDETI játékélményt - nem kell újratelepítened a játékot.
A Dungeon Siege 2-höz ráadául készült egy olyan Mod Manager, mellyel ez a játék indításakor elemenként el is végezhetõ.

3. Melyik a mûködõ MAGYAR MOD?
==============================
A neten - www.magyaritasok.hu és 4shared könyvtáram - megtalálható állományok:
- (1) 1.0-s MOD (683 M😎
- (2) MOD Patch 1
- (3) MOD Patch 2
A sorrendben feltett (rendkívül ajánlott mind a 3 felrakása!) anyagokkal a Dungeon Siege 2 magyarul végigjátszható.
A kiegészítõvel kapcsolatos problémára lejjebb reagálok...

4. Mi a helyes telepítési sorrend akkor, mert mindenhol mást olvasok?
Nem mindenhol, csak - az addig fel-nem-lépõ problémák ismerete nélkül - a rosszul megírt telepítõben.
A Magyarítások Portál és a Supergamez Fórum már a helyes telepítési sorrendet közli veled, ha utánaolvasol.
De íme:

0. Dungeon Siege 2 teljes telepítés (alapverzió, 1.0)
1. Dungeon Siege 2 v2.20 Patch telepítése (original patch)
3. Dungeon Siege 2 Broken World telepítése (a Dungeon Siege 2 KÖNYVTÁRÁRA! Útvonal tehát a DS2 gyökere legyen
Pl: D:\Dungeon Siege 2)
4. DS2 MAGYAR MOD v1.0 telepítése
5. MM Patch 1 telepítése
6. MM Patch 2 telepítése

5. Miért nem indul helyesen a Dungeon Siege 2 a MAGYAR MOD telepítése után?
===========================================================================
Én a Deluxe Edition-nel rendelkezem. Évek óta rá fordítottam.
Tavaly, a MAGYAR MOD publikálásakor derült ki, mekkora a különbség a két változat között.
A probléma, amit tapasztalsz abból adódik, hogy a Broken World archívumaiban a módosított Interface (kezelõfelület) nem egyezik az alapjátékéval.
Szemléletesebben: a Broken World-ben megjelent egy új menüpont a Fõmenü-höz kapcsolódan.
Friss indításkor ezt láthatod is, a hírlevélre regisztrálás felajánlásakor...

6. Mit tegyek akkor, ha nem látom a Tovább gombot a Dungeon Siege 2-ben?
A probléma oka: nincs meg / vagy nem tetted fel a Broken World kiegészítõt a játékra!
Két megoldás létezik:
1 - DS2 archívum kezelõvel beleturkálsz (nem ajánlott, és nekem sem esne jól) a MAGYAR MOD-ba, és kitörölsz egy meghatározott fájlt,
2 - Megvárod a legújabb (minden javítást és az extra Kézikönyvet tartalmazó) MAGYAR MOD-ot, ami lehetõvé teszi a nem Deluxe (vagy az elõállított) verzióval rendelkezõknek is a teljes magyarítás élvezetét.

7. Miért csináltad így akkor? Hogy ne mûködjön a magyarítás?
Egyáltalán nem állt szándékomban. Nem azért fordítottam 3 éven keresztül, teljesen egyedül a játékot, hogy aztán csak a szidalmakat és az elégedettlen leveleket, hozzászólásokat kapjam. Oroszlán vagyok, szeretem, ha dícsérnek 😊
Szóval, rajtam kívül álló okok miatt alakult úgy, hogy az eredeti játékkal és/vagy a Deluxe verizóval nem rendelkezõk íyg jártak.
A problémák megoldására siettem kiadni a 2 javítást. Ezekkel sikerült elérni azt, hogy a Deluxe-osok simán végigjátszhatják a játékot...

8. Deluxe verzióm van, de miért nem tudok vásárolni Italokat a Driád Elõõrsben (Megtört világ)?
=================================================================================================
Na, ezért kell az egész MAGYAR MOD-ot újra kiadni.
A helyzet az, hogy az elõzõekben emlegetett 2 db Patch csak az alapjátékon segített.
Nálam hiába mûködik minden, ha nálatok nem. A visszajelzések alapján elkészült a javított magyarítás, melyben a kiegészítõ lemez (Driád Elõõrs) boltosai is mindent rendesen árulnak.
A javított MOD mihamarabb a netre kerül. Csúzok, csúszok, tudom. De már lerágott csont a téma, nem magyarázkodom.

9. Akkor, ezek szerint, a javított MAGYAR MOD-ig nem is lehet játszani a játékkal?
=================================================================================================
Dehogynem!
Italok/tárgyak nem csak a boltosoktól vásárolhatók, szerezhetõk.
Sõt, a küldetések alatt a Titkos Helyekrõl, a NJK-k (NPC = nem játékos karakterek) sokszor jobb tárgyakat adnak, mint a boltosok.
Véleményem szerint, játssz a kiegészítõvel is!

A játék alatt simán be tudsz szerezni Életerõ és Mana italokat Életerõ- és Mana bokrokról, polcokról, hordokból és hulláktól.
Tárgyakat - sõt, jobbakat is - szerezhetsz az áldozataidtól és a megbízóidtól.
A Bûbájolás mûködik a játékban így is.

Ráadásul: ha játszol vele, kiderülhet olyan probléma is, amit én vagy mások eddig nem vettek észre, és orvosolhatom.
Ellenben, ha nem játszik senki a Küldetés Lemezzel, az újabb kiadott MAGYAR MOD után kell Patch-eket kiadni...

10. Azt mondod, használjak csalást?
=====================================
Soha! Ne rontsd el ezt a nagyszerû játékélményt!
Persze, létezik sok Cheat (szöveges) és a Trainer (segédprogram) a játékhoz - Karakter Editor nem.
A DS2 nem egyenlõ a Diablo 2-vel. Igaz, majda kézikönyvben is olvashatod, rengeteg mindenben hasonlítanak...
A Diablo 2-höz vagy félszáz karakter / savegame editor létezik. A DS2-höz csak 1.

11. Akkor mire is várunk?
==========================
Pénzes fordításaim befejeztére és a tervezett 90%-ban teljes Magyar Mod Kézikönyv elkészültére.
A javított MAGYAR MOD már kész.

12. Jó-jó, de mikor?
==========================
Már nem mondok idõpontot - figyeld a Supergamez és a Magyarítások Portál "Dungeon Siege 2" topikját - addig is: 9. pont.
Jelezzétek, ha találtok hibákat!!!

Türlemeteket kérem még.

IMYke2.0.0.0
Kérdés:
Dungeon Siege 2 alapjátékra telepítetted a Broken world-öt, vagy külön könyvtárba?

Utóbbi esetében jöhet elõ ez a hiba ugyanis - nem találja a Dungeon Siege 2 telepített könyvtárát, mert mondjuk ilyen helyre telepítetted: D:\JÁTÉKOK\DS BW...

Na még egyszer a kép:

http://kepfeltolto.hu/i/?376748&t=img
Sziasztok, a következõ problémám áll fenn a BW elindítása után:

Esetleg valami tipp, hogy mi kúrodhatott el?

Köszi elõre is a segítséget! <#worship><#vigyor2>
Sajnos ez nekem nem jött be,hiába törlöm ki a .bak kiterjesztést akkor is ugyanúgy betölti azt az állapotot ami elõtte volt.Van még ott olyan ,hogy "party" meg "radar" kiterjesztésû ha meg azt törlöm akkor nem lesz olyan hogy folytatás.
Köszi a segítséget!Szép napot!
IMYke2.0.0.0
Nem ment át a hozzászólásomon, de semmiféle harag vagy sértõdés nem szólt belõle. Lakonikusan fogalmaztam, mert tényleg kilátástalan - még az átlagénál is - az életem az elmúlt idõszakban. Munka, mint olyan, egyre messzebbre kerül...

Igen, nem szoktam dátumokat mondani, ismerhetsz. Amikor leírtam, ez év elején is, és a múltkor is, annyira biztos voltam benne, mint még soha...
Persze, hogy ilyenkor dõl össze minden.

Tényleg nem tehetek róla. Így is már két oldaláról égetem a gyertyámat.
De gagyi minõséget sem akarok elkapkodva kiadni a kezembõl.
A decemberi kiadás ráébresztett, bármennyire biztos vagyok a dolgomban, a véletlen faktorral számolni kell.

Most, hogy olcsóbb lett a Deluxe Edition, talán nem lesz akkora galiba az újabb verzióval.

Addig a decemberi alap MAGYAR MOD + a 2 Patch segítségével simán játszhtó a játék a kiegészítõ lemez történetéig.
Azzal is az, csak a visszajelzések szerint a Broken World (Megtört világ) kiegben a boltosoknál nem lehet vásárolni - a magyar kódok szóltak bele abban a kiadásban.

Imike!
Én hálás vagyok neked az évtizedes fordítói tevékenységedért.
Szeretem és becsülöm a munkádat.
De...
Te nem most jöttél le a falvédõröl! Tudhatnád, hogy
NEM SZABAD IDÕPONTOT MONDANI!!!
Egy fordítás akkor van kész, amikor kiadod. PONT!
BÉKE LEGYEN! Nem akartalak bántani.
19410122

IMYke2.0.0.0
2030.03.15. Jobb?
Mindig akad ember, aki gépnek néz. Én lenni ember, nem lenni gép.

Az összes fordításom a magánéletem mellett született, ez sem másként.
Bár nem tartozom beszámolási kötelezettséggel, de ahhoz, hogy ebben a kaki helyzetben megélni tudjak, minden adódó lehetõséget meg kell ragadjak a megélhetésem biztosítására - kénytelen vagyok a napi betevõmért olyan fordítással is foglalkozni, amivel nem úgy, mint a kedvencemmel.

Ez van. Ha fõállásban tehetném, havi 100-150 ezerért, hidd el, nem 3 év alatt készült volna el ennek a nagyszerû játéknak a fordítása. Ráadásul, 80x végig lett volna tesztelve, 10 féle konfiggal, 3 féle warez és eredeti verzióval, és rögvest olyan oldalra lett volna feltéve, ahonnan egyben mindenki le tudja szedni INGYEN, saját élményének fogokozására.

De mivel nem kapok érte egy büdös vasat sem, emellett, más megélhetési fordításom van, háttérbe kellett szorítanom az egész projektet mind az elmúlt 3 évben - több más projektemmel együtt, melyeket szabadidõmben foltozgattam -, és az elmúlt 2 hónapban is.

Lehet szapulni, utálni.

2009 március 15?
2010 március 15?
2020 március 15?

Senki nem sürget, akkor mi szükség van az alaptalan és felelõtlen ígérgetésekre?
(#5091, "halkan")<#levele>
IMYke2.0.0.0
Addig - remélem - igen.

Mit gondolsz? Szerinted Március 15-ig kitudod adni az új verziót és a könyvet? (nem sürgetlek ez csak egy ártatlan kérdés :-) )

IMYke2.0.0.0
Ami az újabb verzióban már kicsit finomítva is lett - tekintve, hogy a Broken World-ben újabb értelmet kapott. Így az új neve: Hócsermely Menedék - (Snowbrook Haven)

Wreck86
"Hócsermely kikötõ" wow 😄 találó név lett a magyarításban.<#eljen>

Fantusz
Nem kell sokat visszaolvasni, a #5047 kérdés ugyanaz volt, rögtön utána ott a válasz.

Helló!Valaki tudna-e segíteni?Hócsermely kikötõ lakónegyedénél le kéne gyõzni a sárkányt egy ostromgéppel.El is kezdtem de közben kiléptem a játékból életerõ és mana hiányában másnap akartam folytatni,ámde másnap mikor odaértem már a sárkány nem volt sehol.Viszont csak úgy lehet tovább haladni ha legyõzöm.Elõzõ mentések nincsenek csak folytatás.Van-e valami megoldás vagy kezdhetem az egész játékot az elejérõl.<#rinya><#rinya><#rinya>
Krezga
Annyiért tényleg megéri!
Iszonyat jó vétel! Ez akkor a Deluxe edition ezekszerint. Szuper!

IMYke2.0.0.0
Ez akkor voltaképp a Deluxe Edition - félhivatalosan.
Akkor MINDENKÉPP ajánlott a megvétele mindenkinek!!!
Ennyiért, bagó.

Egybe van csomagolva a DS2 és a Broken World(összecsomagolva külön-külön DVD tokban). Ez most akkor a Deluxe Edition vagy csak simán egybe csomagolva a 2 játék azt nem tudom. De így is úgy is nagyon megérte!