Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Itt, a Körjegyzöségi gépen csak a múlt heti állapotig van fenn a HTML-alapú kézikönyv.
A módosított lapokról most nem készítettem capture-t, de íme néhány - és 99.99%-os anyagból <1440*900-as monitor / XnView capture>:

A kézikönyvben amit csinálsz teljes végigjátszás szerepel? Mellékküldetésekkel, képekkel, tippekel esetleg? Mert gondolom (meg amit eddig írtál róla) igen nagy szabású lesz.....
Nem akarsz esetleg 1-2 oldalt ízelítõleg belinkelni ide? Kíváncsi lettem... <#vigyor3>

Kénytelen voltam, mivel le kellett cserélnem õket a privát questek miatt :S

Shield
Hááát, nem kellett volna megválni tõlük<#wave>

Igen, õ lesz az.

IMYke2.0.0.0
Inn Conversion Bug - ezzel küzdesz?

Nekem olyan problámám van, hogy nem tudom újra felvenni a társakat a kocsmában.
Nem tudom, hogy mi orvosolná ezt a bugot 😞

IMYke2.0.0.0
Nagyon szívesen 😊

1000 hála Imyke, mûködött, nem tudtam hogy az a korábbi mentés..kitöröltem amit kellet s mûködik
Még1x köszi😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Shield
Na deee...srácok, nem kell veszekedni.<#ejnye1>
A "Boltos BUG" miatt még nyugodtan lehet játszani.
Az igaz, hogy a Kézikönyvet én is nagyon várom már.<#finom>

IMYke2.0.0.0
Akkor töröld a Zultan.ds2party-t és a Zultan.ds2party.bak végérõl töröld a *.bak-ot
Tedd ugyanezt a radar fájlokkal is.

nálam csak
Zultan.ds2party ds2party
Zultan.ds2party bak
Zultan.ds2radar ds2radar
Zultan.ds2radar bak
-fájlok vannak

S csak sima dungeon siege 2, nem broken world
Ha van még vmi ötlet szívesen fogadom, ha nincs, akkor se történt nagy katasztrófa...
köszi azért

IMYke2.0.0.0

A képet az efrud.com képfeltöltõ tárolja.

IMYke2.0.0.0
Az AllSaves progival pedig simán láthatónak kellene lennie bármilyen mentés fájlnak.
Ha nem megy, nézz be a "My Games" könyvtáradba a Dokumentumok alatt...

Próbáld ki:
* Betömöríted a játék által nem látott karaktered könyvtárát és elteszed biztonságos helyre
* Törlöd a karaktered nevével fémjelzett .ds2party fájlt.
* Átnevezed a még korábban mûködött .ds2party.bak(szám) fájlodat .ds2party-ra.
* Elindítod a játékot.

Felraktam,megvan a karakter választó ablak, de a régit így se látja😞 Nemrég értem a sivatagba, gondolom még messze van a vége, majd máskor elkezdem elõlrõl...

Gondolom az a baj, hogy a tegnapi vihar miatt gyorsan elmentettem, aztán kinyomtam a gépet, anélkül hogy kiléptem volna...hát így jártam...

Wreck86
lol!
Inkább örülnél neki,hogy van magyar mod,hamár külföldi nyelven nem megy a játék.
Nem szoktam semmihez magyarítást használni,mégis azért védem Imykét,mert szabadidõben próbál valamit tenni azokért,akik nem tanulnak magyaron kívül mást.
Elég nagy munkát igényelt ez is,amit csinált.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Imyke!
Én az 5175 hsz.ban elköszöntem a topiktól.
Számodra nincs mondanivalóm. Eddig sem volt.
Magánéleti válságod sajnálatos, de nem magyarázza meg a felelõtlen igérgetéseidet.
Fejezzük be és ne "kóstolgass". (5178,5179)
IMYke2.0.0.0
Még egyszer, utoljára leírom: a MAGYAR MOD már most is használható. Töltsd le szépen és játssz vele! A Boltos BUG csak a Broken World kiegészítõt érinti, de ott is át lehet hidalni - sokszor leírtam már.
Sajnálom, hogy nincs türelmed még ehhez sem.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok.

IMYke2.0.0.0
Töltsd le ezt a programot - ha az elõzõ MAGYAR MOD-ot nem használod, mert abban a Segedanyagok alkönyvtárba kerül, ahonnan már csak installálnod kell - és minden rendben lesz.

Broken World: DS2 AllSaves v2

Csináltam új partit, elmentettem, fõmenüben megjelent
Dokumentumok/mygames ben átírtam a filet a régi névre
sp_last_saved_party = ...
sp_active_party = ...

de így se mûködött, Multiban importálni se lehet..teljesen eltûnt😞 Mármint a savek megvannak, csak a játék nem találja

Én pedig, mivel nem akarok senkit megbántani, Jó erõsen összeszorítom a számat. A tenyeremet is rátapasztom és némán elhúzok ebbõl a topikból.
Nem kis erõfeszítésembe kerül... <#integet2>
Köszönjük a választ Imyke! Én kitartok és várom a javított verziót!

Hello, hogy lehet behozni egy mentést ha nem jelenik meg a fõmenüben a folytatás?
köszi

IMYke2.0.0.0
Félreértések elkerülése végett: a sok javításon átesett és idõközben a 16:9/10-es monitorokra optimalizált MOD-ot minden erõmmel igyekszem közkinccsé tenni!

IMYke2.0.0.0
Attól nem hiszem, hogy jobban érzitek magatokat, ha leírom, hogy
* a teljes fizetésem elment apám tartozásaira,
* árva vasam sincs és kölcsönpénzbõl tengettem a napjaimat az e havi fizetésig,
* esõben és napsütésben kell mindennap 10-12 km-ereket lebicajoznom (mert 4 falu közcélú munkásainak vagyok a felügyelõje)
* emellett a Kõrjegyzõségen a 4 falu dokumentumait archiválom,
* a Gyermekétkeztetési Alapítvány segélyének kiosztásán dolgoztam 1 hétig és július 1-én kerek 10 órán keresztül a kiosztását felügyeltem (mert a felelõsség az én vállamat nyomta), és hál' Istennek egy hangos szó sem hangzott el a falu lakói között,
* szinte csak arra van erõm esténként, hogy megnézzem az m1-en a Híradót, vagy az esti "24" részt,
* a Doom 3-at is csak feltettem, és az 1 pályán nem jutottam tovább,

Ahogy már ezerszer leírtam: a fordítás kész 2008 Karácsonya óta!
Játszatok vele!
A vásárlás bug simán kikerülhetõ. Ez nem indok a haragkeltésre.

A kézikönyvet pedig tökéletesre, részletesre akarom elkészíteni. A végigjátszások kész vannak, a tárgyak és varázslatok stb. rendbeszedése eltartott egy darabig (képek készítése stb.).

S valóban: nem gép, ember vagyok.

"Imyke más fórumokba írogat, de ide nem nézne be.
Na ettõl van tele."

Ez jogos.

Shield
Sajnos még nem érkezett meg, de az Úr útjai kifürkészhetetlenek.<#vigyor3>
Azóta várok a fordításra amióta kiadták a játékok, már nem is emlékszem 2005-2006 volt.

Mindenkinek:
NEM TÜRELMETLENKEDEM!!!!
Soha nem sürgettem Imykét.
Az bosszant, hogy mond egy idõpontot, aztán nem tartja be.
Mondja azt, hogy fogalma sincs, mikorra tudja megcsinálni. Junius 3.-án az 5149 hsz.ben írja, hogy elküldi Shield-nek az anyagot. Ennek már egy hónapja és Shield még mindig nem kapta meg...
Imyke más fórumokba írogat, de ide nem nézne be.
Na ettõl van tele.
<#taps><#worship>
maximális respect!

Hello!

Annyiban egyetértek 19410122-vel hogy türelmetlenkedik...
végülis én is 2008. szeptembere óta várom a magyarositást
de azt is megérthetnénk hogy a magyaritást abszolute full ingyen csinálja Imy szóval valamibõl meg is kéne élni-e... és gondolom van magán élete is ...

DE azt megjegyezném hogy a sok embernek akik itt és más fórumokon irkáltak már szitkozodtak oltogattak hogy ha nem teccik hogy ilyen lassan megy a dolog akkor áljanak neki és csinálják meg ne csak a szájukat jártassák vagy vágjanak bele egy hasonló projectbe és meglátják hogy nem móka meg kacagás egy ilyet lekódólni szóról szóra leforditani...

Imyvel meg viseltessünk türelemel... mert tisztelendõ hogy egyedül elválalt egy ekkora projectet MÉG HOZZÁ TELJESEN INGYEN az olyanok szórakozása érdekében AKIK vagy nem tudnak angolul vagy lusták megerõltetni magukat és használni a tudásukat...!
szervusztok

1-szer élünk akkor minek foglalkozzunk a szabályokal?

Lehet...
Akkor írjunk mi imykének:
Szia Imyke!
Kellemes nyaralást, jó pihenést és zavartalan napsütést kiván
Dungeon Siege 2 topik <#wave><#wave>
Lehet elment nyaralni. Legyünk egy kissé megértõbbek.

Noodllee! Tudod mióta húzodik ez a projekt?
Meddig tart bejelentkezni a saját honlapodra és írni a "népnek", hogy izé...
Ismered Imykét? Tudod, hogy miért nem jelentkezik hetek óta?
Miért ad meg új és újabb határidõket, amiket rendre nem tart be?
Tudsz valamit, amit mi nem?
De ne legyen igazam!
Talán nem 16 éves, akinek nincs más dolga, csak iskolába járni, és ülni a gép elõtt.
A korából adódóan lehet más elfoglaltsága is.
<#fejvakaras>

A magam részérõl már nem hiszek ennek a magyarításnak a megvalósulásában.
Túl sok a warez verzió. Nem lehet olyan telepítõt készíteni, ami mindhez
egyformán jó. Imyke csak ígérget,(de minek?)aztán eltünik, mint most is.
Szerintem a kézikönyvet, meg a végigjátszást azért kiadhatná.

"Ami nem megy,azt ne erõltessük..."
Na mi a helyzet? Nem nagyon írsz Imyke... Vagy egy hónapra mentél ki Pécsre?<#nemtudom>

Szevasz!

Remélem olvasod amit irok 😊 Na szóval a jobb alsó sarokba van 1 téglalap alakú négyzet ahol belehet állítani ilyen zöld pici négyzettel hogy a kaakter mozogjon vagy kie támadjon. Vagy hogyan támadjon. Na és ott a téglalap tetején ellehet külde ni a karaktert és fellehet venn 1 másik karaktert.

De nekem is van kérdésem. Hogyan kell interneten vgay zone matchon játsazni . Inkább Zone Match a fontos de hogayn kell rajta játszani?

Légyszi írjatok . Elõre is kössz
ezt elnéztem azt hittem az DS 1-nek a fórumába írok de vki tud segíteni akk pls help
Hy all! Most kaptam meg a játékot az egyik a haveromtól és egy olyan kérdésem lenne hogy a felvett karikat valahogy el lehet adni? Mármint hogy ne jöjjenek velem és legyen hely az újaknak. Csak azért mert a DS 2-ben ezt meg lehet oldani.<#help><#help>pls
Én nem sírok csak a smiley <#idiota>

Shield
Azért nem kell sírni, majd meg lesz.<#vigyor3>

<#rinya> kár.....

Shield
Sajnos még nem kaptam meg.

Shield meg tudod mondani hova töltötted fel? Imyke oldalán még nem láttam ezért gondolom, hogy valami másik helyre raktátok....

Nyugis
igen igen! mi a helyzet? tölthetõ?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Mi újság Imyke? Mi újság Shield? Tudjátok mire gondolok:-)