5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#5329 Hi!
Jelentem nálam minden okés, egyelőre. Igaz még csak a Dryad faluig jutottam. Boltosok is rendben vannak.
Win XP Sp3
Torrenten szedett Delux változat.
Úgy csináltam mindent, ahogy leírt imyke, akinek nagyon köszi a magyarításért. Amúgy csak ezért is szereztem be.
Ja, nekem is volt "Gathering..." üzenet majd elszállás, mert rossz cracket használtam. Ugyanis ha vki a delux verziót használja, akkor a 2.2 crack nem jó, a Broken World 1.0 crack kell (ez amúgy a játék 2.3-as verziója).
Viszont egy kérdés: ha végigmegyek az alapjátékon, akkor a kiegbe hogyan viszem tovább a karaktert?
-
Baludec #5328 Sima DS2
minden a helyén. (ez az allsaves cucc nem kellett mert teljesen új karit kezdtem.)
XP SP3 -
#5327 De, akik szívnak: sima Dungeon Siege 2-velé szívnak?
Ezt még senki sem közölte.
Shield rendben tartja a gépét - ritka és becsülendő dolog. Általános, hogy minden játékos másként kezeli a PC-jét.
Erre, sajnos, nem lehet receptet adni.
Ettől függetlenül, megpróbálom kiszűrni a hibát a MOD-ból. De a segítségetek nélkül nem megy - higgyétek el, semmi kedvem megint átnézni 3.6 millió karaktert...!
Tehát,
- DS2 vagy DS2+BW?
- minden program a helyén? [Patch, DS2(BW)_AllSaves)
- XP vagy béta oprendszer... stb.
Infókat srácok! Hagy szűkíthessem a probléma kört!
-
Baludec #5326 szintúgy XP! -
19410122 #5325 Shield,
Nekem is XP proff van+ SP3. És "szívok."! -
#5324 A felhasználók 70%-a XP-t használ(vagyis régen olvastam hasonlót:)).
Nekem is az van.
Szóval nem hinném, hogy az XP miatt lenne rossz a játék. -
#5323 Kicsit feldobjam a hangulatot, nálam minden kifogástalanul megy. Nem fagy, mentési gondok sincsenek és a "Kézikönyv" is működik mindenféle trükkök nélkül. 1 katt és már böngészhetem is a profi kézikönyvet.
Imyke, 90%-ban biztos vagyok benne, hogy azoknál van a gond akik nem XP-t használnak. Szerintem ezen a vonalon kellene vizsgálódni. Tapasztalatból mondom, hogy csak bele kell olvasni egy új játék topikjába, nem beszélve torrent oldalakon az ilyen topikokban, mi mindent lehet olvasni.
XP prof SP3-at használok és érdekes módon minden új játék zokszó nélkül indul, mikor mások szívnak vele. Nálunk 3 gépen is mennek a játékok, mert a fiam is nagy játékos, de nagyon ritkán van esetleg gond. Ez alatt értem az új játékokat is.
Sok emberke kínlódik a béta Win 7-el meg a 64-es Vistával, ilyenkor tudom sajnálni őket. Ők szívnak én játszok.
Mielőtt még rám támadnának, igaz én nem kínlódok ezekkel a szarságokkal, de a haverom mazoista ezen a téren. Látom mekkora szívás ezekkel foglalkozni. Arra lennék kíváncsi, hogy egy átlagos felhasználónak miért kell pl. Vista 64 és béta Win 7?
A témához visszatérve, szerintem azt vizsgáljátok, hogy akiknél ezek a problémák fellépnek milyen oprendszert használnak. Lehet hogy hamar meglesz a hibák oka. -
totya4 #5322 Csak van egy "nemátlag" user is :) -
#5321 Jövő héten, ha megkapom a magyarítást, megnézem nektek Deluxe-al. -
Baludec #5320 pl. csak azért mert első indításkor megjelent nekem egypár olyan varázslat a játékban aminek a képe helyén egypár rózsaszín kocka volt. -
Baludec #5319 tényleg úgy nem lehetne hogy két részre bontod a magyarositást?
és akkor külön lenne az alap és a kieg? -
#5318 Ahogy már jeleztem - és lejjebb Rash87-nek RAR-ban is feltettem belőle a képeket - itt 2 változatban van fenn a DS2.
Alapjáték külön és DS2 Deluxe külön.
Mindkettő működik.
De ettől még turkálok bennük.
Viszont, még mindig nem jelezte nekem egyetlen Deluxe Edition-ös sem, hogy hibás lenne - ergo, csak sima DS2-vel akadnak gondok... megint, mint tavaly.
-
Baludec #5317 Imyke nézd meg úgy hogy úgy hogy csak az alapgame vann fenn és ara rakod rá a fordításod. -
Baludec #5316 Imyke nézd meg úgy hogy csak az alap game van fent a gépen.
nem pedig állandóan a DE. -
#5315 Nálam, 3 gépen, minden megy, fagyás nélkül.
Bizonyíték gyanánt [könyvtári gép, 20"-es LCD-n]:
A képek, még JPEG-re átalakítás előtt, nézd a dátumot, időpontot...
A képek, melyek bizonyítják, a gépen, ahol ülök, tökéletesen fut a játék - jelen esetben a Deluxe Edition.
Azt kérem, hogy ne kezdjétek el leírni a dolgot, adjatok kis időt és kiderítem, mi lehet a gond egyeseknél...
Számomra az már jó hír, hogy nem több tucat HSZ született, hogy ez-az nem jó... az egyéni problémákra is összpontosítok, de ehhez idő kell!
Igyekszem!
-
#5314 Kössz :)
Tényleg én megpróbáltam minden hogy. A Microsoft-os dolgokból is 90%-át kipróbáltam,hiába...
Ahogy írtad,tényleg ennyit nem ér a játék,de ha már Imyke ennyit küszködött a fordítással,gondoltam kipróbálom,meg persze azért is próbálgattam én is,mert régen volt a gépem fejlesztve,mióta komolyabban sportolok,arra költöm inkább a pénzt:) Szóval örültem hogy ez normálisan futott,mai játékoknál menüig nem jutok el:D
Most meg volt kis szabad időm,gondoltam elütöm az időt a DS2-vel,hát ez nem jött össze,az biztos,ennyit még nem szenvedtem,hogy egy játék normálisan fusson :D igaz eddig mindhiába:) -
19410122 #5313 Imyke,
Rash87 írja az#5276 hsz.ban:
"Tegnap este már megpróbáltam úgy,hogy DS2+BW, de itt már a menüig nem jutottam el,hanem indítás után egyből kiírta azt a hülyeséget,s megfagyott. Több ötletem tényleg nincs..."
Rash87 barátunk, nekem rutinos, értelmes felhasználónak tűnik! -
#5312 Még mindig nem derült ki, hogy a Deluxe Edition-nel is ugyanez a helyzet?
Mert, ha csak a "sima" DS2 (Broken World) nélkül a bajos, akkor sokkal könnyebb a dolgom és egyszerűbb a megoldás is!
-
19410122 #5311 Rash87,
Természetesen megnéztem! El is rémültem tőle,
Úgy gondolom, hogy Te sokkal jobban értesz ezekhez a dolgokhoz, mint én.
Nincs türelmem ennyit kínlódni. Nekem nem ér ennyit ez a játék.
Őszintén kívánom Imykének és a játékosoknak, hogy sikerüljön úrrá lenni a problémákon. -
#5310 Ha megnézted a linket,amit nem rég linkeltem,elsősorban Microsoft játékoknál jön ez a hiba elő. Szerintem is gép függő, bááár az meg nagyon érdekes, hogy magyarítás nélkül meg minden tökéletes megy :\\ -
19410122 #5309 Imyke,
A "dungeon siege 2 Exception Detected" problémának jelentős irodalma van a neten. Keress rá.
Szerintem a dolog gépfüggő, de én nagyon nem vagyok informatikai szakember.
Ha hozzáférsz több (sok) géphez valszeg előbb-utóbb neked is előjön a hiba.
Őszintén mondva, nem tudom, hogy a dolog megéri-e azt az irgalmatlan munkát, amit belefeccölsz? -
Baludec #5308 jaj a címeim:
(de hülye vaok! myvipen? höh.
Freemail: [email protected]
MSN: [email protected] -
Baludec #5307 eredeti DS 2.
sajnos képet nem tudok mutatni de van egy pár már. (merthogy nemvagyok viptag.
(esetleg freemail -en vagy myvip -en vagy msn -en elküldthetem őket)
a konfigomon pedig simán elfut a GTA IV.
magyaritás nélkül nem csinálja.
19410122 : megpróbáltam és anélkül üröm az örömben. :)
egyébbként az a fura hogy a játék kezdetekor semmi hiba.
végig a úton azt amikor rab leszek akkor puha-pihe "dolgok" bukkannak elő.
-
19410122 #5306 Hey Baludec,
A Te problémád azért különlegesen érdekes, mert eredeti a játékod.
A magyarítást a Start menü→vezérlőpult→programok telepítése és törlése útvonalon egyszerűen letörölheted, majd bármikor ismét visszarakhatod.
Amikor nincs fent a magyarítás, akkor ideiglenesen nem látod a mentéseidet, viszont kipróbálhatod, hogy magyarítás nélkül hibátlan-e a játék. Valszeg előlről kell kezdeni...
Totya4, Az átlag júzer még azt sem tudja, hogy a játék hol tárolja a mentéseket./tisztelet a kivételnek/Az meg, hogy "felrakja valahova",vagy képeket küldjön végkép magas...
Esetleg egy E-mail cím segíthetne. -
totya4 #5305 Szerintem meg egyszerűbb lenne a problémás helyekről egy mentés, ha az illetőnek azt betöltve is fennáll a gondja, leírni mi a hiba, ezt a mentés feldobni valahova, ezt ki lehet próbálni másoknak is, akiknél amúgy jó minden. Nekem eddig egyszer fagyott csontra, pedig nem sokat játszottam vele, kicsi betűk, csöppnyi méretű inventory ikonok... -
#5304 * Sima Dungeon Siege 2 vagy DS2+BW (Deluxe Edition)?
* Magyarítás nélkül is csinálja?
Most próbálom ki 3x az elmúlt két napban: nálam SEMMI hiba, lejjebb képekkel is illusztráltam.
Érthetetlen!
Ez kérem, egy ősrégi játék, minden gépen gond nélkül kell futnia, hardver hiba nem lehet.
A fordítást már unalomig leteszteltem az elmúlt 3 évben, tavaly karácsony óta vagy 10x! Kismilliószor átnéztem a kódot, a MOD-okat külön leellenőriztem, és csak olyanokat tettem bele a magyarításba, amik nem nyúlnak bele komolyan a játék kódjába...
Egyszerűen letaglózottan állok a problémáitok előtt.
Most, itt, a könyvtári gépen, szűz Dungeon Siege 2-vel játszom, az új magyarítással - megpróbálom itt is kiszűrni, megkeresni a hibákat, ha vannak.
S ha van, az bizonyosan javítható lesz, csak kérdés, hogy miként találom meg?!
Ezért, KÉPEKET is tegyetek fel, kérlek! Segítsetek, a magatok érdekében, ha lehet!
-
Baludec #5303 dejó mostmár a Ha'aklu barlangban is szarakodik.
ott se lehet menteni se kilépni.
ott is minden kattintás megmarad a földön.
-
#5302 Jövő héten tesztelem én is eredeti Deluxe Edition-nel, majd írok mire jutottam. -
19410122 #5301 Imyke, én a helyedben azért megvárnék még néhány visszajelzést.Lehet, hogy a többség szótlanul nyomja a nála hibátlanul müködö játékot.
Az újabb letöltés a legkevesebb.
-
#5300 Hát ha belegebedek is megtalálom a tuti 1000%-os megoldást a hétvégén - az ára az lesz, hogy tölthettek le újabb magyarítást.
-
#5299 Hát ez hihetetlen!
Már megint minden csak nálam működik?
A DS2 magyarítást az ördög átka sújtja???!
-
19410122 #5298 Érdekes, tanulságos és nagyon informatív lenne, ha minél többen jeleznétek,hogy bolti, vagy crack-elt játékot használva, tudtok-e
a kereskedőktől vásárolni, hibátlanul megy-e a magyarított játék, vagy hibaüzenettel lefagy? -
Baludec #5297 nekem is ilyen problémám van. de persze nekem eredeti de hát még is rossz? -
#5296 Erre meg annyit, hogy ezt én is észrevettem :D Szóval elég érdekes... -
#5295 Pedig a Java felelős azért,próbáld frissíteni. Vagy pedig lehet nem érzékeli 1-1 megnyitásnál,próbáld többször. -
#5294 Ez nálam is jelentkezett, bár meg se említettem, az állandó hibaüzenet mellett... -
19410122 #5293 Sziasztok.
Torrentes játékom van. Ha felrakom a magyarítást,(Magyar Mód v2) akkor a kereskedőknél, amikor megnézném a készletüket, hibaüzenettel lefagy a játék.
Ha leszedem a magyarítást, hibátlanul megy.
Sajnálom, de nálam ez van!
Másoknál, hogy jön be az új magyarítás?
-
bleach1987 #5292 Mindent abban a sorrendben telepítettem fel ahogyan kellett, de amikor megakarom nyitni a Broken World AllSaves-el(asztalról) akkor kéri a cracket pedig fent van ha meg a mappából próbálkozok akkor meg belép és eljutok a karakter készítésig és ott a következő gomb nem reagál... -
Flocky #5291 Mégse oldódott meg. Feltettem a Javát akkor jó is volt de amint kilépek és újra megnyitom ugyanez a hiba. Nincs valakinek valami egyéb ötlete? -
Baludec #5290 Szépjónapot!
azt szeretném tudni hogyha Eirluanban vagyok akkor ha meglátogatom a kocsmát akkor a játék behülyül.
1. nem látszak a karakterek a kocsmában, csak a tárgyak és a jelek
2. minden kattintás megmarad a földön. (magyarán nem tünik el a kard)
3. se menteni, se pedig kilépni nemtudok a játékból.
4. ha visszamegyek akkor eltünik minden (a liftel másfele)
ja és ottvan még a fegyverkereskedő és a pajzskereskedő is.
egyszeüen amikor kereskedni akarok, hibát észlel a játék és azt kéri várjak két percet. megvárom és hiba!
(ja és ottvan még az is ahol még nem jártam.)
ilyenkor mi van? mi a teendő?