5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#1196 normális... -
Curtis #1195 Hello,
Az Act I végén járok, de még nem találkoztam felszedhető Combat Mágussal. Normális ez? Thx. -
Lyan Kyj #1194 Köszi -
D4v3 #1193 A 3. városban, a kocsmában lesz ez a fickó, csak menj oda hozzá és beszélj vele -
Lyan Kyj #1192 Engem az a küldi érdekelne, amelyikben "K.vmi, a Bölcset" kell megkeresni. Azt mondja, beszéljek Euirlan lakosaival, de senki nem mond semmit... vmi tippet tudtok adni? -
#1191 Utánna cigi sör és alvás? :) -
D4v3 #1190 Erről tudnál kicsit bővebbet? Megvan a csaj, és utána..? -
#1189 #1147-re valaki tud valamit? -
GrimReaper78 #1188 Ja, nem is annyira a varázsbot érdekel, mert dual-wield-es harcos vagyok, hanem az, hogy teljesítsem a küldetést. Köszi az infót, így már menni fog; megnézem a világtérképet is, bár eligazodni eddig nem nagyon sikerült rajta :P -
GrimReaper78 #1187 Nah, megnéztem; a Lost Valley of the Azunites-ban a teleporttól egy kicsit kelet felé kell menni, míg egy kis beugróhoz nem jutunk. Ott a földön van egy színes szőnyeg, az egiyk falon meg egy kapcsoló, az aktiválja a liftet. Ezzel lejutunk az elf romok közé, ahonnan titkosajtók nyitogatása és lépcsőkön való lerohangálás és ugribugri pókok lecsapása után eljutunk az elf börtönbe, ahová az az őrült mágus van bezárva; még nemtom, hogyan kell kinyitni, de majd kiderül.
@Dant0r: köszi a segítséget, megyek, lecsekkolom a szirteket. -
Dant0r #1186 Komolyan csak kérdezni kellett, egyből megtaláltam :P -
Dant0r #1185 Héj, az a snowbrooki katona hun van?:) -
Dant0r #1184 De, be lehet, majd act 2-ben ha Finala-t és a mellékküldetését felvetted. -
#1183 Nem lehet, hogy meg kell kerülni? -
#1182 Esetleg tudnál nyomni shotot róla?
(Megállsz ahol van, majd J és ott a map.) -
D4v3 #1181 Itt nem tudja senki be lehet-e jutni a fal mögé (ha jól emlékszem a 2. teleport a város után) -
D4v3 #1180 Akkor próbáld meg megkeresni a világtérkép alapján őket.
Egyébként 3db varázsobt darabot, amiket összerakva megkapod azt (nem mentem vele sokra, de jónak néz ki) -
Dant0r #1179 Az első az cliffs of azunite-nél lévő barlangokban található (ez a csapos:D)
a második az act2-es jungleben fent északra
a harmadik pedig majd snowbrook mittoménhol (jeges cucc) -
#1178 Nekem rémlik.
Bár a kapcsoló nem. -
GrimReaper78 #1177 Abszolútnem rémlik semmi :D
Semmilyen csappal nem találkoztam... na jó, a sörcsapon kívül itt lent a kocsmában :P -
#1176 Remélem Reaper utánnanéz most mingyárt!
Amúgy mit kell összegyüjteni? -
D4v3 #1175 Nem jut eszembe konkrétabban, de havas táj rémlik... -
#1174 Rémlik.
Sose vágtam, hogy a csapokat minek kellett megnyitni.
De hol is van ez? -
D4v3 #1173 Azt tudom, de a térképen jelölve van az is és a listában benne van mind3. Egyébként eszembe jutott, hogy az egyik darab ott van, ahol be kellett menni egy barlangba, majd egy felfelé menő lépcsőn 3-4 kis sárkányszerűség meg egy nagydarab szörny várt és volt két eltekerhető csap, amit megnyitva víz jött a két falrészből és a lépcsőn volt rajta a kapcsoló (volt is erről kép itt a fórumban), innen kilépve pedig egy chant shrine volt. Remélem rémlik :) -
#1172 Infókat majd nyomathatsz. -
#1171 Ilyen nekem is volt... -
#1170 Bug:
-
GrimReaper78 #1169 Hmm, most, hogy így gondolkoztam, mintha az Azunite Desert-ben lett vonla az első Reliquary. Mindjárt le is csekkolom.
De mindenkinek, aki ezt a küldit végig akaarja nyomni: beszélni kell a holtak nyelvét, továbbá meg kell szerezni magát a küldit egy nőtől Aman'lu-ban. Már nemtom, hogy hívják, de az íjász csaj mellett lakik, vmi egykori történész házában. -
GrimReaper78 #1168 Az elsőre nem emlékszem; a második a Nortern Vakló (vagy mi :P miért nem tudnak értelmes neveket adni?) Erdő északi csüskében; le kell emnni, lesz egy ilyen ugribugri minibossz, utána meg egy lift lefelé. -
GrimReaper78 #1167 Hááát, az tuti, hoy nincs olyan teleport-hely, hogy Elven Reliquary... -
#1166 Na látod, én még ezt sem tudtam.
Az első kettő hol van? -
GrimReaper78 #1165 Ilyen ősi fegyverraktár-szerűség. Csak egy-egy láda van egy-egy teremben, amit egy-egy szellem őriz. És 3 Reliquary van elszórtan. A ládákban meg vmi ősi varázsbot részei vannak. -
D4v3 #1164 ..Ha rányomsz a portálra, akkor ki lehet keresni a listából. Nem értem miért azt írtam :D -
D4v3 #1163 Ha a portál közelébe mész, ott meg lehet keresni. Én is így találtam meg, nem is olyan rég, de nem jut eszembe merre van... -
#1162 Mi is az az Elven Reliquary? -
#1161 Nincs harag.
De komolyan mondom. Mielőtt kérdeznél (soxor egymás után ugyanazt) nézd meg a keresőben. Ha nem találod, akkor kérdezz!
Ezt itt így szokás. NAggyából. -
GrimReaper78 #1160 Emlékszik valaki rá, hogy merre van az első Elven Reliquary? Tudom, hogy valahol a föld alatt, de hogy melyik régióban... A másodikaz már feljegyeztem, a harmadikat meg egyelőre keresem, de jó lenne majd visszatalálni az elsőhöz is, hiszen az egyik mellékküldi kapcsolódik ezekhez. -
#1159 Énis véletlen találtam meg. :) -
#1158 Patch-hez:
"Hálózatos patch jelent meg hozzá, amely néhány Gamespy bugot orvosol. A DS2 szegmentált fájlmentési rendszere most már alkalmazkodik a Gamespy fájlmérethez. Vaulting protocolt beállították úgy, hogy kompenzálja a kapcsolat megszakadásakor elvesző party állásmentést."
HARWIRED -
#1157 bocsi Carlos!!feleslegesen kérdeztem mert a választ te már egyszer megattad!!