5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#1356 Az act 1-en a chapter 5-nél még csak max 2emberem lehet???
mert mondja hogy beszéljek valakivel a maximumról!!
mert asszem már csak a nature magicessel lehet tán továbbmenni egy ajtónál nekem meg egy barbárom van 9-es szintű akit felvettem meg egy csaj akivel az elejétől viszem az meg nyilas 9-es szintű!!
THX! -
sylic #1355 De ezt hol lehet felvenni?
Amugy én csak két zárt ajtót találtam eddig a 3. eltünt :D -
#1354 Valaki válaszoljon Please!!
THX! -
#1353 felveszed a dwarf gyurut es azzal akinel ? van ... -
#1352 A Kalathriai Innben melyik karakterel kell beszélni azzal részeg fószerrel??? -
#1351 Köszönöm. Akkor valszeg ignored marad.
Hacsak ez az Eva nem tud valami olyat, ami jó lesz a tűzmágusnőmnek!
Megyek játszani! -
#1350 nem melléklüldi!!! Hol lehet a 6-küldit megszerezni???? Lost of the Azunites itt már mindent megnéztem és sehol semmi! -
#1349 Na, legalább már tudom, hogy miért nem nyiltak ki azok a retkes ajtók.
Komolyan mondom megbolondulok ettől a legyen ez, legyen az a csapatodban.
Még véletlen se dönthetem el, hogy milyen partim legyen.
Szánalmas.
Ez amúgy fő küldetésszál? -
Lyan Kyj #1348 Kösz! -
#1347 azokban a barlangokban nézelődj, ahol zárt ajtók vannak és Egy Valkeshel tudsz beszélni!!! Ja és Eva legyen a csapatodban!!! -
Lyan Kyj #1346 Akkor még próbálkozok...csak annyit árulj el, az erdőből ki kell mennem? -
#1345 Hogy pakolsz bele ennyi mindent?
Vagy ugyanazt többször is lehet encsantolni? -
#1344 A térképen csillaggal van jelőlve, 3 helyre is el kell menni mire be tudod fejezni!!!!! -
Lyan Kyj #1343 Mikor Evával visszamegyek ahhoz a csávóhoz, akinek a karavánját a valkesh erdőben megtámadták, azt a küldit adja, hogy egy valkesh erődből szabadítsaki egy csajt...tudja vkihol az hol van, mert már mindent átkutattam?! -
#1342 Ott már jártam egy párszor!!!! És mit kell kereseni???? :D -
PSY28 #1341 Najo ennel betegebbet nehez csinalni :):)
-
Chipii #1340 Act2ben 6os mellékküldi az 5-öshöz kapcsolódik, vajon mi lehet?:) Mi az, amitől annyira óvtak?:) (go to lost valley)
12-18asra már válaszoltak.
15-ös az Amran gombbakörei
STEVEE:
Halálkor csak a cuccaid esnek le, ha visszamész, rád megy minden magától, de ha túl veszélyes, akkor a teleportnál a nekromata némi pénzért visszahozza őket.
Bármivel lehet játszani, mindennel végig lehet vinni, csak mindegyik más stratégiát követel. Nem hiszem, hogy egy single gaménél feltétlen az a lényeg, hogy a legdurvább karit/partit hozd össze, hanem hogy élvezd a gamét. Ha valakinek ez 4 harcossal megy a legjobban, akkor azzal tolja, ha 4 mágussal, akkor azzal:) A faj nem jelent igazán sokat, az a kevés képességpont jelentéktelen (300 erő vagy 306 annyira mind1:), szóval nyugodtan lehet csinálni páncélos dryad harcost és félóriás mágust is:) -
Thanatos #1339 akkor kevertem :) -
sylic #1338 ACT 2-ben mi a 6-os és a 15-ös küldi? Hol lehet felvenni?
DAVE: A 18-as south val'turia forestben van Eva legyen a partyban, a 12. meg az Arénás, Lent Amanlu kocsmája alatt. Itt beszélni kell a csapossal majd irány a pince. Látom neked a 15-ös nem hiányzik mi az? -
#1337 Új sityka. Elég jó statjai vannak, bár nagyon nyomin néz ki:
Itt valami nagyon nagy lehetett a tömegben, mert mindenki lépett egy szintet, mikor kinyiffantak:
És itt hagytam abba (Statok):
-
#1336 Nekem 31-es bm-em van. Elég jó a tűzsebzése.
Mingyárt nyomok képeket. -
steweee #1335 ha meghalok akkor elvesztem az összes tárgyat ami a karikon volt de ezen kívül aranyat, tapasztalati pontot vagy egyebet veszít az ember?
érdemes battle magéval kezdeni? mi neki a jó faj ? -
#1334 Én nem vettem fel.
Akkor még kicsit gagyi szerintem.
Hadd menjen.
Aztán Act 2-ben visszamentem az elfekhez és a kocsmában felvettem, mert akkor már jobb statjai voltak, jobban tudtam a skill-jeit pakolgatni. -
Curtis #1333 Hi,
Szerintetek jó ötlet felvenni Sartan-t a harcost? (Egy gödörből kell kiengedni az erődben) -
PSY28 #1332 Asszem ez a kirakos az utolso varosban lehet megkapni, es visza kell menni az X betus templomba ha jol emlexem, vlami kincsvadasz monja. -
Thanatos #1331 nyomkodni? én csak beraktama helyükre és ment ott volt középen ami kellet lehetett tovább tiplizni..., vagy lehet ez nem az amire én gondolok :D -
PSY28 #1330 Amikor nyomkodni kell a szobrokat es a foldon vilagot a csatorna kb igy lehet megcsianlni, a rajz eleg ramaty de paintben enm tudtam jobbat :) -
PSY28 #1329 Ja es hogy sose legyen manna problema :)
-
PSY28 #1328 Azert megis lehet jo cuccot csinalni :)
-
Lyan Kyj #1327 Ha felveszek egy karakterfüggő küldit és kiveszem a csapatból azt az embert, akivel fel lehet venni, akkor is meglehet csinálni a küldit? vagy mindenképp a csapatban kell maradnia a küldi erejéig? -
#1326 hy annál az enchantress Lumillánál mit lehet csinálni??? -
Travis Pastrana #1325 VALAKI VÁLASZOLJON LÉCCCI!!!!!! -
#1324 A második küldi az Telgrey the Scholar adja Kalrathiaban van!! egy öreg csávó!! :D -
#1323 A második küldi az Telgrey the Scholar adja Kalrathiaban van!! egy öreg csávó!! :D -
#1322 Hol szerezted meg a Act 2-ben 6-os 12-es és a 18-as küldiket???? -
Arachnotron #1321 Felraktam a reloaded cracet, de sajnos a mentésem visszatöltésekor eltűnnek a társaim skillpontjai/lvl-jei. Olvastam hogy másnak is volt ilyen problémája, de megoldást nem irtak:P. Szal mit kéne tennem hogy működjön a mentésem normálisan? -
Chipii #1320 Act3-ban a 2. küldi micsoda? Már csak ez hiányzik, és jó lenne ha teljes lenne a paletta:) Az utolsó quest itemmel kapcsolatos esetleg? Vagy az valami máshoz kell? Az a kövecske is fúrja az oldalam erősen:) -
#1319 Harmadik actben. -
Travis Pastrana #1318 Hé Mrdevil!
mondmár meg lécci hogy mit csináljak az utolsó elforditható kis világító izével lent az act1 azunite shrine vagyis a sivatagi kripta jó nagy termáben ahol ha egyet elforditok akkor betöltődik a fölben a kis "csatorna"??.. -
#1317 Köszi!!