5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#1396 lehet, felteszem majd, es megnezem -
Thanatos #1395 egyben is balal mész jobbal ütsz volt :)
amugy át lehet sokmindent állitani ds1 stylera :) -
#1394 azt hol nezem meg? -
PSY28 #1393 mike@home ha megnezed a billentyu kiosztast van ilyen benne, nemtom mukodik-e -
#1392 Épp az imént lett leírva.
Meg kell keresned egy Rainbow trinkel nevü reagens-et.
Én a fűszeresnél vettem.
Egy sárga pötty és valami fehér pikkelyes izé van mögötte. -
#1391 Még nagyon annó talán a Gods (by Blizzard?)-ban volt hasonló a csóka fején.
(oldalnézetes késobálós szörnyölős.) -
sylic #1390 Act2 sec első küldijét, hogy kell megcsinálni? (Ha act3 akkor elég annyi.) -
#1389 ballal mesz jobbal utsz
nem tetszik az sem, hogy nem maszkalhatsz terkepen
de a legjobban az zavar, hogy a partitagok nem maradnak nyugton
regen lehettt valasztani mit csinaljanak, mot van ket mod aztan jolvan
masik ami zavar, hogy mig regen funkciogombokhoz volt kotheto, hogy a parti eppen milyen fegyvereket hasznaljon, itt ilyen nincs
pl.: ketten kardoztak, ketten varazsoltak, de egy gombnyomasra mindenki mondjuk nyliazni tudott, itt meg egyesevel valtogassam at a fegyvereket mindenkinel
hat felejtsek el -
Chipii #1388 Na még ezen kellene átjutni valahogy, átment már valaki?:)
-
Thanatos #1387 itt is van multi nem? :D -
#1386 MIt klikkelsz a jobb gombbal?? Azzal csak menni kell, azt az 1 ben is kellett :D
UI.: én legjobban a multi világot hiányolom, az az 1et nagyon feldobta -
#1385 hm... hat igy elsore nem jott be a DS2 az egyhez kepest
vannak jopofa ujitasok, de szarabb lett a kezeles
pl. nincsenek fegyver slotok
nincs olyan csapatiranyitas mint az 1-ben
idegesit a jobb gombbal klikkeles -
#1384 Én ezt már jóideje játszom...kell még ide patch :D
Aki megondja, hogy honnan lopták a készítők ezt a sisakot az nagy jutalmat kap! :)
Kellemes pajzs
Mellesleg legyűrtem Valdist, érdekes fordulat van a végén, el is kezdtem veteran módban :) -
#1383 Ja, bug:
Ha mondjuk egy power 10 skill-t akar, és neked 9 van, +2 valamilyen tárgyból (11 skillpont egy skillen (9 osztott, 2pálcából, gyürüből, etc)), akkor sem upgrade-eli a power-t.
Ehhez újabb gratulációmat fejezem ki a tesztereknek.
Szóval, ha valaminek upgradelődnie kellett volna, akkor szedd le a skill-t adó cuccaidat és nézd meg, mennyi pontot kell tenni még a skillre. -
#1382 Na, mára végeztem asszem.
Levezetésként nyomk egy kis gesztenyepürét meg nézem a meccset.
8-ik aréna küldetés jön majd. :)
Elég szar dolgok voltak a ládákban, egyet tudtam csak használni, egy set gyürüt, ami már megvolt, de legalább már kettő van az illyászon belőle... :) -
sylic #1381 Jah ok :) -
sylic #1380 A gombakörös küldit kitől lehet felvenni? (Act2-15.)
Steweee: ott állj a szimbólumra, majd rakd a kezedbe a fegyvert, majd nyomd magadra a chantot amit kér. -
Thanatos #1379 vagy nyomsz egy entert és bepötyögöd amit ir a chant leirásában :D -
#1378 bemesz jornualba, lore - chants - kivalasztod amelyiket akarod - receive chant -
steweee #1377 a chanting shrone-okat hogy kell használni? nem jöttem rá. azt mondja a pali hogy vmit be kell irogatni mikor beleállok -
D4v3 #1376 Valakitől válj meg 1 quest erejéig :D
-
#1375 Na ezaz.
Most akartam felvenni EVA-t erre benyögi, hogy majdha csampion leszek meg minden, akkor majd növelhetem a létszámot 5-re. Gratula... -
#1374 gombakkal valamelyik sharpshooter npc tud mit kezdeni, ha nincs veled, buko -
#1373 A gombakörökhöz a Amren kell!!! a fekvő faszihoz pedig Eva!! -
#1372 Rainbow trinket kell a bothoz!!!! A másik meg az a szellem faszi akinek piros szeme van!!! aki be engedett a kriptába!!!!! :D -
D4v3 #1371 Valami rainbow akármi :)
Egyébként fekvő faszival mit lehet csinálni? És a gombakörökkel? -
#1370 hat az elott van egyel, ahonnan a rahvanhoz mentel -
#1369 Fekvő faszi a szekér mellett?
(Portál név esetleg?) -
#1368 annak a labinak a kijaratanal all, epp 1 teleport mellett van egyebkent
regeanst nemtudom -
#1367 Akkor lenne nekem is két kérdésem!!!
1, Rahvan's Curse (Act 2, uccsó előtti mellékküldi): Return Chmp. Rahvan's Soulstone. Kinek kellene vinnem? Hol találom a tagot aki adta a küldit?
2, Tywlis' Broken Staff (Act 2, első mellékküldi): Milyen reagens kellene megtalálnom? Mi a neve, naggyából hogy néz ki???
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#1366 Lesznek jukak, ahova bele kell őket rakni.
Álltalában a környéken van az a kör alakú izé, amibe a megfelelő színűt kell tenni. -
#1365 Vannak Socketes cuccok és azokba lehet reagent-eket rakni, a'la diablo. -
#1364 Act 3-ban a 7 és 8-as mellék küldiket hol lehet beszerezni??? -
#1363 Hellóka! A green life cube és a yellow sight cube az mire jó mert egy csomót felszedtem belőle de nem tom mire lehet használni vagy minek van mert semmi nincs írva alá hogy adna valamit!
THX -
#1362 Feltannal mit lehet kezdeni (Kalrathiaban van) ??? -
#1361 A Act 2-ben 6-os küldit hol lehet megkapni??? -
#1360 Megtaláltam!!! -
#1359 Hol van a bányán belül az a mythril gyűrű???? -
PSY28 #1358 Hunter a kocsmaban (gyertyaval van jelolve a terkepen) lehet boviteni a csapatot 4-ig normal fokozaton. Amit csak bizonyos tipusu csavo lohet ki ott altalaban csak valami ladiko vagy cucc szokott lenni. Nem fugg a tovabbjutastol mivel mesz. -
PSY28 #1357 A max power level 20 viszont meg CUCCAL SEM MEHET FENTEBB LOOOL. Ezt a ****t diabloban legalabb cuccal lehetett 20 fole menni. Siralmas !!!
Cuccba max 16 kocka lehet es ha 16 ugyanolyat belepakolsz akkor lesz ennyi kepessege.