Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk engem nem izgat különösebben az, hogy nem megy multiban mert meg fogom venni 😛.
A béta alapján ezt megéri beszerezni, az 1et sokat nyomtam multiban, szal ezt beszerzem a GPG megérdemli, eszméletlen jó gém ez...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Akkor nuke-olnak egy játékot ha nem mûködik, rossz a crack, vagy valami egyéb hiba van, ami miatt nem lehet játszani vele....
Gyakorlatilag ez elég megbízhatatlan dolog, nemtudom, hogy kik döntik el hogy jó e vagy sem 😊. Mint mondtam egyeseknek fagy, mások simán játszanak vele......
Az ilyen nuke-olásban nem szabad bízni, ha mégis rossz akkor is érdemes leszedni, mert késõbb elég lesz egy crackfix....
Fõleg azért nem mert jelen esetben csak azt írják mindenhol hogy nuke-olt, ennek ellenére még senki sem mutatott linket "hivatalos oldalra" ahol nuke-olva lenne, szal csak egyesek szórakoznak szerintem 😊
Figyeld nforce-t ott nincs nuke-olva, sõt a valóban nuke-olt deviance verzió kint sincs...
Nekem jön is átlag 100k-val torrentrõl <#nevetes1>#nevetes1>
Jimi Hendrix
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ez annak tunik 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
az elsõ
és a másik
Mindkettõ nagyon pozitív hangvételû, bár a demo alapján mi magunk is tapasztalhattuk, hogy király lesz a játék. Ami fontosabb, hogy innentõl fogva lehet tapadni az NFOrce-ra, hátha 1-2 nappal korábban is kint lesz már a játék... <#idiota>#idiota>
Téma lezárva, nem megy nálam és kész, le van szarva.
War. War never changes.
Töröld le és kész.
De a fullal se tucc majd játszani, azt ugye tudod?
Þór vígi þessi rúnar
War. War never changes.
War. War never changes.
Ez egy video kodoló. Legalábbis van egy ilyen.
Esetleg codec-ek akadnak össze.
Ha vannak, akkor szeggyél le minden codec packot és úgy próbáld meg reinstallni.
Ez egy nagyon távoli tipp, csak a dll nevébõl asszociáltam. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a gond.
Þór vígi þessi rúnar
Hiba a DS2 demo indításakor
War. War never changes.
War. War never changes.
-When will Dungeon Siege II be released?
-The latest we have heard is spring 2005. In other words: yes, it has been delayed again!
-System Requirements?
-Well, we're are 99.999% sure that Windows will be required. The 0.001% is if a meteor hits earth, causing armageddon. As for definite requirements, we will have to wait to closer to release and see. <#eplus2>#eplus2>
The latest we have heard from Gas Powered Games though, is 800MHz, 256 MB RAM and a 32MB RAM video card.
Þór vígi þessi rúnar
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
War. War never changes.
Mer én csak kettöt tudtammeg csinálni ,na meg persze az összes fõ kûldetést!
Sajna igen akadozva jön, remélem reggelre megjavul a helyzet.
War. War never changes.
na ez nem felel meg a valosagnak a deli kapu zarva 😞
May the force serve you well!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
@ Jozsó: nézz körül alaposan a falakon, nem egy titkos kapcsoló van.
Van benne egy teleport.
Csak eloszor a kutra kell kattintani.
Utana mar az ajto is kinyilik es a teleportal visszamehetsz a varosba.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.