Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Jah írták hogy multis patchhoz engedélyezik a crackjük használatát..

Mondjuk engem nem izgat különösebben az, hogy nem megy multiban mert meg fogom venni 😛.

A béta alapján ezt megéri beszerezni, az 1et sokat nyomtam multiban, szal ezt beszerzem a GPG megérdemli, eszméletlen jó gém ez...

Alább látod, honnan jön 😉 300K, stabilan.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ami visoznt aggasztó, hogy Wanadoo-n egyelõre csak jó másfél CD-nyi adat van fent...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Zsolo007
Honnan szeded amúgy?

Köszi a választ. Megnéztem közben a Reloaded NFO-ját, nem írják, hogy nuke-olt lenne (bár gondolom, akkor ezt nem szokás hangoztatni), viszont a crack egyelõre csak szinglihez jó; remélem, hamarosan érkezik a multis törés is, mert úgy az igazi 😉

Zsolo007
Ne állítsd le, #285-ben leírtam 😊

Akkor nuke-olnak egy játékot ha nem mûködik, rossz a crack, vagy valami egyéb hiba van, ami miatt nem lehet játszani vele....

Gyakorlatilag ez elég megbízhatatlan dolog, nemtudom, hogy kik döntik el hogy jó e vagy sem 😊. Mint mondtam egyeseknek fagy, mások simán játszanak vele......

Az ilyen nuke-olásban nem szabad bízni, ha mégis rossz akkor is érdemes leszedni, mert késõbb elég lesz egy crackfix....

Fõleg azért nem mert jelen esetben csak azt írják mindenhol hogy nuke-olt, ennek ellenére még senki sem mutatott linket "hivatalos oldalra" ahol nuke-olva lenne, szal csak egyesek szórakoznak szerintem 😊

Figyeld nforce-t ott nincs nuke-olva, sõt a valóban nuke-olt deviance verzió kint sincs...

A nuke-olt verzió pontosan mit jelent? Csak mert már elkezdtem tölteni, de ha valami nem mûködõ nyavalya, akkor leállítom.

Zsolo007
Nagy vita folyik odakint állítólag nuke-olták, sok embernek fagy, másoknak simán megy....

Zsolo007
Jut eszembe át kéne íratni az alcímet a moderátorokkal, birom az iléyen értelmes topicnyitókat..... Annyit írni, hogy: "ehh..." hát röhejes, rengeteg értelemrõl tanúskodik.....

Zsolo007
Bizony újratöltött barátaink gyorsan dolgoznak, hivatalosan csak 18-án jön ki <#nyes>

Nekem jön is átlag 100k-val torrentrõl <#nevetes1>

Na, király, hogy már itt is van 😄

Zsolo007
Nehogymá valaki fizessen!!! Szedjétek torrentrõl....Aki warezért fizet az h***e...

Eljen kijott warezba,ezt a gamet muszaj vegigvinnem az 1so resz anno iszonyat jo volt.

Jimi Hendrix

!Itt fent van!
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

toMpEr
[ GAME / RELOADED ] [ Dungeon.Siege.2-RELOADED ] [ 14m 40s ] [ Aug-11-2005 01:08:53 AM ] [ 2.0GB in 135F ]
ez annak tunik 😊

remélem rendes is lessz és nem kell 16.-ig várni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pfff 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

toMpEr
nuke 😛

toMpEr
Dungeon.Siege.2-DEViANCE

jaja, jó meglátás

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Megvan az elsõ két értékelés:

az elsõ

és a másik

Mindkettõ nagyon pozitív hangvételû, bár a demo alapján mi magunk is tapasztalhattuk, hogy király lesz a játék. Ami fontosabb, hogy innentõl fogva lehet tapadni az NFOrce-ra, hátha 1-2 nappal korábban is kint lesz már a játék... <#idiota>

Neeem, erre még nem volt példa.

vagy ha minden áron ragaszkodsz codecpackokhoz akkor probáld meg a k lite codec packot, az elég kompatibilis progik többségével

codec pack nélkül is lehet filmet nézni, még jobban is mint velük, nc 😛

Ki hisztizik itt? <#idiota>
Téma lezárva, nem megy nálam és kész, le van szarva.

War. War never changes.

Carlos
Akkor ne hisztizz itt!
Töröld le és kész.
De a fullal se tucc majd játszani, azt ugye tudod?

Þór vígi þessi rúnar

Nem, mert 1 játék, ami demo ráadásul nem éri meg hogy ne tudjak megnézni 1 filmet sem.

War. War never changes.

Carlos
Amit én írtam kipróbáltad?

Þór vígi þessi rúnar

De nem csak ez a baj, ha elindítom a video tesztet nem megy, mert keresi a filet ami ezt csinálja.

War. War never changes.

nem lehet valahogy kikapcsolni a z introt emg a videokat? mert akkor nem lenne talán arra a dll-re szüksége

Carlos
Bink?
Ez egy video kodoló. Legalábbis van egy ilyen.
Esetleg codec-ek akadnak össze.
Ha vannak, akkor szeggyél le minden codec packot és úgy próbáld meg reinstallni.

Ez egy nagyon távoli tipp, csak a dll nevébõl asszociáltam. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a gond.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mármint:

Þór vígi þessi rúnar

Már próbáltam... a probléma ugyanaz, itt egy kép róla:
Hiba a DS2 demo indításakor

War. War never changes.

Hali kéne egy kis help. Felraktam a demot, de mikor indítanám vmilyen dll hibát ír ki (binkw32.dll), és ha megpróbálom elindítani a video tesztet nem megy mert nincs meg a file ami lefuttatná. Ötlet?

War. War never changes.

Carlos
Ezt most találtam:

-When will Dungeon Siege II be released?
-The latest we have heard is spring 2005. In other words: yes, it has been delayed again!

-System Requirements?
-Well, we're are 99.999% sure that Windows will be required. The 0.001% is if a meteor hits earth, causing armageddon. As for definite requirements, we will have to wait to closer to release and see. <#eplus2>
The latest we have heard from Gas Powered Games though, is 800MHz, 256 MB RAM and a 32MB RAM video card.

Þór vígi þessi rúnar

a demo karakterét lehet majd vinni a fullba vagy fölösleges?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Milyen hosszú a demo?

War. War never changes.

Valaki megtuta csinálni a demoban a másodlagos küldetéseket?
Mer én csak kettöt tudtammeg csinálni ,na meg persze az összes fõ kûldetést!
Elkezdtem letölteni én is a demot, bár kicsit meglepõdtem a méretén. Hogy lehet egy demo 1.5 gb?
Sajna igen akadozva jön, remélem reggelre megjavul a helyzet.

War. War never changes.

Nem tudom, bizonyára lehet ott még kóricálni az "ennyi volt a DS2 demo" szöveg után, de én nem tettem. És már nem is fogok, mert töröltem a demot, helyhiány miatt. Majd a fullban, hamarosan ;-)

"Pomtosan neked akartam irni, mert a "Mellesleg amint ezt megoldod, vége a demonak, tehát a déli kapu nem fog kinyílni." mondatod nem felel meg a valosagnak."
na ez nem felel meg a valosagnak a deli kapu zarva 😞

May the force serve you well!

megint nyomtam egy kicsit nature mage-figter comboval es rajottem meg sem kozelitik a battlemage-akarmi kombot 😛. Vajon milyen lehet 2 battlemage, najdnem god mode?:/

miert kinyilik?

[Jakuza]
Pomtosan neked akartam irni, mert a "Mellesleg amint ezt megoldod, vége a demonak, tehát a déli kapu nem fog kinyílni." mondatod nem felel meg a valosagnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ezt nem nekem akartad írni.

@ Jozsó: nézz körül alaposan a falakon, nem egy titkos kapcsoló van.

A pöcsöm tele van már, nem értem miért vibrál nekem a képernyõ játék közben....össze vissza vibrálnak a texturák 😞((((
[Jakuza]
Kinyilik az.
Van benne egy teleport.
Csak eloszor a kutra kell kattintani.
Utana mar az ajto is kinyilik es a teleportal visszamehetsz a varosba.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ajtók? Egy ajtó van a végén, ott van vmi láda. Azt kinyitottam, úgy emléxem akkor teljesült az elsõ részfeladat. A láda mögött mintha lenne vmi, de oda nem lehet bemenni. Az is elég zavaró, hogy a nyíl vhova oda mutat, ahova sem a föld alatt, sem a felszínen nem lehet eljutni.