Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
ha mindenkinek lentlesz akkor itt egyeztetünk szerintem, az az igazság, hogy nekem úgy néz ki hogy csak estére lesz lent, szal holnapi nap nekem jólenne arra a partira.....

akkor minek böfögted bf az nfo-t? <#levele><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hmmm nekem max 150k val ment eddig a torrente, honnan szeded a torrent filet?

May the force serve you well!

Multiban csak a szingli kampányt lehet végigvinni, vagy van egy külön multis sztori is (mint ahogy az 1-ben volt)?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Szerintem ha LAN-on ment, akkor direct IP csatlakozással mûködni fog.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Benne lennék!
Szóljatok!
😊)))))))))))))))))

Oké, benne vagyok! 😄

az lehet hogy ti beszéltek róla de én órák óta nyomom

----------------
más... nyomhatnánk egy netpartit

Zsolo007
Ha mindenkinek meglesz rendezhetnénk egy kisebb netpartit, mindenki új karival 😛

j0nNyKa
Na, kiprobaltuk lanon. Kurvajo a game, minden frankon muxik, semmi fagyas, stb. Elso benyomas isten, remeljuk nem fog romlani. Tolteni ezerrel 😛 Neten nem probaltuk, nem tudom, ott muxik-e.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zsolo007
Ja én is angolul szeretem ezeket, de pont az általad említett ok miatt tettem fel a kérdést......a moderátor topicban hivatalos oldalt adtam meg lnknek, ha nem tetszik majd szólok hogy változtassanak....

Nekem mindegy 😛

Faxa vélemény, mi? 😄

Egyébként én az angol oldalakat szívesebben olvasgatom, de feltételezem, hogy a többség inkább magyarul teszi mindezt.

Zsolo007
#324-re vélemény fiúk??

Oks, kösz a felvilágosítást. Lehet, hogy egyszer megpróbálkozok vele...

Kb. jó reggelt. Órák óta errõl beszélünk....

DonnieBrasco
torrenttel a sávszéled maximumán tudsz tölteni, mindig (ha elég a seeder, de új cuccoknál mindig rengeteg). A donkey- emule- shareaza dolgok se rosszak, de nagyon hektikus - tudnak tetûlassúak lenni, és fõleg nem konzisztens a sebesség. Messze a legszarabb a DC++, az totál használhatatlan! (régen jó volt, de ma már döglött)
Ja, és rosszul tudod: egyáltalán nem nagyobb a "beférkõzés" kockázata torrentnél, sõt.

DB

A ti kung-futok nem erős!

jo lesz 😊

May the force serve you well!

08/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: smartE
4 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG

Dungeon Siege II is the sequel to Dungeon Siege, an action fantasy role-
playing game featuring an immersive fully 3-D environment. The original
Dungeon Siege plunges players into a 3-D fantasy world where players can
build up a party and move seamlessly from one over-the-top battle to the
next.

NOTE:

People are allowed to use our crack for creating a multiplayer/lan patch

ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß

1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game, when prompted

for a serial enter the following:

JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ

4. Copy over the cracked content located in the /Crack directory on CD1
to your installation directory.
5. Play the game.

Zsolo007
Nah szóltam, a képre kattintva a hivatalos oldal fog bejönni.....

Vagy esetleg a nemhivatalos magyar oldalt szeretnétek?

Teljesen korrekt, mehet! 😄

Zsolo007
Nah buheráltam egy sort, és megszületett! 😊

A régi:

Az új:

Úgy néztem, hogy csak akkor szúr szemet a buher ha nagyítva nagyon keresi az ember, de azért várom a véleményket továbbra is, ha erre is rábólintotok akkor ballagok moderátorhoz 😊

@Gabrielle: Köszi, én is visszaírtam.

@Zsolo007: Oké, az a banner tök jó lesz.

A p2p hálózatokkal az a bajom, hogy lassak. Hiába van 300K-s kapcsolatom, megõrülök, ha 20-30K-val jön csak az adat. Ráadásul tudtommal sokkal nagyobb az esélye, hogy egy illetéktelen külsõs beférkõzzön rajta keresztül a rendszerembe (trójai, spyware, stb.)

Methylisocloro
maradjunk annyiban hogy jobb mint az elsõ rész<#bee1>

Zsolo007
Még szórakázok egy sort hátha el tudom tüntetni, akár sikerül akér nem, hamarost szólok a moderátoroknak hogy állítsák be a bannert...

DonnieBrasco
Csak egy P2P fileshare van, és az a torrent. Aki még nem váltott, ne maradjon le 😊 Milyen a játék amúgy?

DB

A ti kung-futok nem erős!

Köszönöm!
El ment a privi.

egyrészt én nem mdonom mindig ezt esetek 99%-ban bannerhoz hozzá sem szolok másrészt meg én igy gondolom, ennyi, ettõl tölem még lehet akármelyik is 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ja, a harmadik a legjobb, nyilak ide vagy oda.

@ Gabrielle: WD-n most már fent van mind a 4 CD, de nekem megint nem mûködik a kód. Mellesleg negyed óra múlva le is jár. Ha esetleg tudsz olyat, ami jó, priviben küldd el, légy szíves.

Zsolo007
Nem ismered???

Torrent??????

Zsolo007
LOL te mindíg ezt mondod, értelmes építõ jellegû választ szeretnék 😛

Zsolo007
torrent 😄

Mondtam hogy nem érdemes warezolni 😛

szeritnem mindegyik tul nagy, vagyis magasságra, szélességre meg kicsik 😊

3.

Köszönöm!
Sajna nekem is a Wandóról jön és igen: csak 1,5 CD van fent.
tud valaki esetleg máik helyet ami free?

Zsolo007
Melyik kép lenne jobb bannernek? Leszedtem a fansite kit-et abból buherálok 😛

Ennek a fehér háttere nem jön be, meg talán nagy is(szerintem)...

Ez egész jó lenne szerintem de kicsi...

Nekem ez jön be a legjobban, viszont a nyilakat nem bírtam eltüntetni 😞

amugy lehet hogy megérdemli de egyrész a pénz nagyrészét ugyis m$ nyeli le másrészt meg ez akkor is sok ha megéri 😄

még várok rá 😄DDD

Zsolo007
Melyik lesz az? te mindegyikre azt mondod, hogy nem ez lesz amit megveszel, hát melyik??? 😊

Zsolo007
persze biztosan megy majd multiban, de mint mondtam GPG ezt tényleg megérdemli 😄
Nagyon nagy ez a játék, ha megjelenik a supreme commander azt is megveszem 😄
Dehát míg itt megjelenik az angyon sok idõ, hiszen amerikában 16-án jelenik meg (nem 18, elírtam), míg angliában csak Szeptember 30.-án!!! Szóval szerintem nálunk is csak akkor 😄

szvsz menni fog ez is multiba szal fölösleges megvenni 😊 bár izlések és pofonok de nekem tuti nem ez lesz az a game amit hajlandó vagyok 12k-ért megvenni 😉 max majd ha lemegy az ára 😊

Kb. 10 hsz-t kellene visszaolvasnod, hogy választ kapj a kérdésedre.

Sziasztok.
Nensokára nekem is meg lesz.
Szerintetek lehet játszani neten olyan verzióval ami...
Ha valak már próbálta, légyszi írjon.

Na, most szokás szerint lerohadt a WD szerver. Remélem azért, mert töltik fel a többi CD-t 😛

Ez tényleg lol, bár a legtöbb embernek az RPG = Diablo és társai. Nincs azokkal semmi baj, csak épp' nem RPG egyik sem 😄

Zsolo007
Kicsit visszaolvastam az elejére a topicnak, és ez nagyon nagy:

KisKolok 2003. júl. 17. 20:29 | Privát | Válasz | #13
Aki nem szeret bíbelõdni a skillekkel annak DS, aki szeret annak D2/NWN ;-)))

Zsoze 2003. júl. 17. 19:17 | Privát | Válasz | #12
Szerintem is igen jó volt az egy és miatta szerettem meg az rpg-t. szóval go go go

Birom az ilyen embereket, DS-t Rpgnek nevezni....
A másik meg Diablo2-t az NWN-el összahasonlítani, hát elég lol, a kettõ ég és föld.....

Zsolo007
Én sem vagyok eleresztve, de ennyit megengedek magamnak, nem sok játékot veszek meg eredetiben (számszerint ez lesz a második, ha nem számolom amit újságokhoz adnak)

Neeem, okosan kerestem kódot 😛

Az biztos, hogy nagyon jó lesz, én is szívesen megvenném, csak épp' most nem vagyok úgy eleresztve anyagilag, hogy 10-12K-t áldozzak rá... sajna.

Zsolo007
Fizettél érte? <#ejnye1>

UI.: Már átlag 150k-val jön...
UI2.: Én inkább várok 1 napot hogy lejhöjjön, mntsem fizessek érte valami ingyenélõnek...ingyenes dolgot pénzért eladni a legnagyobb fas***g a világon <#gun>