Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
May the force serve you well!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Szóljatok!
😊)))))))))))))))))
----------------
más... nyomhatnánk egy netpartit
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Faxa vélemény, mi? 😄
Egyébként én az angol oldalakat szívesebben olvasgatom, de feltételezem, hogy a többség inkább magyarul teszi mindezt.
Ja, és rosszul tudod: egyáltalán nem nagyobb a "beférkõzés" kockázata torrentnél, sõt.
DB
A ti kung-futok nem erős!
May the force serve you well!
4 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG
Dungeon Siege II is the sequel to Dungeon Siege, an action fantasy role-
playing game featuring an immersive fully 3-D environment. The original
Dungeon Siege plunges players into a 3-D fantasy world where players can
build up a party and move seamlessly from one over-the-top battle to the
next.
NOTE:
People are allowed to use our crack for creating a multiplayer/lan patch
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar.
2. Burn or mount with daemon tools.
3. Install the game, when prompted
for a serial enter the following:
JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ
4. Copy over the cracked content located in the /Crack directory on CD1
to your installation directory.
5. Play the game.
Vagy esetleg a nemhivatalos magyar oldalt szeretnétek?
A régi:
Az új:
Úgy néztem, hogy csak akkor szúr szemet a buher ha nagyítva nagyon keresi az ember, de azért várom a véleményket továbbra is, ha erre is rábólintotok akkor ballagok moderátorhoz 😊
@Zsolo007: Oké, az a banner tök jó lesz.
A p2p hálózatokkal az a bajom, hogy lassak. Hiába van 300K-s kapcsolatom, megõrülök, ha 20-30K-val jön csak az adat. Ráadásul tudtommal sokkal nagyobb az esélye, hogy egy illetéktelen külsõs beférkõzzön rajta keresztül a rendszerembe (trójai, spyware, stb.)
DB
A ti kung-futok nem erős!
El ment a privi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
@ Gabrielle: WD-n most már fent van mind a 4 CD, de nekem megint nem mûködik a kód. Mellesleg negyed óra múlva le is jár. Ha esetleg tudsz olyat, ami jó, priviben küldd el, légy szíves.
Sajna nekem is a Wandóról jön és igen: csak 1,5 CD van fent.
tud valaki esetleg máik helyet ami free?
Ennek a fehér háttere nem jön be, meg talán nagy is(szerintem)...
Ez egész jó lenne szerintem de kicsi...
Nekem ez jön be a legjobban, viszont a nyilakat nem bírtam eltüntetni 😞
Nagyon nagy ez a játék, ha megjelenik a supreme commander azt is megveszem 😄
Dehát míg itt megjelenik az angyon sok idõ, hiszen amerikában 16-án jelenik meg (nem 18, elírtam), míg angliában csak Szeptember 30.-án!!! Szóval szerintem nálunk is csak akkor 😄
Nensokára nekem is meg lesz.
Szerintetek lehet játszani neten olyan verzióval ami...
Ha valak már próbálta, légyszi írjon.
KisKolok 2003. júl. 17. 20:29 | Privát | Válasz | #13
Aki nem szeret bíbelõdni a skillekkel annak DS, aki szeret annak D2/NWN ;-)))
Zsoze 2003. júl. 17. 19:17 | Privát | Válasz | #12
Szerintem is igen jó volt az egy és miatta szerettem meg az rpg-t. szóval go go go
Birom az ilyen embereket, DS-t Rpgnek nevezni....
A másik meg Diablo2-t az NWN-el összahasonlítani, hát elég lol, a kettõ ég és föld.....