Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Ez nem spyware vírus volt attól teljesen tiszta a rendszerem hidd el, az is volt mindíg 😊. Én a winfosra gyanakodtam anno a játék mellett... 😄

3ghz, 1giga ram, 9800pro
1280*1024 minden max

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem eddig 3 fagyás volt amit modntam az elején utána egy se msot meg a 99 es malõr után már épp akartam kilépni amikor fagyott mégegyet..., elég érdekes 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
MIlyen felbontásban, beállításokkal, milyen gépen?

jah..., szvsz ez igy elég neccesnek tünik de nem hiszem hogy nukehoz köze van egyszerüöen sikerült elbaszni mégjobban..., láttunk már ilyet nem is egyszer... :/

Mert ez folyton kifagyott, mi? 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nekem se a demo se ez meg se reccent mgé eddig...

<#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ehhe... vírust/spyware-t mikor kerestél utoljára? Lehet, hogy az fogja vissza a rendszert. Nekem: AMD XP 1800+, 2*256MB DDR@266, GF FX 5900XT, és semmi parám nem volt.

Ja, és a Barton kitûnõen húzható ;-)

nekem is jó volt és tom mert a végén közöltew hogy vége a bétának...
de most meg oylan bug jott elõ hogy vagy 4 antural magic skill-t felnyomta 99-ra és nem tudok skillpontot adni natural magicre..., sikerült ezt a fost rendesen visszafejleszteni demo ota... :/

Zsolo007
Lehet gyenge a gépem 😄

Barton 2500+ @ 2100mhz, 2x256 DDR400, Fx5600 (na igen ez a gyenge pont...)

Azért gondoltam én programozási hibára, mert nem folyamatosan akadt, vagy ilysmi hanem teljesen függetlenül az ellenség mennyiségétõl a terep milyenségétõl, csak gondolt egyet és belassult, aztán meg jó lett megint pár pillanat múlva....

Érdekes, nálam nem akadt egyszer sem. Ezért is kérdeztem rá, hogy milyen optimalizációra gondolsz, mivel azért nem túl nagy a gépigénye 😄

Zsolo007
grafikai (gépigény szempontjából) optimalizálásra....a bétában bizonyos helyek ok nélkül fogyasztottak eszméletlen redszer és Vramot, prociidõt, meg a grafi kártyát is úgy beakasztották..

Egyszóval akadt 😄 (bizonyos helyeken, különösebb ok nélkül)

Milyen optimalizálásra gondolsz?

Na, akkor nem ám tényleg egy nuke verzióval van dolgunk? Mondjuk nálam nem szokott fagyni semmi, csak a mélyhûtõben. Remélem, nem lesz para, de majd csak holnap fogom megtudni, vagy max. éjjel.

Zsolo007
LOL, ez komoly? 😄 😄 😄 😄

Csak hogy tudd az a piece of shit amit demó néven adtak ki valójában a májusi public béta volt 😄, annyi különbséggel, hogy singleben lehet nyomni és nem multi szerver krea módszerrel, de abszolút ugyanaz 😄

mondjuk nekem béta abszolút bugmentesen és szépen futott.....(egy kis optimalizálás kell csak ennek, remélem azt megtették a teljesben)

az nem baj csak haver akar lanon nyomni ds2-t ma este és csak ez a gép van itthon +ba amin lanozni lehet 😛

nah hát ezt is kurva jól bugmentesitették ám..., a demo össz visz egyszer fagyott többet nem ez msot 10 perc alatt 3adszor ráadásul még a tutorial részen...

Zsolo007
Jókérdés 😄, én nem nagyon bíznék benne, illetve ha el is fut hááát elég ronda lesz 😛

1ghz-es intel el, és gef2 gts-el vajon elfut a game? 😄

Zsolo007
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSsss vége!
7 óra 21 perc és 18 másodperc alatt megvan!
Majd valamikor estefelé neki is esek a gémnek 😊

én emg majd ha 3k alatt lesz 😊
amugy git-el még igyis megoldható csak az macera 😄

Zsolo007
Mondom én hogy ebbõl eredetizés lessz... 😄

Megjelenik szept30-án beszerzem 😛

multi tényleg nem megy...
csak lan valami saját lobby szerû ahol van cd key ellenörzés és gamespy..., cdkey gondolom ott is van...

doxon és wanadoo már fent van a krekkelt, igen...

Mustang2005
Már crackelt verzió is van???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Zsolo007
Akinek lentvan rakjon má be pár képet 😊

(mondjuk tom hogy néz ki bétából, csa azért hogy pörögjön a topic 😄)

Zsolo007
<#eljen>

Zsolo007
Tudom 😊

grebber
Nincs regelés max ha meghivnak.

Zsolo007: Szép lenne ha csak ott lenne fennt.Csak mondtam egy példát hol van fennt.

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Ez télleg csak hozzáálláson múlik, nem nyitok vitát!

Þór vígi þessi rúnar

The current user account limit (50,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later
fuck :/

May the force serve you well!

Zsolo007
Nemcsak bithumenen van fent, én spec nem onnan szedem hanem torrentbytesról, oda órákkal korábban felkerült....csak sokan leechelik így átlag 100k csak 😞

es oda hogy lehet regisztralni?

grebber
Bithumen.

bazze de honnan??????????????????????????
en torrenteparadiserol onnan csak 50kval jon

Zsolo007
Loller, tipikus türelmetlen hozzáállás, honnan a jófenébõl veszed hogy torrentrõl nem jön le ma.... én spec 4 órája szedem és még 4 óra és lentvan....inkább várok mint fizessek egy ingyenélõnek... 😄

[HUN]FaTaL
ha kikerül bithumenre onnan általában fullal lehet tölteni (már akinek van regje)

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
Én nem torrentezem, mert 4CD szerintem nem jönne le még ma.
Nekem megér 200 Ft-ot, hogy még ma játszhassam vele.

Þór vígi þessi rúnar

nekem csak 50-60k val jon :/ honnan szeditek a torrenete filet?

Carlos
Énis szedem ezerrel...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Na most értem haza melóból már szedem is minél elõbb tolhassam.

jaja, kicsit magassagra tul nagy de azé jó 😄

Jó lett a fórum logója. 😊

láccik gõzõd sincs róla mi az a mechwarrior, gratulálok, akár abba is fejezhetnéd az offtopicot iq light barátom...

neked se nagy az értelmi szinted , logodban benen hogy mechwarrior<#levele>

Zsolo007
De figyelitek az aláírását, igen nagy értelemrõl tanúskodik 😄

csodás, éjjen éjjen..., byez 😊

TVelvet
hehe nekem is meglesz naon ász😄DDD
mert most fejeztem be te nagyon okos