Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
De ha rámegyek akkor még valamit kell csinálni nem?Elõtte valami olyasmit mondott az egyik csávó hogy nyomjak entert de akkor sem visz el

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Teleportot? Az úgy mûxik mint a Diablo 2-ben a waypointok- vagyis ha találsz egy másikat akkor oda-vissza lehet mászkálni.

Kivcsi leszek vajon ha lemented és visszalépsz fogja-e látni (sztem ez a beépített védelem, de ez erõsen imho😄)

Viszont a Northern Greilyn Jungle-nél lévõ Teleportel mellett van egy köcsög kõfal, vki elmondhatná igazán hogy hogy lehet rajta átjutni.

Tower Guard
Tud valaki segíteni?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Demorol van szó?

Zsolo007
Akkor én crack nélkül nyomom, amíg nincs eredeti addig is rá lehet majd rakni a peccseket 😊

Tower Guard
eddig nem ment?

hudebeszartam
Kipróbáltam én is eredeti exe-vel, megy is meg minden... csak éppen a save-m nincs meg <#wow1>
De visszarakva a cracket már megint ott van hála Istennek.

Zsolo007
NNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNN LOL

Ti egybõl átraktátok a crackot?? Mert én nem raktam át és véletlenül elindítottam ééééééééééééééssssssssssssssssss FUT! 😄

MEGALOL

Tower Guard
Nagyon jó a game.Már alig vártam az 1 is nagyon jó volt de ez aztán a játék.Teleportot hogy kell használni?

Es nem kell telepiteni semmi programot.Servert aki csinalja az ip-nel a sajatjat adja meg csak az utolsokat irja at 100----150-re.a kepen ugyis latja.
Zsolo007
Nah ha fent lesz (pár perc) körülnézek beállításokban és mondok valamit 😄

Zsolo007
Ez hasznos, és egyszerûúbbnek tûnik mint a git....ki kéne próbálni fiúkák 😄

1280x1024x32 (1024-ben sem jobb)
Shadows: Party Complex
Shaders: Advanced.

A gépem pedig 2500+ barton, 768Mb és 6600gt.

Zsolo007
MIlyen géped is van pontosan?

És milyen beállításokkal futtatod a gémet?

client
server
neten koti ossze a gepeket mint ha lanba lennenek
Figy, ha tudsz vmit mondani mit csináljak, szólj! 😊
Azért gondolom hogy nincs nálam galiba, mert a FEAR megy 30-60fps-t is maxon. Ez meg nem 😊
Bár lehet egyszerû drivercsere... Mondjuk zavarni nem zavar.

Na kérdésem viszont lenne azokhoz akik a demóval nyomták:
az egyik teleporter mellett van egy kõfal, azon túl egy kis domb amire fel lehet menni. Na, a kõfalat mivel lehet kiiktatni?

Zsolo007
Most rakom fel, majd írok hogy megy...

Zsolo007
A 9800por a széria csúcskártyája, én úgy értettem, és a játék igényeihez képest is csúcskártya, az akinek 6600GTn akad annak nagy galiba van a gépében...(30fps kevéske..)

Hat nem mert a kirakatba csak 1-van de lehet hogy tobb is.

Jimi Hendrix

ahonnan tudsz egyet lopni onnan már többet is megy nem? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jo tanacs,csak egyszerre 2-ot😄.

Jimi Hendrix

dehogynem, lopsz valahonnan magatoknak key-t 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor egyenlore nem megoldhato hogy neten gameljunk vele nem eredetivel ugye?

Jimi Hendrix

Okés, köszi 😊
Csak azért kérdeztem mert elvileg level 3 küldetés, én meg azon már rég túl vagyok😊

Amúgy egy "berserker"-t indítottam, szinte minden játékban a kétkezes sebzésosztó volt a kedvencem... Hát, itt sem piskóta, meg kell hagyni 😊

oda hogy ez már réges rég tendencia hogy sok gameban nicns ip-ip, ez van, õk sem hülyék... 😊

hova jut be az ember ?
fos
bár leeht hogy ha bejut aze mber a belsõ szerver kergetõbe ott van esetleg csak ugye akkor meg már minek...

az nincs benne...

igazabol direct ip connect kellene valahogy ha valakinek lenne ra otlete
én emg azt mdonom hogy pedig ott lehet vagy várd meg amig kijön és vedd meg 😊

ilyen konnyu kerdest fel sem tettem volna ha lanon akartam volna jatszani 😛
interneten.
lan...

Kerdes!
Ha multiban akarok jatszani a cimborakkal hogy csatlakozzunk krealt szerverre ha nincs olyan opcio?
valaki tudna ra valami megoldast?

koszi
mindegyik az

melyik hack and slash nem monoton?

játszottam vele 7-8 órát , elég monoton game sajnos

hát lehet nálam van csak tudnám hogy mi az...

nálam se szoktak..., pont ez zavar... :/

A Nettle Clustereket majd a dzsungel egy másik részében (ha jól emlékszem, a déli felében) tudod majd megszerezni -- ha játszottál volna a demoval, akkor mindezt tudnád ;-). Szóval nem kell parázni, ha valamilyen küldit nem tudsz egybõl megcsinálni, késõbb is adódik majd rá lehetõség.

Érdekes, hogy egy ilyen videokarivla, mint a tiéd, is csak 30fps-t produkál...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sztem nálad lesz a hiba, én gond nélkül játszottam vele húú jó sokat😊

Most vagyok lvl8, és valami eszméletlen baba a játék!
Ilyen jól már rég szórakoztam. Változatos küldetések, jó irányíthatóság, megfelelõ nehézségû szörnyek, ááá nagyon tetszik =D

Csak van pár küldi amit nem nagyon tudok hová tenni... Pl. egy csajnak kell szerezni 4 Nettle Cluster-t, de hogy mi az vagy hogy hol található arról fingom sincs.

Akadásról meg: nálam 6600GT-vel épphogy megvan a 30fps maxon, mindenféle AA és AF nélkül. Kicsit érdekes, mert a FEARral meg vígan játszok és azért az nem kicsivel szebb 😊

Tatyla
na talán ez lesz az a game amit még játszani fogok a wow melett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na, kíváncsi leszek, nálam lesznek-e ilyen durva bugok, de remélem, hogy nem. Nálam szerencsére semmi nem szokott galibát okozni, se demo, se teljes játék, pedig megvan vagy féléves a jelenlegi op. redszer, és jónéhány program megfordult már rajta.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nah jol sejtetem a 99es cucc csak a fagyas eloszele volt az full megjavult..., ellenben mentem 20 métert megöltem 3 ellent és megint lefagyott..., asszem én ezt msot inkább pihentetem..., akár még az is lehet hogy a crack a szar nemtom

9800pro már nagyon nagyon régen nem csucskártya sajnos...

winfosra énis gyanakszom rámférne már egy win reinstall csak éppen az a furcsa hogy a béta nem volt ennyire gáz... abba is voltak bugok de az ésszerûség keretein belül...
kiváncsi vok msot emgjavulnak e skillek ha visszamegyek mert esetleg csak a fagyás elõszele volt vagy baszhatom és kezdhetem elõrõl 😊

Zsolo007
pff, csodálkozol hogy nem akad? vazz csúcskártyákon jóhogy nem akad 😄 az lenne a csúnya ha akadna 😄