5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#1596 fire elemental powerje meg veteranon is megallja a helyet, illetve lap dragon 50% power recharge varazslata elegge kurvara hasznos -
GrimReaper78 #1595 Felnőtt Ice Elemental, de most a jégmezőkön nem sok hasznát veszem,így gondolkozok azon, hogy veszek egy másikat és felnevelem :D A sok semmitérő varázstárggyal hamar fel lehetne hízlalni :D -
#1594 Télleg.
Holnap megjelenik mo-on?
Mert akkor meglepem magam szülinapomra. -
#1593 Ma nekem sem volt időm rá :(
Jóéjt :) -
#1592 Én még csak sima act 2 végén vagyok.
Me egy percet se játszottam.
Mostmeg megyek aludni.
-
#1591 Nekem is az van....bár én már veteranon nyomom :) -
#1590 Full tápos Ice Elemental. -
#1589 Dejó neketk! Én is oly szívesen tolnám multiban, dehát :((
Nembaj hátha az új gépen fog menni :) (mármint a multi) -
#1588 Ha jol vettem eszre, a felveheto karakterek mindig a fokarid lvljenel 1 v 2 szinttel kisebbek, ha felveszed, bekuldod az innbe, majd onnan ujra kiveszed oket. -
#1587 kinek milyen pete van? nekem egy tapos dire wolf, anyatej helyett baltat kapott :D -
Curtis #1586 Hi,
Finala milyen szinten van, amikor felvehető lesz? Mennyi INT pontja van? Thx! -
#1585 akkor en csinalok vmit rosszul hogy allandoan kihal a party ?:D -
#1584 patch után remélem nehezebb lesz mert ez igy elég unalmas..szinte figyelni se kell.. -
#1583 na ma nyomtuk végig LAN ba!4en játszottunk!nagyon jó volt!!bár volt benne egy két bug ,de mind1!
egyebként így LAN ba üti a Diablo2 és a Never Winternightsot szerintünk -
#1582 neten csak eredeti kulcsal lehet jatszani? vagy esetleg cdkulcs szerver letiltasa utan muxik? -
#1581 Egyetértek! -
#1580 akkor legyen az a vegszo, hogy varjuk mar nagyon a peccseket -
#1579 Vagy szarul működik...
Kellene már a peccs...
Bár ma nem játszottam vele. Max-eztem helyette. -
#1578 inkabb a rosszul mukodes, veteranon sokszor kapunk a karaktereinknel 10-15 vagy meg tobb szintel alacsonyabb targyakat, tehat nincs az se megcsinalva :P -
#1577 Észrevettem már énis.
Nekiesek a főmoncáknak (buzi nagy fa, aki leveleket hajigál, vagy aki a Eva-ra vigyáz). Lehullik egy rakás jóság.
Aztán megnézem:
Required Character Level 36
+8 Armor
+6 Health
Gratulálok...
(Szerintem csak az lett megcsinálva, hogy a karakteredhez igazítja a tárgyak szintjét, de a tulajdonságokat nem csinálták meg, vagy rosszul műxik) -
#1576 szar az egesz leegyszerusitve, a magem fegyveret meg mercenaryn talaltam act2ben, meg hat tudnek meg 1-2 itemet mondani, amiket biztosan mercenaryrol hoztam at, es mar veteranon is act3ban jarunk... neha olyan szar a drop hogy 3-4 teleportot csak aktivalunk, nem is hasznalunk, mer egyszeruen nincs miert a varosba mennunk.. ha veletlenul esik 1 rare vagy unique, azis zsak szar, mar elnezest :\ -
#1575 Fura...
Ezért is van szerintem elkeffentve a itemdrop, meg a suffix, affix és a prefix kalkuláció. -
#1574 jah ertem, hat nalunk ilyen problema nincs, ugye lanon jatszuk, nekem van rangerem + nature mage, hawernak fighter + combat mage, igy gyakorlatilag 1-2 dolgon kivul (pl 2kezes fegyver, dobofegyverek) mindent ki tudunk hasznalni maximalisan... mas hogy basznak esni a jo itemek -
#1573 Ha nekem is összegyűlne, akkor nem tudnék mit kezdeni, vele, mert nem summonos a mágusom (CM, nemtom milyen summonjai vannak.) -
#1572 nem teljesen ertem, milyen tuzmagusrol beszelsz, a set (amit egyebkent nem hasznalok, mert jobb cuccaim vannak) a nature mage fokarimon volt mutiba.. csak eppen azert, mert tulsagosan ramegy a summonra, nem tul eros -
#1571 Én mindig mirrort használok. Kivéve, ha sok légy jön ellenem. -
#1570 Honnan vannak a szettek?
Én örülök, ha találok... Nemhogy mindet összegyűccsem. -
#1569 Pontosítsunk:
Mirror: minden kari az álatald irányított által támadott ellent öli
Rampage: automatán lőnek azok amiket nem irányítasz.... és nem is követnek olyan szortosan -
#1568 Szép.
Csak sajna a Tűzmágus nem tud vele sokmindent kezdeni, mert ez summon set elég keményen! -
#1567 night's shadow fullset + valami atomallat armor :D -
#1566 Rampage: támad a csapat, ha meglát valakit.
Mirror: Csak akkor támad mindenki, ha legalább egy ember már támad (Te) -
#1565 Wow, ez milyen cuccokból áll?? (kell nékem is) :D -
#1564 mirrorba nem tamadnak maguktol a gep alltal iranyitott emberek -
#1563 mi a kulonbseg a mirror es a rampage mode kozott? -
#1562 harcimarci szep
-
#1561 nature fullszett
-
#1560 Hi!
Act II/7 (Mythrilhorn),
1. Find Khartos the Wise
Beszélnem kellene valakivel Eirulanban.
Egy tag már zagyvált valamit, hogy ismeri,
de továbbra is az első lépésnél tartok.
Kivel, melyik részen kellene beszélnem? -
#1559 bow :|
-
GrimReaper78 #1558 A "szerelő" csaj az, Fiona vagy hogy hívják :P Ott fog állni a hídon. -
#1557 mirror es rampage mod kozott mi a kulonbseg?