13279
  • Fbn Lx
    "Az erre érzékenyeknél, meg pszihotikus betegségeket idézhet elő."

csak úgy kíváncsiságból, volt valamelyikőtöknek olyan ismerőse, akinél ilyesmi jelentkezett?
  • fook
    vegyük az alapokat :D fű thc-t termel (ha jól tudom ) ami van amúgyis , így éri el a hatását :D alkohol agysejtjeidet rombolja le , így éri el a hatást. :)
  • fook
    hmm. olvasgass kicsit vissza a milyen autót láttál topikban egy kicsit :);) és figyeld weed hozzászólásait , példának okán ;D
  • Bandew
    Ez fura egyébként, mert én durván intenzíveket szoktam álmodni.
    Valószínű, hogy ez inkább pszichés alapú, aminél bekavar a fű.
  • Bandew
    Tyűűű!
    Te aztán alulinformált (vagy félreinformált) vagy!
    Mármint ne haragudj ezért a kijelentésért, nem bántásból mondom!
    A lényeg, hogy amit ideírtál, az egyáltalán nem igaz.

Ha meg politikához akarod kötni a dolgot, akkor gondolkodj el azon, hogy ez egy sima növény! A Föld ajándéka! Ami RENGETEG dologra használható, köztük arra is, hogy jól beszívj, aminek aztán csak annyi fizikai következménye lesz max, hogy sokat eszel.
    Azt, hogy elszívjam ezt a növényt, SENKINEK nem áll módjában felülbírálni! Tudom, hogy vannak "törvények", amik tiltják a cannabist. És? Nekem aztán senki ne mondja meg, hogy mi a "jó" meg mi a "rossz", ez egy baromság!
    Talán beképzeltségnek tűnhet, de elég felvilágosultnak tartom magam ahhoz, hogy tudjam, mivel ártok másoknak. Amikor a spanglit benyomom a számba, és leszívom azt az édes füstöt, SENKINEK nem ártok az univerzumban! Roncsolom a tüdőmet? Oké! Belenyomom a cuccot vajba, aztán sütök sütit!
    Minél többet agyalsz ezen a dolgon, annál egyértelműbb a TÉNY -> a fű tiltása MINDEN LOGIKÁT NÉLKÜLÖZ!
  • agaras
    az álmokról jut eszembe,erre én is felfigyeltem ,így egy év intenzív zöldezés után MEGINT van álmom,pedig megy az esti cigi.Lehet hogy a zöldbe van valami???
    erről a" széleskörű legális szeröl"meg annyit,aki ivott már rendszeresen az tudja csak igazán hogy mikre képes a pia,én arra voltam képes hogy berúgtam mint az állat és le feküdtem a sínek közé aludni,persze hogy jött a vonat,csak a fentiek attak még egy esélyt, ezért vagyok itt.Na innen ez a nagy ALKOHOL gyűlöletem,össze sem lehet hasonlítani azt az életemet a mostanival.
  • Lacee
    ne törődj vele, random módon néhányhavonta idetéved és kb ugyanezt beírja, szerintem a reakciókat sem olvassa el... most nincs kedvem visszanézni, de konkrétan emlékszem, hogy nem egyszer volt már ugyanez a duma. Minimális ismeretekkel belátható hogy baromság egyébként, nincs is értelme igazán vitázni, akit érdekel az majd utánaolvas a neten.

de akkor is: a fű nemhogy nem rövidebb idő alatt, hanem egyáltalán nem okoz szervi elváltozásokat, ellentétben az alkohollal, amiből ha a napi ajánlott bevitelnél (ami kb 1,5-2 dl bor, egyáltalán nem komoly mennyiség) többet iszol naponta, már pár hét alatt jelentősen romlik a máj működése, vérképből simán kimuatatható (got, gpt értékek például)... bakker, ilyet még a drogellenes demagógabb kampányokban sem állítanak, honnan szedted? A rászokásról nem is beszélve: saját tapasztalatom tudom mondani, ha már a tanulmányokra nem adsz, másfél évnyi szívás után az egyetlen negatív következmény, amit észrevettem magamon, hogy néha megkívánom (és egyáltalán, el tudom szívni) a sima cigarettát. Ennyit arról, hogy melyik szer az addiktívabb, a nikotin vagy a thc...
  • uwu
    Mondjuk az még hozzátartozik, hogy 10 évig nem álmodtam ,és csak akkor vettem észre miután abbahagytam, hogy megint vannak álmaim.
    Az erre érzékenyeknél, meg pszihotikus betegségeket idézhet elő.
    Szóval az nem vitás hogy egészségtelen, de nem olyan súlyos gond mint az alkohol.

Szerintem inkáb az alkoholt kéne betiltani, az sokkal brutálisabb anyag.
    Cserébe meg legalizálni a füvet. Legalább csendesebb lenne a fiatalság, ha szórakozni megy, és nem lennének olyan eggresszívak.
  • uwu
    Hazugság, hogy a fű károsabb mint az alkohol.
    Ha ha rendesen iszol, egy napig beteg vagy.
    A fűtől semmi bajod nincs másnap.
    Ha sokat iszol meghalhatsz alkoholmérgezésben.
    Ha sokat szívsz legrosszabb esetben alszol egy jót.

A függőség meg egyenesen röhelyes. Kb annyira lehet rászokni, meint arra, hogy az utca melyik oldalán sétálsz ha dolgozni mész.
    Én 10 évifóg szívtam napi rendszeresen, ebből 4-5 évig mindennap. Volt olyan egybefüggő 3 hónap, hogy egyetlen percig sem volta mnem betépve.
    Csak egy idő után hozzászoksz, szinte semmi hatása nem lesz, és megunod.
    Bár lehet, hogy csak az volt az ok, hogy annyira lusta lettem, hogy inkéb nem jártam utána, és tekerni se volt kedvem :D
    Ezért nem is szívok már, csak nagyon ritkán társaságba.

Igazából kurvára veszélytelen az alkoholhoz képest.
    Természetesen nem egészséges, de inkább a dohányzással összevethető, mint egy olyan szokással amivel mérgezési tüneteket produkálsz.
  • gfreak
    micsoda okos gyerek vagy te is, látszik hogy egyetlen belinkelt cikket sem olvastál el, és ugyanazt a demagóg szarságot nyomatod mint azok akiket évekig kondicionáltak a 'tudományos tényeket' tartalmazó kis röplapokkal..gratulálok
  • Rundstedt17
    Az alkohol lassabban teszi tönkre az egészségét az állampolgárnak mint a fű,ergo a füvet tiltani kell mert évek alatt már jelentős elváltozásokat okozhat még minimális fogyasztás esetén is.
    Az alkohol nem vitás az sem egészséges,de a függőség kialakulása egyrészt lassabb másrészt jelentős károkat csak évtizedek alatt okoz.Kb 35-40 es évekre alakul ki az alkoholizmus és a máját is akkora issza el,persze ez sem kivánatos de mivel már régóta elterjedt és széleskörü legális szer ezért elfogadató.A füvesen meg már pár év után meglátszik szokása(legjobb esetben csak lassúvá vállik),szóval semmi szükség még egy ilyen legalizált szarra
  • Bandew
    Ez emberfüggő, nem pedig szerfüggő.
    Az ilyen lehet, hogy "rossz példát" mutat, de ez nem valós,innentől kezdve pedig nem érdekel.
    Az meg a másik, hogy ha az őrült fűellenesek kapudrogot keresnek, akkor egyértelmű, hogy alkohol!
    Ki az aki előbb tépett be, mint amikor berúgott? És ha előbb tépett be, az jelent-e valamit? Az ember sok mindent beleláttat dolgokba, nehogy már emiatt én szívjak!
  • agaras
    Na,akkor ennyi erővel lehetne az alkoholt is okolni,egy jó kiinduló pont a drogok irányába.!!!!!tapasztalatból mondom,
  • fook
    ha tiedbe nem is , de azért jó hogy pár embernek beleszólnak az életébe :) lásd a fűtől indult herkásokat , aki hátráltatja a legalizációt :) az ilyen jobb ha nem nyúl fűhöz :)
  • agaras
    Kinek legyek én hálás?????????????
  • Fbn Lx
    : D_A:S_A?D:as,d.s,a-d
  • Bandew
    Hálás lennék, ha nem szólnának bele az életembe...
  • Rundstedt17
    az egészséged akarja megvédeni,nemhogy inkább hálás lennél
  • agaras
    Nekem az életem lett,reggae+természet gyümölcse.!!!!!!!
  • agaras

http://www.youtube.com/watch?v=e28MdKi20XU
  • agaras
    már pedig az én tudomásom szerint a fidesz szigorítani akar,elég gáz lesz azért börtönbe menni mert veszek egy pakkot,hol ott, ha legalizálnák profitálna az ország belőle,de, Magyarországon ilyen a büdös életben nem lesz.
  • Bandew
    Egyébként én sem látok olyan sok különbséget a kettő között.
    Mármint a fogyasztó a terjesztőtől függ, a terjesztő meg a fogyasztótól. Ezek egy párt alkotnak. Más kérdés, hogy a szememben nincs értelme büntetni egyiket sem.
  • agaras
    http://www.youtube.com/watch?v=3DzQ2ZeJ32U
  • Bandew
    Ahogy mondod!
    Egy totál peace világban, valszeg nem is lenne rá semmi szükségünk!
    Mármint nem ennyire...
  • agaras
    Legalább 10évet piáltam, az idegrendszeremet ,majdnem az életemet tette tönkre,fizikailag nagyon megviselt ,barát már a végén semmi.Abba hagytam,és rá zizzentem a zöldre,erre a rohadt"kábítószerre",és lám, nem ismernek rám az emberek,20kg+ és ember kinézetem lett. És ami a lényeg, ezt én érzem hogy jó,és elég is ennyi,nem akarok tovább menni.
  • agaras
    Na majd a fidesz,ők még szigorítanák egy kicsit,terjesztő,fogyasztó,egykutya.!!!!!!!
    Akkor a fogyasztónak is börtön???????
  • agaras
    „Az elnevezéstől függetlenül ez [a kannabisz] egy hallucinogén drog – olyan anyag, amely eltorzítja azt, ahogyan az elménk a körülöttünk lévő világot érzékeli.”
    Mert lassan már ezt a világot csak így lehet elviselni,ennyi barom ember közt.!!!Tisztelet a kivételnek.
    (imádom a torzítást)
  • gfreak
    én azt hittem Lord Xenu szív :D
  • Bandew
    EZT nem tudom ismeritek-e?
    A szcientológia irománya a fűről, amit itt szépen ki is veséznek, habár szvsz elég csak a szcientológia baromságait elolvasni, a többit úgyis tudjuk. :)
    Hihetetlen miket írnak, jópárszor csak fogtam a fejem!
  • Lacee
    azt azért nem vonom kétségbe, hogy egy érzékenyebb embernek akár sokkal több is lehet (140-150), de ez sem igazán veszélyes (ahogy írtad, kardio-edzésen kb ennyi a céltartomány, szóval rövidtávon teljesen rendben van), csak olyannak akinek egyébként is van valamilyen keringési- vagy szívproblémája.
    meg néha ijesztő tud lenni hogy bekalimpál :)
  • Daffit
    Ezen ne lepődj meg, a magyar társadalom nagyon elutasító, és a média nagyon is elbutítja az embereket. Sajnos ez van nálunk.

A cikk vége felé volt a pulzussal kapcsolatban, amiről az jutott eszembe, hogy egyszer megmértem közvetlenül szívás után és 100-as volt (60-70 az egészéges, nyugalmi állapot). Ez az érték izgalmi állapotban vagy futásnál könnyen elérhető, sőt akár 120 fölé is mehet. A lényeg, hogy fél óra múlva megmértem és már normális volt. Szóval erről ennyit.
  • agaras
    http://drogriporter.hu/mediamonitor/leallniaspanglival
    de az nem zavar senkit, hogy sok emberkénél meg a féldecis nyaka már hajnalban letekeredik,mert nem bír nélküle semmit csinálni, annyira reszket szegénykém.Miről beszélünk emberek?a fű-töl van ilyen?sok agyon iskolázott [email protected]ért baj az hogy én este rá gyújtok egy cigire,és hallgatom a zenét,kinek ártok én evvel?vagy az kéne hogy hulla részegen fetrengéljek az utcán,a hányadékomban.áááááááááááá
  • gfreak
    SoulSeek-et rakd fel ;) a lehető legegyszerűbb...és ha mázlid van, este online leszek és töltheted tőlem is :D
  • agaras
    http://drogriporter.hu/bene2
  • agaras
    regisztrálni..................
  • agaras
    Próbáld meg itt keresgélni a letöltésekben,sok jó zene van, ha nincs,ugyanitt az üzenőfalra írd ki mit keresel,hátha megvan valakinek.!!
    http://reggaeland.extra.hu/index.php
  • Hangman576
    Aki ezt meg tudja szerezni mp3-ban az szóljon! A youtube-ról én is le tudom tölteni, de normális minőségben kéne.

• agaras
  • agaras
  • agaras
    90 másodpercenként csak 1