Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah ezt akartam irni

C. barkin
solo
hajts 1 et, és máris ide fog tartozni^^ pisz😛

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Olcsóvér
faszom ez nem idetartozik basszátokmegfele
<#gun><#violent><#boxer>

Acer Aspire one

Furán? hát azért mert kevesen ismerik
-Igen a neve nekem bejött jól hangzik XD

Amugy Van 2.,3-(kizárolag angol nyelv a zennék miatt) része is söt több
mint 60 epizodja is még petitciot is irtak hogy ne szünjön meg a
sorozat

(sajna régen volt már az amikor az animácios filmneknek is volt üzenetük a nézõ felé,és nemcsak a a jól felépített látvány vonja el a nézõ figyelmét)

Üdv \\C. Barkin
gfreak
miért hangzana furán? 😄

elvégre a nevét is felvetted 😄DD

igaz én csak az elsõt láttam 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Háátlehet hogy kicsit furán hangzik! All Dogs Go To Heaven II-bõl egy részt ami pont beleillene egy jelenlegi munkámba

Üdv\\Charlie Barkin
gfreak
uhh...most errõl eszembe jutott A Kis Vuk nevû förtelem...az eredeti Vuk zseniális volt, Dargay-t különben is nagyon szeretem egyedi rajzstílusáért (csakúgy mint Korcsmáros a Rejtõ-füzetek rajzolója)

mit szeretnél "modernizálni" Charlie? 😉

flamenco23:

Milyen tipusu animáciot készitesz?

Azért kézdezem mert készülök egy régi animácis filmet
reanimálni(újra formálni,Modernizálni). Olyasmire gondolok mint pl. a kis Vuk reanimált változata.Bár én csak minimálisan változtnák a filmen
de azt hatásohan!(helyszin,ruházat stb.)

Ûdv \\Charlie Barkin
Köszönöm a válaszaitokat!

akkor magamröl:

- Markeing cégnél vagyok ellenõr(ez egy jó megfogalmazás egy igen Sz@r

munkára 😄 )

- eredetileg informatikus (számítógép szerelõ) vagyok de nem igazán

tudtam benne érvényesülni.

Alex: a belinkelt zene tökéletes példa az emberi önkritika teljes

hiányának (remélem a Mc kissrác is csak poénnak szánta ezt a zenét...)

Üdv. \\Charlie Barkin

gfreak
Dixipapa 😄DD õ egy végtelenül normális és jófej gyerek...emlékszem volt mikor reggeli "brióstekerésre" indultam, és bent írta a szövegeit a wcben 😄DD egy rövid ideig laktunk együtt, mert a volt barátnõje a lakótársam volt 😄DD na meg mindkét szakunkon csoporttársak voltunk 😄DD jajj, hogy basztak ki minket angol irtodalomról állandóan 😄DD régi szép emlékek 😄DD
a Lábakat le! az egy kicsit vicces "mellkasdöngölõs, majd én megmutatom neked" album lett, az FA siker az már kiforrottabb...a Digiman cucca eléggé vegyes, Connections a gyõriekkel...hát az elsõ album atom, a második már csak valami halvány utánzata az elsõnek

az a baj, most hogy GHyõrben él túl sokat lóg a Tibbahékkal, és ez kihatással van a zenéire/szövegeire, ami kár (gyõrikén - volt gyõriként - mondom mindezt 😄 rizkay jól küldte, de a többiek...)

Dundidio
A Deego zenéi elég jók... <#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

én grafikusként alkotok😊

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

ha már zenérõl van szó, én is megosztok valamit

erre a legjobb szívni
solo
Nekem már megvolt ^^

Ahh, ma 4 hónap utánn megint kinéztem gokartversenyre....

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Daffit
Munkanélküli vagyok (sajnos, illetve remélem már nem sokáig), de egyébként a logisztika területén mozgom otthon.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

gfreak
attól függ
Kriminál és Waacum háza tájáról szinte minden jöhet 😄

Shadow és Bootsi komolyak, mellé egy kis Krush vagy DJ Mitsu the Beats 😄DD

amúgy egy outsourcing cégnél húzom a gályát, a GMnek csinálunk elég nehezen megfogalmazható cuccokat 😄DD

Igen az ilyen zenék egyszerüen varázslatosak!

Vannak nagyon jó Magyar "undergrund" rapperek is

Szeretitek a Ma. Undergrund zenét?

(Lacee: a belinkelt zenék a nagyon komolyak Köszönöm )

Ûdv. \\C. Barkin
Lacee
én az olyasmi absztrakt hiphopot kedvelem, mint amit DJ Shadow, Wax Tailor vagy itthon Bootsie csinál.

shadow - midnight in a perfect world
Bootsie - Horseriders towards the abyss, ennek a klipje is nagyon állat szerintem

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Amugy kinek mi a munkája?

(mármint amibõl megél!)<#taps>

Üdv. \\Charlie Barkin
😄ja nekem is bejön a Public. (A videon nagyon szét-estem 😄)

Kevesen vagyunk sajna! Mi lett a többiekkel?

Üdv. \\Charlie Barkin
gfreak
uhh...elfelejtettem: az eredeti klippet letiltották tubeon, és a képanyag ami ez alatt van, nem áll összhangban a zenével 😉

gfreak
Tomekk nem tartozik ugyan a kedvenceim közé, de nagyon ügyes az arc, néha szoktam hallgatni (van egy német hiphop fanatik haver, õ hozta még kilószámra)

Sammy Deluxe korai cuccai nagyon bejövõsek viszon (és van közte pár amit Tomekkel csináltak)

egy kis ósuli, chillezõs, szövegcentrikus sh*t: http://www.youtube.com/watch?v=q8fZzEsO5TY

Olcsóvér
<#gunyos1>

Acer Aspire one

Olcsóvér
..

Acer Aspire one

Jó hétvégét 😄 nektek!

Jajah a jóféle zenék

Van már valami elképzelésetek a hétvégét illetõen?

Mentek valahová Relaxálni?

\\Charlie Barkin

erre meg lazulni is tudok: http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
nekem meg az ilyenek fekszenek: http://www.youtube.com/watch?v=1Jdq23guwtw
gfreak:

Az ilyenek hogy fekszenek?

http://www.youtube.com/watch?v=SDdsqHp-5Z0&feature=related

---@I love Rap@---

Ûdv. C. Barkin
Köszönöm válaszod

Az összet. zenérõl alkotott fogalmam megegyezik a tiéddel!

Igen... Még mindig sok a zenei elöítélet!

-Én soha nem tudom megérteni azt hogy miért nem lehet nyitott szívvel

elöítéletek nélkül megítélni egy zenét?!

Én is így tettem és igy hallgatam meg az "I willl not die"(times of

dying)-t és pedig nem ismerem el! a rock stilust(elnézést kérek) mégis

el kell ismernem hogy ez a legjobb összett zenei klip !(Ahogy mi

fogalmazunk ) Hadj hogy magával ragadjon a zene,akármilyen is...😄

\\Charlie Barkin
gfreak
nos...kezdjük visszafelé:

28 éve fogyasztom a drága oxigént ezen a remek bolygón 😉

elsõsorban reggae és hiphop stílusban vagyok otthon, bár imádom a jazz-t is (inkább az 'öregeket') reggaenél igenis számít a szöveg, általában többrõl szól mint a seggrázásról és a blantolásról (még ha ez elsõre nem is jön le mindenkinek), így a hiphopból sem a blingbling meg a gengszterkedés az amit meghallgatok, a 'conscious' vonalon mozgok...a jazzbõl meg az életérzést szívom magamba 😄

összetett zene számomra az ahol egységben van a szöveg és a töltet azokkal az érzésekkel amiket sikerül hangszerrel elõcsalni az emberekbõl (pl.: Simon & Garfunkel - Sound of Silence, amit a mai napig ha meghallok, beleborsózok 😉 )

A kor meg az életkorotokra
(élnézést a híbákért <#vigyor2>Igyekszem javitani)
Irtam a cimet I will Not Not Die
link:

http://www.youtube.com/watch?v=cWCvBG8YQio

(Kb. 8 Hsz-el ezelött linkeltem be (sima,egyszerü nem direct link hivatkozás (elnézést aki nem értete )

A mozgk.szinoninma fogalmát is tisztázzam?

Válaszod köszönöm!

\\Charlie Barkin

Lacee
na ezt írd le légyszíves még egyszer, mert kb értelmezhetetlen... kéne lennie valami linknek az elején? vagy mirõl kérdezel?

nekem ha szöveges mûfajú zenérõl beszélünk, akkor nagyon is sokat számít a mondanivalója, a szöveg kidolgozottsága... ezért is szeretem jobban a magyar zenéket, mivel hagyományosan nagyobb hangsúlyt kapnak a dalszövegek, a külföldi (angolszász) zenékben nagyon sokszor csak a "legyen mit énekelni" elv szerint írnak szövegeket, a zene a lényeg.

De nyilván ha egy-egy számban nincsen szöveg, akkor persze nem is szempont, az instrumentális daraboknál inkább a dallamok felépítettsége, a zene "íve" fog meg. (magyarok közül: korai öröm, zagar, colorstar, dj bootsie, ilyenek)

A kor a mi életkorunkra vonatkozik, vagy az adott zene korára? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Illetve helyesbitttek:
Mozgoképe="mozgoképes(,Videos,animácios)"
Nem tudom nekem példéul a rock nem a mûfajom De ez Zene?...I Will not

die!

A magyar szövegét nézte már valaki???
(Mert mély tartalma vam!)

És ha figyeltétek a zene alá kevert video a zene Mozgoképe szinonimája.😄)

és csak azok érthetik meg akik ismerik a vodeoban láttot animácios

musicalt !

- ez egyszerüen leutánozhatatlan !

Kérdésem hozzátok?

---- Nektek mi Az õszetett zene fogalma?
----
----Mennyire számít a zene szovegének mély,érelmes szövegére??

----Kor?

Üdv.

\\Charlie Barkin

dronkZero
Mert aki összetettebb zenét hallgat, annak van igénye beszélgetni is... 😛

De az is benne van, hogy egy rockzene sokkal tágabb frekvenciatartományban és telítettebben szól, ha azt csavarod csutkára, az már szétreszeli az agyakat... 😄

Nesztek egy kis sztónerrokk:
Clutch - The Mob Goes Wild

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Daffit
Én szoktam 😛
A héten elegánsan felöltözve (állásinrterjúra mentem), nyakkendõ, öltöny és hallgattam a kocsiban Marilyn Manson-t. Igaz nem szoktam max hangerõn, mert úgy igazából nem lehet élvezni a zenét. Szerintem az csak arra jó, hogy mutassuk a járókelõknek milyen menõk vagyunk, semmi másra....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Lacee
pont akartam írni, hogy milyen kellemes arc lehet hogy fosatja a zenét az autóban, lehetõleg lehúzott ablakokkal, hogy minél többen örüljenek 😊
érdekes módon másfajta zenét sosem hallasz autókból kiszûrõdni, csak az ilyen kemény elektro cuccokat, mondjuk Pink Floydot, rockot vagy reggae-t sosem. Érdekes lenne tudni, miért 😊

gfreak
na én pont ezeket az autósokat szoktam anyukájuk irányába invitálni, nyájasan és szívéjesen xD

különben meg nem tennék olyan kijelentést hogy mi "a legjobb" "muzsika", mert hát természetesen mindenkinek más <#ravasz1>

nem tudom ti hogy vagytok de nekem max fél évente 1x van csak hogy nem tok szerezni valakinek mindig van 😄 elöbb belinkeltetek pár zenét nekem ezek nam nagyon jönnek be a legjobb a progressive house muzsikák ,max hangerõn betépve nagyon elcsusztatnak
Egyik havernak van egy kocsija 8 hangfal van benne meg 2 mélynyomó abba fasza zenét halggatni az utcán már mindenki 1 km-rõl sasol hogy kijön olyan hangos 😄

Daffit
Jó neked. Én már egy hete nem tudok szívni, pedig itt van a tárcámban. Sajnos nincs rá most lehetõségem 😞

Mondjuk ebbõl is látszik, hogy könnyû róla lemondani ha kell.

solo
Végreeeeee^^
Szereztem egy kis csokis alkotmányt:]
Most hajtom.

Olcsóvér
Mi faszé' nincs banner????!!!!<#ticking><#ticking><#gunyos1>

Acer Aspire one

solo
Sajna én is beszarzési fázisba vagyok most:S

Lacee
ehh, ma estefelé kellene szerezni valamennyit, de nem tudok budapesten forrást... nehéz az élet. valakinek egy kis eladó házija esetleg? 😊

Gfreak:
Nekem is csak azért van lehetöségem erre mert "szabadnapos vagyok"

(Külömben még a melótól kábulnák)

\\Charlie Barkin
Nekem is csak azért van lehetöségem erre mert "szabadnapos vagyok"

\\Charlie Barkin
Jah szerintem is! Milyen élénk álmaitok vannnak!!??

Üdv. \\Charlie Barkin
solo
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Najoh, akk legyen egy 0,3 mas light os : D

Lacee
napi 1 g-tõl faszán belassulna az a dolgozó, a munkáltató hülye lenne ezt elõsegíteni 😛