13279
  • kimister
    köszi.. :) tudsz valami olyan oldalt, ahol online megtudom nézni? vagy ha nincs is ent tudsz/ tudtok olyan oldalt? mert én csak a moovie.hu-t ismerem.. ott meg sok nincs fent, vag halott, vagy nincs hang.. :D
  • BlackWolf
    van hozza magyar felirat a feliratos oldalakon vagy ha nemtalalod szolj es linkelek 1 et a filmet meg kulonbozo torrent oldalakrol tobbek kozott a piratebayrol is le lehet szedni
  • uwu
    Arra tudok tippelni, hogy valamivel "kezelgetik", hogy ütősebb legyen.
    Ilyet nem szabad venni. Fejfájóssal, és hasmenőssel én is találkoztam már. Egyik haver mondta, hogy ha gyenge a cucc megspékelik mindenféle szarral. Az is lehet, hogy helytelenül alkalmazott növényvédőszer.
    Sajnos néha belefut az ember ilyesmibe.
  • Lacee
    azt el tudom képzelni, hogy szabadban termesztett növényre lerakódik egy kis benzingőz, permetezőszer, akármi és az meghajtahat ha elszívod... vagy ki tudja :)
  • smukker
    a vidi:

• smukker
    addigis egy kis finom kis DUBstep:

• smukker
    Srácok!
    Az mitől van hha egy bizonyos fajtából fújok, akkor utána következő nap kicsit megy a hasam?
    Egy haver azt mondta, h ez azért van, mert magyar, és én a "jobb" fajtához vok "szokva"... (sztem csak az ő-félét akarta fényezni, de van benne vmi), {nem tudom, h tényleg magyar-e, füstre meg nem rossz, mint az általam kóstolt fejfájós-magyarok}

remélem érthető voltam
  • kimister
    Hello! Magyar szinkronnal is van? Angolul nem hiszem , hogy mindnt megértenék Ha igen mi a címe? Mert egy dokumentum filmet már láttam a fűről.. itt volt az is említve, youtube-s linkekkel :)
  • agaras
    Kell ettől jobb.!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ip-b5Pt7kAM
  • agaras
    hát, ja.!
    Csak azt sajnálom,hogy én a piához nyúltam elsőnek ,nem pedig a zöldhöz.
    Egészen más világ.!!!!!
  • solo
    Ejpazdet, szeretem az ilyen okoskodó embereket xD
  • fook
    éljen a tv és a tudatos népbutítás , a józan ész teljes sárba tiprása , és éljen hogy a média mondja meg hogy mi a jó , mi nem jó , mi kell neked és mi nem ! GRATULÁLOK! viszlát ;D
  • FlyHigh
    Szarul hangzik, de mi nyugodtabbak vagyunk mióta meghalt a fater.
  • agaras
    http://www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI&feature=related
  • sz4bolcs
    Te ilyen minimalista vagy nagy, fehér falakkal?
  • sz4bolcs
    Juicy Zsii
  • agaras
    miért?neked ez nem elég meggyőző?tudod te hány család szenved a hülye alkoholista apukától??
    és ami a legnagyobb poén,ha baj van,a rendőrség csak akkor megy ki ha vér folyik.Szóval, anyukát szemen lehet verni minden nap,senkit nem érdekel.!!!!!ugyan máááár
  • Lacee
    egyik sem tévút, ha képes az ember mértékkel élni vele: mind az alkohollal, mind a fűvel iszonyatosan félrevezető, ha csak a "függőkről", vagyis azokról beszélünk, akik nem tudják tartani a kontrollt, nekik valóban egy pótcselekvés a tudatmódosítás. Hétvégén, péntek vagy szombat estén a közvetlen barátaiddal közösen elfogyasztott két-három palack vörösbor / egy-két jó joint ártalmatlan, sőt, hozzá is tud tenni a hangulathoz.

egészségkárosodást nem okoz, a jókedvet emeli, a társas kapcsolatoktól sem foszt meg, akkor miért lenne baj a fogyasztása?
  • Rundstedt17
    nem,nyilván csak azt viheti aki használja,nem értem miért szükséges lévén hogy nem életfeltétel....
  • agaras
    mert téged tévútra visz????
    "gyenge gyereknek,erős túró nem való"
  • Rundstedt17
    kimerítő válasz ment pmbe
  • Rundstedt17
    Utálom az alkoholos italakot,szóval ilyet nekem inkább ne ajánlj.Csak figyelmeztetésnek írtam hogy a fű is olyan tévút mint az alkohol
  • Rundstedt17
    Te magad írod hogy a 2szer az alkohol és a cigi egy lépcsőfok a károsabb felé...Amúgy érdekes elgondolkoztató iromány,elég meggyőző
  • Rundstedt17
    Kissé összeesküvés hit szaga van a dolognak....
  • Rundstedt17
    Személyes rossz élményeket nem szabad összekeverni a tényekkel
  • solo
    Nahm emberek.
    Este volt egy kis buli: DDD
    Kis purple haze-zel meg egy kis borozgatással egybekötve xD Naggyon durvavolt: D

Full véletlen lett PH: DD Meg is lepődtem:]
  • Narusco
    egyébként megnéztem a topikjaidat, vagyis egyet. a leggonoszabb emberest, és ott egyetértek veled abban amit még a topik elején/felénél pártolsz. de akkor miért utálod ezeket az embereket, és miért tartod idiótának?

bocs az offért, csak a válaszát kérném és utána max pm
  • agaras
    fű,joint,mariuana,zöldike...... Te nem vágod?????
    barack pálinka,vegyes pálinka,körte pálinka,................ valami ilyesmi oldalt keres tesókám.!!!!!!
  • Narusco
    te tajgetosz pozitiv fasz... ebben a topikban nem beszólogatunk és utálkozunk, húzz már innen
  • BlackWolf
    The Union: The Business Behind Getting High (2007)
    dokumentumfilm ajánlom megnézésre..
  • Fbn Lx
    Miért kellene egy nemzeti érzésű embernek automatikusan hülyének lennie?
    Idióták a feltételezéseid.
  • Fbn Lx
    kőolaj, műanyaggyártás, textilgyártás, papírgyártás, gyógyszeripar.
    Elég lesz?

Fárasztó vagy.
  • agaras
    Peace
  • szurop
    Remélem nem baj, hogy újra bemásolom az irományom:

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy a drog szó jelentése: olyan anyag, amely hatással van az emberi szervezetre, az idegrendszerre. Drog a kávé, a cigaretta, a csokoládé(boldogsághormon). Nem összekeverendő a kábítószer szóval, mert általában mindenki, még a média is a kábítószer szinonimájaként használja a drog szót.

Az alkoholtól agresszív lesz az ember, a fűtől nyugodt és békés. Rengeteg sikeres, vagy kevésbé sikeres átlagos emberek is szívnak. A füvező felnőttek nem verik össze családjukat és a házat, mint sok részeg. És ez a fiataloknál is így van, nem igazán fog elindulni a városban randalírozni, még inkább nem vandálkodni.

Mindig azt mondják hogy kapudrog, tehát út a lejtőn lefelé, utána ki próbál „adrogos” keményebb szereket. Igaz, hogy a heroinisták 99 százaléka életében füvet is szívott, de az is biztos hogy 99 százalékuk a fű előtt ivott alkoholt vagy cigizett. Tehát mondhatni hogy ez a két szer vezetHET a heroinhoz, és nem a marihuána vezetHET a keményebb kábítószerekhez.
    Tudni kell ésszel használni mindent. Ha valakinek annyi esze van, akkor meghal heroin túladagolásban, de ha annyi esze van, akkor elszív hetente egy füves cigit a haverjaival, ahelyett hogy berúgna. Én például jó ideje, háromnegyed éve bulikban szívok cigit, olyankor mikor már ittam is, és ez jó pár doboznyi cigi már, de egy sima hétköznap még sosem kívántam, sosem jutott eszembe hogy rá kéne gyújtatom. És nem hiszi el nekem senki „magasabb rendű”(kábítószer ellenző), hogy nem kattannék rá a fűre, vagy, hogy nem próbálnék ki semmilyen mesterséges szart. És hiába mond bármit „adrogos”, nem tágít a „magasabb rendű” amellől, hogy a fű a sátán teremtménye, ha kipróbálod tuti hogy heroin túladagolás után a pokolra jutsz.

Számos ország, köztük Görögország, Hollandia, féligmeddig Anglia, Lengyelország, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Csehország a drogok "dekriminalizációja" mellett döntött. Ez azt jelenti, hogy az alkohol, dohány stb. mellett több, drogminőségében kevésbé közismert anyagot szigorúan ellenőrzött keretek között, felnőttek számára legalizált, vagy legalábbis használata, átadása, eladása nem büntetendő.

USA 13 tagállamában orvos írja fel mindenféle bajokra.

Az osztrák példa:
    Bécs és Graz belvárosában szívhatsz az utcán, amíg ezzel senkit nem zavarsz.
    Ausztriában az orvos idült hátfájásra például fél évente 30 gramm füvet ír fel. Orvosi marihónaja, meg lehet tőle tekeredni, de csak 30g/félév!

A svájci példa:
    Svájc drogpolitikája számomra a legegyszerűbb, legliberálisabb, és legtoleránsabb.
    Bemész a boltba, mondod, hogy molyriasztó tasak kell, kapsz egy gramm füvet FULL LEGÁLISAN.
    Itt jön a csavar: zacsin felirat!
    Használat módja: bökje ki a zacskót többször tűvel és akassza a szekrénybe. (Tényleg működik a molyok ellen).
    FELBONTÁSA ILLEGÁLIS!
    Ennyi...

Csehország:
    Ott 3növény és 20 cigi (?) "legális".

Na most kérem, most azt hogy megöld azt akire haragszol, azt nem fogják soha engedni, mert az veszélyes a társadalomra, de a zöldet mégis engedik, mert az nem veszélyes.

A skizofréniát paranoiát és hasonló pszichés bajokat sokszor összekötik a fűvel. Ez annyiban igaz, hogy ha valakiben lappang a hajlam az ilyenekre, akkor az előhozhatja az ilyen elmebajokat, ezért kell egy családtag, vagy egy közeli személy, akiben megbízik az ember, és aki figyelmezteti, ha úgy látja, hogy a fű rossz hatással van az emberre.

És akkor miért illegális? Több féle teória is létezik:

1.: Volt a nagy gazdasági világválság (1929-1932), ekkor rengeteg déli vendégmunkás (főleg mexikói) élt az USA területén, és őket szerették volna eltávolítani az egyesült államokból. Nagyon nagy részük füvezett, vagy használt valamilyen ópiát alapú szert, ezeket kinyilvánították illegálissá, hogy lehessen űzni a vendégmunkásokat. Majd látták hogy ebben kábítószer üldözésben nagy pénz van, így megmaradt, és átvette a többi ország is. Csakhogy mára az értelmesebb államok és országok kezdenek észhez kapni, és a legalizáció felé hajlanak, csak ez a begyepesedett gondolkodású magyar állam nem tartozik közéjük.

2.:Van egy másik teória is, ami a következő idézetben olvasható.

Nem lenne illegális, nem termesztené senki üvegházban, mert nem tudna vele kereskedni. Mindenkinek lenne 1-2 töve a kertben. Inkább nevelni kellene az embereket, hogy termesszék, és használják fel a házi orvoslásban. De ezt sajnos a gyógyszeripar monopóliuma miatt nem lehet a köztudatba visszaültetni.

100 évvel ezelőtt még mindenki tudta, hogy:

-a kenderolaj külsőleg a melanomát gyógyítja, szájon át a szervi daganatokat, a sclerosis multiplexet.
    -Drasztikusan csökkenti az epilepsziás rohamok számát.
    -Fájdalomcsillapításra hatékonyabb a thc mint az algopirin, és nem kell vegyszerrel mérgezned magad.
    -A kender magja (ez még legálisan beszerezhető) olyan jótékony zsírsavakat tartalmaz, ami a természetben sehol máshol nem található meg.
    -Egy hektár kenderültetvényből 4.1-szer nagyobb mennyiségű papírt lehet előállítani, mint egy hektár fából. Ráadásul évszázadok elteltével sem romlik a minősége, nem bomlik le (lásd: USA alkotmánya kenderpapíron) Arról nem is beszélve, hogy a fák évtizedek alatt, a kender 1 év alatt nő meg.
    -Kenderből régen olyan minőségű ruhák készültek, hogy a fiú gond nélkül elhordhatta a dédnagyapja gyermekkori ruháit. Manapság jó, ha egy pólót két nyáron is el tudok hordani.
    -Kenderolajból tartós, de mégis lebomló műanyagot lehet előállítani, amellett, hogy jó minőségű üzemanyagként is szolgál, ami jóval kisebb mértékben szennyezi a környezetet. És ebből biztosan nem merülnének ki a tartalékaink.

Kérdés tehát: miért vágjuk ki a fákat, miért használunk kőolajat, és miért szedünk mindenre gyógyszereket. Pénz, pénz, pénz, gazdasági érdekek. A kender sajnos nagyon igénytelen növény, így ezeket az iparcikkeket rohadt olcsón elő lehet állítani, ugye egyértelmű, hogy a verseny miatt nem lehetne drágán eladni, és így nagy profitot termelni.
    A sok naiv droid meg elhiszi, hogy azért tiltották be a kendert, mert az állam tiszta szíve a lakosság egészségét és jólétét tartja szem előtt.
  • agaras
    azért szerettem volna, gyerek koromban ha a fatter inkább a zöldet szíívott volna, max jókat nevettünk volna.de nem,ő kőkemény alkoholista lévén, késsel hajkurászott bennünket.
    Miről beszélünk ???????
  • Bandew
    Csakhogy nem az állam és a kormány dönt ezekről a dolgokról, hanem CÉGEK! A cégek érdekei pedig úgy akarják, hogy maradjon illegális.
  • Rundstedt17
    Tőled nagy magyarkodótól, gárdafantól ez furán hangzik.....
  • Rundstedt17
    Oké tételezzük fel hogy a fű nem is káros sőt itt egyes cikkek szerint még egészséges is......Akkor mégis mivel magyarázzátok hogy tiltva van,ha olyan ártalmatlan,sőt még jó is bizonyos esetekben?Ráadásul úgy hogyha engedélyezve lenne sok pénzt jelentene az államnak is....
  • FlyHigh
    Olyan dologról beszélsz amiről fogalmad sincs, magad alá gyújtasz csak a tudatlanságoddal.
  • Narusco
    szard le, ez már több topikban bebizonyította hogy idióta, és nem tud sokmindenről...