Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
Voltam grow shopban és ott osztogatták, mert ez egy újság és ingyen adtak egy számot. Jó kis cikkek vannak benne, igényes.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Nem Rossz 😄

\\Charlie Barkin
Daffit
Ezt ismertétek?: Cannabis kultusz

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

solo
Most volt hÍrekbe, hogy csávó nemrég bukott le.Kukoricásba termesztette :|
De ahogy néztem, elég szép méretes gumók voltak a zacskóban: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

OK!?
Olcsóvér
futtya többre is de az már nem az én hatásköröm

Acer Aspire one

Olcsóvér:
Csak Ennyire futotta?

\\Charlie Barkin

Olcsóvér
ezjo😄

Acer Aspire one

válasz erre:#8616
Köszönöm hogy megtiszteltél jelenléteddel és ékes irásodal!
Inettöl kezdve szobba állok veled ...
De kérdem töled miért??
Ez is hozzátarozik a témához hiszen ez egy "élet érzés" mindenre kihatással van!
akkor miért??

egy kis zene😞hogy öszhangba leggyünk <#crazya>)

http://www.youtube.com/watch?v=7OS5kG5tjYA

Üdv. \\Charlie Barkin
solo
OKé: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Skynet723
bazz srácok ezt kár volt végig olvasnom... megyek tépek inkább...

Olcsóvér
de különben engem is zavar hogy nem a témának megfelelõen írunk hozzászólásokat
csak a nemtetszésemet nyilvánítottam ki.

Acer Aspire one

Olcsóvér
nem bonyolítom túl :szoble röviden..

Acer Aspire one

Ezt lehagytam: Válasz erre:#8597
Egyébként😞tudom hogy egy félre címzett kavarodás volt) 😄
Csak erröl jutott eszembe tehét:
-ezt az /OFF-olos témát én is utálom Nem lehet folyton csak a Zöldröl beszélgetni,elöbb-utobb mint nekem is ez az egész dolog az életünk része lesz(zöld,fü)és már nem beszélünk róla folyton mert ez olyan természetes mint meginni egy kávét...
Az évek során teljesen leisztul a hatás (relax,mennyei béke)
témát váltunk és Kész!!!
(ezért jöttem ide)😊

Nektek mi a véleményetek az OFF-olásról?
Milyen Gyakran zöldikéztek?

(Azt ne mondjátok hogy nem "kapjátok az ivet" rendesen )<#wink>

Üdv.Charlie Barkin
mármint az elõzõ is neked szólt, csak elfelejtettem rányomni...😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

nagy hiba:S
Én meg egész nap melózom itt a gép elõtt sõt valószínû éjszaka is fogok (határidõ:S) jól esik közbe fújogatni😄
...meg kreatívabb is vagyok na😄

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

Olcsovér: <#shakehead>Hmm... tudod mikor ilyen idétlen(gyerekes,idióta) válaszokkal
találkozok amilyet te adtál a véleményemre akkor értelmét sem látom annak hogy válaszóljak neked teljesen értelmetlen volna...(a többiek már megtették helyettem köszönöm nekik)
Számomra relytély az hogy hogyan sikerült megértetned magadat más Topic-ban ha így irsz...

Üdv.\\Charlie Barkin

solo
Elb@sztam a hétvégén a pénzem: DDDD

Lacee
jól tudtad, a thc vízben nem oldódik. viszont vannak egyéb hatóanyagok, amik igen - emiatt lehet ugyan teát fõzni belõle, csak nincs sok értelme, mivel a hatása nagyon enyhe lesz, hiszen maga a thc fog hiányozni belõle.

viszont lehet pl hagyományos teába vicces vajat/tejet tenni, és annak még hatása is van 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Klon
fiúk!
ti fõztetek már teát ? mármint zöldbõl...
sütit már hallottam, de teát nem.
...én úgy tudtam, h a thc csak olajban vagy zsírban oldódik, vízben nem.
hogy is van ez ?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

hunbasser
nem tudom mire vered itt magad...

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
😄DD na igen...és természetesen ezzel az összes "füvest" lejáratja...csak mert semmi agya nincs...igazából jól el kéne kapniuk az õsöknek és jól kivalagázni...13 évesen ne csinálja itt a mûsort, és legfõképpen ne pipázzon (és kár belé a mokk is) 😄D

Racism is a weapon of mass destruction!

Na akkor probléma megoldva <#nevetes1>
És most szív, fúj, tapos <#nyes>

solo
Annak a kis szarosnak akartam Írni, hogy 13 évesen visszavehetne az arcból:/

Hogyisvan? Tipikusan az a gyerek aki beszÍvva futkározik a haverokkal az utcán, ordÍthozva,hogy milyen jót szÍvott?: DDDD xD

gfreak
nopara 😄DDD mondjuk nem mondom hogy nem lepõdtem meg 😄DD

solo
Elnyomtam a válasz gombot:SSS

solo
Gyááááááááááááá, most nézem félrenyomtam xDDDDDDDDDD
Olcsóvérnek akartam Írni xD bocsi: DDD télelg 1000 bocs: D

gfreak
zajlik az élet 😄

csak kifakadtam egy kicsit 😄

no mi ez a vita már megint itt emberek???!😄

gfreak
már ne is haragudj öreg, de akkor most ne is dumáljuk itt semmirõl a következõ "vettem, fasza volt" meg "vettem, lehúztak" éás hasonló sztorikig? szerintem teljesen fasza itt a légkör alapból (mivel nagyjából hasonló felfogású embereket tömörít a topik), és tök jól eldumáltunk idáig is mindenrõl...és el is fogunk, ha tetszik valakinek, ha nem...

mellesleg milyen alapon int le valakit a kisgyerek, csak azért mert õ már ezer éve regelt be ide? az hogy egy ingyenes fórumra beregelsz korábban mint mások, még nem ad semmiféle jogot hogy leugass embereket

a hangnemem meg olyan, amilyet az említett fiatalember megérdemel, elõzõ elmés hozzászólásai alapján...ne oltogasson már itt mindenkit hogy mirõl van szó...ha nem tud hozzászólni, ez van, dobjon fel egy témát, idáig mindenki hozzázsólt bármihez ami érdekelte

szóval nem érzem úgy hogy nekem kéne elgondolkodnom...

ja, nem sörözhetek, éppen melózom 😄

solo
Én azt javaslom, hogy most menjél, igyál egy sört, és gondolkozzál el azon, hogy mizt mûvelsz itt, kikkel, és hogyan beszélsz:]

gfreak
mert ha valaki korábban regel akkor annak több agya van te igen idióta?

inkább kussolnál ha már nem tudsz semmi értelmeset kiböfögni magadból...

Olcsóvér
nevakoljá' újreg

\\Olcsóvér -.-"

Acer Aspire one

gfreak
Steve Kórboncnok Pisti 😄 Fhészek 😄DD jó volt az a cucc az Oduplával...tényleg nem rossz a Steve, csak kár hogy többet káromkodik mint amennyi értelemes szót használ xD de ügyes, az biztos 😄

emberek! ha underground ,akkor Steve!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HV_JJ3mbNWk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ltmsyUqenR0&feature=related

béke veletek szivjatok sokat <#zavart2><#alien><#wave>

Amugy meg vettük észre hogy fiatalabb vagy!!
mindez a nem túl kreatív hozzászólásaidból ítélve
csak téged jóval fiatalabbnak képzeltelek(12-13) XDXDXD
Bocs aszt hittem nekem szól 😄XD
\\C. Barkin
Mesélnél róla ha mengkérnélek?

Üdv. \\ Charlie Barkin
Olcsóvér
énmégnáladis

Acer Aspire one

Emberek valaki tegnap át akart verni zölddel 😄

Mentem haza a melóból (Kb. 5 óra ) telefonáltam egy lépcsõházba és emlitettem a félnek hogy megyek "szerezni" majd letettem a telefont és egy füra Manus odajött hozzám egy s mondta nekem hogy van Zöldikéje 2ezerért!
-Mondtam neki mutasd !
- elóvett kb. egy 0.7 -est
-mondom legalláb nem kell mesze mennem érte megveszem.Mondja mindjárt jön Jött kezembe ad egy alufolia gubacsott mondom neki elöször bonsd ki!
Kibontja és benne valami kinai füszerkeverék lehetett 😄 azt "mongja" ilyen anyagot sehol se kapsz!?" Megszagolom: (Olyan tipiküs grill fuszer beparfümözve Elkapott a röhögö görcs olyan gáz volt az egész helyzet és mondtam neki hogy nekem nem tetszik az áru és visszaadtam!
Mondtam add azt amit mutattál elöször?(nem adta..sajna)

Volt már hasonlo élményetek?

Üdv.\\\
Charlie Barkin

solo
Köszönöm szépen:]

És tényleg csk 16 vagyok:]

kellemes pihenést Daffit

Én most értem haza a melóból 😞

De már készül az a cigi...😊

Solo:

A hozzászólásaidból itélve többnek gondoltalak mint 16 éves

Ez számomra kellemses csalodás hiszen nem igazán hallotam korodbeli

embereket ilyen kialakult véleménnyel rendelkezni...

Üdv. \\C. barkin
Daffit
Leülök egy kicsit a Duna partra...

solo
Én vagyok a legfiatalabb<#schmoll2> 16 évemmel: D xD

hunbasser
fu,ezekszerint én vagyok itt a legfiatalabb,mindenki dokkol,én meg most érettségiztem 😄Ddddd

zeneileg elég nyitott vagyok,tehát én ugyanúgy szeretem azokat a zenéket is,amiket 6-8 évvel ezelõtt hallgattam,azért is fõleg mert eszembejutnak abból a korból emlékek,így hát hiába vagyok funkys,hip hopos,ha mondjuk egy metallica számot meghallok a rádióban még mindig szívesen meghallgatom. volt egy idõszakom amikor nagyon jazzes,funkys voltam,ebbõl inkább a funky maradt meg,de a jazzt is nagyon szeretem,fõleg az ilyet feelinget teremtõ flash zenéket,iszonyat nagy muzsika. de egyébként magyar ug hip hop a favorit.

ReaL MaDRid x siempre

Olcsóvér
elég nyugodt vagyok mára<#finom>

Acer Aspire one

Lacee
az elmúlt 1-2 hétben te eddig annyit szóltál hozzá a topichoz hogy "ménincsbanner?!", egy "...", és most egy "basszátokmeg". Ezt bárhol máshol is meg tudod, tenni, nem kell neked ez a topic 😊
peace van, nyugodtság.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Olcsóvér:

Ha már itt tartunk akkor meg engedd hogy "ismerkedés" keretein belül néha OFF-oljon is az ember <#shakehead>

Üdv. \\Charlie Barkin