Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
\\Charlie Barkin
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
De ahogy néztem, elég szép méretes gumók voltak a zacskóban: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Csak Ennyire futotta?
\\Charlie Barkin
Inettöl kezdve szobba állok veled ...
De kérdem töled miért??
Ez is hozzátarozik a témához hiszen ez egy "élet érzés" mindenre kihatással van!
akkor miért??
egy kis zene😞hogy öszhangba leggyünk <#crazya>#crazya>)
http://www.youtube.com/watch?v=7OS5kG5tjYA
Üdv. \\Charlie Barkin
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
csak a nemtetszésemet nyilvánítottam ki.
Acer Aspire one
Csak erröl jutott eszembe tehét:
-ezt az /OFF-olos témát én is utálom Nem lehet folyton csak a Zöldröl beszélgetni,elöbb-utobb mint nekem is ez az egész dolog az életünk része lesz(zöld,fü)és már nem beszélünk róla folyton mert ez olyan természetes mint meginni egy kávét...
Az évek során teljesen leisztul a hatás (relax,mennyei béke)
témát váltunk és Kész!!!
(ezért jöttem ide)😊
Nektek mi a véleményetek az OFF-olásról?
Milyen Gyakran zöldikéztek?
(Azt ne mondjátok hogy nem "kapjátok az ivet" rendesen )<#wink>#wink>
Üdv.Charlie Barkin
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Én meg egész nap melózom itt a gép elõtt sõt valószínû éjszaka is fogok (határidõ:S) jól esik közbe fújogatni😄
...meg kreatívabb is vagyok na😄
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
találkozok amilyet te adtál a véleményemre akkor értelmét sem látom annak hogy válaszóljak neked teljesen értelmetlen volna...(a többiek már megtették helyettem köszönöm nekik)
Számomra relytély az hogy hogyan sikerült megértetned magadat más Topic-ban ha így irsz...
Üdv.\\Charlie Barkin
viszont lehet pl hagyományos teába vicces vajat/tejet tenni, és annak még hatása is van 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ti fõztetek már teát ? mármint zöldbõl...
sütit már hallottam, de teát nem.
...én úgy tudtam, h a thc csak olajban vagy zsírban oldódik, vízben nem.
hogy is van ez ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Racism is a weapon of mass destruction!
És most szív, fúj, tapos <#nyes>#nyes>
Hogyisvan? Tipikusan az a gyerek aki beszÍvva futkározik a haverokkal az utcán, ordÍthozva,hogy milyen jót szÍvott?: DDDD xD
Olcsóvérnek akartam Írni xD bocsi: DDD télelg 1000 bocs: D
mellesleg milyen alapon int le valakit a kisgyerek, csak azért mert õ már ezer éve regelt be ide? az hogy egy ingyenes fórumra beregelsz korábban mint mások, még nem ad semmiféle jogot hogy leugass embereket
a hangnemem meg olyan, amilyet az említett fiatalember megérdemel, elõzõ elmés hozzászólásai alapján...ne oltogasson már itt mindenkit hogy mirõl van szó...ha nem tud hozzászólni, ez van, dobjon fel egy témát, idáig mindenki hozzázsólt bármihez ami érdekelte
szóval nem érzem úgy hogy nekem kéne elgondolkodnom...
ja, nem sörözhetek, éppen melózom 😄
inkább kussolnál ha már nem tudsz semmi értelmeset kiböfögni magadból...
http://www.youtube.com/watch?v=HV_JJ3mbNWk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ltmsyUqenR0&feature=related
béke veletek szivjatok sokat <#zavart2>#zavart2><#alien>#alien><#wave>#wave>
mindez a nem túl kreatív hozzászólásaidból ítélve
csak téged jóval fiatalabbnak képzeltelek(12-13) XDXDXD
\\C. Barkin
Üdv. \\ Charlie Barkin
Mentem haza a melóból (Kb. 5 óra ) telefonáltam egy lépcsõházba és emlitettem a félnek hogy megyek "szerezni" majd letettem a telefont és egy füra Manus odajött hozzám egy s mondta nekem hogy van Zöldikéje 2ezerért!
-Mondtam neki mutasd !
- elóvett kb. egy 0.7 -est
-mondom legalláb nem kell mesze mennem érte megveszem.Mondja mindjárt jön Jött kezembe ad egy alufolia gubacsott mondom neki elöször bonsd ki!
Kibontja és benne valami kinai füszerkeverék lehetett 😄 azt "mongja" ilyen anyagot sehol se kapsz!?" Megszagolom: (Olyan tipiküs grill fuszer beparfümözve Elkapott a röhögö görcs olyan gáz volt az egész helyzet és mondtam neki hogy nekem nem tetszik az áru és visszaadtam!
Mondtam add azt amit mutattál elöször?(nem adta..sajna)
Volt már hasonlo élményetek?
Üdv.\\\
Charlie Barkin
És tényleg csk 16 vagyok:]
Én most értem haza a melóból 😞
De már készül az a cigi...😊
Solo:
A hozzászólásaidból itélve többnek gondoltalak mint 16 éves
Ez számomra kellemses csalodás hiszen nem igazán hallotam korodbeli
embereket ilyen kialakult véleménnyel rendelkezni...
Üdv. \\C. barkin
zeneileg elég nyitott vagyok,tehát én ugyanúgy szeretem azokat a zenéket is,amiket 6-8 évvel ezelõtt hallgattam,azért is fõleg mert eszembejutnak abból a korból emlékek,így hát hiába vagyok funkys,hip hopos,ha mondjuk egy metallica számot meghallok a rádióban még mindig szívesen meghallgatom. volt egy idõszakom amikor nagyon jazzes,funkys voltam,ebbõl inkább a funky maradt meg,de a jazzt is nagyon szeretem,fõleg az ilyet feelinget teremtõ flash zenéket,iszonyat nagy muzsika. de egyébként magyar ug hip hop a favorit.
ReaL MaDRid x siempre
peace van, nyugodtság.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha már itt tartunk akkor meg engedd hogy "ismerkedés" keretein belül néha OFF-oljon is az ember <#shakehead>#shakehead>
Üdv. \\Charlie Barkin