Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
😞

Bakker..Tudjátok mi lenne a f@sza?

Ez egy saját kicsit beret (ha lehet Így mondani) elképzelés.
Szal Netán egyszercsak legalizálnák mo-n a zöldet.És lenne olyan munkahely, ahol naponta külön juttatásként a dolgozó kap 0,5-1 g -t xD
hogy kipihenje a nap fáradalmait:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gfreak
ilyenkor sajnálom hogy az irodából nem megy tecsõ...

Racism is a weapon of mass destruction!

Ezt Halgsátok meg!!!

///kötelzõ///

http://www.youtube.com/watch?v=cWCvBG8YQio

\\Charlie Barkin
Most "Készültem-be" ettöl a zenétöl!

És ti hogy vagytok?

üdv. \\Charlie Barkin
solo
Jajah, annak jó a zenéje^^

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

csill...azaz! XD

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

nemtom, h észrevettétek-e,<#gunyos1>

de az új Dreher reklámnak jóféle a zenéje.<#idiota>

ha érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=zO9I61gYlms
<#wilting>

chill van...
Oh köszönöm pont erre gondoltam tökéletes videó Talán a Hétvégén ki is

probálom Nem is tünik olyan bonyorultnak! Ezer Köszönet érte

\\Charlie Barkin
sorry elkúrtam <#wilting>, nem vok egy nagy informatikus... <#nemtudom>

inkább itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=40MfeJn0360

<#taps>
Azthiszem C.B. ez segít Neked:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/40MfeJn0360&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/40MfeJn0360&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Háát nem tudom...De most én is kedvet kaptap hozzá

találtam egy ilyen "Desing joint"okkal foglalkózo oldalt(Gondolom ti is

ismeritek)

http://www.weedfarmer.com/joint_rolling/

Naszóval megtetszet nekem ez a windmill csak az a baj hogy túl

sokk az oda nem illö dolgok benne(Merevitõ kereszt a Joint belseébben??)

Van valakinek Valódi képe egy ilyen "remekmûröl?

Üdv. \\Charlie Barkin
azt nem lehet túlpakolni XD De amúgy meg tényleg, abba elég sok kell...

\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"

solo
Erre a megoldás, hogy kicsit feljebb csavarok a gyújtót, és akk nemkell 10-mp-n ként "tuningolni" a cigit:]

solo
Én ismerek egy elég jót..
Mennyiségre nem valami sok..0,7 1 cÍmen, de beütõs:]

gfreak
annyi "baj" legyen 😉 különben mi is mindig így jártunk...lehet hogy túl sok motát pakoltunk bele?...ááááhh, az nem lehet xD

Csepelen kb hány dealert ismertek?
Mert fokon lekapcsoltak 1-et?
Régebben még egész könnyen ment, de kell hozzá nem kevés gyakorlat! Egyetlen gond, hogy ha nagyra sikerül utána folyamatosan gyújtani kell hogy rendesen égjen<#vigyor2>...
tulipánt tud valaki csinálni? 😄

gfreak
az a lényeg, hogy gyártasz keményebb papírból egy hosszabb tippet, átszúrod, az oldalán a két lyukba behelyezel két blantot, meg a végére csavarsz egy harmadikat...jó móka építeni és hevíteni egyaránt <#bohoc>

@CharlieB: nem horpad a homlok, ha jól szelelnek a cigik 😉

nem tudok linket adni, de a super high meben a faszinak a tesztek szerint egy havi aktív füvezéstõl másfélszeresére nõtt a spermiumainak száma. 😄

egyébként nézzünk egy gyakorlati példát. Szerintem Bob Marley fiai elég normális és tehetséges felnõtteknek tûnnek, vagy legalább is annak látszanak :]
Lacee
a fûrõl nem tudom, de a dohányzás úgy általában biztos hogy csökkenti a spermiumszámot... gondolom a thc sem használ.

itt egy BBC-s cikk arról, hogy túl aktívak lesznek a spermiumok és "elfáradhatnak" még a petéhez érés elõtt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hello kertészek!
rendelkezik valaki némi (tudományos) infoval afelõl hogy milyen hatása van a zöldnek a gyermeknemzésre?
és megosztaná?
kösz
http://yuchi.free.fr/musique/Raggae/ egész jó site...

Én ilyen kereszt jointot még nem láttam élõben, csak simán átszúrják az egyiket, és átdugják a másikat?
Amugy nem hiszem hogy az ilyen desing vivmányokat egy átlagostüdövel el

lehetne szívni vagy mégse? Aki szívott már ilyet megkérdezném tõle hogy

mennyire erösen kell szívni egy ilyen jointot??,Nem túl kemény?(homlok

nem horpad be tõle)

néha a néhány joint után nekem túl keményre szokott síkeredni és

olyan nehéz szívni hogy valamenyire füstöljön is bár azt mondják hogy

valamien merevítõ is kell bele a stabilitáshoz...

Én inkább maradok a hagyományoknál!

Üdv.\\ Charlie Barkin

solo
Gyáááááááá... Deszép a kiskereszt.]

Nah, kezem ügyébevettem a dolgot, és egyedül fogok, nemvárok senkiremár xD

dronkZero
(Jobban passzolna valami Újszövetség-idézet, teremtés "idején" még szó nem volt keresztrõl. Nem beszólás, inkább építõ jellegû kritika!)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

solo
Ejpazdet..Megpucoltam 25 kiló sárgabarackot-,-
rohadt unalmas xD

gfreak
hát, az angolnak nincs akkora szókincse mint mondjuk a magyarnak, ezért van az hoyg rengeteg jelentés társulhat egy-egy szóhoz 😉

Válaszodat köszönöm!

Oh fene gondolta volna hogy ilyen mély jelentése van a szónak😊

\\Charlie Barkin
gfreak
😄 a rudeboy (rudebwoy, rudie) a hatvanas évek Jamaikájából ered, a fiatalkorú elkövetõket nevezték így, aztán ahogy terjedt a ska (meg a reggae) úgy kapott újabb jelentést: a stílus rajongóit kezdték el így nevezni, illetve akik ehhez a kultúrkörhöz és az utcai élethez kapcsolódtak valamennyire, a negatív töltetét elvéve a szónak 😉

Aha Értem.. (thank webfordíto.hu XD) Bár ez "rudebwoy" még mindig nem

tiszta elöttem segítenél?😄(ne haragudj ezt nem hallottam öregszem ez van!)

\\Charlie Barkin
gfreak
nem, csak érdekel a dolog rendesen, meg igazából ez az a "vallás" amit eléggé közelinek érzek magamhoz 😉

meg hát reggaeface vagyok masszívan, ilyeneket "illik" tudnia egy kultúrált rudebwoy-nak 😉

Huh benned egy lexikon veszett el!!
😄
gfreak
a raszták sérója nem a fû iránti tisztelet miatt ilyen...nem is "raszta" a haj, mint ahogy nevezik mindenfelé, hanem "dreadlocks", ami kb annyit tesz hogy "rettenetes tincsek"...anno Selassie seregébe (ugye õt azért tekintik többek közt megváltójuknak, mert pl. független országként tartotta fent etiópiát, ha kellett, haderõvel) az ellenfél morálját csökkentették megjelenésükkel, ami felettébb rémísztõ volt...késõbb a spirituális vezetõk is átvették ezt, és ezután gyakorlatilag a rasztafárik többsége...

Mostanság énis csak ezen járatom az agyam 😄

termeszteni,termeszetni,termeszetni!

csak az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy talán egy kicsit félek is

tõle de úgy érzem ha ilyen irammal folytatom nem lesz más választásom 😄

Sokszor álmodoztam arrol hogy saját termést füstölök "Tiszta Saját

Termést" tálán kell még egy kis idõ ahoz ezt agyilag eltudjam fogadni

mert hát nem olyan egyszerû dolog ez már egy teljesen más "szint"

(a veszélyeirõl ne is beszéljünk 😄 bár az a legkevesebb )

Üdv. \\Charlie Barkin

Nem vagyok elõítéletes, tudom viccbõl írtad<#vigyor2> de anno a rasztafarik Jamaica-ban kezdték el ezt a stílust a marihuána iránti tiszteletük képpen (vagy valami ilyesmi volt), sokan úgy hódolnak nekik hogy be rasztázzák a hajukat, akár csak divatból! 10 rasztásból 9 füvezik<#worship>, és nem szégyellik, nem bújnak el a világ elõl! Az utóbbival csak éreztetni akartam a Kush erejét, mert ha egy rasztást is kiüt, az nem gyenge... <#nevetes1>
Mintha magamat hallanám, ugyan ez volt velem is... igazából van amikor el sem akartak engedni, hiába mentem volna csajokkal, vagy valami jó nevû társasággal. Ez nekik a mániájuk? Persze valamilyen szinten én is megértem õket, de ez néha már felháborító volt... a legbiztosabb ha úgy csináljuk ezt a szívás ipart hogy kizárólag csak magunknak (meg max pár spannak) termesztünk, békésen, nyugiban... pár lámpa, pár mag, akár PC házban is mehet, nem tudja meg a halál sem... 2 havonta aratsz PC box-ban, és kapsz kb 35G-t... ez az egész kijönne úgy 20k-ból, 10db feminizált mag, lámpa... esetleg táp! Abból a 20k-ból vehetsz 10G füvet, de belegondolhatsz ha nem cseszed el a pénzed, mennyi füved lehetne már?
dronkZero
"ez még az egyik rasztás hajú kollégának is sok volt!"

Ja, hát persze, a raszta haj köztudottan másfélszeresére növeli a rezisztanciát a fûvel szemben... Természetesen! 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Igen ebben igazad van... Bár én nállam is voltak anno hasonló dolgok

mikor a spanokkal mentem valahova akkor a szüleim nem éppen örültek neki

hogy éppen kikkel megyek De késöbb ahogy nagyobb lettem már ez sem

számitott csak megkértek hogy vigyázak magamra
Lacee
persze hogy az egyyén, én a szülõ nézõpontjából írtam az elõbb. Nyilván féltenéd a gyereked, h milyen idióta spanjai vannak akivel esetleg tekernek, pláne fiatalabb korban (14-16)... Magáról nyilván tudja az ember, hogy milyen 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sokk ilyen 2k-s hely van de ide nem 1 gramm-ért járnak az emberek

Sajnos mert nem mindig van pénzem a "kötelezö limitre 😄

(persze akkor van 2,2-ért szinte minden arkon persze ez már nem mért de még igy is korrekt! )

LACEE: Azt hogy valaki bajba kerül az nem feltétlenül a fü okozza hanem az egyén aki szivja!! Én még nem tettem olyan amit "tisztán" meg ne tettem volna (én sosem kerestem a bajt és kerültem az ilyen embereket ez a Divat füvesek reszortja)

Minösség:? Hát elég ütös (külleme is barnább az átlagnál)

Fûvezve dolgozni? Hát nekem az nem nagyon menne hiszen én pont a relax

hatása végett szivom elsõsorban tehát eszembe se jútna ilyesmi(Bár ha

irodai munkát végeznék...😄)

\\Charlie Barkin
Mi még anno pöcsös korunkban (lehettünk vagy 16-17) egyik haverunkhoz jártunk tépni... de nem is titkoltuk a szüleik elõtt, általában a teraszon csiholtunk tüzet, az õsök meg csak nézték! De volt olyan is hogy a muterja beszállt egy-két körbe<#vigyor>...

Az szerencsés aki 2k-ért vesz egy packot, pár éve 3k-ért adtuk packját (olyan 1.1-1.2G), de az olyan is volt, kb 0.2 egy cigibe, és kiütött 3-4 órára de nagyon! Volt még durvább is, Skunk#1; Na ez kegyetlen volt, a szaga, mind az íze, mind a hatása... de az eddigi legkeményebb fajtám (amit azóta sem lehet beszerezni) az a B.C. Kush volt! Na ettõl szárnyakat kapott a melós, de oly szinten; Elõttünk 0.6-ot 4-en, kb 5 órán át megszakadt a tekercs... ez még az egyik rasztás hajú kollégának is sok volt!
Lacee
egyébként ha egy szülõ nem dugja homokba a fejét, valamilyen szinten mindenképp tudja/sejti, hogy mit csinálhat a gyerek... amíg nem butul el, vagy kerül bajba, nincs gond 😊
a titkolózásnak nincs sok értelme szerintem sem, bár amíg nem kerül elõ a kérdés addig nem is kötném senki orrára...

(basszus, mondhatnátok ilyen helyet ahol kimérve lehet 2ért venni cuccot 😄)

Történeteim nekem is vannak De azt majd késöbb...

Én általábban egyedül szoktam füstölni Néha 1-2 haverral

de ez nem igazán jellenmzõ...Viszon veletek én is benne lenék egy (BP.-i vagyok)

"spanglis eszmecserében"(IP titkositás nélkül nem szivesen irok

ilyesmit forumba de ha Anonim vagyok nem engedd bejelentkezni a forum) 😄

Nekem a "beszerzéssel" nem igazán szokott gondom lenni és mindigg mérve

veszem a zöldet (2k-ért) Én soha nem titkoltam szüleim elött tudnak róla

ez nekik is jobb (nekem is) így tiszta a dolog Õk hasonló képpen

vélekednek a zöldröl mint én hiszen a saját példámon látják és nem a

könyvekbõl olvasnak róla...

Üdv. \\Charlie Barkin

Mondom az az idõszak már rég elmúlt😊 Mostanában csak nagyon néha (3-4 havonta) valamit a nosztalgia kedvéért😊

solo
Bakker, te rossz lány vagy xDDDDDDDD
Minek az a sok szintetikus szar?:S

Elhiszem...ne is érdekeljen😊 Próbáltam amúgy, összesen két alakalom volt, de soha többé! Az az idõszak már rég elmúlt 😊

most értem haza nem rossz féle saláta volt 😄

vazze ma egész nap nem tudtam szerezni azt itt ülök a gép elött hirtelen megszólala a telefonom azt mondja haverom lenne egy kis zöldség 😄