Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker..Tudjátok mi lenne a f@sza?
Ez egy saját kicsit beret (ha lehet Így mondani) elképzelés.
Szal Netán egyszercsak legalizálnák mo-n a zöldet.És lenne olyan munkahely, ahol naponta külön juttatásként a dolgozó kap 0,5-1 g -t xD
hogy kipihenje a nap fáradalmait:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
///kötelzõ///
http://www.youtube.com/watch?v=cWCvBG8YQio
\\Charlie Barkin
És ti hogy vagytok?
üdv. \\Charlie Barkin
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
de az új Dreher reklámnak jóféle a zenéje.<#idiota>#idiota>
ha érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=zO9I61gYlms
<#wilting>#wilting>
chill van...
probálom Nem is tünik olyan bonyorultnak! Ezer Köszönet érte
\\Charlie Barkin
inkább itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=40MfeJn0360
<#taps>#taps>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/40MfeJn0360&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/40MfeJn0360&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
találtam egy ilyen "Desing joint"okkal foglalkózo oldalt(Gondolom ti is
ismeritek)
http://www.weedfarmer.com/joint_rolling/
Naszóval megtetszet nekem ez a windmill csak az a baj hogy túl
sokk az oda nem illö dolgok benne(Merevitõ kereszt a Joint belseébben??)
Van valakinek Valódi képe egy ilyen "remekmûröl?
Üdv. \\Charlie Barkin
\"Ha az észlelés kapui tiszták lennének, az ember mindent olyannak látna amilyen valójában: határtalannak.\"
Mennyiségre nem valami sok..0,7 1 cÍmen, de beütõs:]
Racism is a weapon of mass destruction!
Mert fokon lekapcsoltak 1-et?
@CharlieB: nem horpad a homlok, ha jól szelelnek a cigik 😉
egyébként nézzünk egy gyakorlati példát. Szerintem Bob Marley fiai elég normális és tehetséges felnõtteknek tûnnek, vagy legalább is annak látszanak :]
itt egy BBC-s cikk arról, hogy túl aktívak lesznek a spermiumok és "elfáradhatnak" még a petéhez érés elõtt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
rendelkezik valaki némi (tudományos) infoval afelõl hogy milyen hatása van a zöldnek a gyermeknemzésre?
és megosztaná?
kösz
Én ilyen kereszt jointot még nem láttam élõben, csak simán átszúrják az egyiket, és átdugják a másikat?
lehetne szívni vagy mégse? Aki szívott már ilyet megkérdezném tõle hogy
mennyire erösen kell szívni egy ilyen jointot??,Nem túl kemény?(homlok
nem horpad be tõle)
néha a néhány joint után nekem túl keményre szokott síkeredni és
olyan nehéz szívni hogy valamenyire füstöljön is bár azt mondják hogy
valamien merevítõ is kell bele a stabilitáshoz...
Én inkább maradok a hagyományoknál!
Üdv.\\ Charlie Barkin
Nah, kezem ügyébevettem a dolgot, és egyedül fogok, nemvárok senkiremár xD
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
rohadt unalmas xD
Oh fene gondolta volna hogy ilyen mély jelentése van a szónak😊
\\Charlie Barkin
tiszta elöttem segítenél?😄(ne haragudj ezt nem hallottam öregszem ez van!)
\\Charlie Barkin
meg hát reggaeface vagyok masszívan, ilyeneket "illik" tudnia egy kultúrált rudebwoy-nak 😉
😄
termeszteni,termeszetni,termeszetni!
csak az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy talán egy kicsit félek is
tõle de úgy érzem ha ilyen irammal folytatom nem lesz más választásom 😄
Sokszor álmodoztam arrol hogy saját termést füstölök "Tiszta Saját
Termést" tálán kell még egy kis idõ ahoz ezt agyilag eltudjam fogadni
mert hát nem olyan egyszerû dolog ez már egy teljesen más "szint"
(a veszélyeirõl ne is beszéljünk 😄 bár az a legkevesebb )
Üdv. \\Charlie Barkin
Ja, hát persze, a raszta haj köztudottan másfélszeresére növeli a rezisztanciát a fûvel szemben... Természetesen! 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mikor a spanokkal mentem valahova akkor a szüleim nem éppen örültek neki
hogy éppen kikkel megyek De késöbb ahogy nagyobb lettem már ez sem
számitott csak megkértek hogy vigyázak magamra
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sajnos mert nem mindig van pénzem a "kötelezö limitre 😄
(persze akkor van 2,2-ért szinte minden arkon persze ez már nem mért de még igy is korrekt! )
LACEE: Azt hogy valaki bajba kerül az nem feltétlenül a fü okozza hanem az egyén aki szivja!! Én még nem tettem olyan amit "tisztán" meg ne tettem volna (én sosem kerestem a bajt és kerültem az ilyen embereket ez a Divat füvesek reszortja)
Minösség:? Hát elég ütös (külleme is barnább az átlagnál)
Fûvezve dolgozni? Hát nekem az nem nagyon menne hiszen én pont a relax
hatása végett szivom elsõsorban tehát eszembe se jútna ilyesmi(Bár ha
irodai munkát végeznék...😄)
\\Charlie Barkin
Az szerencsés aki 2k-ért vesz egy packot, pár éve 3k-ért adtuk packját (olyan 1.1-1.2G), de az olyan is volt, kb 0.2 egy cigibe, és kiütött 3-4 órára de nagyon! Volt még durvább is, Skunk#1; Na ez kegyetlen volt, a szaga, mind az íze, mind a hatása... de az eddigi legkeményebb fajtám (amit azóta sem lehet beszerezni) az a B.C. Kush volt! Na ettõl szárnyakat kapott a melós, de oly szinten; Elõttünk 0.6-ot 4-en, kb 5 órán át megszakadt a tekercs... ez még az egyik rasztás hajú kollégának is sok volt!
a titkolózásnak nincs sok értelme szerintem sem, bár amíg nem kerül elõ a kérdés addig nem is kötném senki orrára...
(basszus, mondhatnátok ilyen helyet ahol kimérve lehet 2ért venni cuccot 😄)
Én általábban egyedül szoktam füstölni Néha 1-2 haverral
de ez nem igazán jellenmzõ...Viszon veletek én is benne lenék egy (BP.-i vagyok)
"spanglis eszmecserében"(IP titkositás nélkül nem szivesen irok
ilyesmit forumba de ha Anonim vagyok nem engedd bejelentkezni a forum) 😄
Nekem a "beszerzéssel" nem igazán szokott gondom lenni és mindigg mérve
veszem a zöldet (2k-ért) Én soha nem titkoltam szüleim elött tudnak róla
ez nekik is jobb (nekem is) így tiszta a dolog Õk hasonló képpen
vélekednek a zöldröl mint én hiszen a saját példámon látják és nem a
könyvekbõl olvasnak róla...
Üdv. \\Charlie Barkin
Minek az a sok szintetikus szar?:S