13279
-
#9598 ezmimeleg ekizene :D -
#9597 elég beteg :D -
D00M #9596 Nem tudom ismeritek-e, nekünk nagyon beadja :D
Mr. Wobble's Nightmare -
#9595 helló!
Kilenc hónap után megint téptem, mert úgy éreztem, hogy megint eltévedtem. Ejjjjjjjjjjjjjjj! :) Hogy mi volt itt. Városban, pontban éjfélkor, karácsonyi fények mindenhol és kellemes idő. Szeretem a fákat.
Másfél óra után hazajöttem és felnéztem ide (...). Aztán láttam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=2M3DsYmsUWE - Easy Star All-Stars - The Great Gig in the Sky egy lenti hozzászólásban. Tóótális stoooned állapot. :)
Az Easy Star All-stars. 4 album, torrentől. Jó a seed. Töltsétek!! (piratebay - http://thepiratebay.org/torrent/5025336/Easy_Star_All_Stars_-_4_Albums -torrentlink klikk ide
Én is seedelem, de jön rendesen. A youtube linkelt szám a "Dub side of the moon" cimű albumon van.
Nagyon jó. Kösz!
UI.: linkelni nem enged -
agaras #9594 Azért jó néha az ilyen lazulós zene.! -
#9593 Az szar ügy:S -
#9592 Nekem tegnapra maradt még pár "Morzsa" ami úgy kiütött mint a gereblye. Most viszont megint néhány napig móka nélkül maradok =( -
#9591 Meg most az enyimre is xDDDD -
#9590 kihagytam a kedvencem: Balaton Dub -
#9589 húúú, Korai Öröm az egyik kedvenc magyar zenekarom! :)
pl ez a fütyörészős téma, vagy éppen az úszós... kegyetlen jó, de leginkább élőben - nagy közhely, de itt még inkább igaz hogy a felvétel nem tudja visszaadni a hangulatot. -
Fbn Lx #9588 ez durva... már videóról is nagyon adja -
#9587 A sok reggae után ajánlanák az sg sztónereinek egy igaz magyar pszichedelikus csemegét: KORAI ÖRÖM
élőbe a legjobb, remek vizuálok, improvizáció, és persze a sámán aki végig szénné sztóndulva táncol és hozza a hangulatot. xD -
#9586 Egészségedre:] -
#9585 na erre tekerjetek, nagyon beüt -
#9584 én most..ejjj -
#9583 Jó neked!
Én már egy ideje nem tudtam "lazítani", de pár nap és ólrájt! -
#9582 smoked .
Mint a kapanyél, úgy állok xD -
#9581 Régebbi fekazene azért igencsak odabasz még mindig, tartalmilag és hangzás terén is. Ahogy alattam írták Public Enemy, RUN DMC, Grandmaster Flash, Gang Starr és még sok sok eladó azért van ebben a stílusban akik azért jó zenét csináltak. De ami manapság megy hip hopként az kész röhej -
agaras #9580 Rosszul értelmezed a dóóógokat,én nem szoktam más zenét fikázni,sőt.!!!
Béke -
#9579 azért a tartalom hiánya nem mindre igaz...bár nem szabvány 'gettós fekarap' de azért ott van a A Tribe Called Quest, a Public Enemy, a Brand Nubian...mondjuk ez már igazán ósuli...de hogy is mondják oly szépen?
There's no school like oldschool! :DDDD -
Fbn Lx #9578 Sizzlát nem annyira bírom, de ez a szám nálam nagyon üt -
simirizsa #9577 Mert kultúrát nem teremtesz és meglátod a te veszted ez lesz én szeretem őket ne fikázd :D -
Fbn Lx #9576 ha a gettós fekarepről beszélsz, na azt én se szeretem, ahogy az RnB-t is gyűlölöm. Tartalom, változatosság, zeneiség egyöntetűen nulla.
De reggae az kifejezetten gyakran megy nálam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy csak az megy mostanában -
#9575 Ez nyomassátok! -
#9574 én meg nem :D -
agaras #9573 Na,én sem azért tettem ki mert a szííívem csücske,csak ez a kemény szöveg,beleszívok a dzsóba......................pfffff
Reggae,az életem.
-
uwu #9572 Én rühellem a fekazenét, meg fekazenét utánzó zenéket is:D -
agaras #9571 beleszívok a dzsóba és a tetemedre hamuzok, pffffff -
agaras #9570 Ne csak néz, lás is baz.... -
#9569 és viszont :) -
#9568 hát gyerekek meg kell mondjam hogy egy kis Pink Floyd még mindig igencsak megdobja a joint hatását :! :D -
agaras #9567 bocsi -
agaras #9566 Érezd ahogy a szívedhez ér
Ez a zene, ez a hang, a ritmus, ez a fény
Nekem elhiheted, ha megtalál
Egy másik világba léphetsz tovább
Csak várd az álmot, de tegyél is érte
Nem kell, hogy félj, ez nem húz le a mélybe
Nem is olyan rég még nem hitted el
Akard, és egy másik világ jön el
http://www.youtube.com/watch?v=Yyl2eLGjw-4&feature=related
-
agaras #9565 Yeees -
#9564 Itt is: D -
agaras #9563 Na,én szerintem ez is olyasmi,csak ez rögtön utána.Tisszta trespoting,na jóó, ahhoz hasonlóó,de jóó!!!!!! -
#9562 Mondjuk az Alpha Dog azért nem a legjobb példa, mert az "gengszterkedő" hülye lurkókról szól, akik csak agresszívnek akarnak látszani, de közben fingjuk sincs róla mi is az. Persze mindig vannak kivételek. -
#9561 Az egész fűtilalom elején volt ez a kormánypropaganda, az úgynevezett "reefer madness", hogy a fűtől a tökaranyos tini kisfiúcskák habzó szájú vérengző sorozatgyilkosokká válnak. -
agaras #9560 Létezik olyan, hogy a zöld hatása agresszió formájában jelentkezik ??
Nem értem !!! lásd:ALPHA DOG idegbeteg majdnem mindenki a filmben:!!!
-
#9559 smoked