13279
  • fook
    ezmimeleg ekizene :D
  • MR ME
    elég beteg :D
  • D00M
    Nem tudom ismeritek-e, nekünk nagyon beadja :D

Mr. Wobble's Nightmare
  • jooy
    helló!

Kilenc hónap után megint téptem, mert úgy éreztem, hogy megint eltévedtem. Ejjjjjjjjjjjjjjj! :) Hogy mi volt itt. Városban, pontban éjfélkor, karácsonyi fények mindenhol és kellemes idő. Szeretem a fákat.

Másfél óra után hazajöttem és felnéztem ide (...). Aztán láttam ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=2M3DsYmsUWE - Easy Star All-Stars - The Great Gig in the Sky egy lenti hozzászólásban. Tóótális stoooned állapot. :)

Az Easy Star All-stars. 4 album, torrentől. Jó a seed. Töltsétek!! (piratebay - http://thepiratebay.org/torrent/5025336/Easy_Star_All_Stars_-_4_Albums -torrentlink klikk ide

Én is seedelem, de jön rendesen. A youtube linkelt szám a "Dub side of the moon" cimű albumon van.

Nagyon jó. Kösz!

UI.: linkelni nem enged
  • agaras
    Azért jó néha az ilyen lazulós zene.!
  • solo
    Az szar ügy:S
  • sambauer
    Nekem tegnapra maradt még pár "Morzsa" ami úgy kiütött mint a gereblye. Most viszont megint néhány napig móka nélkül maradok =(
  • solo
    Meg most az enyimre is xDDDD
  • Lacee
    kihagytam a kedvencem: Balaton Dub
  • Lacee
    húúú, Korai Öröm az egyik kedvenc magyar zenekarom! :)
    pl ez a fütyörészős téma, vagy éppen az úszós... kegyetlen jó, de leginkább élőben - nagy közhely, de itt még inkább igaz hogy a felvétel nem tudja visszaadni a hangulatot.
  • Fbn Lx
    ez durva... már videóról is nagyon adja
  • mgenya911
    A sok reggae után ajánlanák az sg sztónereinek egy igaz magyar pszichedelikus csemegét: KORAI ÖRÖM

élőbe a legjobb, remek vizuálok, improvizáció, és persze a sámán aki végig szénné sztóndulva táncol és hozza a hangulatot. xD
  • solo
    Egészségedre:]
  • sambauer
    na erre tekerjetek, nagyon beüt
  • sambauer
    én most..ejjj
  • Bandew
    Jó neked!
    Én már egy ideje nem tudtam "lazítani", de pár nap és ólrájt!
  • solo
    smoked .
    Mint a kapanyél, úgy állok xD
  • sambauer
    Régebbi fekazene azért igencsak odabasz még mindig, tartalmilag és hangzás terén is. Ahogy alattam írták Public Enemy, RUN DMC, Grandmaster Flash, Gang Starr és még sok sok eladó azért van ebben a stílusban akik azért jó zenét csináltak. De ami manapság megy hip hopként az kész röhej
  • agaras
    Rosszul értelmezed a dóóógokat,én nem szoktam más zenét fikázni,sőt.!!!
    Béke
  • gfreak
    azért a tartalom hiánya nem mindre igaz...bár nem szabvány 'gettós fekarap' de azért ott van a A Tribe Called Quest, a Public Enemy, a Brand Nubian...mondjuk ez már igazán ósuli...de hogy is mondják oly szépen?

There's no school like oldschool! :DDDD
  • Fbn Lx
    Sizzlát nem annyira bírom, de ez a szám nálam nagyon üt
  • simirizsa
    Mert kultúrát nem teremtesz és meglátod a te veszted ez lesz én szeretem őket ne fikázd :D
  • Fbn Lx
    ha a gettós fekarepről beszélsz, na azt én se szeretem, ahogy az RnB-t is gyűlölöm. Tartalom, változatosság, zeneiség egyöntetűen nulla.
    De reggae az kifejezetten gyakran megy nálam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy csak az megy mostanában
  • FlyHigh
    Ez nyomassátok!
  • gfreak
    én meg nem :D
  • agaras
    Na,én sem azért tettem ki mert a szííívem csücske,csak ez a kemény szöveg,beleszívok a dzsóba......................pfffff
    Reggae,az életem.
  • uwu
    Én rühellem a fekazenét, meg fekazenét utánzó zenéket is:D
  • agaras
    beleszívok a dzsóba és a tetemedre hamuzok, pffffff
  • agaras
    Ne csak néz, lás is baz....
  • Lacee
    és viszont :)
  • sambauer
    hát gyerekek meg kell mondjam hogy egy kis Pink Floyd még mindig igencsak megdobja a joint hatását :! :D
  • agaras
    bocsi
  • agaras
    Érezd ahogy a szívedhez ér

Ez a zene, ez a hang, a ritmus, ez a fény

Nekem elhiheted, ha megtalál

Egy másik világba léphetsz tovább

Csak várd az álmot, de tegyél is érte

Nem kell, hogy félj, ez nem húz le a mélybe

Nem is olyan rég még nem hitted el

Akard, és egy másik világ jön el
    http://www.youtube.com/watch?v=Yyl2eLGjw-4&feature=related
  • agaras
    Yeees
  • solo
    Itt is: D
  • agaras
    Na,én szerintem ez is olyasmi,csak ez rögtön utána.Tisszta trespoting,na jóó, ahhoz hasonlóó,de jóó!!!!!!
  • Bandew
    Mondjuk az Alpha Dog azért nem a legjobb példa, mert az "gengszterkedő" hülye lurkókról szól, akik csak agresszívnek akarnak látszani, de közben fingjuk sincs róla mi is az. Persze mindig vannak kivételek.
  • dronkZero
    Az egész fűtilalom elején volt ez a kormánypropaganda, az úgynevezett "reefer madness", hogy a fűtől a tökaranyos tini kisfiúcskák habzó szájú vérengző sorozatgyilkosokká válnak.
  • agaras
    Létezik olyan, hogy a zöld hatása agresszió formájában jelentkezik ??
    Nem értem !!! lásd:ALPHA DOG idegbeteg majdnem mindenki a filmben:!!!
  • sambauer
    smoked