13279
  • Depridol
    ez a RAJ

• gfreak
    raj :D
  • Depridol

• dronkZero
    Úgy rémlik, hogy valami 3-5(?) növényt szabad volt tartani eddig is. Szal ez a hír nem a fű szempontjából lényeges, hanem az egyéb szerek miatt.
  • Depridol
    a lényeg h nem vágnak sittre;)
  • Daffit
    Ez jó, jobb, mint körülöttünk bármelyik országban, de ez még mindig csak dekriminalizálás és nem legalizálás. Vagyis még mindig a "bűnözőktől" kell venniük, nem pedig úgy, mint Hollandiában.
  • Depridol
    ezek a csehek nagyon szimpatikusak;)
    "A kormány döntése alapján a "kis mennyiség" heroin esetében legfeljebb 1,5 gramm, kokainnál legfeljebb 1 gramm, a pervitinnél pedig 2 gramm. Marihuánából maximum 15 grammot tarthatnak maguknál a csehek januártól. Hasisnál a felső határ öt gramm, ecstasy esetében négy tabletta, míg az LSD esetében 5 adag."
    cikk
  • sz4bolcs
    Zseniális klip. "Józanul" is adja. xD
  • sz4bolcs
    Én annyira nem komálom az ilyen zenét, de ez rohadt jó.
  • Fbn Lx
    nem szívtál még erőspistás jointot?
  • jooy
    mer' ti azzal becézitek?
  • agaras
    gondolom nem az erőspistától vetél nagy levegőt
    Yes
  • jooy
  • Lacee
    na srácok most eszembe jutottatok, nagy levegővételek közepette :D
  • solo
  • FlyHigh
    Én már két éve nem gyújtottam rá sima cigire, pedig napi egy dobozt toltam előtte. Csak az okosított.
  • agaras
    a kedvenc reklámom
  • jooy
    Bob Marley- Three Little Birds,

Bob Marley szülinapján (február 6.) aznap nagyon jó idő volt, ráadásul péntek. Egész nap az utcán lazultunk, aztán éjjel megünnepeltük egy izmos cigivel. és erre a számra toltuk el.
  • sambauer
    Three Little Birds
  • agaras
    ezt
  • agaras
    Na,ezt megéri elolvasni.!!!!!!!!!!!
  • solo
    Holnap este AKPH Kuplungba, hátha valakit érdekel.
  • gfreak
    na jó, mégis: kombathelyen így visítoztak...röhejes volt gyerekek :D de a koncert azért fasza volt :DDDD
  • gfreak
    no comment :D
  • gfreak
    iiiirrrreeeeiiiieeeeeee....
  • agaras
    nem hinném hogy a hangulatommal lett volna a gond, napokkal ezelőtt teszteltük, már akkor le esett hogy egy kalap fos az egész,csak olyan ritka az ilyen fűű,én még nem találkoztam ilyennel.
  • jooy
    Ugye arra nem gondoltál, hogy talán a probléma nem az áru minőségében keresendő...? Ha rossz a kedved, akkor inkább hanyagold.

peace
  • agaras
    Nem hittem volna ha nem velem történik,az este,tűűz ki, rágyujtás,és valami hihetetlen sz@r zöld(ki nézetre jónak tűnt)de a hatása, valami temetési hangulatot hozott,zenét egyszerűen nem bírtam hallgatni,de még aludni sem bírtam tőle,!!reggel rendesen jól éreztem magam hogy ki ment belőlem az a sz....r. Vannak még ilyenek??? mert én nagyon rég nem szívtam ilyen rosszat
  • solo
    De tényleg, te miről beszélsz? MI az, hogy ma is???? 2 hete nem is járok ki: OOOO

Am te is b+, nemhhogy odajönnél xD
  • solo
    Jajah, de az mnost hosszú történet..Téged megint nem láttalak xD
  • agaras
    Ja,én is le raktam a sima cigit,persze kellett hozzá az is hogy ne igyak piát,nekem is kb egy hét kellett,addig viszont intenzív zabálás volt.!!
    na,most már megyek is, és rá pöff...........
  • fook
    ma is kinnt voltál dohányzóba nem ?:D xD
  • Fbn Lx
    nálam nem... első hallgatásra ki szoktam szűrni amit fogok még hallgatni. Ezek egyszerűen nem fogtak meg.
  • solo
    Loál..Leszokóban vagyok a cigiről, illetve le is szoktam valaki miatt(L), és azon a héten 5x voltunk elégségesen jól haverral: D
    És az a nagyon para, hogy 1 hét alatt simán leszoktam, ha lehet így mondani.
    Napi 1 dobozt szívtam, most meg semmi...
  • agaras
    hogy, a füvezés rávezet a piára?én mindig azt mondom, ha van hajlama az embernek bizonyos dolgokra akkor tök mindegy,ha pedig nincs, akkor meg úgysem próbálja ki egyiket sem.De az tény,hogy a pia kultúránk része,és könnyen hozzá fér az ember,és ez elég.!!!
  • dronkZero
    Fordítva is lehet... :P
  • agaras
    Már egy éve rá jöttem pedig ha valaki szeretett inni az én voltam,de most már nem tudnák berúúgni,max két sör,és elég.!!
  • Narusco
    miért kéne hogy először fülbemásszon? :\ ami először fülbemászik általában 2 nap után ki is jön...
  • Fbn Lx
    Nekem se tetszett annyira az új, elég lapos. Zeneileg egyértelműen ötös, színvonalas produkció, de hiányzik belőle valami... egyetlen fülbemászó, emlékezetes szám sincs rajta, amit úgy érzem újra meghallgatnék.
  • agaras
    Ezt a zenét hallgatva,eszembe jut a gyerek korom,tisztán emlékszem hogy a Petőfi rádión hajnalban nyomattak ilyen zenéket.