13279
-
#9678 ez a RAJ
-
#9677 raj :D -
-
#9675 Úgy rémlik, hogy valami 3-5(?) növényt szabad volt tartani eddig is. Szal ez a hír nem a fű szempontjából lényeges, hanem az egyéb szerek miatt. -
#9674 a lényeg h nem vágnak sittre;) -
#9673 Ez jó, jobb, mint körülöttünk bármelyik országban, de ez még mindig csak dekriminalizálás és nem legalizálás. Vagyis még mindig a "bűnözőktől" kell venniük, nem pedig úgy, mint Hollandiában. -
#9672 ezek a csehek nagyon szimpatikusak;)
"A kormány döntése alapján a "kis mennyiség" heroin esetében legfeljebb 1,5 gramm, kokainnál legfeljebb 1 gramm, a pervitinnél pedig 2 gramm. Marihuánából maximum 15 grammot tarthatnak maguknál a csehek januártól. Hasisnál a felső határ öt gramm, ecstasy esetében négy tabletta, míg az LSD esetében 5 adag."
cikk -
#9671 Zseniális klip. "Józanul" is adja. xD -
#9670 Én annyira nem komálom az ilyen zenét, de ez rohadt jó. -
Fbn Lx #9669 nem szívtál még erőspistás jointot? -
#9668 mer' ti azzal becézitek? -
agaras #9667 gondolom nem az erőspistától vetél nagy levegőt
Yes -
#9666 -
#9665 na srácok most eszembe jutottatok, nagy levegővételek közepette :D -
#9664 -
#9663 Én már két éve nem gyújtottam rá sima cigire, pedig napi egy dobozt toltam előtte. Csak az okosított. -
agaras #9662 a kedvenc reklámom -
#9661 Bob Marley- Three Little Birds,
Bob Marley szülinapján (február 6.) aznap nagyon jó idő volt, ráadásul péntek. Egész nap az utcán lazultunk, aztán éjjel megünnepeltük egy izmos cigivel. és erre a számra toltuk el. -
#9660 Three Little Birds -
agaras #9659 ezt -
agaras #9658 Na,ezt megéri elolvasni.!!!!!!!!!!! -
#9657 Holnap este AKPH Kuplungba, hátha valakit érdekel. -
#9656 na jó, mégis: kombathelyen így visítoztak...röhejes volt gyerekek :D de a koncert azért fasza volt :DDDD -
#9655 no comment :D -
#9654 iiiirrrreeeeiiiieeeeeee.... -
agaras #9653 nem hinném hogy a hangulatommal lett volna a gond, napokkal ezelőtt teszteltük, már akkor le esett hogy egy kalap fos az egész,csak olyan ritka az ilyen fűű,én még nem találkoztam ilyennel.
-
#9652 Ugye arra nem gondoltál, hogy talán a probléma nem az áru minőségében keresendő...? Ha rossz a kedved, akkor inkább hanyagold.
peace -
agaras #9651 Nem hittem volna ha nem velem történik,az este,tűűz ki, rágyujtás,és valami hihetetlen sz@r zöld(ki nézetre jónak tűnt)de a hatása, valami temetési hangulatot hozott,zenét egyszerűen nem bírtam hallgatni,de még aludni sem bírtam tőle,!!reggel rendesen jól éreztem magam hogy ki ment belőlem az a sz....r. Vannak még ilyenek??? mert én nagyon rég nem szívtam ilyen rosszat
-
#9650 De tényleg, te miről beszélsz? MI az, hogy ma is???? 2 hete nem is járok ki: OOOO
Am te is b+, nemhhogy odajönnél xD -
#9649 Jajah, de az mnost hosszú történet..Téged megint nem láttalak xD -
agaras #9648 Ja,én is le raktam a sima cigit,persze kellett hozzá az is hogy ne igyak piát,nekem is kb egy hét kellett,addig viszont intenzív zabálás volt.!!
na,most már megyek is, és rá pöff........... -
#9647 ma is kinnt voltál dohányzóba nem ?:D xD -
Fbn Lx #9646 nálam nem... első hallgatásra ki szoktam szűrni amit fogok még hallgatni. Ezek egyszerűen nem fogtak meg. -
#9645 Loál..Leszokóban vagyok a cigiről, illetve le is szoktam valaki miatt(L), és azon a héten 5x voltunk elégségesen jól haverral: D
És az a nagyon para, hogy 1 hét alatt simán leszoktam, ha lehet így mondani.
Napi 1 dobozt szívtam, most meg semmi... -
agaras #9644 hogy, a füvezés rávezet a piára?én mindig azt mondom, ha van hajlama az embernek bizonyos dolgokra akkor tök mindegy,ha pedig nincs, akkor meg úgysem próbálja ki egyiket sem.De az tény,hogy a pia kultúránk része,és könnyen hozzá fér az ember,és ez elég.!!! -
#9643 Fordítva is lehet... :P -
agaras #9642 Már egy éve rá jöttem pedig ha valaki szeretett inni az én voltam,de most már nem tudnák berúúgni,max két sör,és elég.!! -
Narusco #9641 miért kéne hogy először fülbemásszon? :\ ami először fülbemászik általában 2 nap után ki is jön... -
Fbn Lx #9640 Nekem se tetszett annyira az új, elég lapos. Zeneileg egyértelműen ötös, színvonalas produkció, de hiányzik belőle valami... egyetlen fülbemászó, emlékezetes szám sincs rajta, amit úgy érzem újra meghallgatnék. -
agaras #9639 Ezt a zenét hallgatva,eszembe jut a gyerek korom,tisztán emlékszem hogy a Petőfi rádión hajnalban nyomattak ilyen zenéket.