Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah jah akkor ugy ahogy barkin mondja... kérdezz 😄

üdv ...:: Petyke ::...

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

Pontosan mire lennél kivácsi ??
Drogok?? itt kizárólag a Zöldröl van szó...Más drogokat csak éríntölegesen öszehasolitás képpen említjük meg!
És hogy mennyire vagyunk tájélozottak?...
Remélem nem valami prevencios tanár vagy mert itt kízárólag saját tapasztalat alapján alkotunk véleményt a dologról!
Kérdéseidet Várjuk:

Üdv. \\Charlie Barkin
Épp azt teszem... (mármint kérdezek..)
már mint bocs elirtam 😄 '' VAGY PROBÁLD KI ''

háát ez most komolya kérdés volt? 😄
háát ha informálodni szeretnél akkor vagy olvasgasd a topikot... vagy használd ki 😄 vagy kérdezz utána.. vagy itt az internet 😄
üdv ...:: Petyke ::...

Sziasztok!
Nem olvastam végig a 8822 hozzászólást csak beleolvastam párba. Kíváncsi lennék, hogy a fórumozók mennyire tájékozottak a drogokkal kapcsolatban. Itt mindenki használ valamit? Honnan informálódtatok a hatásokról?
solo
Ez baszki rajtad múlik.
Ha nem egyedül pöffölsz, hanem PL caj, span akárki, akk tuti nem erre fogsz figyelni.

Ezt gecire, hogy bebeszéled magadnak, vagy csak sokat jár rajta az agyad.Nemtudom mit parsz tõle, hogy mozog a szÍved...Szardmále..Az a fasza ha mozog..Sõt, örûlj mÍg mozog.Nah, holnap ennek örömére pöffölj el egy nagy pakkot: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hunbasser
én meg nem szívom napi szinten,csak ha összedobjuk rá a casht,vagy vmi,magamnak sosem szoktam vásárolni,eleve hogy még szüleimmel élek itthon cinkes is lenne szívni,ezért mindig vagy spannál vagy vhol a természetben cípolunk,és ez is egy jó dolog,hogy legalább ez is összetart minket 😄 nálam kb olyan ez,mint amikor az ember heti 3-4 alkalommal kimegy sörözni.

ReaL MaDRid x siempre

14-16még én se gyujtottam volna rá egyedül mert akkor még arrol szól a történet hogy szívjun be majd "röhögjünk szét az agyunkat"...
Mára már ez a dolog teljesen letisztult immár azért szívom hogy levezessem a hétkköznapok felgyülemlet feszültségeit... s valamivel kikapcsoljam magam...(egszóval RelaX)
Számomra ez a vátozás sok pozitív dolgot hozott

Üdv\\ Charlie Barkin
hunbasser
😄DDDDddddddddddddd én egyedül sose.

ReaL MaDRid x siempre

😄😄😄 szerencsére engem ez a veszély nem fenyeget pedig esetek 75% egyedül smoke-olok
Este mikor hazamegyek a melóból nem igázan van ígényem(persze van mikor becsuszik 1-2 haver) a társaságra így egyedül szóktam Persze a hétvégén más a helyzet
Én igy csinálom máregy ideje és nem lettem az én személy szerint nem értek egyett ezzel a Skizo dologgal (szubjektív)

Üdv\\Charlie Barkin
prezi
...persze egyedül voltam és kellet hozzá 1-2 perc mire leesett, hogy nem veszi el senki, mert egyedül vagyok -.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
egyedül cigizel nagyobb az esély hogy skizo leszel 😄

egyszer adtam tovább a cigit az erkélyen, de hát nem vette el senki... =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hunbasser
ugatással vagy zenehallgatással 😄 meg tv-zéssel is néha.

ReaL MaDRid x siempre

jaja ezt már én is tapasztaltam pont ezért javasoltam a filmnézést(mozi-ban valami 3D-s filmet...Azon lehet flashelni😄 )
Lényeg az hogy ember leköse magát valamivel és akkor nem kezd el mindenféle dolgon parázni.

Egyépként ti mivel kötitek le magatok ??

Üdv\\.Charlie B.

hunbasser
mondjuk ilyenkor gondolom úgy van,hogy ha vmi progressive houset nyom az ember,akkor a gyors pulzusa kerül elõtérbe,ha meg ilyen lightos lassabb zenét,akkor meg az alacsonyabb vérnyomás 😄 de olyankor úgyis az ütemre figyel az ember,ezért is jó úgy flashelgetni,ha zenét hallgat az ember 😄 legjobb olyankor freestyleozni,mikor csak egy alap megy,aztán olyankor olyan hülyeségeket tud mondani az ember 😄 meg olyan szavakat is használok olyankor,amit kb még soha nem használtam életemben 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nekem meg általában úgy van,hogy a zenétõl is függ 😄 ez lehet,hogy hülyeség,de ha pl spannál vagyunk és betesz ilyen 140-160 bpm-es zenéket,akkor nyilván nem tudok úgy ellazulni és kicsit olyankor nem is jó,mert én meg inkább ilyen 80-90 bpm-es hip hopokat tennék be,attól meg tényleg belazulsz 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ha a imserösön szédülésére gondolsz az sajna nem mulik el neki mert extrém alacsony vérnyomása van
Erre a megcsak rá tesz egy lapáttal a zözivel
De ö szerinte még igy is bejön a dolog azt mondja olyan mindha még piát is ivott volna rá (2in 1)😄

Szerintem probálj meg egyszer kényelmesen elhelyeszkedni egy fotelban és tolj el egy jointot (egyedül) és vond el a figyelmedet valami filmmel és meglátott mindjárt nem lesz semmi baja a szivednek élég valószinü környezet-körülmények okozzák ezt a jelenséget (nálam anno bevált)

Üdv. \\Charlie B.

és ez else múlik?😄
Talán nekem akkor vol ilyen "szives"músorom amikor kezdten a dolgot
akkor még egy kicsit féltem is a zöldtöl én ennek tudtam be a dolgot.
Késsöbb már nem volt vele probléma..
Egyik ismerösömnek pédául alapjáraton alacsonyabb a vérnyomása mint más embernek nála például igen erös szédulés jelentekzik a Zöld használatától...
(öt nem érdekli csak ne kelljen felálnia 😄)

Szerintetetek nem okoz az semmi problémát ha én a jointot egy nagy bögre kávéval kisérem??(Sokkan ovaintenek ettöl a szókásomtól)

Üdv.\\Charlie Barkin
hipochonder, ami annyit tesz, hogy túl sokat foglalkozol az egészségeddel, meg keresed magadon a betegségeket, vagy bebeszéled magadnak azokat.
kicsit én is az vagyok sztem.
azt akartam mondani, hogy valszeg nem lesz szívrohamja, de egyébként meg mért nem szarná le, ha lenne? 😄
lehozós réágebben elment 13 blant mostmeg 4 slukktó a szivemet nézem geci😄
N1ggA
nem vagyok orvos 😊

Spread De Love!

de ez nemcsak nagyon durva esetekbe jön elõ h megbetegszik?mert nekem itthon a vérnyom,ásom 120/80 de orvoshoz megyek mióta eza geci volt ott 160-180😄
és ez nemmúlik el magától?v menjek orvos?
N1ggA
aki bemesél magának betegségeket, de annyira durván, hogy végül beteg is lesz

Spread De Love!

mi az a hiphonder?
mennyi idõ még ez elmulik mert megcsinál nagyon😄
"1. nem lesz szívrohamod, ezt te is tudod.
2. szard le ha szívrohamod lesz..."

fail 😄😄

Skynet723
nem biztos az... lehet már szívrohamot kapott XD

N1ggA
lehet hogy hiphonder vagy

Spread De Love!

1. nem lesz szívrohamod, ezt te is tudod.
2. szard le ha szívrohamod lesz, egyszer úgyis meghalsz.
biztosan érted, hogyha megbarátkoznál a halál gondolatával, többé nem néznéd a szívdobogásod, és leszarnád az egészet. szóval nem történne semmi. Csak nagyon fosol attól, hogy meg fogsz halni.
Lacee
Te írtál korábban is, hogy mindig a szívrohamon parázol?
Szokd meg hogy kicsit begyorsul a pulzusod, ez normális, mivel a vérnyomásod valamennyire lejjebb megy, ezzel kompenzál a szíved.

Ha viszont nem esik jól, akkor ne szívj többet, ennyi a megoldás 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
basszus...
a skizofrénia egy mentális betegség, nem lehet "elkapni" 😄
bármikor elõjöhet, de serdülõkor elõtt gyakorlatilag nincs (nagyon ritkán), a paranoid skizofrénia leginkább csak 30 éves kor után fordul elõ.

az elmezavar és a rák között annyi az összefüggés, hogy a skizofréniával diagnosztizáltak között valamivel kisebb a rákosak aránya, ám pontosan még nem tisztázott, miért.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lenne 1 kérdésem nemrég megszivatott az orvos elküldött szivultrahang mellkasrötgen ekg mindne geci minden jó de azóta nemmerek szivni mert mindig a hasamat nézem h dobog a szivem meg minden mert azóta 1x szivtm de ugyvert a szivem h majd ki esett. Mikor fog ez elmulni v mi a geci ez?😄😄:
Olcsóvér
a skizofréniát 40 éves korig lehet elkapni nem?
ja és még egy: az is igaz hogy aki skizo az nem lehet rákos?

Acer Aspire one

Garf
tilcsák be a narandzsot!

http://www.flickr.com/photos/bubue/

"Nem összekeverendõ a kábítószer szóval, mert általában mindenki, még a média is a kábítószer szinonimájaként használja a drog szót."

Ja, arról nem is beszélve, hogy ugye külföldön a gyógyszer szó megfelelõje a drug. A gyógyszertárban a vitaminokon meg étrendkiegészítõkön kívül szinte minden drog, legalább is ami a központi idegrendszerre hatással van. Én személy szerint eléggé elutasítom az algopirint meg hasonló szintetikus fájdalomcsillapítókat, mert hosszútávon bizony károsak ezek a drogok.
Egyébként az õszibarack és a narancs is drog, csak nem olyan egyértelmûen érzékelhetõ a hatása 😊 De gyakorlatilag minden növény kémiai vegyületek százait tartalmazza. Szóval az étkezési szokásainkkal nap mint nap tudtunkon kívül módosítjuk az agyunk biokémiai egyensúlyát, még akkor is, ha csak kisebb mértékben érzékelhetõ ez :]
Nem hiába bevett praktika, hogy sok helyen "narancsterápiával" gyógyítják a heroinistákat. Utána lehet nézni, még egy "drogprevenciós" elõadáson hallottam anno középsuliban. A narancs javítja a kedélyállapotot, és csökkenti a függõséget kiváltó szerek iránti vágyat, ezért ajánlatos dohányosoknak, alkoholistáknak, heroinistáknak... emellett meg persze napi rendszerességgel csokit etetnek velük.
De szerintem célszerû lenne tiltani ezeket, mert még be nem látható társadalmi következményei lennének annak, ha valaki rászokna a narancsra...
Lacee
a wikipedián látható egy hasonló ábra, ami a különféle drogokat a fizikai veszélyesség (mennyire könnyû túladagolni, mennyire káros) és a potenciális rászokás szerint helyezi el egy koordináta-rendszerben.

Még a kis írásomban benne van egy hasonló kép. Bemutatja, hogy az alkohol és a dohány többféle szempontból nézve összességében veszélyesebb mint a kannabisz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Köszönöm az elismerõ hozzászólásokat.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ezt télleg nagyon szépen össze szedted h miröl is van szo...
de egy - két dologba ütközik.. aztmondtad hogy nem veszélyes a környezetre na már most még is ugye elöjjöhet skizofrénia stb... akkor valamilyen szinten még is veszélyes.. ön magadra és másokra is..
a másik pedig hogy nem mindenkire ugy hat hogy idézem '' nyugot , békés , '' ellentétbe az alkoholistával... bizony én ismerek olyat aki nem éppen nyugott hanem az ellenkezöjévé válik igaz jo kedve van stb dee még is eléggé érdekesen viselkedik... ( nem kell vissza szolni erre a kommentemre... nekem nincs semmi bajom a füvel 😉 csak gondoltam megosztom veletek h amit leirtál abba ez a két pont ütközött össze az én véleményemmel amugy még1x nagyon szépen össze szedted ezt a kis BEMUTATOT :d:p )
ÜDV ...:: Petyke ::...

Rundstedt17: na erre mi a válaszod??
Vagy teljesen padlora küldött szurop hozzászólása?(általábban azonal reagálász szoktál a témára )
Lényeg:
A világ más pontjain bebizonyitották már azt hogy igenis van létjogosultsága a Kendernek !!(szerintem kicsivel több hiszen ez a földböl nö ki mint bármi másnak a földön)
Kellö felvilágosítással talán elérhetõ lenne hogy ez a vélemény megváltozzon.
De azért mert te elítéled az alcoholt és a kender miért kéne megfosztani az alkalmi használóit?
Én is elítélem a heroint és az egyébb szintetikus szereket mégsem zárnám a használoit börtömbe vagy akasztanám fel! Mindenkinek legyen a saját dolga hogy mivel teszi magát.(mégegyszer: kizárolag önmagát)
Nem tudom megérteni hogy vagy ilyen ellenszenves Neked nem kell a Zöld és nem szivod ennyi!!

\\Charlie B.

gfreak
remek írások, grat...fõleg neked szurop, szépen összeszedted

/me megemeli kalapját

Racism is a weapon of mass destruction!

solo
Teljesen jogos:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Saját iromány, plusz internetes források.

Mindenekelõtt tisztázni kell, hogy a drog szó jelentése: olyan anyag, amely hatással van az emberi szervezetre, az idegrendszerre. Drog a kávé, a cigaretta, a csokoládé(boldogsághormon). Nem összekeverendõ a kábítószer szóval, mert általában mindenki, még a média is a kábítószer szinonimájaként használja a drog szót.

Az alkoholtól agresszív lesz az ember, a fûtõl nyugodt és békés. Rengeteg sikeres, vagy kevésbé sikeres átlagos emberek is szívnak. A füvezõ felnõttek nem verik össze családjukat és a házat, mint sok részeg. És ez a fiataloknál is így van, nem igazán fog elindulni a városban randalírozni, még inkább nem vandálkodni.

Mindig azt mondják hogy kapudrog, tehát út a lejtõn lefelé, utána ki próbál „adrogos” keményebb szereket. Igaz, hogy a heroinisták 99 százaléka életében füvet is szívott, de az is biztos hogy 99 százalékuk a fû elõtt ivott alkoholt vagy cigizett. Tehát mondhatni hogy ez a két szer vezetHET a heroinhoz, és nem a marihuána vezetHET a keményebb kábítószerekhez.
Tudni kell ésszel használni mindent. Ha valakinek annyi esze van, akkor meghal heroin túladagolásban, de ha annyi esze van, akkor elszív hetente egy füves cigit a haverjaival, ahelyett hogy berúgna. Én például jó ideje, háromnegyed éve bulikban szívok cigit, olyankor mikor már ittam is, és ez jó pár doboznyi cigi már, de egy sima hétköznap még sosem kívántam, sosem jutott eszembe hogy rá kéne gyújtatom. És nem hiszi el nekem senki „magasabb rendû”(kábítószer ellenzõ), hogy nem kattannék rá a fûre, vagy, hogy nem próbálnék ki semmilyen mesterséges szart. És hiába mond bármit „adrogos”, nem tágít a „magasabb rendû” amellõl, hogy a fû a sátán teremtménye, ha kipróbálod tuti hogy heroin túladagolás után a pokolra jutsz.

Számos ország, köztük Görögország, Hollandia, féligmeddig Anglia, Lengyelország, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Csehország a drogok "dekriminalizációja" mellett döntött. Ez azt jelenti, hogy az alkohol, dohány stb. mellett több, drogminõségében kevésbé közismert anyagot szigorúan ellenõrzött keretek között, felnõttek számára legalizált, vagy legalábbis használata, átadása, eladása nem büntetendõ.

USA 13 tagállamában orvos írja fel mindenféle bajokra.

Az osztrák példa:
Bécs és Graz belvárosában szívhatsz az utcán, amíg ezzel senkit nem zavarsz.
Ausztriában az orvos idült hátfájásra például fél évente 30 gramm füvet ír fel. Orvosi marihónaja, meg lehet tõle tekeredni, de csak 30g/félév!

A svájci példa:
Svájc drogpolitikája számomra a legegyszerûbb, legliberálisabb, és legtoleránsabb.
Bemész a boltba, mondod, hogy molyriasztó tasak kell, kapsz egy gramm füvet FULL LEGÁLISAN.
Itt jön a csavar: zacsin felirat!
Használat módja: bökje ki a zacskót többször tûvel és akassza a szekrénybe. (Tényleg mûködik a molyok ellen).
FELBONTÁSA ILLEGÁLIS!
Ennyi...

Csehország:
Ott 3növény és 20 cigi (?) "legális".

Na most kérem, most azt hogy megöld azt akire haragszol, azt nem fogják soha engedni, mert az veszélyes a társadalomra, de a zöldet mégis engedik, mert az nem veszélyes.

A skizofréniát paranoiát és hasonló pszichés bajokat sokszor összekötik a fûvel. Ez annyiban igaz, hogy ha valakiben lappang a hajlam az ilyenekre, akkor az elõhozhatja az ilyen elmebajokat, ezért kell egy családtag, vagy egy közeli személy, akiben megbízik az ember, és aki figyelmezteti, ha úgy látja, hogy a fû rossz hatással van az emberre.

És akkor miért illegális? Több féle teória is létezik:

1.: Volt a nagy gazdasági világválság (1929-1932), ekkor rengeteg déli vendégmunkás (fõleg mexikói) élt az USA területén, és õket szerették volna eltávolítani az egyesült államokból. Nagyon nagy részük füvezett, vagy használt valamilyen ópiát alapú szert, ezeket kinyilvánították illegálissá, hogy lehessen ûzni a vendégmunkásokat. Majd látták hogy ebben kábítószer üldözésben nagy pénz van, így megmaradt, és átvette a többi ország is. Csakhogy mára az értelmesebb államok és országok kezdenek észhez kapni, és a legalizáció felé hajlanak, csak ez a begyepesedett gondolkodású magyar állam nem tartozik közéjük.

2.:Van egy másik teória is, ami a következõ idézetben olvasható.

Nem lenne illegális, nem termesztené senki üvegházban, mert nem tudna vele kereskedni. Mindenkinek lenne 1-2 töve a kertben. Inkább nevelni kellene az embereket, hogy termesszék, és használják fel a házi orvoslásban. De ezt sajnos a gyógyszeripar monopóliuma miatt nem lehet a köztudatba visszaültetni.

100 évvel ezelõtt még mindenki tudta, hogy:

-a kenderolaj külsõleg a melanomát gyógyítja, szájon át a szervi daganatokat, a sclerosis multiplexet.
-Drasztikusan csökkenti az epilepsziás rohamok számát.
-Fájdalomcsillapításra hatékonyabb a thc mint az algopirin, és nem kell vegyszerrel mérgezned magad.
-A kender magja (ez még legálisan beszerezhetõ) olyan jótékony zsírsavakat tartalmaz, ami a természetben sehol máshol nem található meg.
-Egy hektár kenderültetvénybõl 4.1-szer nagyobb mennyiségû papírt lehet elõállítani, mint egy hektár fából. Ráadásul évszázadok elteltével sem romlik a minõsége, nem bomlik le (lásd: USA alkotmánya kenderpapíron) Arról nem is beszélve, hogy a fák évtizedek alatt, a kender 1 év alatt nõ meg.
-Kenderbõl régen olyan minõségû ruhák készültek, hogy a fiú gond nélkül elhordhatta a dédnagyapja gyermekkori ruháit. Manapság jó, ha egy pólót két nyáron is el tudok hordani.
-Kenderolajból tartós, de mégis lebomló mûanyagot lehet elõállítani, amellett, hogy jó minõségû üzemanyagként is szolgál, ami jóval kisebb mértékben szennyezi a környezetet. És ebbõl biztosan nem merülnének ki a tartalékaink.

Kérdés tehát: miért vágjuk ki a fákat, miért használunk kõolajat, és miért szedünk mindenre gyógyszereket. Pénz, pénz, pénz, gazdasági érdekek. A kender sajnos nagyon igénytelen növény, így ezeket az iparcikkeket rohadt olcsón elõ lehet állítani, ugye egyértelmû, hogy a verseny miatt nem lehetne drágán eladni, és így nagy profitot termelni.
A sok naiv droid meg elhiszi, hogy azért tiltották be a kendert, mert az állam tiszta szíve a lakosság egészségét és jólétét tartja szem elõtt.

Lacee
khm, ezt Fbn Lx írta néhány héttel ezelõtt a szavazó topicba, amikor a fû volt a napi kérdés, és persze vitává fajult 😄
vagy õ is úgy másolta valahonnan?

hunbasser
ja,bocs,most szóltak,hogy ezt Fbn Lx írta anno a szavazós topikba 😄 bocs.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egy nagyon jó írás,most kaptam msnen:

"Nem lenne illegális, nem termesztené senki üvegházban, mert nem tudna vele kereskedni. Mindenkinek lenne 1-2 töve a kertben. Inkább nevelni kellene az embereket, hogy termesszék, és használják fel a házi orvoslásban. De ezt sajnos a gyógyszeripar monopóliuma miatt nem lehet a köztudatba visszaültetni.

100 évvel ezelõtt még mindenki tudta, hogy:

-a kenderolaj külsõleg a melanomát gyógyítja, szájon át a szervi daganatokat, a sclerosis multiplexet.
-Drasztikusan csökkenti az epilepsziás rohamok számát. -Fájdalomcsillapításra hatékonyabb a thc mint az algopirin,
és nem kell vegyszerrel mérgezned magad.
-A kender magja (ez még legálisan beszerezhetõ) olyan jótékony zsírsavakat tartalmaz,
ami a természetben sehol máshol nem található meg.
-Egy hektár kenderültetvénybõl 4.1-szer nagyobb mennyiségû papírt lehet elõállítani,
mint egy hektár fából. Ráadásul évszázadok elteltével sem romlik a minõsége,
nem bomlik le (lásd: USA alkotmánya kenderpapíron) Arról nem is beszélve, hogy a fák évtizedek alatt,
a kender 1 év alatt nõ meg.
-Kenderbõl régen olyan minõségû ruhák készültek, hogy a fiú gond nélkül elhordhatta a dédnagyapja gyermekkori ruháit.
Manapság jó, ha egy pólót két nyáron is el tudok hordani.
-Kenderolajból tartós, de mégis lebomló mûanyagot lehet elõállítani, amellett, hogy jó minõségû üzemanyagként is szolgál,
ami jóval kisebb mértékben szennyezi a környezetet. És ebbõl biztosan nem merülnének ki a tartalékaink.

Kérdés tehát: miért vágjuk ki a fákat, miért használunk kõolajat, és miért szedünk mindenre gyógyszereket.
Pénz, pénz, pénz, gazdasági érdekek. A kender sajnos nagyon igénytelen növény,
így ezeket az iparcikkeket rohadt olcsón elõ lehet állítani, ugye egyértelmû, hogy a verseny miatt nem lehetne drágán eladni,
és így nagy profitot termelni.
A sok naiv droid meg elhiszi,
hogy azért tiltották be a kendert, mert az állam tiszta szíve a lakosság egészségét és jólétét tartja szem elõtt."

ReaL MaDRid x siempre