Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bloodclaat 😄 jó szórakozást 😉

Skynet723
Holnaptól 2 hét Hollandia <#finom><#vigyor2>

Daffit
Grat 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

hello mindenkinek unatkoztam azt gondoltam hogy irok ide ugyis rég látogattam a fórumot 😄 megosztom veletek új rokordom 1 év óta elõszõr nem szívtam 6 napig na de holnap hazaérek ugy befogok tépni hogyaz szavakba nem írható 😄

-Csak kicsit félreérthetõ volt..

\\C.Barkin
-Vettem!(félr. értettem Hsz.-eket)<#taps>
Üdv,\\Charlie Barkin
nem támadott téged senki.

#8870: ez elég érdekesen hangzik, ilyenrõl még nem hallottam.
Ez biztos, hogy igaz?
Ezt nem én mondom hanem ök!...(csak egy link volt )<#felkialtas>
Nem kell azzonal "támadni" engem?

Üdv. \\Charlie Barkin
tuttátok h mikor szivjuk a ganját akk a szivrohambekövetkezés az 5szörösére nõ?...(enné jobban nem tuttam megfogalmazni)

Lacee
a fûben nem csak THC hatóanyag van, más molekulák oldódnak a vízben, "csak" épp a thc nem. Ergo, LEHET teát csinálni belõle, csak az nagyon gyenge hatású lesz - gyakorlatilag pazarlás, sok értelme nincs.

a linkhez: imádom az ilyesmi tanulmányokat, megtudhatjuk belõlük hogy ha naponta 10-15 jointot elszív valaki akkor negatív változások következnek be a szervezetében 😄
ja, meg ha minden reggel megiszol másfél liter akácmézet egyszerre, tilcsukbeaztis.
mindemellett abban van igazság, hogy a kannabinoid-receptorokat (elsõsorban az agyban, nem a májban) túlstimulálja a rendszeres szívás, ami viszont biztosan nem használ. Csak hát ez sem fekete-fehér kérdés, és a honlpaon megint csak a riogatást olvashatják az érdeklõdõk...
Nagy szükség lenne olyan, könnyen hozzáférhetõ tájékoztatásra, ami valóban objektív, és nem a "meghalsz/lecsúszott drogos leszel azonnal" - "szívj nyugodtan, még használ is" változatok egyikét ismétli.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

solo
Azt a retkes qrva annyát:|||||||||||||XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hunbasser
uhhh... 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

"A tanulmányban szereplõ marihuána-fogyasztók átlagban 78-350 szál marihuánás cigit szívtak el hetente, saját bevallásuk szerint."

bazmeg :SADdsd
solo
Ez csak jó.
MIvel az emberi szervezet alaphangon lúgos.És minnél lúgosabb annál "egészségesebb".

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hunbasser
a lúg zsír,legalább nem fogunk elsavasodni 😄 (ugye nagyobb fizikai munka esetén is kezdenek savasodni az izmok,gyomorban szintén sok a sav és valakinek ez gondot okoz,nekem is elég sokszor marja a gyomrom),és ugye mint tudjuk,a lúg semlegesíti a savat. ha a cannabist valahogy átalakítanák fogyaszthatóvá (persze úgy,hogy a thc tartalma megmaradna 😄),akkor nagyon jó lenne 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ma olvastam a Canabis lugositó hatásáról...
" a Canabis egyik aktiv hatóanyaga (D9THC) egy egy savasító hatásu vegyulet de abban már nem igazán hogy túlstimulálná a szervezetben található THC receptorokat a májban és protein tultermelést okoz!...(stb.)" érdekes nem??
Sajnos attol félek hogy akik eddig Skizofréniával fenyegették a Fogyasztokat most majd ezzel fognak "dobálozni"anélkül hogy ismernék a vezetõ érvük valoság tartalmát...
itt egy link ha valakit érdekel:...
http://www.lugositoetelek.com/marihuana

érdemes elgondolkodtató írás...

Üdv\\Charlie Barkin
Ma írtam a Forum indítojának a forum admin jógosultságának átvétele ügyében(ha ez lehetséges egyátalán) valamelyik forumtag számára...
Gondolom azzal ti is egyetétetek hogy néha szügség lenne rá...

ÜDv.\\Charlie Barkin
gfreak
<#bohoc> zsekák....csak a baj van velük 😉

bár kombathelyen még nem volt komolyabb parám 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

ok majd egyszer teázunk egyett...😄

Üdv.\\Charlie B.

vannak receptek is neten...

hidd már el hogy lehet belõle olyan teát fõzni ami hat is

oks mester 😄

üdv ...:: Petyke ::...

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

Az elvonos dolgot azért fejtettem ki bövebben mert ez egyben válaszom is
Jázmin15 kérdésére (#8841)

Üdv.\\ Charlie B.
Ok én mindezt a saját Tapasztalataimra alapozva mondtam...
Voltam ilyenen egy társammal és Sajnos a "papirt" sülyosbitó körúlménynek vették!
részemröl ennyi...persze elöfördulhat hogy másoknak más tapasztalatai vannak ez ügyben...

Üdvözlünk ismét a földön 😄

\\Charlie Barkin

gfreak
rendben emberek, a megfogalmazás talán kicsit
"leegyszerûsített" volt a poén kedvéért, de tudtommal semmiféle jogi következménnyel nem jár ha terelés alatt megcsusszansz egy fél pakival, legalábbis ismerek olyat aki megcsúszott és nem történt semmi..nyugtázták hogy programban részt vesz, mehetett haza..nem arról beszéltem hogy szabadon szívhatod meg hordhatod kilószámra a ganját...

háát van benne valami...
de én most a fü és a cigiröl beszéltem 😉
üdv ...:: Petyke ::...

gfreak
van igazolvanyod hogy te az elkerülõ programban részt veszel, ezáltal mindegy beismerve hogy fogyasztó vagy, és hogy büntetõeljárás már folyik/folyt ellened..így max a büntetést tudod elkerülni

semmiféle fûszívói igazolványról nem beszéltem,utána is járhatsz egészen nyugodtan..haver mentálhigiéniás központban melózik, korábban az elkerülõ programban tevékenykedett, persze hogy kifaggattam

személyeskedni meg nincs kedvem, úgyhogy az utolsó sorodra nem kommentelek 😊

Sajnos vannak olyan szerek amihez az akarat erõ már kevés hiszen olyan erös szervi függöséget okoznak amihez már orvosi beavatkozás szügséges...
Hidd el a nikotin hiányérzete nem hasolítható össze Pl. az Oxikodon Fájdalom receptorokra gyakorolt hatásával Ha nem szeded tóvább fájni fog szinte mindened ami már nem tartozik az akarat erõ hatáskörébe...

Üdv. \\Charlie Barkin
Mégegyszer hangsulyoznám:
THC nem oldható vízben de ettöl függetlenül nyugodtan csinálhatsz belöle teát csak semmi értelme...(legalábis a hatás szempontjából)
Másrészt a terelés fogalma nem öszekeverendõ az Elvonó fogalmával!

Üdv.\\Charlie Barkin
üdv
már nem azért dee a nikotinhoz sem kell elvono stb.. egyszerüen mindennek csak az akaraterö a lényeg 16 éves vagyok és kb két és fél éve dohányzok.. napi egy doboz el is megy buli esetén kettö 😄 és én ha azt mondom h nekem nem kell inkább zabálok mint az állat akkor én nem gyujtok rá.. szoval ennyit erröl
a fü meg semmi köze hozzá ha akarod szivod ha nem nem... ennyi 😛

Gfreak:
Úgye ezt nem te sem gondoltad komolyan<#whatever>...

-Elmondanám neked ha "terelés" alatt elkapnak az kemény jógi következményekkel jár...
-Ezen idõszakban rendszersen járnod kell vizelet vételre
-Papirt csak a terelési idö lejára útán kapsz az sem a te által elmodotakat támasztja alá (hamem az elenkezöjét)

Biztos hogy ezt te irtad? (Mert valahogy ez nem rád "utal"...)

Üdv.\\ Charlie Barkin

N1ggA
gyakorlatilag semmi értelme sincs. Mo-n arra való, hogy akit elkapnak a rendõrök azokat elküldik ilyen prevencióra hogy egy pszichológussal (vagy pszichiáterral, nem tudom) kell beszélgetnie hetene egy fél évig, és akkor hûdejólesz neki. pedig nem lesz az, és ezek a pszichológusok is egyetértenek azzal, hogy semmi értelme az elterelésnek

Spread De Love!

dronkZero
"ha van nálad kera és kifordítod a zsebedbõl, csak megvillantod a flepnidet, aztán zsa van "

Ehehe. Az inkább úgy van, hogy ha elterelésen elkapnak cuccal, akkor bizony jön a büntetõeljárás.
Már nem azért, de egyébként mi értelme lenne?
Meg milyen papírt akarsz te villantani? Nem kapsz fûszívói igazolványt, nem tudom, ezt honnan vetted. 😄

Nem kéne annyit szívni, kezd ártani az értékítéletednek, racionalitásodnak. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gfreak
ja, meg beiratkozhatsz elekerülõprogramba, és akkor nem cseszegetnek a zsekák ha van nálad kera és kifordítod a zsebedbõl, csak megvillantod a flepnidet, aztán zsa van 😉 max be kell menned parszor kokettalni az osszes tobbi arccal, akik pont azert vannak ott amiert te is 😉

dronkZero
Éppenhogy a cigi a nagyon durva keménydrog. Rosszabb a leszokási arány, mint a heroin esetében. Nikotinelvonóra bizony lenne szükség...

Christiansen
figyi, itt füves cigirõl van szó.
ez nem kemény drog, semmivel se komolyabb mint a sima cigi vagy a kávézás.

elvonónak heroin és egyéb keménydrogok esetén van értelme.

Akkor mi értelme van az elvonónak?
gfreak
leszokni? max eldöntöd hogy többet nem smokkázol és kész, nem kell "leszokni" mint mondjuk a herkáról vagy a kóláról 😉 mivel nem okoz függõséget (fizikait semmi esetre sem, lelki függõséget okozhat ugyan, de csak a nagyon gyenge akaratú, befolyásolható embereknél, amúgy ez is nagyon ritka...max önszuggesszió, mint pl bebeszéled magadnak hogy csak akkor tudsz kakkantani ha iszol egy kvt és szívsz egy cigit)

Meg a 2.-nál nem lehet, hogy akik füveznek azoknál nagyobb az esély, hogy le akarnak róla szokni, mint akik keményebb drogokat használnak?
Dehogy vagyok tanár... Egyszerûen csak kíváncsi és érdeklõdõ. És mivel tényleg nagyon sok f@szságot írnak meg mondanak a drogokról (az összesrõl) ezért már azt sem tudom, hogy mit higgyek el és mit ne... Ezért gondoltam, hogy olyanokat kérdezek, akik használják/használták.. Sok cikket is olvasok a Marihuanaról és majd lehet, hogy mutatok is párat, hogy kinek mi a véleménye róla..
nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni, hogy ti 4x nagyobb valószínûséggel követtek el lopást :|
N1ggA
arányaiban biztos kevesebbet 😊

Spread De Love!

Garf
mert mint köztudott a fehérek se nem hallgatnak reppet tehát nem is szivnak spanglit ezért nem is lopnak 😄

http://www.flickr.com/photos/bubue/

N1ggA
a 3-asra meg az, hogy igaz, hogy amerikaban sok a feka, akik rappet hallatnak, tehat szivnak spanglit is, és mint tudjuk a bünözõk nagy része is feka, így simán lehetnek börtönben. le lehet vonni a parhuzamot a fû és a lopás/bünözés között, a fekak miatt, de gyakorlatilag semmi köze sincs egymáshoz a kettõnek

a 4-es viszont abszolút faszság

Spread De Love!

1. lehet teát inni
2. simán lehetséges, mert ha elkapnak vkit a rendõrök van hogy odaküldök

: ASDAd
en anyamtol kaptam hasonlot 😄 valami ilyesmi volt benne , hogy a drogosok 1 a szamukra megfelelo falkaba csoportosulnak aholis van 1 falkavezer(akinel a cucc van) aki gondoskodik az adagok megfelelo elosztasarol , hogy mindenki a kivant hatas eleresehez elegendo mennyiseget kapjon 😄

jah és szép színes és képek vannak benne amit egy bizonyos horrofilböl vágtak ki (nem viccelek majd meglátjátok)

Üdv.\\Charlie B.
Ma kaptam egy 34 oldalas Drog prevencios füzetet és felháboritoan sok már elnézész a kifejezésért "faszságot" irtak benne idéznék:

1: " A fü TEAként is forrázható és fogyasztható"(Ezt a baromságot vizben a THC nem oldható)

2: " A Drog elvonó programban résztvevö Amerikaiak 60%-a Canabis fogyasztás végett kerül oda"(urrh ezt azért nem hinném)

3: " A Canabist használok 4X nagyobb valószinüséggel követnek el lopást mint a szert nem használok"(pesze az emberek csak a drogok véget folyamodnak a pénszerzés eme forásához általánosan vegyünk mindenkit egy kalap álá hurrá!)

4: " Mivel a test elkezdi megszokni a drogot a MARIHUANNA arra KÉSZTETI a használót hogy ugyannanak az "utazásnak" a megtapasztalásához erösseb kábító szereket kezdjenek szedni...(No Comment)<#rolleyes>

-Szerintem ennyi Böven elég lesz...mert már elvesztettem a türelmemet
Pedig csak ilyen férevezetö jellegü informáciok vannak benne...
(hamarosan ti is kézbe kapjátok mert én is a postaládámban találtam)

Üdv:\\Charlie Barkin

dronkZero
Az elsõ dolog, hogy azt megtanulod, hogy nincs olyan, hogy "a drogok". Minden szer hatása más.