Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
\\C.Barkin
Üdv,\\Charlie Barkin
#8870: ez elég érdekesen hangzik, ilyenrõl még nem hallottam.
Ez biztos, hogy igaz?
Nem kell azzonal "támadni" engem?
Üdv. \\Charlie Barkin
a linkhez: imádom az ilyesmi tanulmányokat, megtudhatjuk belõlük hogy ha naponta 10-15 jointot elszív valaki akkor negatív változások következnek be a szervezetében 😄
ja, meg ha minden reggel megiszol másfél liter akácmézet egyszerre, tilcsukbeaztis.
mindemellett abban van igazság, hogy a kannabinoid-receptorokat (elsõsorban az agyban, nem a májban) túlstimulálja a rendszeres szívás, ami viszont biztosan nem használ. Csak hát ez sem fekete-fehér kérdés, és a honlpaon megint csak a riogatást olvashatják az érdeklõdõk...
Nagy szükség lenne olyan, könnyen hozzáférhetõ tájékoztatásra, ami valóban objektív, és nem a "meghalsz/lecsúszott drogos leszel azonnal" - "szívj nyugodtan, még használ is" változatok egyikét ismétli.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
bazmeg :SADdsd
MIvel az emberi szervezet alaphangon lúgos.És minnél lúgosabb annál "egészségesebb".
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ReaL MaDRid x siempre
" a Canabis egyik aktiv hatóanyaga (D9THC) egy egy savasító hatásu vegyulet de abban már nem igazán hogy túlstimulálná a szervezetben található THC receptorokat a májban és protein tultermelést okoz!...(stb.)" érdekes nem??
Sajnos attol félek hogy akik eddig Skizofréniával fenyegették a Fogyasztokat most majd ezzel fognak "dobálozni"anélkül hogy ismernék a vezetõ érvük valoság tartalmát...
itt egy link ha valakit érdekel:...
http://www.lugositoetelek.com/marihuana
érdemes elgondolkodtató írás...
Üdv\\Charlie Barkin
Gondolom azzal ti is egyetétetek hogy néha szügség lenne rá...
ÜDv.\\Charlie Barkin
bár kombathelyen még nem volt komolyabb parám 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Üdv.\\Charlie B.
üdv ...:: Petyke ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Jázmin15 kérdésére (#8841)
Üdv.\\ Charlie B.
Voltam ilyenen egy társammal és Sajnos a "papirt" sülyosbitó körúlménynek vették!
részemröl ennyi...persze elöfördulhat hogy másoknak más tapasztalatai vannak ez ügyben...
Üdvözlünk ismét a földön 😄
\\Charlie Barkin
"leegyszerûsített" volt a poén kedvéért, de tudtommal semmiféle jogi következménnyel nem jár ha terelés alatt megcsusszansz egy fél pakival, legalábbis ismerek olyat aki megcsúszott és nem történt semmi..nyugtázták hogy programban részt vesz, mehetett haza..nem arról beszéltem hogy szabadon szívhatod meg hordhatod kilószámra a ganját...
de én most a fü és a cigiröl beszéltem 😉
üdv ...:: Petyke ::...
semmiféle fûszívói igazolványról nem beszéltem,utána is járhatsz egészen nyugodtan..haver mentálhigiéniás központban melózik, korábban az elkerülõ programban tevékenykedett, persze hogy kifaggattam
személyeskedni meg nincs kedvem, úgyhogy az utolsó sorodra nem kommentelek 😊
Hidd el a nikotin hiányérzete nem hasolítható össze Pl. az Oxikodon Fájdalom receptorokra gyakorolt hatásával Ha nem szeded tóvább fájni fog szinte mindened ami már nem tartozik az akarat erõ hatáskörébe...
Üdv. \\Charlie Barkin
THC nem oldható vízben de ettöl függetlenül nyugodtan csinálhatsz belöle teát csak semmi értelme...(legalábis a hatás szempontjából)
Másrészt a terelés fogalma nem öszekeverendõ az Elvonó fogalmával!
Üdv.\\Charlie Barkin
már nem azért dee a nikotinhoz sem kell elvono stb.. egyszerüen mindennek csak az akaraterö a lényeg 16 éves vagyok és kb két és fél éve dohányzok.. napi egy doboz el is megy buli esetén kettö 😄 és én ha azt mondom h nekem nem kell inkább zabálok mint az állat akkor én nem gyujtok rá.. szoval ennyit erröl
a fü meg semmi köze hozzá ha akarod szivod ha nem nem... ennyi 😛
Úgye ezt nem te sem gondoltad komolyan<#whatever>#whatever>...
-Elmondanám neked ha "terelés" alatt elkapnak az kemény jógi következményekkel jár...
-Ezen idõszakban rendszersen járnod kell vizelet vételre
-Papirt csak a terelési idö lejára útán kapsz az sem a te által elmodotakat támasztja alá (hamem az elenkezöjét)
Biztos hogy ezt te irtad? (Mert valahogy ez nem rád "utal"...)
Üdv.\\ Charlie Barkin
Spread De Love!
Ehehe. Az inkább úgy van, hogy ha elterelésen elkapnak cuccal, akkor bizony jön a büntetõeljárás.
Már nem azért, de egyébként mi értelme lenne?
Meg milyen papírt akarsz te villantani? Nem kapsz fûszívói igazolványt, nem tudom, ezt honnan vetted. 😄
Nem kéne annyit szívni, kezd ártani az értékítéletednek, racionalitásodnak. 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ez nem kemény drog, semmivel se komolyabb mint a sima cigi vagy a kávézás.
elvonónak heroin és egyéb keménydrogok esetén van értelme.
http://www.flickr.com/photos/bubue/
a 4-es viszont abszolút faszság
Spread De Love!
2. simán lehetséges, mert ha elkapnak vkit a rendõrök van hogy odaküldök
Üdv.\\Charlie B.
1: " A fü TEAként is forrázható és fogyasztható"(Ezt a baromságot vizben a THC nem oldható)
2: " A Drog elvonó programban résztvevö Amerikaiak 60%-a Canabis fogyasztás végett kerül oda"(urrh ezt azért nem hinném)
3: " A Canabist használok 4X nagyobb valószinüséggel követnek el lopást mint a szert nem használok"(pesze az emberek csak a drogok véget folyamodnak a pénszerzés eme forásához általánosan vegyünk mindenkit egy kalap álá hurrá!)
4: " Mivel a test elkezdi megszokni a drogot a MARIHUANNA arra KÉSZTETI a használót hogy ugyannanak az "utazásnak" a megtapasztalásához erösseb kábító szereket kezdjenek szedni...(No Comment)<#rolleyes>#rolleyes>
-Szerintem ennyi Böven elég lesz...mert már elvesztettem a türelmemet
Pedig csak ilyen férevezetö jellegü informáciok vannak benne...
(hamarosan ti is kézbe kapjátok mert én is a postaládámban találtam)
Üdv:\\Charlie Barkin