13279
  • maarqe
    idén eddig egy lájti cigit vertem másik 3 emberrel.
    ma már eljön az ideje hogy OFF -oljak :D
  • maarqe
    ez amnesia haze ?:P
  • maarqe
    legjobb ... 2 csomag puding. 3 paksíz fücsi.
    fincsi :D és nagyon szétver cigik mellett XD
  • jooy
    Igen, ha megeszed, akkor jóval több a felfutási idő, illetve később teljesedik ki a hatás. :) VALAMINT, akár hat órán át is tarthat. Mennyi sütibe raktatok mennyi mookkkot?

Miközben gépelsz, hallgasd ezt: Brother Noland - Coconut Girl

:D
  • simirizsa
    Emberek etetek már vicces linzert ? :D Hát gecc kurva nagy 1 óráig kb nem éreztem semmit mondom áhh ez be se üt biztos kevés van bene aztán gecc így lekezdtem érezni és kb 5 percről 5 percre egyre jobban be voltam állva de ennyire ki még életemben nem voltam durca volt 1 érdekes élmény de azért elég is volt vége fele már nemvolt annyira jó, de még a kemény rész meg ettem 30.-án este 11kor éjfélre kezdet ütni másnap délutn 6kor még bevoltam állva :D
  • zdlr
    hollandiában dekriminalizált a fogyasztás!
    5g-t vehetsz egy nap, elszívhatod "elvileg" csak a cafféban, a shopok árulhatják, adóznak utánna, viszont a termesztése akkora mennyiségben illegális, ergo a cafféshopok félillegálban működnek. legtöbb magának termeszti, amivel illegális tevékenységet végez ("bűnözők"), és legálisan adja el.
    bonyolult a holland drogpolitika és az elfogadott nem egyenlő a legálissal.
  • szurop
    Átugrasz Bécsbe, ott is árulják a magokat boltban, és hazahozod. Kevésbé rizikós(szerintem semennyire), mint postán rendelni.
  • Flamingofiu
    De magot bármekkora mennyiséget rendelhetek Hollandiából mert nincs thc tartalm?(ezt olvastam korábban fórumokon) és nyíltan hiretik oldalak is,én
    is megnéztem fajtától függően ár,mert a legalitása miatt ott nemesíthették.De abban nem vagyyok biztos,hogy mikor ide ér az a csomag itt is legális maradna,de szerintem nem foglalkoznának vele.Akinek van tapasztalata ilyen renelés esetén felvilágosíthatna.
  • Olcsóvér
    asszem babettával nem lenne valami jóó ötlet
  • Olcsóvér
    ha lesz kocsim majd kimegyek
  • Skynet723
    vicces a kommenteket olvasni hollandiábol :DDDD
    és 5g/ember....
    am jóa aforum :)
  • Daffit
    Hollandiában 3 grammot lehet venni legálisan és még gombát is. Az államnak ebből plussz adó bevétele van, ráadásul a legalizálás után csökkent a fű fogyasztása...
  • jooy
    Te meg mi beszélsz? Hollandiában legális a fű, ráadásul aki ott él, miért szorulna arra, hogy bűnözőktől vegyen, amikor az 1.7g-t a szeme előtt mérik ki a coffeshopban.

"és kb. ott is bűnözőktől veszed." Ez alapján nem vagy hiteles. :/ További szép napot.
  • zdlr
    hollandiában is elég bonyulult ám helyzet, igazából ott sem legális a dolog, és kb. ott is bűnözőktől veszed.
  • zdlr
    azta, de jó ezt olvasni!!
  • solo
    Hát, most éltem le eddig életem egyik sőt, ha nem a legboldogabb hónapját:]
  • jooy
    Na végre! Tartsátok is be, majd tele lesztek energiával. :) Te meg örülj mert legalább van kinek tekergetnie. :)
  • solo
    jajah...de nekem van még egy befolyásoló tényezőm.: DDD Asszony nem engedi xDDDD Ha megtudná szerintem letekerné a cerkát
  • bodesz
    phassom az újévi fogadalmakba.én magamnak fogadtam meg hogy legalább 1 hónapig offolom utána meg csak néhanéha nézek rá a témára :P
  • solo
    : DDDDDDDDDDDDD LOÁL: DDD
    Nekem újévi fogadalom, hogy beláthatatlan ideig nem szívok XD [deszar: DDD]
  • prezi
    az év első napján intéztem egy tíz-pont-nullát -.-

mondjuk erősen befolyásolt a durca szilveszter!!
  • jooy
    Boldog újévet!

http://qdb.hu/files/8810_71.swf

ezt nagyon tudom ajánlani.
  • sambauer
    ?
  • dronkZero
    Jót fog tenni rá. (Szvsz az _egyetlen_ hatékony és gyors megoldás másnaposságra)
  • sambauer
    nincs valami jó kis buli ma estére ?
  • Fbn Lx
    Valaki szívott már hányingerre?
    csk mert alapból van egy tompa hányingerem és nem tom hogy segítene és elnyomná, vagy pont, hogy felerősítené. Kb. olyan mintha másnapos lenne a gyomrom. Várok valami tapasztaltabb véleményt :D
  • gfreak
    jeee, zságerfater :DDDD

amugy meg irie új évet, füstbenbotorkálós, önfeledt lazulást mára (és az elkövetkezendő párszáz napra :DDDD )
  • Lacee
    kellemes, laza dub, Zságer Balázs ajánlásával :)
  • solo
    Akk ma este senki se jön Dürerbe?
  • solo
  • simirizsa
    áhh nálunk ilyen kérdés hálaégnek sosincs mindig közös van :D
    Utóbbi 2 hónap jó volt nem kellet venni kedves ismerősnek hála ingyen kaptunk xD
  • solo
    És az a baj, hogy énmeg vagyok a jóhaver, aki behívja: D
  • sambauer
    Mindenki ezt csinálja...
  • MuthaFucka
    Most mér valakinek eztis csinálnia kell nem?XDD
  • solo
    Ő zs.dó, nemhív be senkit xD Csak behívatja magát xD
  • simirizsa
    Max ha behívod :D
  • solo
    Anyád azt karácsonyi ajándék XD
  • MuthaFucka
    Télleg hamost fizetünk az embernek az árúért akk az neki karácsonyi ajándék?XD
  • solo
    Én most tuti nem futkározok XD
    Fussá te: D
  • MuthaFucka
    naakkor behívhatsz:D