13279
-
maarqe #9758 idén eddig egy lájti cigit vertem másik 3 emberrel.
ma már eljön az ideje hogy OFF -oljak :D -
maarqe #9757 ez amnesia haze ?:P -
maarqe #9756 legjobb ... 2 csomag puding. 3 paksíz fücsi.
fincsi :D és nagyon szétver cigik mellett XD -
#9755 Igen, ha megeszed, akkor jóval több a felfutási idő, illetve később teljesedik ki a hatás. :) VALAMINT, akár hat órán át is tarthat. Mennyi sütibe raktatok mennyi mookkkot?
Miközben gépelsz, hallgasd ezt: Brother Noland - Coconut Girl
:D -
simirizsa #9754 Emberek etetek már vicces linzert ? :D Hát gecc kurva nagy 1 óráig kb nem éreztem semmit mondom áhh ez be se üt biztos kevés van bene aztán gecc így lekezdtem érezni és kb 5 percről 5 percre egyre jobban be voltam állva de ennyire ki még életemben nem voltam durca volt 1 érdekes élmény de azért elég is volt vége fele már nemvolt annyira jó, de még a kemény rész meg ettem 30.-án este 11kor éjfélre kezdet ütni másnap délutn 6kor még bevoltam állva :D -
zdlr #9753 hollandiában dekriminalizált a fogyasztás!
5g-t vehetsz egy nap, elszívhatod "elvileg" csak a cafféban, a shopok árulhatják, adóznak utánna, viszont a termesztése akkora mennyiségben illegális, ergo a cafféshopok félillegálban működnek. legtöbb magának termeszti, amivel illegális tevékenységet végez ("bűnözők"), és legálisan adja el.
bonyolult a holland drogpolitika és az elfogadott nem egyenlő a legálissal. -
szurop #9752 Átugrasz Bécsbe, ott is árulják a magokat boltban, és hazahozod. Kevésbé rizikós(szerintem semennyire), mint postán rendelni. -
Flamingofiu #9751 De magot bármekkora mennyiséget rendelhetek Hollandiából mert nincs thc tartalm?(ezt olvastam korábban fórumokon) és nyíltan hiretik oldalak is,én
is megnéztem fajtától függően ár,mert a legalitása miatt ott nemesíthették.De abban nem vagyyok biztos,hogy mikor ide ér az a csomag itt is legális maradna,de szerintem nem foglalkoznának vele.Akinek van tapasztalata ilyen renelés esetén felvilágosíthatna. -
#9750 asszem babettával nem lenne valami jóó ötlet
-
#9749 ha lesz kocsim majd kimegyek -
#9748 vicces a kommenteket olvasni hollandiábol :DDDD
és 5g/ember....
am jóa aforum :) -
#9747 Hollandiában 3 grammot lehet venni legálisan és még gombát is. Az államnak ebből plussz adó bevétele van, ráadásul a legalizálás után csökkent a fű fogyasztása... -
#9746 Te meg mi beszélsz? Hollandiában legális a fű, ráadásul aki ott él, miért szorulna arra, hogy bűnözőktől vegyen, amikor az 1.7g-t a szeme előtt mérik ki a coffeshopban.
"és kb. ott is bűnözőktől veszed." Ez alapján nem vagy hiteles. :/ További szép napot. -
zdlr #9745 hollandiában is elég bonyulult ám helyzet, igazából ott sem legális a dolog, és kb. ott is bűnözőktől veszed. -
zdlr #9744 azta, de jó ezt olvasni!! -
#9743 Hát, most éltem le eddig életem egyik sőt, ha nem a legboldogabb hónapját:] -
#9742 Na végre! Tartsátok is be, majd tele lesztek energiával. :) Te meg örülj mert legalább van kinek tekergetnie. :) -
#9741 jajah...de nekem van még egy befolyásoló tényezőm.: DDD Asszony nem engedi xDDDD Ha megtudná szerintem letekerné a cerkát -
#9740 phassom az újévi fogadalmakba.én magamnak fogadtam meg hogy legalább 1 hónapig offolom utána meg csak néhanéha nézek rá a témára :P -
#9739 : DDDDDDDDDDDDD LOÁL: DDD
Nekem újévi fogadalom, hogy beláthatatlan ideig nem szívok XD [deszar: DDD]
-
#9738 az év első napján intéztem egy tíz-pont-nullát -.-
mondjuk erősen befolyásolt a durca szilveszter!! -
#9737 Boldog újévet!
http://qdb.hu/files/8810_71.swf
ezt nagyon tudom ajánlani. -
#9736 ? -
#9735 Jót fog tenni rá. (Szvsz az _egyetlen_ hatékony és gyors megoldás másnaposságra) -
#9734 nincs valami jó kis buli ma estére ? -
Fbn Lx #9733 Valaki szívott már hányingerre?
csk mert alapból van egy tompa hányingerem és nem tom hogy segítene és elnyomná, vagy pont, hogy felerősítené. Kb. olyan mintha másnapos lenne a gyomrom. Várok valami tapasztaltabb véleményt :D -
#9732 jeee, zságerfater :DDDD
amugy meg irie új évet, füstbenbotorkálós, önfeledt lazulást mára (és az elkövetkezendő párszáz napra :DDDD ) -
#9731 kellemes, laza dub, Zságer Balázs ajánlásával :) -
#9730 Akk ma este senki se jön Dürerbe? -
#9729 -
simirizsa #9728 áhh nálunk ilyen kérdés hálaégnek sosincs mindig közös van :D
Utóbbi 2 hónap jó volt nem kellet venni kedves ismerősnek hála ingyen kaptunk xD -
#9727 És az a baj, hogy énmeg vagyok a jóhaver, aki behívja: D -
#9726 Mindenki ezt csinálja... -
MuthaFucka #9725 Most mér valakinek eztis csinálnia kell nem?XDD -
#9724 Ő zs.dó, nemhív be senkit xD Csak behívatja magát xD -
simirizsa #9723 Max ha behívod :D -
#9722 Anyád azt karácsonyi ajándék XD -
MuthaFucka #9721 Télleg hamost fizetünk az embernek az árúért akk az neki karácsonyi ajándék?XD -
#9720 Én most tuti nem futkározok XD
Fussá te: D -
MuthaFucka #9719 naakkor behívhatsz:D