13279
-
#12958 mégis leállnak vele és etetik :)
énmeg hátradőlök, sodrok egyet és nevetek :) -
#12957 Időnként idetéved és azt hiszi, okos de nem lehet felvilágosítani, hogy tévúton jár. Egy éhező troll akivel ha leáll az ember vitázni vagy magyarázni teljesen benedvesedik :) -
#12956 ''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta' -
#12955 te egyszerűen csak ostoba vagy, ez süt a megnyilvánulásaidból, a témáról lövésed sincs, ezért próbálkozol inzultálni az itt lévőket, de mindenki csak kinevet ahogy látom... -
#12954 Neeem...
Te egyszeruen csak hulye vagy! :D -
#12953 Szoval ti kabitoszereztek, aztan en egetem magam mi? :D Biztos megint be vagytok szivva, love, ki tudja ;D -
#12952 Egyetertek! :) -
#12951 random troll, csak szóltam mennyire ostoba vagy, de semmi baj, égetheted itt magad nyugodtan a tudatlanságoddal :D -
#12950 ololol random drogos, mit akarsz? -
#12949 Beszélni róla is illegális? Több ostobaságot már ne hordj össze... -
#12948 az nem illegális... LOL, ez az érved? -
#12947 mi is sun-t néztük jövőre, remélem összejön :) -
#12946 hogy a viharba ne! bár ozora kimaradt, egy igényes s.u.n. csak belefért :) -
Zero7th #12945 Stoner post-metal.
Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2014.12.11. 21:27:24 -
#12944 én inkább chill és ambient párti vagyok. főleg olyankor :D -
#12943 nem igazán az én stílusom....de mindenki mást szeret -
Fidolorous #12942 Jimi Hendrixet hallgattok azért ? -
#12941 ja nem sokan járnak már fel a régi arcokból :)
de legalább végre sikerült hazakeveredned :D itt talán nem lőnek le :D remélem a goa azért még mindig veret nálad :) -
#12940 minden fasza, hazacuccoltam, pajti :) most jutott eszembe, hogy van ez a fórum :) -
#12939 az igen!
mi van veled arc? ezer éve nem jártál felénk! megvagy, minden rendben?
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2014.11.30. 10:15:18 -
#12938 -
#12937 hogy valami konstruktív hozzászólásom is legyen, bemutatom a múlt heti erkölcstelenségünket...
(asszonypajtásnak is jár néha virág)
-
#12936 -
#12935 de rég jártam erre... bejelentkezős-cigis pacsi -
x3rb #12934 Elgondolkodtam :D Csak én vagyok úgy hogy mikor szalámit veszek akkor az utolsó mindig ilyen szar ízü? Olyan savanyú , vagy nem tudom .
Ez miatt mindig egyel több szeletet veszek mint ennék . -
#12933 -
#12932 ezen a hulladék drogos jelződön amit tolsz folyamatba mindig röhögök :D
senki nem kért rá h hulladék drogos légy, mint látod túl nagy flamet nem is tudsz itt kialakítani, miért is vagy még itt? :) -
Anonymusx #12931 az teljesen mindegy hogy legális-e, a lényeg hogy az alkohol is drog, bár a korlátolt hozzászólásaid alapján ezt kétlem hogy felfogod. -
#12930 Nem szoktam a sajat hanyasomban fekudni, nem szukseges magadbol kiindulni. Bar ha meg azt is tennem, az nem illegalis, hulladek drogosnak lenni meg az. Sajnalom. -
#12929 Amikor részegen a saját hányásodban fekszel, majd gondolj az ágyból rajzfilmeket néző és röhögéstől síró füvesekre! :D -
#12928 de még mindig értelmesebbek mint te ahogy látom ;) -
x3rb #12927 Mért lenne nehéz ? Mit gondolsz miért járunk ebbe a topicba ?
-
#12926 Biztos nehez lehet beismerni hogy kabitoszeresek vagytok, megertem en :D -
#12925 méééééééééég :D -
#12924 *kedeztel=kérdeztél
Igazából én vagyok a hülye, hogy reagálok rád. A kérdésre nem felelsz, hogy mennyi is voltál talán sokmindent megmagyarázott volna, a Te kérdésedre válaszolva azt hiszed, hogy a másik a hülye mert nem tudod már a saját kérdésedet se. Van két örömhírem a számodra.
1. Befejeztem
2. Nemsokára kezdődik a híradó, jó szórakozást
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2014.09.09. 16:34:57 -
#12923 Drogot kedeztél nem illegális dolgot. -
#12922 A szmog nem illegalis, meg a sok e betu sem. Mukodik Magyar elelmiszerbiztonsagi hivatal ha annyira felnel ezektol a csunya betuktol. Mondjuk a dohanyosokat sem kedvelem tulsagosan, de csak a hulye tb rendszer miatt. Aki ilyen buta az ne az en penzembol kezeltesse magat ha mar tul idiota egeszsegesen elni es megbetegiti sajat magat :D -
#12921 Ne maradjon benned semmi se. Add ki nyugodtan. Mesélj még mi nyomja a csöpp szívedet. Nem hiszem, hogy ennyi lenne. :). Születésem után szinte egyből amikor hazavittek. Rohadt szmogos levegő. Aztán ahogy leszoktam a tejről amit a dohányzó anyám csecséből kaptam jöttek az élelmiszerek tele fura "e" betűvel a legtöbbje, de amire leginkább nem vagyok büszke az, hogy dohányzok is energiaitalozok is olykor. Téged hány évesen molesztált először az apád? -
#12920 csupan szanalmasnak talalom a hulladek drogosokat, te miota kabitoszerezel? -
#12919 Te egy igazán felvilágosult lény vagy, mesélj még ha már itt ragadtál. :)