Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ööö...retekegér...!
Ki se mernek menni az utcara 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
pont ma volt a híradóban, hogy a parlament elé akarják terjeszteni (sajnos nem nagyon figyeltem, de valami aláírás gyûjtés van, és ha elérik azt a bizonyos számot, akkor kötelezõ az országgyûlésnek megtárgyalni. persze ez nem jelenti azt, hogy el is fogják fogadni...)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Persze ha rendõr vagy, és a könnyû statisztikanövelés a cél a hülyékbõl, akkor csak rajta, így tovább!
Szeretem a cicákat
Szerintem inkább hanyagold ezt a témát.
Próbáltad hívni azokat a számokat? 😄
1/469-2778
1/443-5500
1/253-3300
1/253-3381
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
szóval stoppolni kell.
Szeretem a cicákat
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az látom azóta nem jutott el az agyadig, hogy itt nem az én idegbetegségemrõl van szó (már csak azért sem, mert nem vagyok ideges), hanem arról, hogy ha ÉRVEK NÉLKÜL beszólsz, akkor legjobb esetben is csak anyázást kapsz vissza.
Mert ez nem kritika, ez agyatlan, retardált vagdalkozás. Ha nem indoklod meg, hogy MIÉRT mondod, hogy buta vagyok, akkor ezt az egy utat hagyod meg nekem, hogy elküldjelek a büdös kurva anyádba.
Nem kérdezek vissza, nem érdekel a mondandód. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Ehhez tartsd magad!
Szóval akkor egyelõre ott tartunk, hogy nem vagyok neked szimpatikus. Ez kölcsönös, biztosíthatlak róla. Ezzel együtt a mondandómhoz van valami hozzáfûznivalód, vagy csak a kis sérült lelked kellett a beszólással megsimogatnod?