Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Swedish people are albino monkeys
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igazából én vagyok a hülye, hogy reagálok rád. A kérdésre nem felelsz, hogy mennyi is voltál talán sokmindent megmagyarázott volna, a Te kérdésedre válaszolva azt hiszed, hogy a másik a hülye mert nem tudod már a saját kérdésedet se. Van két örömhírem a számodra.
1. Befejeztem
2. Nemsokára kezdődik a híradó, jó szórakozást
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2014.09.09. 16:34:57
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ööö...retekegér...!
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2014.09.08. 16:43:14
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Pár kezdőnek hátha hasznos , beteszem ide ha nem baj .
piisz
Ismerd a drogodat, úgy kisebb eséllyel szopatod meg vele magad! Viszont az érdeklődéssel szerintem rossz helyen jársz.
Szeretem a cicákat
Azokat a cuccokat amiket orron keresztül szoktak használni, azok úgy is hatnak ha orálisan használják fel őket?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A hazai piac legerõsebb legális füstölõit próbálhatod ki nálunk melynek aromáit több óra hosszán keresztül érezheted.
Egy gramm minimum ÖT füstölésre elegendõ!
Minimális rendelhetõ mennyiség: 3 gramm
AZ ÁRAK A SZÁLLÍTÁST IS TARTALMAZZÁK!
AKCIÓ: Minden 5 és 15 gramm közötti rendeléshez 5 grammonként, 1 gramm ajándék jár!
(Nem kell külön kérned, automatikusan jár hozzá!)
Tehát minden 5 és 15 gramm közötti rendeléshez 5 grammonként 1 gramm ajándék jár!
Minden 5g rendelésnél: 5g + 1g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 8000-Ft.
Minden 10g rendelésnél: 10g + 2g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 12.000-Ft.
Minden 15g rendelésnél: 15g + 3g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 18.000-Ft.
20g vagy a feletti rendelésekre, mivel azok, amúgy is egy jóval kedvezõbb árkategóriába tartoznak, ez az akció nem érvényes!
Áraink:
3g -- 9g - 1600 Ft/g
10g -- 19g - 1200 Ft/g
20g -- 49g - 900 Ft/g
50g -- 99g - 800 Ft/g
100g -- 199g - 700 Ft/g
200g -- 499g - 600 Ft/g
500g -- 999g - 500 Ft/g
1000g felett - 400 Ft/g
18 ÉVES KOR ALATT A RENDELÉS SZIGORÚAN TILOS!!!
RENDELÉSI CÍMÜNK: [email protected]
Rendeléssel kapcsolatos további információkat honlapunkon találsz.
Szeretem a cicákat
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szeretem a cicákat
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4