13279
-
#12998 Ez facebook játékból alakult át.
Aki játszik adjon hozzá barátnak és tudunk egymásnak segíteni, meg plusz helyet kapsz a dispensary-ben
@Anonymusx úgy tudom, 2gramm amit egy adagba szoktak , de sokáig kell nagyon párolni a vajon, hogy utána sütni tudd. Vagy valami ilyesmi :D De a játékban még nem tartok ott, egyelőre csak lisztem van meg tejem :D
Utoljára szerkesztette: krpsycho, 2015.03.16. 20:28:15 -
Anonymusx #12997 A füves vajhoz mennyi füvet kell minimum felhasználni egy személyre? -
#12996 mikor ment a Weeds volt egy Facebook játék.. az kéne telefonokra :) -
#12995 meglessük :) -
#12994 Kösssz. Köszi szépen. Most már ez is rabolja az időmet :) -
#12993 Egy jó kis játék Androidra. Én nagyon ráfüggtem az elmúlt napokban:
Pot Farm - Grass Roots -
#12992 Marijuana is much safer than alcohol or tobacco, according to a new study -
#12991 úgysem érti. -
#12990 Tegnap voltam, ma még nem kábítószereztem. Rajtad anélkül is tudok mosolyogni. Egyébként te csak bekábítószerezve tudsz mosolyogni? :)
Mire gondolsz konkrétan? Egy héten általában 4-5 alkalommal kávézom, egy két koktél is lecsúszik vagy egy sör hétvégén. kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.22. 17:35:23 -
#12989 Figyelemmel kiserem, az sgn levo drogosok eszmecsereit a kabitoszerezessel kapcsolatban. -
Neocortex #12988 Te minek jársz ebbe a topikba? -
#12987 jaj hat te milyen kis vicces vagy :D -
#12986 általában napi 34 órát de február 30.án tervezem letenni, mert kilépek a matrixból és meghágom Neo-t -
#12985 Biztos megint be vagy drogozva, azert mosolyogsz annyit :) Ti mennyit kabitoszereztek egy heten? Csak ugy kivancsi vagyok, ha lehet ilyet kerdezni. -
#12984 Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, idővel talán az ostobaságból is "kigyógyulhatsz" majd, de rengeteg erőfeszítésbe kerül majd :) -
#12983 Te még mindig milyen humoros vagy :DDDD -
#12982 Mindjart kellemetlenul fogom erezni magamat, mert nem vagyok kabitoszeres, ja varj -
#12981 ja így már némileg elnézendő a dolog :) -
Neocortex #12980 10-et berendelt és csak ímmel ámmal szívja :] -
#12979 1 éves? hova tárolja ő azt? :D azért van h elfüstöljék -
Neocortex #12978 Én haverom ( xD ) is ugyan így tárolja... már több mint 1 éves a cumó teljesen ki van száradva, de ugyan olyan jó :)
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2015.02.21. 21:06:49 -
#12977 én nem szoktam vásárolni, csak egy haverom ( xD ) de amikor 5öt vesz, akkor csak egy sima jól záródó nagy pakkban szokta tárolni, ezt beteszi egy fém dobozba, olyan 2-3 hétig bőven meg szokott lenni, semmi baja nem lesz! lényeg h a pakk légmentesen jól záródjon, am max kiszárad, túl sokat nem veszít a minőségéből
de a legjobb ha tekersz belőle most egy baszott nagy cigit és eltolod a faszba :D -
#12976 -
#12975 Minél jobban igyekszel itt, hogy kifejtsd a véleményed annál inkább csak lejáratod magad. Szerintem az ostobaság még annál is rosszabb, ha drogos vagy, utóbbiról le lehet szokni, de az ostoba ember ostoba marad. -
#12974 seggedbe dugd, az a tuti -
#12973 Hát először is gyors záras műanyag tasak, utána befőttes üveg vagy ha akarsz rá költeni, akkor tightvac konténer vagy más hasonló, amazon-on be tudod szerezni, vagy biztos kapható valamelyik headshopban is Budapesten. Ha befőttes üvegben tartod akkor viszont tedd hűvös és napfénytől elzárt helyre. A fény és meleg az ellenség. Ha jól tárolod évekig is jó lesz, de hosszú hónapokig biztosan!
-
Anonymusx #12972 a fű szobahőmérsékleten meddig nem veszít a minőségéből?
Hűtőben nehezen tudnám tárolni, de ha valakinek van ötlete hova lehetne elrejteni... -
#12971 én tudok, szóval van bizony :) -
Anonymusx #12970 Szerintetek lehet még egyáltalán normális zöldséget szerezni, vagy már csak a legál van nálunk?
Már hónapok óta nem tudok szerezni, kezdek aggódni hogy ez már nem is fog változni... A legtöbb ember vagy elhúzott külföldre, vagy legált árul, ami nem meglepő, hisz pár száz ft-ért lehet hozzájutni, és eladják kétezerért paramentesen... -
Fidolorous #12969 Ez jó :) -
Neocortex #12968 -
#12967 Már sütöttem, de olyan vajat kaptam, amit már csak a sütibe anyagába kellett belekeverni ;) -
#12966 https://www.youtube.com/watch?v=YaTgJqMvT0w
Utoljára szerkesztette: dogfish, 2014.12.31. 00:55:24 -
#12965 kell bőven :) -
Janika114 #12964 Valaki próbált már sütit sütni zöldből? Nagyon bonyolult? Azt olvastam, hogy át kell előtte futtatni az anyagot vajon. Sok cucc kell hozzá? -
#12963 jah lehet rajtamaradt vmin :D -
#12962 Szerintem DarkHorse, jól beszíva trollkid itt:) Én látom az iróniát benne :D -
#12961 omg -
#12960 -
Zero7th #12959 Nem, tudod, az a helyzet, hogy ez a szolgalelkűség szánalmas kissé. Az "a drog", amit a politikusok a droglistára tettek. Az meg, hogy a hazug képmutató köcsögök hogyan akarnak népnevelni, kibaszottul kurvára nem érdekel. Te viszont jó birkaként bégeted amit elvárnak tőled a gazdáid, és ezt akarod előadni mint erkölcsi magaslatot. Ami meglehetősen röhejes.
Egészségügyi/biológiai/kémiai szempontból meg a legális "élvezeti cikkek" is drogok.
De ha továbbmegyünk, és a tudatmódosítás a bajod, akkor szólnék, hogy a sport és a szex is tudatmódosító hatású. Meg a közösségi, tömegpszichózisos események, mint a vallásos vagy politikai gyűlések.
Szóval végeredményében csak magadat teszed nevetségessé ezzel a vergődéssel, plusz kibaszottul képmutató is a dolog.