Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
de még mindig értelmesebbek mint te ahogy látom 😉

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mért lenne nehéz ? Mit gondolsz miért járunk ebbe a topicba ?

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

DarkHorSe
Biztos nehez lehet beismerni hogy kabitoszeresek vagytok, megertem en 😄

Swedish people are albino monkeys

MR ME
méééééééééég 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

xxdani
*kedeztel=kérdeztél
Igazából én vagyok a hülye, hogy reagálok rád. A kérdésre nem felelsz, hogy mennyi is voltál talán sokmindent megmagyarázott volna, a Te kérdésedre válaszolva azt hiszed, hogy a másik a hülye mert nem tudod már a saját kérdésedet se. Van két örömhírem a számodra.
1. Befejeztem
2. Nemsokára kezdődik a híradó, jó szórakozást
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2014.09.09. 16:34:57

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Drogot kedeztél nem illegális dolgot.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DarkHorSe
A szmog nem illegalis, meg a sok e betu sem. Mukodik Magyar elelmiszerbiztonsagi hivatal ha annyira felnel ezektol a csunya betuktol. Mondjuk a dohanyosokat sem kedvelem tulsagosan, de csak a hulye tb rendszer miatt. Aki ilyen buta az ne az en penzembol kezeltesse magat ha mar tul idiota egeszsegesen elni es megbetegiti sajat magat 😄

xxdani
Ne maradjon benned semmi se. Add ki nyugodtan. Mesélj még mi nyomja a csöpp szívedet. Nem hiszem, hogy ennyi lenne. 😊. Születésem után szinte egyből amikor hazavittek. Rohadt szmogos levegő. Aztán ahogy leszoktam a tejről amit a dohányzó anyám csecséből kaptam jöttek az élelmiszerek tele fura "e" betűvel a legtöbbje, de amire leginkább nem vagyok büszke az, hogy dohányzok is energiaitalozok is olykor. Téged hány évesen molesztált először az apád?

DarkHorSe
csupan szanalmasnak talalom a hulladek drogosokat, te miota kabitoszerezel?

xxdani
Te egy igazán felvilágosult lény vagy, mesélj még ha már itt ragadtál. 😊

DarkHorSe
Ja csak a felsorolasod kozul egy sem illagalis, mig kabitoszert fogyasztani az 😊

ddomi87
simán lehetne...vagy lehetne barkács fórum is...vagy lehetne a védett állatok mellett kiálló fórum...annyi minden lehetne.

ööö...retekegér...!

DarkHorSe

xxdani
Akkor is enyém az utolsó szó!

DarkHorSe
csak a szipueöuöuöö

xxdani
hajra drogosok <#wink>
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2014.09.08. 16:43:14

DarkHorSe
hajra drogosok 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

xxdani
Jó, hogy itt jártál nézz vissza jövőre is.

DarkHorSe
Ja elolvastam, szerintem siman be kellene zarni. Ennyi erovel lehetne pedofil forum is

xxdani
Ez igen messze van a buzdítástól. Aki akarja rakat szám talál ilyen videót. Nem tudom elolvastad e a topik címét. Bőven elfér.

DarkHorSe
sok ertelme van arra buzditani az embereket hogy legyenek kabitoszeresek

Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Nem . Én józsi vagyok az úthengeres 😊

MR ME
ezek szerint te kábitószeres vagy? 😮

<#eljen> a héten ki is próbálom a házi bongot...

Csináltam egy ilyen tutorialt .
Pár kezdőnek hátha hasznos , beteszem ide ha nem baj .

piisz

xxdani
szerintem tekerd papírba és szívd el

Hát ez az a fajta probléma, amire egy füves topikban hiába vársz együttérzést vagy megoldást... Egyébként meg minden fogyasztási módnak megvan a maga mellékhatása, az orrba szippantásnak ez. Gondolom a seggbe feltömködésnek is lenne, meg a szembe csöppentésnek is, mint ahogy az elszívásnak vagy a megivásnak is van.

Ismerd a drogodat, úgy kisebb eséllyel szopatod meg vele magad! Viszont az érdeklődéssel szerintem rossz helyen jársz.

Amúgy azért kérdeztem mert az ilyen eseteknél sokszor teljesen eldugul az orrom, és sehogy sem bírom kitisztítani, szerintetek valami orrspray segítene?

hundredeyes
Ha MDMA, akkor inkább orálisan. Sokkal jobban kiteljesedik és nem csap szét.

Nyálkahártyán szívódnqk fel, bármelyiken. Akár a seggedbe is feldughatod, úgy is hat. Az más kérdés, hogy honnan milyen hatékonysággal kerül a vérbe, meg a testnedvek hatása is ronthatja a hatékonyságot.

hundredeyes
nem, gyomorban, belekben lassabban szívódik fel

igen

Szeretem a cicákat

Egy kicsit off, de jobb helyet nem találtam:

Azokat a cuccokat amiket orron keresztül szoktak használni, azok úgy is hatnak ha orálisan használják fel őket?

ddomi87
gtfo

ööö...retekegér...!

Klon
egyetértek, nem az a topic...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

MR ME
a herbállal takarodj innen sztem, vegyszeres szar az összes, volt vele rossz tapasztalat....

A www.legalzold.hu oldalunk évek óta kínálja vásárlói számára a legkiválóbb és legerõsebb herbál füstölõket. Kizárólag 'C' listán nem szereplõ legális füstölõket forgalmazunk!
A hazai piac legerõsebb legális füstölõit próbálhatod ki nálunk melynek aromáit több óra hosszán keresztül érezheted.
Egy gramm minimum ÖT füstölésre elegendõ!
Minimális rendelhetõ mennyiség: 3 gramm

AZ ÁRAK A SZÁLLÍTÁST IS TARTALMAZZÁK!

AKCIÓ: Minden 5 és 15 gramm közötti rendeléshez 5 grammonként, 1 gramm ajándék jár!
(Nem kell külön kérned, automatikusan jár hozzá!)

Tehát minden 5 és 15 gramm közötti rendeléshez 5 grammonként 1 gramm ajándék jár!

Minden 5g rendelésnél: 5g + 1g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 8000-Ft.
Minden 10g rendelésnél: 10g + 2g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 12.000-Ft.
Minden 15g rendelésnél: 15g + 3g ajándék lesz a csomagban ÁRA: 18.000-Ft.
20g vagy a feletti rendelésekre, mivel azok, amúgy is egy jóval kedvezõbb árkategóriába tartoznak, ez az akció nem érvényes!

Áraink:

3g -- 9g - 1600 Ft/g
10g -- 19g - 1200 Ft/g
20g -- 49g - 900 Ft/g
50g -- 99g - 800 Ft/g
100g -- 199g - 700 Ft/g
200g -- 499g - 600 Ft/g
500g -- 999g - 500 Ft/g
1000g felett - 400 Ft/g

18 ÉVES KOR ALATT A RENDELÉS SZIGORÚAN TILOS!!!

RENDELÉSI CÍMÜNK: [email protected]
Rendeléssel kapcsolatos további információkat honlapunkon találsz.
repülõ malackás volt, de a pixeles két dimenziós nénikérõl sajnos nem tudok képet közölni

Szeretem a cicákat

MR ME
képet vagy hazucc

Klon
ok.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

az lsd az egyik legviccesebb/meghatóbb dolog a világon.

Szeretem a cicákat

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Eheh, rendesen le lett mészárolva a topik közönsége... 😛

Abban hol a thc? 😄
hundredeyes
De ha jót akarsz magadnak anyagi szempontból, akkor veszel egy villanykörtét, kifúrod a seggénél, két pipát teszel bele, egyiken a levegõ megy be, másikon szívod, miközben gyújtóval égeted az üvegtestet. Célnak megfelel.

hundredeyes
Szerintem 25 ezer forint és vaporizálásra alkalmas.

Klon
😄D

hundredeyes
attól mert füves topik elsõre is megértettük 😄

Üdv,mi a véleményetek a snoop dogg vaporizerrõl?van valakinek tapasztalata vele? http://aprod.hu/hirdetes/snoop-dogg-g-pen-herbal-vaporizer-ID204NH.html#4ad8f49a0b