Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt valami különös indokod arra, hogy beszólj, vagy csak ilyen kis tenyérbemászó geci vagy, és ez jön belõled defaultból?

hundredeyes
Te nagyon bölcs vagy, mindjárt lehidalok.

Tökmindegy... Ha a viselkedésedbõl nem vágják le hogy készen vagy, mint a házi feladat, akkor a szemed vörösségébõl sem fogják.

hundredeyes
nem kell emberek közé menni, csak olyanok közé akik szintén be vannak állva

Petka
Ne szívj be és akkor nincs ilyen probléma. 😊 Vagy, ha már beszívtál, akkor ne ilyen apróságokkal foglalkozz 😄

MR ME
én hagyom had vörösödjön, max röhögök egyet ha látom magam a tükörben 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hundredeyes
Visine

személyesen ismersz valakit ako odarakja a papaírt? mert az kicsit kibarhatatlan lenne egy olyan idegen test a szemedben. Folyékony LSD-t szoktak szembe csepegtetni,az reális is...
csak én idegenkedek tõle hogy a szemembe vízen kívül bármi mást csepegtessek ? (mondjuk van olyan aki a papírt is oda rakja de az már metááál)

Szeretem a cicákat

xxdani
Van valaki aki használ szemcseppet a vörös szemekre? Melyik hatásos?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Klon
igazad van, tényleg nem tudom, h mi a bajod, viszont a zöld, nem gyógyszer.
sztem ebben kiegyezhetünk. (legalábbis addig, amíg tudományosan nem bizonyítják -tudom hogy van aki állítja,hogy az...)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tudod azért azt kétlem hogy akiktõl veszel 1-1 10es pakkot és nem teszi rád miután fizettél az rendõr lenne! De még ha az is lenne Õszintén szólva leszarom, mert mire vége lenne az ügynek lehet hogy.....! Nah mindegy ez van sajnos.
De tudod én nem kívánom neked hogy azért kelljen "esetleg szedni" ezt amiért nekem ez segít! 😞
Klon
hátha rendõr az egyik 😊
akkor én röhögnék kurvanagyot 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

de drog

Szeretem a cicákat

Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

A fü az nem drog!!!
Elég sok országban inkább orvoság mint drogként használják ahogy én is..
Meg jegyzem hazánkban is ezt kellene.. Több adó folyna be belõle mint sok másból az biztos.. Lásd Hollandia, California stb..

Másodrészt pedig 3an is jeleztek nekik Köszi! Mindanyian elég korrektek voltak! szóval errõl enyit 😄
Klon
te most komolyan ezért regisztráltál ide?? pffffff

Klon
egyetértek!

MR ME
jó nagy balfasz az aki neked interneten ismeretlenûl bármit is el akarna adni....vagy jól át fog baszni 😊 ha nem tudsz szerezni, ne is drogozz!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Azért reménykedni Szabad 😄
Klon
rossz helyen jársz! ez nem beszerzõ topic 😄

Sziasztok srácok! nekem is ez lenne a problémám sajnos 😞 ha tud valaki egy megbízható forrást lkéci dobjon egy privát üzit 1000 hála érte!!! 😄
Petka
<#hehe>

ddomi87

ööö...retekegér...!

06 (1) 443-5500
Hello srácok nem szoktam ilyet és normális esetben ez lenne az utolsó hely ahol kérdezném 😊 de valakinek nincs fölös "-focilabdája-" eladó esetleg.Pénz,idõ,hely nem akadály csak még ma kéne ,hogy megvegyem ha valakinek van írjon privit pls részleteket megbeszéljük ott.
MR ME
igazad van, kis utánaolvasással valóban pár órát írnak a vérbõl való kimutatásra...

Rosszul tudod. Sok a tévhit a témában.

Hatás alatt nem azt értem, hogy "amíg úgy érzed, hogy be vagy tépve", hanem amíg ténylegesen hatást fejt ki a szervezetedre, az meg kb 24-48 óra fogyasztást követõen.

Meg attól is függ, mit néznek. Jellemzõen vérbõl a befolyásoltságot akarják megállapítani, tehát a thc-t keresik. A vizeletben meg azt hiába is néznék, mert ott meg már csak bomlástermékek vannak. A két teszt nem ugyanaz.

Bomlásterméket kereshetnek vérbõl is, de azt egyszerûbb vizeletbõl. Ha a véredben van bomlástermék, akkor a vizeletedben is, azzal meg egyszerûbb dolgozni, levenni, stb. Továbbá vérvételhez orvos kell, nem lehet "gyorsteszt" formában elvégezni.
Persze ha már leveszik a vért, vizsgálhatják ilyen szempontból is, de akkor még mindig ott tartunk, hogy akkor az egy plusz teszt, pénzbe kerül, és csak pont ugyanannyit mond, mint a vizeletvizsgálat.

Itt egy jó írás a témában, hivatkozásokkal az állításaira:
http://norml.org/component/zoo/item/blood-or-urine-fluid-matters

NORML, a droglegalizációért küzdõ ügyészek és rendõrök szervezete, én nekik elhiszem, hogy tudják, hogy mennek a tesztek... Jobban mint a raszta haveromnak, aki "mindent tud a fûrõl"... 😛

Kontrakcio
ha nem a doki elött kell telepössentened az üvegcsét akkor vigyél "tiszta" vizeletet amit átöntessz. Csak van egy józan haver a társoságban 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

xxdani
lesz ott pisi minta is, de köszi a választ mindenkinek 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

MR ME
"Jellemzõen a vérbõl csak a hatás alatt mutatható ki."
ez mondjuk tudtommal nem igazán így van...

Nem kell túlparázni.

1. A drogteszt inkább pisiltetés szokott lenni, nem vérvizsgálat. A fûre tuti.
2. Jellemzõen a vérbõl csak a hatás alatt mutatható ki.
3. Átlag vérvizsgálaton nem bukik ki a drog, mert nem azt nézik.

Ha viszont tényleg drogteszt (nyugaton szokás ilyen, itthon nem kifejezetten), akkor azt illene közölni elõre. Továbbá nem tudom, ilyen esetben mi van az orvosi titoktartással, mert egy drogtesztnek pont az a lényege, hogy harmadik személy kérésére történik az egész. Gondolom akkor aláíratnak egy papírt, hogy te ezeket az adatokat a munkáltató rendelkezésére bocsájtod.
Esetleg el tudom képzelni, hogy mondja neked a doki, hogy "Hát ez pozitív sajnos, most lépjen még vissza a jelentkezéstõl, akkor nem adjuk ki. Na meg ejnye-bejnye."...

Ne vedd ezeket a dolgokat készpénznek azért, személyesen ilyenen még nem voltam, ezek csak az összegyûjtött infóim a dologról.

xxdani
Nem olyan szint, de azért mégis csak adócsalókat kerget a kedves cég. Persze nem vezetõ beosztásról van szó, hanem egy egyszerû alja munka ami épp adódott. Mondták, hogy 2 doki van, de valami rendszer szerint én a B dokit kaptam meg. Mondta, hogy ez azért rosszabb mert DR. B. valamiért ragaszkodik ezekhez, de egyre inkább úgy gondolom, hogy ez csak rutin lesz.

MR ME
elég drága a drogteszt, álltalában nem szoktak csinálni....de attól is függ hova mész dolgozni, ha rendõr vagy katona akarsz lenni pl akkor necces 😊

xxdani
Ha egy ismerõsöm ismerõsének az ismerõse munkavállalás miatt mennie kell dokihoz alkalmassági miatt és ott vérvétel is van akkor csak az alap dolgokat nézik, hogy a cukrom stb. rendben van-e vagy kell tartania valamitõl vajon? Teszem azt kiderül akkor tartja õket az orvosi titoktartás? Hogy van ez?

miért nem termesztetek gombát? sokkal olcsóbb és még a hazai termés is feelinges
Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

MR ME
ha azt vesszük van h 3 hétig is áll a pakkbabm kicsit kiszárad de semmi baja nem lesz, hatásfokilag sem...

hundredeyes
Nálad? Nem csodûlom. D😄DDD

Daffit
Mert nem hagysz neki idõt 😉 . Nekem volt, hogy nagyon nedves volt és nem nyúltam hozzá egy ideig és bepenészedett. Mondjuk így is jó volt.
Akarom mondani, a haverom haverja mesélte... 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

MR ME
nálam sose penészesedett be semmi 😄

Daffit
Rakd mélyhûtõbe, ha sokáig akarod tárolni, egyébként ha nagy a páratartalom akkor be is penészesedhet.

MR ME
max kiszárad, megromlani nem fog, talán a hatása kicsit szolídabb lesz, de nagy baja nem lesz

A daathon olvastam, http://www.daath.hu/showSubstance.php?id=8
--

Amúgy ha egy joint meg van tekerve kb meddig áll el? Egy hetet vajon kibírna?

MR ME
nemtudom h hol olvastad, de jófajtából elég 1-2 is 😊
amikor annnó 3at ettem az kicsit intenzív flasht adott...nem is kicsit 😄

Hát akkor elég drága, olvastam hogy legalább 3-4 g-t kell megenni belõle..

MR ME
igen

A gombát mennyiért adják? Az is 2-3 ezer körül van?

Daffit
Igen <#sir>

xxdani
Irigykedsz a többiekre mi ? <#bohoc>