13279
  • jooy
    Jáj, nem kell magyarázkodni és analfabétának tettetni magunkat. :) Mindnyájan tudjuk, hogy mikor hogyan lehet érezni a fű szagát. Szerintem fogod érezni a pudingban is.

@Solo

A fű szagát nem azért érzed mert elégeted. Az egy dolog, hogy a füst terjed a levegőben. Mi köze van a THC-nek a fű szagához? A vadkendernek is ilyen szaga van. A tejet pedig forralhatod is, nem fog odaégni, ha kevered azt. A THC pedig 200 celsius fok körül "tűnik el". Ha arra gondoltál, hogy 90 celsius fok körül aktiválódik a THC. Nem oldódik, vagy lebomlik. Oldathoz egyébként is oldószer kell, a THC vízben nem is oldódik.

Ez azért elég megfontolatlan hozzászólás volt.

@kimister
    Igen, ugyan úgy csináld a pudingot, csak a massza besűrűsödése után még kevergesd 5-10 percig (ez fontos) a forró masszát, hogy biztos legyél a dolgodban. Bugyborékolni fog, meg minden. :) Ha tudod, akkor takarékon főzd a pudingot, sokáig fog tartani, de így kevésbe fog leégni a lábos! Főzőkanál elég lesz és a THC is megmarad majd. És ahogy Lacee is írta, az adagolással vigyázni kell, mert sok tud lenni. Tényleg sok tud lenni.
  • kimister
    de a fű szagát, már akkor is érzem, ha egy zsakuban azt tároltam (már nincs benne) és ott van a szekrénybe, és ha a szekrényhez hajolok, már érzem.. :D vagyis nem csak égetéskor érzem :D
  • solo
    Nem, mert a fű szagot azért érzed, mert elégeted..De mivel a thc sokkal alacsonyabb hőmérsékleten is oldódik, így se szaga nem lesz, se semmi.Mivel a tejet kb 100°c-ig tudod melegíteni, anélkül, hogy ne égjen oda..
  • kimister
    és nagy szaga van? vagyis elterjedne a fű szaga az egész házban ha csinálnám?
  • Lacee
    szerintem ugyanúgy csináld a pudingot, mint normálisan, csak a hozzá használt tejet előtte forrald össze a cuccal. Adagolás: több kell, mintha elszívnád (8 főre én tennék bele 3-4 grammot, más szóval fejenként 0,5), viszont ha beüt akkor durvább lesz a hatás. Ja, és sokáig tart, szóval ne csináljatok semmi fontos programot pár órával későbbig :)
  • kimister
    Hello!

Pudingot szeretnék készíteni, 8főre.. :) Hány liter tejbe, mennyi pudingot, mennyi cukrot, és mennyi füvet tegyek? És kb hány óráig hat?
  • jooy
    Miután lezajlott a dolog írhatnál ide, hogy milyen volt és pontos adagokat! :P
  • solo
    Hmm, megdobhatnál egy olyan kakajóval: DDD
    Hmm....Hétvégén..talán vasárnap építek egy olyan kakao-t: DDDD
    3 decibe egy olyan fél bőven elég>]
  • jooy
    ...inkább iszom egy bögre kakaót.
  • jooy
    Ez nem az amfetamin topik. És nem vicces! A nagy rész rosszul használja a füvet! Idejön valami laikus és mit lát? Speed és marihuana kombó! Egy kalap alá veszi a kettőt. A parasztokat, meg a papokat. Menj a picsába!
  • reco
    na lépek futok egy pár kört :D nem birom a szobába :D
  • reco
    ha nem rossz együtt csak az a gáz hogy speed eléggé elnyomja a kera hatását.
  • hajléktalan
    speed
    dzsozi
  • reco
    kösssz
  • solo
    Neirogassá MSN en kecy!!!!
  • solo
    Egészségedre.
  • reco
    hali csak gobadoltam beirok ide mert már olyan rég jártam erre :D jó is csont be vok speedezve :D
  • fook
    te ugyse kapnál belőle :D:D még pénzért sem xDDD
  • solo
    Úgy, hogy ilyet írsz nekem MSN en, hogy Figy, van egy jó hírem, ezentúl ingyér lesz neked a dzso XD
  • fook
    bele is vágnék :) csak nem tudom hogyan ?:S
  • aDoctor
    Én kb MAXIMUM 30-50ezer forint ráfordítással csináltam madj 1,5kg paradicsomot:) Hála a gerillálkodásnak:D
  • dronkZero
    Az első növénynél még tisztán, aztán a másodiknál már full betépve... :P :D

De egyébként ja, szüretnél nem a gramm a mértékegység, inkább a deka.
  • Lacee
    legyen három hónap, de akkor akár több mint 100-at is... nem kicsit érné meg, csak bele kéne vágni.
  • sambauer
    Szóval ti most azt mondjátok hogy két hónap alatt 30 ezerből simán csinálok 60 g fűt, tisztán ? :D
  • truckshow
    http://home.freeuk.net/coffeeshop/Mississipi.html sorry a benasagert itt van ejjel a ket boat
  • truckshow
    http://www.youtube.com/watch?v=4aONUcKEMmg http://www.youtube.com/watch?v=4aONUcKEMmg itt a ket hajo helyesen
  • truckshow
    jöv7en menek maastrichtba van 1 tuti helyem söt 3, ket hajo 1mas mellett a folyon az 1ik,khttp://www.youtube.com/watch?v=4aONUcKEMmg,,a masik rögtön mellette smoky barja es kb 50m-re szemben az utcaban meg1 coofe shop+az utcaban 2 seed shop. lehet kapni amnesia hase magocskat többek közt,70euro/tasak, fogok hozni min 2őt, haverok mar nadon varjak h nevelhessek a kicsi bokrokat ,amugy a hatasa brutalis a itthon vasaroltakhoz kepest,kb olyan mintha bebogyizna az ember es 4óras a minimum hatasa ezert is kaphato 13,50evro/gramm aron tehat 4000huf/grammja ami soknak tünik de higgyetek el az a sok amiert itthon 2500at kidobtok mindenfele szutyokert.
  • Lacee
    írtam pü-t :)
  • solo
    Fuu, bárcsak megtehetném ezt én is, de sajnos nincs rá hely:(
    Ahol meg már csinálják, onnan nem lopok: D
    Bár, ahogy néztem, jó kis palánták vannak ott: D
  • aDoctor
    Amúgy valamelyikőtök már probálkozott paradicsom termeléssel?:D
    Jómóka, ha nyugodtan csinálja az ember és okosan még parája sem lehet belőle:)
  • felegyi
    www.cannabis.kultusz.com/

sok recepct van fenn...
  • uwu
    Ez hány emberre van kitalálva?
    Én nem fogyasztanék el egyedül 1 liter rosszízű tejet semmilyen formában.
  • maarqe
    fogod a liter tejcit és forralod közben beleteszed a lemorzsizott zaccot. nem kell h 3g legyen. lehet az többis:d az íze nem a legjobb de a hatása jo nagyon. hidd el a tejben könnyen kicsapodik, elég benne a zsir . :D a lényeg h forrald jó sokáig :D és már a pudingpor előtt legyen benne ! a tejbe főzöd bele előszőr aztán csinálod pudingnak :D de a tejből kakaot is csinálhatsz. végtelen a lehetőség :D
  • felegyi
    Ott a pont :). Pár év alatt te is eljutsz odáig, hogy tövenként 800-1200G-t szedj le ;)!
  • agaras
    Na,még amit nagyon szeretek, egy jó" paradicsom", és utána jöhet a pinnngponngozás,nagyon nagy dolgok szoktak össze jönni,imádom.!!! nem tudom ti hogy vagytok ezzel???
    Ja,meg a másik, nyáron a horgászat,na ott szoktak igen nagy flessek leni.pl: 11 ponty,úgy hogy akik kint ültek rajtunk kívül,azoknak szinte semmi egész nap A kapás természetes a offfolás után, szinte mindig jelentkezett:!!!
  • agaras
    Hát igen,nagyon jó kis szám,bár én víídéki gyerek vagyok, itt nyugalom van ilyen téren,sőőt az is a baj hogy ilyenkor télen meg túúlságosan is......de haáaállla istennek van rá gyóóógyi.!!!
  • Lacee
    ha te big bamboo, akkor én Budapest :)
  • agaras
    Big Bamboo
  • aDoctor
    Sziasztok!

Köbö 2 éve zöldségelek.
    Láttam felütöte a fejét egy kisebb vita a paradicsom itthoni ültetésével kapcsolatban.. :)
    öö.. erről annyit, hogy én tavaly október közepe óta és sztem még egy évig ha nem adok el a paradicsomból, akkor NEM kell táplálnom a feketegazdaságot:).
    Gerilla grow volt.
    Magokat rendeltem április elején, palánták lettek (5db), május elsején ültettem egy gondosan kiválasztott szabadban lévő helyre, ahol a madár sem jár.
    Az 5.-6- hétig eljutni kritikus, addig 2-3naponta érdemes megnézni a növénykéket. Sokat kell küzdeni, de az 5 magocskából 4 2,5 méteres bokor fejlődött ki, ami megközelítőleg MÁSFÉL KILÓ paradicsomot adott. :)
    Otthoni szárítás, miegymás, majd decemberben már a végtermék is megvolt, ezen élek azóta:) meg a barátaimnak is jut bőven abból a másfél kilóból.
    Anyagi ráfordítás: magok külföldről (5db feminizált magocska) = 15ropi.
    Összesen költöttem 20000Ft-ot basszátok meg:D:D
    Hol kapsz ennyiér másfél kiló skunkot?:D

Akit érdekelnek infók a gerilla growwal kapcsolatban az nyugodtan írjon pü-t.

További jó föüstölést srácok:)
  • felegyi
    Ha felidegesítette az írásom, akkor még nagyon keveset tudsz a témáról! Írtál egy hsz-t, tényekkel... csak hogy én kemény 10 éve vagyok benne a témában, nem akarok számot mondani, hány növényt neveltem fel kint vagy bent. Elég lett volna ha ránézel arra a forumra, meglesed pár grower naplóját akik CFL égőkkel termesztenek (havi +1000ft), mégsem buknak le (sőt aki 400W-os CMH-t használ, vagy 1600W-nyit pörget, még az sem buk le) Én csak segíteni akartam, de ha neked jó az hogy minden egyes vásárláskor lehúznak, akkor bocsi.