13279
-
#9878 na ja én is amikor elindítottam a videót azt hittem véletlenül benyomtam az mp3 lejátszómat, ahogy megszólalt a Great Gig in the Sky :D -
#9877 jó trükk, pofonegyszerű és mégsem jutott eszembe soha :)
te csináltad a videot? látom hogy magyar a feltöltő, meg az Easy Stars sem annyira közismert szerintem, hogy tök véletlenül kerüljön bele :) -
#9876 na meg a végeredmény :P -
#9875 Ráhangolódsz a zenére. A trükk a lényeg. :D -
#9874 hát elég bénán és szarakodva csinálja :D -
#9873 Vélemény?
http://www.youtube.com/watch?v=jmbEUDnd0mM -
szurop #9872 Ugyanez már szerepelt itt a topicban.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1058386425&no=9127 -
#9871 nem tudom melyik volt az a nyomorék aki beírta hogy ne tegyem be ide ezt a linket mert szétveri a fejem -.^
szal miért is ne tegyem be te nyomorék? -
#9870 nem tudom láttátok e már, de szerintem nagyon jó dokufilm!! 5 részben fent van youtube-on, magyarul szinkronizálva!!! :D
http://egykalapalatt.info/index.php?title=A_legj%C3%B6vedelmez%C5%91bb_haszonn%C3%B6v%C3%A9ny_-_marihu%C3%A1na_(_5_r%C3%A9szben) -
#9869 ja részekre van szedve nemszótam -
#9868 Van vmi hosszabb változat is vagy az még odébb van? -
#9867 Nemtom", hogy ismertétek-e, de vessetek rá pár pillantást és feltétlenül nézzétek meg a videót!
Strain Hunters -
#9866 18% csökkentet zsírtartalmú kakaóport tartalmaz !:D:D ittam is egy kakaót D: fuvel télleg becsap ? -
Narusco #9865 meg ha 5kor kelek, valahogy nincs kedvem szarakodni a rendes kakaóval, 3 kanál a nesquickból és mikró. mellesleg 18 éve iszom ezt. -
Rundstedt17 #9864 igaz hogy az eredeti kakaó jobb mint a nesquickes szemét,csak szarakodni kell a cukrozással(cukor nélkül ihatatlan),meg sokkal nehezebben oldódik(lévén hogy igazi) -
#9863 -
#9862 Hm, jó majd bepróbálom a cicás holland kakaót is. :D -
#9861 Szerintem ne is olvassad el, mert hülyét fogsz kapni:]
~25% valódi kakaó tartalma van xD A többi mind cukor, ízfokozó, stb.... -
#9860 @solo
Pedig rászoktam erre a Nesquickre, bár még nem olvastam el, hogy mivan benne. -
#9859 hát ja, mert amúgy elég gyenge szerintem... -
#9858 azt a filmet csak úgy érdemes megnézni hogy ott van az ember mellett vagy 3,4 jó cigi, akkor kifejezetten jó szórakozást nyújt :D -
hajléktalan #9857 olyat már én is csináltam, az ananász expressz kellően inspirált :D naggyon bejövős volt nekem is :P :D -
kimister #9856 *kiszurtuk helyett kiszórtuk
*vékonabb helyett vékonyabb..
még most is bennem van, vagyis írni is eléggé nehezemre esik :D -
kimister #9855 tik már szívtatok cross jointot? (kereszt joint) Ma csináltunk 1et haverommal, nagon bombaaa... úgy elszáltunk mind a 2en... :D csak kiszurtunk az asztalra egy csomo fuvet.. (papír lapra) és onan csináltuk.. és a maradékot visszatettük.. és így nem tudjuk, hogy mennyi g ment bele, de szerintem kb 1,3max.. szerintetek? olyan 2db 10centis darab volt :D az egyik kicsit vékonabb mint a másik.. :) gondolom ezt így úgyse tudjátok megmodnani :D de szerintem próbáljátok meg tik is.. nagyon szuper.. :D -
#9854 Fél liter tejbe belehajítassz 1 pakkot...Felforralod..minnél tovább forralod, hogy ne égjen oda, mert akkor 1. kárbamegy 1 pakk..2. szar íze lesz...Szóval, hogy minnél több thc oldódjon ki.Érdemes 2.5% os tejjel próbálkozni...Utánna pedig vagy Nesquick et raksz bele, de annak semmi köze a kakaóhoz...Inkább csináld azt, hogy holand kakaóból csinálod.:] -
#9853 gondolom ugyanúgy, csak nem pudingport hanem kakaóport teszel bele... -
#9852 és az hogy műkszik ? -
#9851 De...A kakaó:] -
Narusco #9850 a pudingnál egyszerűbbet nem lehet kitalálni sem. -
#9849 jólvan gondoltam hogy valami nem stimmel..:D valami egyszerű receptet nem tudtok ? -
Hangman576 #9848 valami zsíradékkal próbáld, de legjobb az alkohol, az is olyan 80% körül :) -
Hangman576 #9847 vízben nem oldódik a thc... -
#9846 emberek.. mivan akkor ha én a "paradicsomot" felforralom kevés vízben, majd csoki port és tejszínhabot teszek rá ? az is megütne rendesen ? (nem baj ha darabkák lennének benne, majd megrágjuk :D) -
#9845 Jó, hát most nagyvonalakba xD
Am télleg kicsit össze-vissza: D -
#9844 Csak összekutyulod a dolgokat, egy pillanat alatt megvan! -
#9843 Leírtam körülbelül a receptet!! Szép hosszú hozzászólás, onnan olvass vissza idáig. 1 liter vaníliába (Dr. Oetker) 6 és fel evőPÚPOSkanál cukor. Csokiba csak hatot. :P A muffin meg miért lenne sokkal egyszerűbb? Ott tészta kell, meg minden. Helyigényesebb stb. Egyébként örülök, hogy ennyire fellendült ez a puding. ÍRJATOK TAPASZTALATOKAT MAJD! Mindenkinek segítetek ezzel. -
#9842 Nem tom miért a pudingot favorizáljátok, amikor a muffin sokkal egyszerűbb, faszább, eltarthatóbb.
Vagy ti nem szoktatok muffint tolni? -
#9841 Cukrot ne felejtsd el! Elég hányinger íze lenne anélkül... :P -
kimister #9840 eddig még pudingot nem nagyon csináltam :D de tudom hogy kell... :D no vagyis gondolom :D megmelegítem a tejet.. belevágom a zöldet.. kevergetem egy ideig.. aztán beleteszem a pudingot.. keveregetem amíg suru nem lesz vagy hogy. és kiontom :) nem? :D mondjuk 1liter tejbe 1 csomag puding meg 1g zöld kell? -
#9839 ..ja és hideg vízzel kiöblített tálkákból fogyasztható kihűlés után.