Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A témában:
"Azonban 2007. márciusa óta óvatosan szabad a fogyasztási szokásokról vallomást tenni."
Illetve:
"Azt nagyon fontos tudni, hogy abban az esetben, ha valaki õszintén elmondja, hogy mennyi ideje, milyen rendszerességgel és milyen kábítószereket fogyasztott, árt magának: 2007. júniusa óta a mennyiségeket akár elmondás alapján összegezni kell.
Ha a valaha elfogyasztott kábítószer tiszta hatóanyagtartalma az említett csekély mennyiséget meghaladja (függõk esetén még az alapeseti mennyiséget is elérhetik), akkor nem lehet az elterelést választani, sõt akár 5 (függõk esetén 3) év börtön is kiszabható. Így aztán nem tanácsoljuk senkinek, hogy ne csak annyi fogyasztást ismerjen el, amennyit muszáj, vagy ne nyilatkozzon egyáltalán a fogyasztására, csak orvosszakértõnek. "
Na, szal az lehet, hogy nem hallottál még róla, de ez sajnos így van.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
- én megettem egyszer egy teljes képet
- én meg egy egész Elvist nyalogattam el, aztán ráétereztem
- az semmi, de aza két marék gomba amit nemrég...
- lófasz, mi bemelegítésbõl eszünk meg fejenként 5 gramm gombát, aztán elszívunk ketten egy 10es pakkot, majd jöhet az 5 teknõs meg az 5 kék motorola...
és így tovább...
na EZ nem hiányzik, köszönjük 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
És utazásod alkalmával megértetted létünk sötét titkait? Fény derült a rejtett transzcendentális valóságra?
Egyébként ahhoz képest, hogy miket nyomsz, csak lesek, hogy még mindig megy az összefüggõ fogalmazás és jobban megy a helyesírás, mint sokaknak, akik tiszták.
amúgy egyetértek veled, meg Feldmárt is szeretem olvasni. Bár én maradnék a természetes anyagoknál, ld. salvia, kékhajnalka és társai😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na de mentem mert nem mozgunk egy értelmi szinten gyerekek.
Nem értetek ti ehez. Kicsit nézzetek mondjuk Feldmárt a mennyiségekkel kapcsolatban. De lehet olvasgatni sámán könyveket is. Amit elmondtam azzal igen komoly és mély hallucinogén állapotot lehet elérni. Az ember látja a poklot és a menyországot és még igen érdekes dolgokat.
AZ alattam hozzámszólóknak ajánlok egy kis irodalmat a másfajta tudatállapotokról.
a végén: "Internetes drog-jogsegélyszolgálat: http://www.index.hu"
na igen, akkoriban az index még mással foglalkozott 😄
shit happens
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kismértékû ("csekély mennyiségû") fogyasztás / saját használatra történõ tartás mellett megfelelõ törvényi kivételek vannak, ami alapján nem vagy büntethetõ, de egyéb intézkedést szabhatnak ki rád (pl. köteleznek 6 hónapos elvonókúra látogatására).
A csekély mennyiségû kábítószer meghatározását az alábbi oldal jól összefoglalja, az egyéb vonatkozó törvényhelyekre pedig ajánlom a Btk. 282. §át.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Valami fõsün errõl, amikor felvetették neki a szitut, vigyorogva annyit mondott, hogy "minek vallotta be az illetõ?"...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A dolognak ott van vége (ahogy azt már elõttem is mondták), hogy hiányzik a tényállás egyik eleme, miszerint egy jogellenes cselekményrõl lenne szó. Az, hogy téged megbüntetnek, mert megszegted a drogfogyasztásra vonatkozó tilalmat, nem jogellenes, tehát nem ütközik jogszabályba, mivel pont a jogszabályok elõírásai szerint cselekedett az állam.
Bárki tehet indítványt az Alkotmánybíróságnál valamely jogszabály alkotmányossági felülvizsgálata céljából, és amennyiben az indítvány formailag megfelel az elõírásoknak, úgy a Testület köteles azt megvizsgálni (ez általában több évet vesz igénybe).
Valószínûleg a kérdésben már volt indítvány, de ezt nem tudom pontosan, viszont kb 99%os valószínûséggel állíthatom, hogy az AB a fenti kérdésben (tehát a Büntetõ törvénykönyv drogfogyasztást büntetõ cikkelyét illetõen) konzervatív álláspontot képviselne, tehát támogatná a jelenlegi törvényi szabályozást (40-60 éves tanult személyekrõl van szó).
Abban a fiktív esetben, ha téged drogfogyasztásért elítélnek, és késõbb az AB a vonatkozó törvényhelyet alkotmányellenesnek minõsíti és megsemmisíti, úgy a törvényhely hatálya a határozat Magyar Közlönyben történõ kihirdetésének napján szûnik meg (tehát a jövõre nézve), így visszamenõlegesen ugyanúgy jogszerûnek minõsül az állami joggyakorlat (mivel akkor még hatályosnak számított a kérdéses törvényhely), a jövõre nézve pedig büntetõ eljárás esetén az ügy felülvizsgálatát rendelheti el az AB.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A válasz röviden: ha nagyon akarnád, nem magát a törvényt, hanem a Magyar Köztársaságot tudnád perelni (pl az EU bíróságán, vagy itthon), de nem nagyon van olyan bíróság amelyik neked adna igazat, mivel a hatályos közösségi és országon belüli törvényeket nem sértette meg az állam, éppen hogy azokat hajtotta végre. Amíg nem változtatnak a törvényen, addig nem nagyon van mit tenni...
Ellenben ugye nekem van családom. Nekem jogom és kötelességem gondoskodni a családomról, eltartani õket. Viszont én a drogfogyasztási törvény eredményeképp akadályoztatva vagyok eme kötelességem véghezvitele közben, mert lesitteltek. Indíthatok én emiatt kártérítési pert? 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
mellesleg 3 napig zabálsz bogyót-t, aztán meg tolsz rá hofmann-t...kurvára felesleges és mellesleg nem kicsit ostoba dolog, de te tudod...mindenesetre ez natural essence topik, a szintetikus élményekkel máshol menõzz...
Azt csináltuk hogy 3 nap anfetamin alvás nélkül és arra rá egy egész dupla oldalas bélyeg amikor még ovis voltál, szal én biztos nem tudom mi az ha elmozdul valami. 😊
De ha rámhallgatsz akkor nem szivsz füvet még pár évig mert a te korodban totál ártalmas.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Azért megnéztem ezt a weedshop-ot is, de ezeken inkább csak a zölddel foglalkoznak...
anno 1987