13279
-
#9958 Mondjuk igazán lehetne kibaszott magyarul is a felirat... -
#9957 elész a hősök teréig, felnézel és ott állok apró pakkokkal a kezemben...
lerakod a pénzt a szobrom elé, és reggelre a párnád alatt lesz a dzsó...de nem ám 0.6...én nem baszlak át tesa :D -
#9956 Ez jobban tetszik, mint a másik kettő... -
felegyi #9955 Azért ez is mehetne bannernak ---> http://k*pfeltoltes.hu/view/100214/Weed_still_life_by_somethingmyrthe_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
* ot írjátok át... -
Charlie Barkin #9954 Sziasztok
Én anno a téma inditójával leveleztem(Gladiator) ez ügyben de ö sem tudta megmondani hogy vajon van lehetöség az ADMIN jog átadására a valamely forum tag számára de sajnos ö sem tudott érdemi információval szolgálni...
Válasz erre: #9944
Bár én is segítettem néhányszor a forumtagoknak De ezt a kezdeményezést én is csak ajánlani tudom...
Üdv:\\Charlie B. Barkin -
#9953 szerintem meg túl nagy -
#9952 én az alsóra szavazok :)
esetleg még mehetne alá egy apróbetűs rész, hogy cserebere, üzletelés tilos. -
#9951 ezek közül lehet választani
illetve flash-be is megírhatom;)
-
#9950 majd szólok 1 modinak;)
vagy akár te is szólhatsz
am ez még nem a végleges 5leteket várok mi legyen még rajta -
#9949 nem rossz, nem rossz
már csak be kéne tenni, csak nincs házigizda. szavazzunk vagy mi legyen?:) -
#9948 -
#9947 fotóboltok 1et -
#9946 yah hol a banner?:D -
#9945 Kellene egy banner... -
#9944 A bannerba kéne egy "ha kell fű, menj a rétre !" szöveg. -
#9943 oké, csak vágod, fő az elővigyázatosság XD
Am meg, próbálj meg jobban lespanolni az embereddel, hátha 1000 be ad 1 et, vagy csak behív, vagy akármi...
Mikor veszel tőle, néha hívd be, vagy hasonlók.Szal érted... -
Yegor #9942
Nem viccnek szántam :D , rákérdeztem hátha. amúgy forrás az van de azokból olyan ritkán van jó ütős cucc , a zsaruk meg nem hiszem ilyen piti dolgokkal foglalkoznának mind1 azért kösz a választ
-
#9941 Ez valami vicc?: DDDD
Hát te vagy nagyün hülye vagy, vagy az egyik legbénább zsaru próbálkozás vagy ..de komolyan: DDD
Járjál haverokkal, ismerkedj..Egyszer csak meg ismersz egy jót...
Ha szerencséd van, akkor elsőre megismersz egy tisztességes formát..ha nem, akkor sok emebren fogsz áthaladni, mire megtalálod azt akire aztmondod, hogy forma, és anynit ad kb amennyit elvárok. -
Fbn Lx #9940 zsaru vagy -
#9939 az álmoskönyvek szerint nem jelent jót nyilvános fórumon illegális dolgot szervezni... :)
na nem mintha másokat nem érdekelne ilyen, de akkor is, szvsz ne itt! -
Yegor #9938 sziasztok
Lenne itt valaki olyan rendes és adna nekem privát üzenetbe olyan infot
hol tudnék jó minőségi cuccot szerezni Budapesten? -
agaras #9937 Ocho Macho -
Fbn Lx #9936 :DDDd
hú baszki, ha ez így van, akkor... -
Hangman576 #9935 Nem én fordítottam, de a lényeg érthető. :) -
Phat Smoker #9934 köszi, érdekes dok.film, a feliratra pici utómunka még ráférne:
"..ha naponta használsz marijuanat egy éven keresztül és abbahagyod, észlelsz nemi különbséget.."
ütős cucc lehet!
-
agaras #9933 Lehet hogy ezért olyan ritka mostanában a gagyi zöld.?
Szorgos "rabszolgák" -
Hangman576 #9932 Akkor nagy mákotok volt. Bár még, ha 0,8at ad az is jó, mert néha annyit se szoktak. -
#9931 El is felejtettem, pedig meg akartam osztani.
Multkor egy szinte idegen palitol volt, (haver szervezte be tőle)
És majdnem kereket kaptunk :O
Minőség is iszonyat jó volt. -
#9930 Kösziszépen.Már meg is van. -
Hangman576 #9929 A filmet torrentről szedd le. Azt hiszem piratebayen fent is van. The union - Business behind getting high
és felirat meg itt van hozzá:
http://data.hu/get/2178406/The_Union_-_Subtitles_-_HUN.srt.html -
#9928 Hangman: honnan tudnám egyben letölteni a filmet? Nagy hasznát venném.
-
#9927 index-cikk -
Hangman576 #9926 http://www.youtube.com/watch?v=m4vUTBOt1zM&feature=PlayList&p=EEE063D7748D5847&index=0 -
Hangman576 #9925 Feltöltöttem egy másik dokumentum filmet is: The Union - A szövetség. Kicsit elfogult a film, nagyon a fű javára dönt, de nekem tetszett.
Sajnos angol, viszont van rajta magyar felirat.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=EEE063D7748D5847 -
#9924 ne igyál mert valszeg rókázni fogsz vagy nem mert amúgy is (előferdülhet ien is) -
#9923 Valóban nem lesz belőle bajod, de inkább ne igyál, vagy akkor már "keveset". Attól maximum feloldódik a hangulatod és simább lesz a trip. Több alkohol viszont elronthatja az egészet, esetleg nem emlékszel x részre, ha berúgsz. -
#9922 nem lesz semmi bajod, de ha elöször gombázol akkor sztem nem érdemes keverni, mert akkor tisztább a hatása :)
am én sokszor kevertem, soha semmi baj nem lett belőle, sőt a "lejövetel" után jól besörözni igazán kellemes dolog :) -
#9921 ne keverd!
pláne ha kicsit tartasz tőle, akkor ne piálj mellé. -
weed006 #9920 üdv mindenkinek
olyan kérdésem lenne ha gombázás elött vagy után alkoholt fogyasztok az para dolog? nem gombáztam még és ki szeretném próbálni csak nemtudom lesz e vmi bajom vagy ilyesmi, válaszokat előre is köszi! -
Flamingofiu #9919 Hetente,havonta mennyit szántok a fűre?