13279
  • jooy
    @agaras

Én kerestem, de azt a videót már én töltöttem fel. xD

Ez a tigris, figy, ez az eredeti: http://www.youtube.com/watch?v=MkRKY6K47vA

Csak rákerestem googleba a szám címére és odabiggyesztettem még az "mp3"-t. Innen tölthetsz le tigris számokat -a példa számot is.

http://www.punkportal.hu/downloads.php

Hosszú a lista, de keress rá a "tigris" szóra a weboldalon. Firefox-ban CONTROL+F lenyomása. Alul kijön majd egy sáv, ahova csak be kell ütnöd a "tigris" szót és odavisz. :)
  • Fbn Lx
    nagyon nagy zene, hangulatos
  • Lacee
    én Tigrist keresek, az nincs véletlenül?
    például
  • agaras
    Jamaica Poraiba
  • agaras
    Halihó.
    Valaki kereste múltkor a Tizenhét:Jamaica poraiba című számot.
    Meg van az egész album,ha érdekel...
  • uwu
    Függőleges irányban rendezd középre a baloldali képet meg a szöveget, aztán a háttérből vágjál le alul felül 30-30%-ot és jó lesz.
  • RaZoK
    haver még mindig túl nagy :)
  • Fidolorous
    régi bannerrel mi lett ?
  • Lacee
    jah, szerintem is.
    de a háttérben a felirat a képlettel jó ötlet!
  • Fbn Lx
    elég fasza
    csak túl éles a kontraszt a kiskép meg a nyag kép között sezrintem, kicsit simítani kéne
  • Daffit
    Ez már tetszik!
  • Depridol
    a majdnemvégleges banner
  • Daffit
    Caffeshop-ok vannak, ahol szívhatsz is (a legtöbben) vagy otthon. Utcán nem lehet, de tarthatsz magadnál ha jól emlékszem 3g-t, nem számít milyen állampolgár vagy. Volt tervben törvény, hogy külföldieknek nem árusíthatnak, de az csak a gombáról szolt és nem is lépett még életbe, ha fog egyáltalán.

Coffe shopok Eidenhoven-ben
  • dronkZero
    Ott ülsz a net végén, sztem te is utána tudsz nézni seperc alatt...

Egyébként én úgy tudom, hogy coffeshop van, de ott nem dohányozhatsz, máshol (kivéve még otthon) meg nem szívhatsz.

Egyébként meg magyar állampolgárként akkor sem szívhatsz, ha ott szabad, úgyhogy tökmindegy.
  • armageddon2
    üdv
    jövő héten Eindhovenbe megyünk. Szeretnék érdeklődni, hogy Hollandiában milyenek a törvények és a tapasztalatok a füvezéssel kapcsolatban! a választ légyszi ide írjátok: [email protected]
    köszönöm
  • solo
  • Bandew
    Jaja ezt már mi is elképzeltük! :)
    Meg azzal hülyültünk, hogy ha majd gyerekeink lesznek, milyen fasza vajas kenyeret csinálunk majd nekik a suliba!
  • solo
    Ennyi: D

Am én tudom, hogy lehet ilyet csinálni, csak a parasztsága miatt írtam le XD
  • Lacee
    ha van vajas kenyér, akkor zsíros mérne lehetne.. :)
  • solo
    Tudom, cask így beírtam, hirtelen felindulásból XD
    Ekkora fasság nincs a világon
  • RaZoK
    ha pirítod előtte a cuccot és úgy kenyed rá a zsírra, akkor biztos :)
  • solo
    Hmm, egyik csaj ismerősömmel dumálok, és felmerült a kérdés, dzso-s zsíroskenyér kivitelezhető-e XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

/kicsit se parasztos, ugye?XD/Am nemis, Püstiek vatyunk: DD
  • agaras
    Jamaica Papa Curvin - "Call on me"
  • agaras
    http://www.youtube.com/watch?v=7HD8DKBrJe4
  • agaras
    de,zene, füleimnek.!! ----)- (tudom,nem ide való téma)
  • felegyi
    Ugyan tesa, hagyjuk, ez az egész a weed topik név miatt kezdődött... néha hirtelen felkapom a vizet, ilyen vagyok... amúgy ezzel csak azt akartam bemutatni hogy a kender témában inkább használjuk/átvesszük az angol megfelelőjét. Talán azért mert stílusosabb, jobban hangzik... Peace!
  • dronkZero
    Ez egy angol-magyar szótár, fűre kihegyezve. Ezzel mit akartál bizonyítani? Hogy az angol kifejezéseknek van magyar megfelelőjük? Köszönöm, én is ezt mondtam. Meg hogy használjuk azt.
  • Fbn Lx
    Nagyon örülünk neki, hogy leírtad ezeket angolul, csak minek.
    Ha a világon minden dologgal kapcsolatban a külföldi szakszavakat használnánk, csak mert esetleg rövidebb, vagy úgy könnyebb róla információt találni a neten (egyértelmű, hogy angolul mindenről több infó van), akkor már kihalt volna a magyar nyelv.
    Szóval az ellenvetés teljesen jogos. Szakszavakat akkor, ha muszáj szaknyelven beszélni, egyébként meg vannak nekünk magyar kifejezéseink, feltételezem, hogy még magyarul is megértjük egymást.
  • felegyi
    Igénytelenség? Öreg, már nem azért... én leszarom mi lesz a neve a bannernak, de a "szakmai" szöveget nem kellene oltani, mert néha-néha elszívsz egy spanglit! Ismerkedj meg a termesztéssel, a szakszavakkal amiket használunk... és ha még ezután is jobban tudod, akkor szerinted MO suttyófalva :)...

Íme egy bejegyzés GreenFairy-től:

"A termesztésben haszonaltos szak kifejezések, én megszoktam ezeket, a szavakat, és ezeket is használom, az !!!interneten!!! is könnyebb így keresni infót.

Grow - Termesztes.
    Grow Box (GB) - Sator, szekreny, doboz...
    Hydro - Hidroponikus termesztési rendszer.
    Soil - Föld.
    HPS - High Pressure Sodium, nagy nyomasu natrium izzo.
    MH - Metal Halide, vegetativ szakaszban hasznalt nagynyomasu izzo.
    CMH - Kerámia izzo.
    CFL - Compact Fluorescent Lamp, energia takarekos ego.
    Neon - Neon.
    Fan - Ventilator.
    NPK - Natrum Foszfor Kalium erteket jelol, tapoknal pl 15 - 11 -12
    Fert - Fertilizer, tapoldad.
    Flush - A fold atmosasa pl tul sok tap eseten.
    Bud - Virag, Buga, a lenyeg...
    Cola - a kozponti virag... (MainCola)
    Banana - Ferfi pollent tarolo zacskocska.
    pistils - Noi elo virag, az a feher szal.
    Ballaszt - Trafo, Ballaszt HPS vagy MH egohoz.
    Mylar - Feny-visszavero anyag.
    THC - A egyik cannabis hatoanyaga.
    CBC - A egyik cannabis hatoanyaga.
    Breader - Aki uj fajokat nemesit, vagy hoz letre.
    SB - GreenBoutiqe
    GreenShopp - Magbolt
    Clone - Klon.
    Flo - Viragzasi Szakasz.
    Veg - Vegetativ Szakasz."
  • Depridol
    grass, 420
    a többi nem játszik
  • dronkZero
    Füvészkert. "Fű, joint, marihuána, zöldike...". Kendertopik. Marihuána Magyar Megszállottjainak Műhelye.

Mittudomén, akármi. Ha már az a reklámszöveg, hogy milyen kibaszottul kreatívvá tesz, akkor ne már egy ilyen ötlettelen, magyartalan, elbaszott kifejezés legyen már a címben!

Egyébként tényleg mindegy. De ne legyetek már igénytelenek!
  • Lacee
    nem tudom, a "spangli vagy fű topik" is sután hangzik, akkor már jobb a weed... vagy kender.
  • Depridol
    nyafógóknak
    legyen akkor spanli a felirat
    am a csillagozós részt is ráírhatom...
    na meek tákolok is vmit
  • dronkZero
    Ööö...nem?
  • RaZoK
    most nem azér, de neked ezt nem tök mindegy ? ...:D
  • dronkZero
    Ja, lehet, hogy suttyófalván nem menő magyarul beszélni, de valahogy nálunk még azért szokás ez.
  • RaZoK
    a termesztők is kendernek mondják :)
  • Lacee
    Ez3kiel, kicsit másfajta zene mint az itt megszokott, de azért jó bólogatós cucc :)
  • felegyi
    Kender topik? Fű topik? Hehhh... ez már bevan égetve, WEED! Ahoyg a termesztők sem azt mondják hoyg termesztés, hanem GROW, a föld nem azt hogy föld, hanem hogy SOIL... ez már teljesen elfogadott, nem kell parázni mert angol, ez már kultusz!
  • RaZoK
    keress rá a supersubtitlesen...