13279
-
agaras #10038 Ja,meg kukákat rugdosnak,magukból kifakadva ordibálnak az utcán+ilyesmi :D -
#10037 Einsteinkém, amikor a legalizációról beszélünk, akkor hogyan a búspicsába érv az, hogy "de az illegális"? Betépve, vagy tisztán vagy ennyire kibaszott okos? -
agaras #10036 Mi csak maradunk a tradícíóknál,az pedig a pálinka,pláne ha a fidesz kerül kormányra,ők még támogatnák is a pálinka fözést..........sok itt a istenverte barom ebben az országban,én szerintem itt mostanában nem lesz legál a zöld,sajna.!!! -
zdlr #10035 a dohány legális...
ne legyél már hülye. ha legális lenne a kender, nem "mafia" stílusban történne a terjesztés/termelés, amíg büntetendő mind a szívás és fogyasztás, addig pedig az "alvilág" kezébe van minden. -
#10034 "A nagybani terjesztőket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ)"
Hát ez jó vicc... Dohányt mégis hogyhogy lehet "nem maffiásan" gyártani?
Miben különbözik a dohány gyártása a fűétől, ami miatt az nemmaffiás, a fű meg igen? -
#10033 egyébként azt az érvet el tudom fogadni, hogy a másfélmillió alkoholista országában nem egy újabb legalizált drogra van szükség: ha legális lenne, akkor azt is úgy habzsolnák a gyengébb akaratú/szerencsétlen sorsú emberek, mint most a piát. Más kérdés, hogy aki kicsit is érdeklődik van a fű iránt, az így is hozzá tud jutni akármilyen mennyiséghez... Én úgy képzelném el a helyes szabályzást, hogy a fogyasztás szabálysértés lenne, ha mondjuk találnak nálad vagy az utcán szívod, akkor a gyorshajtáshoz hasonló pénzbírságot kapnál, semmi többet.
A nagybani terjesztőket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ), a fogyasztó pedig termessze meg magának, mondjuk 1-2 tő lehetne fejenként. Esetleg ha leszüretelted, beviszed valahova, ahol tesznek rá zárjegyet, így az állam is jól jár :) de már bilibe lóg a kezünk :) -
#10032 tiltsák is be! köcsög agresszív füvesek! beszívnak aztán randalíroznak! huligánok!!! :DDD -
#10031 ...meg a társadalom sem. Túl zárkózottak, előítéletesek vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen lépést meg lehessen tenni, nézz csak be bármilyen füves hír kommentjei közé az indexen, blogokon, akárhol. Itt az SG-n a napi szavazós topicban a nyilvános helyen való dohányzásról minden negyedik ember arra szavazott, hogy a dohányt is betiltotta volna. AKkor miről beszélünk? :)
Majd talán 10-15 év múlva. -
#10030 a mi kormányunk nem elég érett a feladatra -
Mtag #10029 agaras
Köszi!!! Isten vagy!
Peace & Respect! -
agaras #10028 Mtag
7végén küldöm...
pííísz -
Fidolorous #10027 angliában átlagosan mennyi font 1 g ? -
masoma #10026 mennyire elképzelhető, hogy valamikor legalizálják marikát is Mo-n?
a magyar emberekkel van a probléma, hogy eddig nem legalizálták? -
Mtag #10025 @agaras: Hali!Életet mentenél ha eltudnád küldeni azt a bizonyos albumot a Tizenhéttől ! e-mail címem:gergo294@freemail
előre is köszi! Peace! -
#10024 ez fasza csak jó hogy, a második bannert választjátok de bizony haladni kéne
-
#10023 azonnal! :D -
#10022 úgyúgy(:
posztolom nagyba is ha vki háttérnek betenné;)
-
#10021 kibaszott jó lett! :)
a csajt már láttam, neki alapból kanabisz van a csecsén :) -
#10020 na ha mindenkinek tetszik(ami lehetetlen) akkor bannerba vele -
#10019 na végre, egy rendes banner haver :D -
Fbn Lx #10018 Szerintem ez így alapból egész fasza lett :D -
#10017 [b]íme az új banner(jöhetnek az 5letek mi kerüljön még rá)
-
olvas -
#10015 -
#10014 aztaaaaaa :O
most jöhetne egy marékkal belőle... helyette 20 centis rakéta :) -
Fidolorous #10013 Ilyenkor a szívem megszakad -
#10012 -
#10011 az van h portable cs4et használok és elbaszta az eredeti file-t
így most inkább smoke*olok azt csináljon bannert aki akar -
Fbn Lx #10010 :_AD:_ASd -
simirizsa #10009 fasza :D -
#10008 Ezt nézzétek végig megéri. Amit ebben a sóban produkál, az jobb mint az eredeti :) -
agaras #10007 ------)-- -
#10006 mivan a világuralmi tervünkkel?
-
zdlr #10005 persze, hogy nem, de mivel csak shopban vehetsz, ott pedig elkérhetik a személyidet nyugodtan mondhatnák, hogy nem kapsz. -
Fidolorous #10004 gondolom nem fognak leszólítani hogy hé magyar vagy ? :D -
zdlr #10003 "Egyébként meg magyar állampolgárként akkor sem szívhatsz, ha ott szabad, úgyhogy tökmindegy."
mondjuk ja :D -
zdlr #10002 zenék a témában, kedvenc:
hiphop
magyarok:
dubsteppes móka
drum and brains
reggae -
zdlr #10001 amúgy utcán is rágyújthatsz, bármire, nem baszogat senki.
viszont shopban tényleg nem szívhatsz rendes cigit, akkor ki kell állni az ajtó elé. viszont van egy-két kisebb söröző ahol megengedik, hogy bent füstölj. -
agaras #10000 Még amit merek ajálni, az a Another Day,valami eszméletelen jó zenét játszanak,de az már inkább reggae.!!!
-
agaras #9999 Nagy zene Jooy
én a soulseekről szedegetem,ott is megtalálható szinte minden, minden szinten