13279
  • agaras
    nagyon jóóó
  • Fbn Lx
    nyugi, majd most jön a fidesz, és fogják azt figyelni jobban is, mint Romániában.
  • jooy
    Csak kíváncsiságból belenéztem a Bukaresti leírásba.

Where NOT to buy marijuana:
    - clubs, bars, discos
    - suburban, ghetto-like areas
    - concerts or public events
    In general, in Romania marijuana or hash can be bought safely only from people you know. Don't buy from strangers ! You don't know who's watching them !

Az utolsó két mondat. Szerintem senki ne vegye ezeket a leírásokat kenyérnek. Itt MO-n legalább annyira illegális, mint Romániában! Miért ne figyelnék az itthoni terjesztőket legalább annyira, mint ott?
  • jooy
    HAHA! Nagyon jó volt, köszi! Én sem vállalnám be, de csak az előítéletek, tudod.

Megkérdezem egy arabtól, hogy hol vehetek füvet. Telefonál egy csomót, elvisz a kocsijával(!!!) egy helyre, ahol aztán kedvemre válogathatok. X árat is mondhatott volna, mert ha már ilyen hosszú procedúra után ott vagyok... Tényleg elég meredek ebbe belegondolni, nem túl diszkrét az biztos.
  • Lacee
    na ez elég kemény

hogy szerezzünk turistaként füvet Budapesten (vagy bárhol). A sztori nem gyenge, a Keleti mellett odament egy arab formához, hogy éne neki cucc, közösen elmentek a piachoz ahol vett 10-20 grammot :O
    azért ehhez itteniként sem lenne elég hidegvérem.
  • Lacee
    szupercukiság
  • RaZoK
    a macskák mindent beszagúnak :D
  • Fidolorous
  • Hangman576
    Húha, tényleg. A dátumot nem figyeltem.
  • Narusco
    több mint 1 éves a cikk.
  • Fbn Lx
    gondolom a sok fidesz szavazó aki olvassa igencsak meg van botránkozva most.
  • Hangman576
    A marihuána legalizálását fontolgatja az ENSZ
  • Fidolorous
    Jogos, mondjuk azért még odébb van, franc se tudja hogy állok majd anyagilag, lehet örülök ha korrekt cigikre és piára lesz pénzem :D Mindenesetre a jegyek már ma meglesznek véve :)
  • Lacee
    ha engem kérdezel, én nem ajánlenék semmilyen durvább enteogént egy zsúfolt fesztiválra. Persze attól még sülhet el jól, de ha mondjuk szétcsapod magad és zavar a zene (mert jönnek tőle a kis elefánttestű Christina Aguilerák és elviszik a lábaidat egy zsákban), nehezebb meggyőzni a többieket, hogy kapcsolják ki a nagyszínpadot ;)

Jó társaság, kis bor/sör, korrekt cigik, szerintem jó lesz az. A pszichedelikumok maradjanak Ozorára vagy otthonra. Nem muszáj egyetérteni velem, de szerintem úgy a biztonságos...

amúgy valszeg én is kimegyek a PAFE-re 1-2 napra, majd keresem az illatot :))
  • Narusco
    ide megyek én is, elbaszott egy line up lett az idei. nem annyira rajongok a magyar előadókért, de ez amúgy is shemmi, 1-2 jó van.
  • Fidolorous
    Erről. Mondjuk az előadókért abszolút nem rajongok, de nem is azért megyek/mennék..
  • Lacee
    de akkor most egy magánbuliról beszélünk (mittudomén, nyaralóban, ilyesmi), vagy a balaton soundról? mert nem mindegy :)
  • Fidolorous
    nah hát én is ettől tartok, ha kifogok egy bad tripet az mind a 4 napot szétvágja, viszont csak weed...háát az viszont pont hogy kevés 4 napra (mondhatni unalmas lenne, részemről legalábbis)
  • Lacee
    azért a VOLTon (vagy bármilyen hasonló fesztiválon) szerintem kicsit meredek hallucinogént tolni, de kinek mi... részemről max a topic témáját tudom elképzelni, francnak sem hiányozna egy bad trip pont tíz-húszezer részeg között...
  • jooy
    Fidolorous, most olvastam el újra a hozzászólásodat és csak most tűnt fel ez a "4 napos buli pár hónap múlva." Ha egy rendezvényre gondolunk, akkor az durván jó LESZ! Sok-sok psychedelikus csemege. Massive attack, Parov Stelar és ki tudja még! :)
  • BlackWolf
    hat en szilveszterkor halomra kevertem mindent, de te tudod , hogy csinalod ha nemakarod elrontani az egesz bulit vagy jobb esetbe csak azt a bizonyos estet csak ovatosan kis gyors kis zozi megfer egymas mellett de inni nemnagyon szabad melle ha meg nagyon muszaj akkor is csak mertekkel meg ne tomenyet :)
  • jooy
    @Fidolorous

fürge+karton kombóját sokan jónak tartják. Hogy ki az a "sokan"? Remélem nem mond semmit! Én még soha nem próbáltam, ezért nem tudok szubjektív véleményt mondani! Viszont nem keverném! Nem azért, mert veszélyesnek tartom, hanem egyszerűen megadnám a pszichedelikus szereknek a nekik járó tiszteletet. :)

Gyakorlatilag nem lehet erről objektív véleményt mondani, mivel mindenkinek más a szervezete. Fizikailag belehalni nem fogsz ("normális" esetben), de ne nyomjál mindent orrba-szájba, mert leterhelhet annyira, hogy a lelki fáradtságot azt nem más-, vagy harmadnapra pihened majd ki, hanem akár hetekkel később. Persze ez előfordulhat mindenféle keverések nélkül is.
  • sz4bolcs
    Ez az egyik fajta legalizáció, amit minden értelmesebb embernek támogatnia kéne.
  • Fidolorous
    Off, de itt okos embereket tapasztaltam eddig :D

Lenne egy kérdésem, mivel pár hónap múlva esedékes egy elég nagy buli. Mivel 4 napos, ott alvós dologról van szó azon töröm az agyam hogy a 'bud' mellett, acid és sp keveréke mennyire veszélyes próbálkozás lenne ? Papírral már van 1 tapasztalatom mellette el is ment pár cigi, bár az egy eléggé befordulós élmény volt, de ugye egy hosszabb partyn más a helyzet. Sp-t is próbáltam külön, ott kifejezetten hiányzott a társaság+muzsika, viszont a lejövetel mindkettőnél kibaszott fárasztó volt. Főleg az előbbinél, az trip utáni pár nap eléggé "elszigetelt" élmény volt, most ez egy partynál nem hinném hogy jól jönne, de gondolom nagy mértékben befolyásolja ezt a hangulat. A kérdés így egy mondatban végülis annyi, hogy mivel 4 napról van szó egy trip és utána 1 sp löket milyen élményt nyújthat ? (vagy fordítva) Lehülyézni nem kell, tényleg csak kíváncsi vagyok mielőtt vakként futnék bele a dologba :)
  • Csesza
    http://www.yooouuutuuube.com/v/?rows=36&cols=36&id=jt7AF2RCMhg&mode=&startZoom=1
  • Lacee
    ez viszont nagyon tetszik, gyógyhatású növények könyve, a tiltás előttről:
    1942

"Kitûnő nyugatószer, ha 10 g éterben 0.75 g kenderkivonatot oldunk fel. Megnedvesített cukorra 10 cseppet vegyünk be."
    huhh, nullanyolcat szájon át bevenni, nem kicsit lehet nyugtató:)
  • Daffit
    Sjnos MO-n a teljes növényt mérik (hozzáértés...), Így ha "csak" 400g-t ad egy bokor, sajnos az a vádemelésnél a teljes növény súlya miatt több kilót ér...
  • Frayer
    Beérkezett frájer elvtárs is.

Igaze é az, hogy itt magyarországon ha magadnak növeszted a füvet, otthon, 5 db bokorig is kis mennyiségnek számít a történet, mindegy, hogy mennyi az össz thc hatóanyag tartalom? A bokrok száma az ami ilyenkor számít?
    Egy bokor tud adni vagy 400 gram cuccot is.
  • agaras
    l
  • agaras
    Elküdtem a zenét.........
    peace
  • RaZoK
    érdekes dolgot mondasz...

amerikában durvábban tiltott a cucc, mégis van medical marihuana, és reklámozhatják is.

egy tb jellegű azonosítót kapsz + be vagy jelentve mint fogyasztó...2 gramm lehet nálad asszem
  • RaZoK
    csak annyi, hogy a maffia mindenbe belenyúl, azonban botor és piszkos eszközökkel teszik ezt. szemét maffiáról nem hallottál még? :)

lásd: Maffiózok c. amcsi sorozat, nézz rá....én nagyon szeretem, és sok igazság van benne!
  • masoma
    és az orvosi marihuána legalizálása Mo-n?
    hiszen köztudott, hogy elég sok betegséget gyógyít, illetve visszaszorít. ehhez is fejletlen a magyar nép (mondjuk itt nem csak magyarokról van szó, mert elég sok országban van sztereotípia a fűről), hogy gyógyszerként felírhassák?
  • Lacee
    pontosan.
  • zdlr
    tanulj meg szöveget értelmezni, einstein

"Én úgy képzelném el a helyes szabályzást, hogy a fogyasztás szabálysértés lenne, ha mondjuk találnak nálad vagy az utcán szívod, akkor a gyorshajtáshoz hasonló pénzbírságot kapnál, semmi többet.
    A nagybani terjesztőket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ)"

itt legalizációról írt, hanem szabályozásról
  • agaras
    mértéktelenség nem sok jóra vezet,de ez igaz sok mindenre.....
  • agaras
    Én nem tartozom a 99%-ba, az biztos.
    A füves az drogos, az ő szavukkal
    és foggggalmuk sincs miröl itélkeznek.
  • Downfaller
    ne legalizálják... é eddig ugy voltam, hogy néha szívtunk, jó volt, de nem toltam sokat... mostanában 2 ismerősöm is eléggé ráállt, szinte már el sem lehet velük menni beülni valahova mert nem isznak semmit inkább szívnak ,aztán ez nem olyan jó hogy ha csak a társaság fele vihog... utána meg fele elfekszik, másik fele bírja... meg teljesen betompultak, szinte már az életük része lett, fasznak se kell legalizálni...
  • szurop
    XD
  • Fbn Lx
    ez nem vicces sajnos, a 30 év fölötti társadalom 99%-ának ez az átlagos képe egy füvesről
    pedig ha tudnák, hogy csak skizofréniát és écet okoz.