Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várjáááááá 3at lõttél és 26x haltál meg?😄😄

mert ilyen velem is elég gyakran elõfordult anno. mongyuk codban. 😄

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Majd ha párszor össze firkált fejjel guminõvel meg kutyaszarral kelsz fel átgondolod 😄

PS3 ID: kolb@szman

FlyHigh
Mondjuk én csak hétvégén cigizgetek, amúgy nem is dohányzom, de hétvégén mindig ájulásig nyomok mindent, én így szeretem.<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Szerintem piával keverve a legjobb. Annyi a lényeg, hogy cigivel kell kezdeni, aztán már mehet a 3 sörönként egy cigi. Szokott tõle lenni egy fejem.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

No igen, ez is egy nagy elõnye a ganjának az alkohollal szemben: más hatóanyagok sokkal kisebb spektrumát módosítja.
Lacee
nem para, ha nem valami durva cucc (mondjuk két cataflam egyszerre) akkor biztosan nem lehet baj belõle, máshol hat a két anyag

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fájdalomcsillapító.. reggel volt bevéve.. olyan 3kor történne meg a rakétázás..
milyenre

nem tudjátok, hogy orvossára lehet-e szívni?
Aha, ugyanúgy apró darabokra daráljátok le vagy szedjétek szét. ízlés szerint fûszerezzétek, nem kell bele annyi mint egy rakétába. A lényeg, hogy pöfékeljetek nyugodtan, kicsit lassabban üt be de jobban😊

sambauer
a Wallt kell ilyenkor nézni srácok..

Turn Me On Dead Man

és ugyanúgy szétdarabolod..? és kevesebb kell mint amugy?

FlyHigh
Nekem a tv a monitorom<#vigyor>. Egyedül nem szoktam szívni, inkább összeszedem a fejeket és egy cigi közben kitaláljuk, hogy merre tovább.

Thrash \'Till Death

Mi úgy szoktuk, hogy úgy 3/4-ig megrakod dohánnyal, arra mehet a fûszer, és egy kevés dohány a tetejére, hogy ne pirítsa le a szén egybõl a drágaságot😊

prezi
TV nálam is csak a fényt szolgálja, alaphangon MUTE és a géprõl szól a veretés 24/7 =D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

solo
Értelemszerûen CS zek xDDDD
Multkor összehozztam 3-26 os statot xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

hát... nekem a tvzésem annyi hogy ha sport van akkor azt nézem, de a hangot legszívesebben arról is levenném sokszor. már annyira nem nézek tv-t hogy ha egyedül vagyok és kajálnék, akkor is inkább telóról zene mint hogy bekapcsoljam.
na de ez eléggé off

vizipipából hogy kell mokkázni?

Daffit
Guitar Hero (igaz csak billentyûzettel.. de így is jó)

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

én LFS-t szoktam játszani.. kormánnyal 😊 egyszer mentem..az egyenesben, megláttam valamit, és elrántotam, és vissza.. :d mintha kikerultem volna.. (onnan tudom, mert frapsal elmentettem videóban, és visszanéztem késõbb 😄
Lacee
😄😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ja, vagy épp bablevest melegítek, és azon elmélkedem, hogy a kajámban tuti van legalább egy olyan atom, amely 4 milliárd éve egy akkor "földközelben" tanyázó és éppen felrobbanó szupernóva külsõ rétegébõl kilökõdött, és a bolygónk tömegvonzása által befogott anyagtömegébõl való.
Van. Én Hello Kittyzek olyankor 😄
gfreak
hehe...régebben rákötöttem a gépemet filmezni...már arra sem használom, HD képes csodára meg minek szórjam ki a pénzem? elfekszem a fotelben, feldobom a lábaimat, tömök egy pipát aztán nézem a géprõl a filmeket (vagy valami casual játékkal szórakozok)...

tényleg, van-e kedvenc pipázós játékotok? NBA, TonyHawk szokott pörögni, régebben még NFS, most meg egy parkour cuccal játszogatok (Free Running)

Racism is a weapon of mass destruction!

Én is be szoktam kapcsolni néha, megnézem hogy mûködik-e még. Ha egyszer majd nem, veszek egy másikat.
Trendi vagyok 😄
gfreak
uhh...büntetés...nekem is itt figyel a tévé a szobában, néha bekapcsolom, megnézem ahogy összehoznak pár fasza kaját a fõzõscsatin, aztán ennyi 😄

dronkZero
Szadista, tévéfüggõ lakó/élettárs sem egy nagy élmény. Amikor úgy próbálja meg az ember kizárni az életébõl a tévét, hogy az folyamatosan megy a szobában 24/7...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gfreak
lelki szemeim elõtt megjelent a kép, háttal látok egy fotelt, bal karfánál megjelenik egy izzó cigi, eltûnik, felröppen az elsõ füstpamacs, majd jobb karfánál megjelenik egy kéz távkapcsolóval, a tévé feléled a fotellal szemben, és felkiáltasz: BUTÍTS! 😄DD

a rendszeres tévénézõk márpediglen mazochisták 😄DD

dronkZero
Így jár aki tévét néz...

Daffit
Most nézem a tv-ben a híradót. 40 kg kábítószert találtak, azaz 40 kg VADKENDERT! Erre figyeltem fel, mi van?!? Ezek még azt sem tudják, mi a kender és a vadkender között a különbség...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

gfreak
én legtöbbször egy kis rootsreggae-t vagy valami jazzes hiphopot öntök ilyenkor magamra 😉

Dubsteppet szoktatok hallgatni rakétázás közben? Nem régéen kaptam rá, nekem nagyon beadja😊

gfreak
nagyritkán, ha a szükség úgy hozza...szerencsére a család (mármint a krú) nagyrésze imád sétálni velem egyetemben, így inkább flaszterkoptatós csellengés, dzsezzenés meg pöffentés mindenfelé 😉

FlyHigh
Vezetni szoktatok lightosan betépve?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
szombaton ájulásig szívtam magam, nextnextnext cigarett.<#vigyor>
Vasárnap meg plafont festettem itthon, egyedül csak akkor szokott másnap gáz lenni, ha iszom is rá.<#idiota>

Thrash \'Till Death

solo
Alap:]
De most nincsen😞

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

dronkZero
Bahia bolt, kenderes füstölõ?

solo
Mert rajtamkívûl vannak még a házban páran xD De ha saját házam lesz le fogom szarni, mert én imádom már csak a szagát is:]

solo
Akkor mondom úgy, hogy seki se mondta volna az elmúlt majdnem 2 év során, hogy lassultam akármit is.:] Remélem így érthetõbb.😊

😄
Pontosan ;-)
dronkZero
Egyébként minek kimenni? Ebbe a hidegbe? Francot zavar a szag bent... 😛

dronkZero
"Mindenesetre a társadalombeli általános tevékenységekkel szemben kevesebb lesz a motivációd."

Na EZ, látod, baromira igaz. A "motiválatlansági szindróma", amit állítólag okoz, az errõl szól. Hogy más tudatállapotban az ember átgondolja a prioritásokat, meg hogy mi az, ami tényleg fontos, meg mi az, amit csak a társadalom, a _látszat_ kedvéért tesz. És a látszattevékenységek elhagyását a társadalom motiválatlanságként, befordulásként értelmezi.

Ha benn ülsz egy szerkezetben, ami folyamatosan gyorsul, akkor egy idõ után hozzászoksz, nem tûnik fel, az lesz az alap 😊
solo
Hát, engem nem ellsutít, egyre többet mozdulok ki, meg ilyenek.régebben nagyon punnyadt alak voltam.

Egy dzso legalább a garázsig is kimozdít ilyen hidegben xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nah, visset félretéve, én semmit se veszek magamon észre, semmi lassulás, semmi...de komolyan.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

fook
hát . ha én szívok nagyritkán akkor másnap szorgalmas és mindenre vevõ , boldog szinte euforikus vagyok 😊

Bár ez nem teljesen igaz. Inkább az érdeklõdési köröd változtatja meg. Egyeseknek beszûkíti, másoknak kitágítja, de mindenképpen más irányúvá teszi.
Mindenesetre a társadalombeli általános tevékenységekkel szemben kevesebb lesz a motivációd.
A fû ellustít, motiválatlanná tesz 😛
Daffit
Olvasam visszamenõleg (minden hozzászólást elolvasok itt), pont ezért írtam, csak nem érezted az iróniát 😄

Én sem épülök le tõle, baromság az egész.