13279
-
simirizsa #10118 Valaki tudna nekem segíteni pontosan mi is kell a termesztéshez ?:D -
Charlie Barkin #10117 -vagy esetleg olcsóbban szerzi be nagyobb tételben:
\\Charlie B. -
felegyi #10116 Ha valaki szív, rendesen, az termeszt minthogy 2 naponta 25 ft-ot elcsesz 0.8-ra! Ha nem szívsz durván egy hónapig, összespórolod a kest, olyan szettet hozhatsz ki magadnak amivel 3 hónappal később 300G-t is leszedhetsz, de nem olyan szart amit a legjobb cuccként kapsz meg utcán, ragadós griccses mokkot arathatsz ah akarsz.... -
Charlie Barkin #10115 Vagy Ha valaki Biztosra akar menni akkor menjen ki Bécsbe A Bushdokihoz ott szinte Minden fajta található nincs is olyan mesze és kirándulásnak sem olyan rossz dolog...
\ chrlie Barkin -
#10114 "Nem Kéne másokat ijesztegetni ilyesmivel..."
Nem ijesztegetésnek szántam, hanem elővigyázatosságra intettem.
"Hollandiáből jön a "Boriték"..."
Nem kell az arrogancia, hogy ha ennél a résznél már elvesztette az aktualitását a hozzászólásom. Valóban Hollandiát vettem alapul (figyelmetlenül), másról nem is kétkedek.
"pont ezt akartam írni, nem hollandiából kell rendelni hanem mondjuk UK-ból, és rögtön nincs para. Asszem a pickandmix-esek csinálják úgy, hogy Angliából küldenek egy DVD-tokot, benne a magokkal."
Pont. -
#10113 pont ezt akartam írni, nem hollandiából kell rendelni hanem mondjuk UK-ból, és rögtön nincs para. Asszem a pickandmix-esek csinálják úgy, hogy Angliából küldenek egy DVD-tokot, benne a magokkal. -
Charlie Barkin #10112 Jah és nem is
Hollandiáből jön a "Boriték"...
Üdv.\\Charlie B. -
Charlie Barkin #10111 Nézd... nekemm más tapasztalataim vannak erről,s nem első alkalommal rendelek és eddig semmi probléma nem jelentkezett.!!
Nem Kéne másokat ijesztegetni ilyesmivel...
Nekem van egy Bérelt fiokom tehát nem a saját cimemre küldöm akkor milyen kockázatról beszélsz?
Persze mindenki maga döntsön Hogy milyen forrásböl szerzi a magot.
\\Charlie Barkin
-
#10110 NEM! Nem szabad netről rendelni magokat! A Hollandiából érkező csomagokat fokozottabban ellenőrzik! Levél formájában sem szabad, mert az meg könnyen kitapogatható és igen, meg is teszik! Minek vállalnál magadra ekkora rizikót? Nem is biztos, hogy komolyabb bajba kerülnél, még akkor sem, ha lebuksz, de nem hiszem, hogy neked, vagy bárki másnak megérné!
A tesód hazahozza a zsebében a magokat, vagy a kézipoggyászában. Senkit nem fog érdekelni az, hogy mi van a zsebében, amíg az fent nem akad a fémellenőrző kapun. Ha nagyon rámenős, akkor belerakja a zoknijába, vagy máshova. :) Valószínűleg nem fog lebukni. -
Charlie Barkin #10109 Vagy esetleg internetröl könyebben beszerezthető A online belépéssel válalod hogy elmultál 18 és a magokat nem fogod termesztés céljából felhasználni...
\\Charlie B. -
Charlie Barkin #10108 BTK 282& értelmében:
- 3-nál több mag birtoklása Büncselekménynek számt...
\\Charlie B. -
smukker #10107 Legálisnak legális, hiszen ki mondja meg egy magról, hogy az most rozmaring-e avagy kera?
Biztosra mehet, ha elrejti esetleg egy szendvicsbe, vagy akárhova... -
brasco84 #10106 sziasztok, tesóm még holnapig amsterdamba van, és szeretnék vele magot hozatni. a kérdésem az lenne, hogy legalás e a mag behozatal? ne miattam vágják már meg a reptéren :D köszi a gyors választ -
BlackWolf #10105 :D:D nemkell veluk foglalkozni mi jokat szoktunk nevetni az ilyeneken -
smukker #10104 Bocsi, h offolok, de vhova már ki kell adnom magamból ezt az egészet.
Nos, az olyan emberekből van elegem, akik olyan nagy "füves"-nek hiszik magukat, miközben még egy normális blantot sem tudnak összerántani. A legviccesebb mikor azt magyarázzák, h ők így meg úgy bekészültek, mintha %-osan lehetne megállapítani az egészet.
Tudom, h egyéb más területeken is vannak ilyen kis mitugrász kis lepkefing emberek, de már egyre több ilyen van. Legszívesebben egy óriási jobbost osztanék nekik, de minek?!...
Tudom, nem teljesen érthető a leírásom, de remélem értitek milyen-fajta srácokról van szó.
PS. Most nem az elmém nagyságát akarom bizonygatni, csak tényleg le kellett ezt írnom már valahova -
#10103 kikerült az index blogajánlójába is a cikk, siralmas hogy miket írkálnak be egyesek egy ilyen témában... -
#10102 ha már kampányidőszak van: pártok és dekriminalizáció -
#10101 -
#10100 és, ha már a kutya vacsorájánál tartunk, itt egy a topichoz szorosabban kapcsolódó szám: Séta
Nem is tudom hova megyek ilyenkor egyedül
pedig csak a Nap ment le, szívemben hegedül
megint a mesebeli lények egy különös csoportja
remények tündére - vad vágyak koboldja
Csúszok és küzdök az arcomon egy vigyorral
bonyolult esti valamik válaszolnak - persze vicsorral
az aszfalton egy hullám jön egyenesen elém
a házak meg csak bíztatóan bólingatnak felém
Úgy, hogy
Fellépek rá, had vigyen, kezdődjék a vígalom
ezt a beton paripát most megint meglovagolom
nem is tudom igazán, hogy hol kezdődik a vége
ránk szakadt az Ég vagy a Föld tapadt az Égre
na mindegy egy konkrétat azt hiszem kiszúrtam
korrekt kis öltönyben - diszkréten kigyúrtan - közelít felém
eszelősen spanolt, laptoppal spékelt, marketingről dalol
Refr:
Itt én vetítek az égre színes képeket
A Holdudvarba küldöm a reklámfényeket
Ez kész ez őrült, egy gazdasági retek,
a világ érző része, tudod, az ilyenektől beteg
megyek is tovább, hát egy félvilági alak
utánam szól szanaszét gurulnak a szavak
begyűjtöm mit akar - és én sem nagyon bánom
szegény emlékezetem már előre is szánom
Ég a cellulóz, ahogy felizzik a vége
aztán megjönnek a szavak az első a:
- Na végre!
Hegy tetején állunk, majd a tengerbe csúszunk
nevetünk még egy kicsit aztán elbúcsúzunk
de megyek is tovább - de nem is megyek - ülök
egy fél gondolatot is csak egy óra alatt szülök
én hol van az ész? vannak itt székek és asztalok
rám bámul egy pincér, háhá tudom hol vagyok
hát rendelek is gyorsan és lazán körbe vizslatok
körülöttem sokan, de csak egy valakit izgatok
Refr.
Küldök is neki egy pillantásnyi rózsát
na meg persze whyskit is, hogy bírja-e a próbát!
Kérdem tőle mi motoz a legbelsőbb Énjébe?
- Jó veled tocsogni a csillagok fényében!
Na jó, hát eddig bírtam már a gatyámat is kinőttem
taxin röpülök, Ő meg repül előttem
Szűrömre szakadunk, humán bogot kötve
Teste a nyelvemet, őrült táncba lökte
Nyelve a testemet őrült táncba lökte
E furcsa fényben olyan halvány kékben
egy égi lény mosolya ellazul
két szárnyával engem pofoz
egy gyanús kis angyal szótlanul...
Refr:
Itt én vetítek az égre színes képeket
A Holdudvarba küldöm az angyal fényeket! -
#10099 megöregedni, másképp :) -
Fbn Lx #10098 hát elég szar egy képet fest az öregkorról, de ha ő így tervezi, hát egészségére :D -
agaras #10097 Öregleszek....... -
#10096 Nem a sör volt a lényeg! Mindegy, én is szeretem!! :) -
agaras #10095 és ha focizni akar....?
-
agaras #10094 Hát sajnos ez van.
nekem 2sör mostanában bőven elég,pedig ha valaki szeretett inni,az én voltam.
az árvák könnyét is meg ittam volna,csak hassson,most meg sssssemi pia.
Jó ez így -
#10093 Neked meg senki nem fog passzolni, húzz a picsába innen, vegyél a rendőrtől. -
#10092 Ez már megszokott. :) Ha nagyon figyelsz és átlátsz ezeken a kis csalásokon, akkor több mindent észrevehetsz. Például: ritka az olyan "drogfogással", vagy drogos ügyekkel kapcsolatos TV riport, ahol nem mutogatnak fecskendőket, meg leárnyékolt arcokat, tablettákat, amikor CSAK a marihuánáról szól a műsor, elvileg. Mi ennek a ferdítésnek a lényege...? Az, hogy összemossák a különböző szereket és a legtöbb embernek az maradjon meg: kábítószer, aluljárós alvilági figurák, lógó nyelvvel tűvel a halántékukba! Börtönbe a mocskos férgesét, rohadt kábszeres, stb. Ismétlem, csak a marihuánáról esett szó a műsorban (a példánk szerint), de tudat alatt a fentiek maradnak meg a paraszt fejében.
Sok ilyet tudnék idesorolni, fél perc: (íme kettő)
Az átjáróban verték meg
Csak megvertek egy embert, de odaírták a cikkbe: "Ellene rablás kísérlete és kábítószerrel való visszaélés kísérlete miatt"
Megint belekeverik a kábítószert, és tökmindegy, hogy pszilocibin, lsd, vagy heroin. Tökmindegy, kábítószer. A rohadt kábszeresek, összeverik a civileket az utcán! Ez jön le a cikkből, ez marad meg a parasztjának.
Valamint:
Zavartan viselkedtek - lebuktak
Mivel a kábszeres "gyanúsan viselkedik", kihívják a zsarukat. Csak füvet találtak náluk, de miafaszom? Kábítószer. Az én pénzemen ápolják a rohadt (fű)túladagolt férgesét, börtönbe vele! Sokkal jobb az életem, ennek örömére iszom három sört, veszek a boltba cigit.
Megjegyzésként, ennek a pár fiatalnak az élete alaposan el lett baszva, egy barom szomszéd miatt, aki fecskendőket, meg fehér porokat látott a TV2 aktív című műsorában, a jobb felső sarokban pedig fekete "kábítószer" felirat.
Röviden ennyi. -
#10091 Hogyírjam hogy ne legyen belőle balhé?
Akinek van mit passzolia, küldjön PMet. :P -
agaras #10090 Nah,1 igazi média ferrdítés,valami ilyesmi hírt nézegettem ma tv-ben, hogy, 10 kg cannabist foglaltak le a rendőrök, amiből marihuannát lehet előállítani.
Ez kell a népnek,foggalmuk sincs miröl írkálnak,a sok agyoniskolázott....
-
#10089 Najah, az itt is volt..Hirtelenjébe elropogtatott kb negyed kiló szárazat..Meg benyomta a tejszint is a kis kecy:DDDD -
Fidolorous #10088 na basszus, stoned. -
#10087 Uh még ez, ha már macska és menta:
http://www.youtube.com/watch?v=YJC8lyw-L4o&feature=related
teljesen be van sztóndulva. :D -
#10086 Az nem macskagyökér, hanem macskamenta. Nem mindegy ám. És te is elszívhatod, rád is lesz hatással, csak ne vedd annyira komolyan. :) -
#10085 Én még nem toltam a macskámmal, de majd valamikor süppedünk egyet a TV előtt. :D -
#10084 Macskának macskagyökeret adjatok, attól vannak totál készen! :D
Ilyen bulikat nyomatnak -
Fidolorous #10083 hát az enyém rögtön beül a fotelbe és magába van roskadva :D persze ha adok kaját rögtön neki támad, szal a kaja fless nála is megvan :D -
#10082 lol:D Hát, én nekem a macskám régebben benn volt szobába, és poénból rátoltuk a füstöt, kicsit jól lett XD
Forgott mindenfele mint a hülye XXD -
#10081 Megvan az én fórumom:D:D
Ide ugye csak azok írnak akik még sose próbálták:D -
#10080 mindigis így volt és ígyis lesz
-
#10079 Ugyan már, akármilyen törvények is vannak, meg akármilyen szigorítások is jönnek, betartatni úgysem tudják, úgyhogy ez csak kirakat, kamu, parasztvakítás. Úgyis csak a nagyon hülyék vagy pofátlanok buknak meg, azok meg meg is érdemlik. Így működik mostanában a természetes szelekció.