Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb oldali gomb másolás,és utána beillesztés.!!!<#integet2>

nem jön be az oldal

GhostR1der
Segíítsetek! Ha már így felkerültek a zenék:
Votl egy film, talán eurotrip, vagy valami hasonló egyszer egy haverom mutatta, és volt benne egy zene.
szövegében volt ilyesmi, hogy "keeps me deep meditation" vagy valami hasonló. és a youtube klipjében egy srác meg egy csaj sakkoztak és közben pipázta, ha jól emlékszem. Na ezt a zenét keresném, hálás lennék, köszi.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Itt megtalálod a választ.
http://drogriporter.hu/drogjog/fogyasztoknak

hello
barátomtól egy rendõri intézkedés során vizelet mintát vettek (elõtte pár órával fogyasztott nagy mennyiségû füvet)

eredmény még, nincs, de persze ki fogják mutatni

azt szeretném meg kérdezni, h milyen rehabilitáció-s programra számíthat?
nem volt még semmilyen ügye

köszi

Bocs.
<#nevetes1>
http://www.youtube.com/watch?v=JPBsQt2SAjU

dronkZero
Én úgy vagyok vele, hogy Panopticon album ÓTA valami kurvajó, elõtte meg csak szimplán jóféle. 😊 Az új album is elég jó lett, meg közte az In the absence of truth is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Isis jó, a Panoptikum albumuk tetszik a legjobban 😊
dronkZero
Vasárnap meg Isis koncert, ami ugyan nem stoner, de hasonlóan mélyre hangolt, hömpölygõs, utazós zene, de kissé variálósabb, progresszívabb komplexebb.

dronkZero
Hallgassatok stonert!

Kyuss - Whitewater
Kyuss - Green Machine
Spiritual Beggars - Tall Tales
Black Label Society - Stoned and Drunk
Monster Magnet - Nod Scene

Mondjuk ha ilyen niggertütymögést hallgattok, akkor ezt nem fogjátok szeretni... 😛 Szerencsére én egy pillanatig sem éreztem az elniggeresedés hívását. 😛 😄

sambauer
Hát én benne vagyok ! Holnap még (vagyis ma) megpróbálok elhívni egy haveromat is hogy nehogymár egyedül menjek 😄 De aztán lefixálhatjuk hogy hol, mikor.

Turn Me On Dead Man

Lacee
én is a Pink Floydért megyek! A Floydot is régóta hallgatom, véletlenül találtam rá az Easy Stars-féle Dub Side of the Moonra a last.fm-en, és beleszerettem, mert úgy dolgozták fel a dalokat, hogy nem érzõdik szentségtörésnek (lásd klasszikusok diszkóritmusban, slágerek gregoriánban és hasonlók), valahogy ízléssel nyúltak az eredetihez.

Remélem, leadják egyben a lemezt, elvégre nem olyan hosszú az. Bár a Beatles-ös albumuk idén tavasszal jött ki, úgyhogy valószínûleg azon lesz a hangsúly... mindegy, kár kihagyni szerintem. Ott találkozunk? 😊

edit: oké, az elõzõhöz helyesbítenék, rákerestem és az orvosi, tényleg nemes cucc belekerülhet akár 400 dolcsiba is, úgyhogy az már eléri a 2600 forintot grammonként.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ez azért furcsa egy kicsit, mert a múltkor ráakadtam valamilyen nemzetközi fórumra a témában, és ott az USA-ban élõk 100-200 dollár közötti árról beszéltek unciánként, emberi mértékegységekkel ez (minõségtõl függõen persze) 18-35 ezer forintot jelent 28 grammra. Vagyis, grammonként még a legdrágább fajta sem kerül 1300-1400 forintnál többe, az olcsó pedig kemény 5-600 forint....

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sambauer
Pink Floyd, és ha az egész Dark Side of the Moon albumot elõadják hát akkor már azért megérte 😊 Másik kettõt sajna nem nagyon ismerem..

Turn Me On Dead Man

Lacee
én mindenképpen ott leszek. Melyik a kedvenced a háromból? 😊

sambauer
Erre jön akkor valaki ? Én még gondolkozok rajta, de hát mi sem lehet jobb mint egyik kedvenc együttesem számait reggae-ben feldolgozva élõben hallgatni 😊

Turn Me On Dead Man

solo
WUT?:|||||||||||||||||||||||||||||||||

AZTAROHADT:C Mindigis tudtam,hogy japán egy szar hely xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Japánban AKPH 2fél egy pillanat alatt ámulatba ejtene mindenkit, hogy itt kettõ fél a max XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Depridol
a kender tipikus kiskereskedelmi ára

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Daffit
Kicsit elgépeltem, Seput akartam írni...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Daffit
A speut én a mai napig szeretem, sõt! Max bácsi Soulfly bandáját is hallgataom és két éve kint voltam a szigeten csak miattuk 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

az egészben az a érdekes hogy én kb 15 évig kõkemény zenét hallgattam,pl tankcs... sepult.....,1 éve le szoktam a kurva piáról,és rá zizzentem a zé-re,azóta csak reggae jöhet szóba,mást meg sem birok hallgatni,hát ez van,a pia totál leépített majd hogy nem megölt.100%-ban megváltoztatta az életemet, már mint pozitív irányba,ezért sokszor nem értem az ilyen <#violent> Szomórú Katalin féléket mint drogszakértõ,szerintem õ is pirgyel renndesen, csak legál biznisz ugyebár.

még ami a SOJA-tól nekem nagyon tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=_W8tIOE7N4E

gfreak
nem vagyok nagy ska rajongó, persze van pár elõadó akiket szeretek...ha magyar ska, akkor CsizmáSKAndúr, PASO na meg a cimborák: TIZENHÉT!!!!

Racism is a weapon of mass destruction!

Hát ehhez a mûfajhoz mit szóltok?
http://www.youtube.com/watch?v=K0kOpeCzi4g

gfreak
bár az egész Phantom War albumot is belinkelhetnénk 😄DD

gfreak
nekem a kedvenc tõle:

Lutan Fyah-tól a kedvencem
http://www.youtube.com/watch?v=NlGR7-RK-7c&feature=related

Fanta Mojah,<#worship> hmmm,pont a kedvenc számom jeee
http://www.youtube.com/watch?v=6s6DCT10ygo&feature=player_e mbedded

gfreak
big tuuuune 😄DDD nekem még mindig nem jön be a sapkás arc, megtöri a zenét valahogy..meg kicsit erõltetett...de ha már ekkora kalsszikusok kerülnek elõ:

Fisherman riddim - a zseniális eredeti:

ehh... nálam pont a sapkás faszi hangja ütött nagyot. g*cire feldobja a zenét 😄

lehet ismeritek sokan, de nagyon bírom
ami igazán pofán vert az Anthony b
http://www.youtube.com/watch?v=xwsnD9bzw80 <#taps>

gfreak

bocsi 😄

gfreak
hmm...egész finom 😄 reggeli induláshoz remek 😄DD mondjuk a sapkás csávó hangja nekem annyira nem jön be, de ettõl függetlenül egészen príma kis zene 😄

dobok egy klasszikust is akkor, így meló elõtt :

Ezek a biztonsági okok.

http://www.youtube.com/watch?v=pE5XuF_CB90&feature=related
Neked is legyen jó napod.peace

gfreak

induljon nektek is jól a napotok! 😄

Lacee
jaja, például ha rendõrségi gyanú alapján végeztetik el, és az eredmény mégis negatív lesz, akkor az illetõ rendõrrel fizettetik ki az árát... így aztán csak egyértelmû esetben használják.

gfreak
szerintem ott sem, mivel az egy elég költséges vizsgálat, és nem szûrik boldog-boldogtalannál, csak ha megalapozott okuk van feltételezni, vagy a körülmények erre utalnak

dronkZero
Mondjuk az nem mindegy, hogy milyen alkalomból, milyen helyre, milyen melóhoz csinálják a vérvizsgálatot... Jellemzõen irodai munkánál éves üzemorvosi vizsgálaton nem fogják ezt nézni, hivatásos katonaságba felvételinél már esélyes (de az sem biztos)...

Ha már itt szóba jött a lámpa téma..
Van valakinek tapasztalata, véleménye a mostanság megjelent hatalmas kompakt lámpákról? úgy tudnám a legkönnyebben lefesteni hogy olyan mint kb 20 darab energia takarékos izzó egybe. Múltkor Mgtsz-be nagyon dicsérték jótékony hatását a veg. szakaszba.

Lacee
csak röviden: nem.
esetleg a májjal kapcsolatos értékeid kicsit magasabbak lesznek, de az nem hiszem, hogy gond lenne 😊

csõõõõ all!
vérvételen nézik a füvet?
meló miatt kell vmi vérvétel aztán...
kezdek aggódni ez miatt.....
nem akarok bajt belõle😄
gfreak
elvileg (ha lehet hinni nekik) 100% tiszta termeszetes cellulóz...

Olcsóvér
ez az átlátszó szar ez mibõl van? életembenemláttamilyet

Acer Aspire one

A reggae,az életemet totál átalakította.<#mf1>
Lassan folyik az élet és igazán én se sietek már.
Telnek a napok az évek,
és élvezem azt ami nekem jár.

gfreak
OCB Crystalba már igen, de rühellem..olyan mûanyag fless, én meg inkább a atermészetes dolgok híve vagyok 😄 szóval csak a fekete OCB 😄DD

Hi all.
Ti tekertetek már Aleda átlátszó cp -be?
MIre megtekeri az ember egy rémálom, de nagyon flash ahogy kinéz: D

gfreak
EZ egy remek aratás, és egy fantasztikusan jó zene (ráadásul idei!)

Hááát, a legjobb a CMH - Kerámiaizzó, ami kicsit drága, de jobb mint a HPS és az MH, mivel mindkét szakaszban büszkélkedhet, és jobb cuccot is porszívóz ki a kicsikbõl 😊 ! Amúgy meg kenderforum.info itt van minden okosság!