13279
  • MR ME
    tudtommal ha növényed van akkor termesztő vagy amit jobban büntetnek mint ha "csak" eladsz
    de szvsz csukjanak is le titeket ha otthon termesztetek nem csak saját használatra meg árultok ;)
  • solo
    bazdmeg:C
    Nagyba gta 4 ezek, rátompultam mint a fatuskó a ci.ány fejére, erre rándult 1 et a kezem, és felborítottam a poharat:C fél liter a falra, az asztalra, onnan meg be a gépbe:C
  • dronkZero
    Néhány növény nem problémás. (Pontos számot majd megnézi jogszabályban akinek fontos...)
    De néhány(asszem 3) növény még csekély mennyiségnek számít. A vietnámiak néhány_száz_ növénnyel operáltak kertenként, az kicsit más tétel.

Szopni nagyot akkor lehet, amikor már nem növény, hanem leszüretelt virágzat. Ha már nem tőben számolódik, hanem grammban, akkor ott hamar átlépi a csekély mennyiség határát már az is, ami néhány növényről lejön. (Hatóanyag mennyiségétől függ, ha jól rémlik 1g tiszta THC a csekély mennyiség határa, ami olyan 10-50g virág.)

Jogi fasszopás ez, rettentően el van baszva.
  • Olcsóvér
    már hogyaviharbanelennejó de, véleményem szerint nem biztonságos sem árulni, sem termeszteni és ezt a kettőt egyszerrre sem túl bölcs döntés persze ha ügyesvagy meg okos meg minden akkor talánmegúszod
  • szurop
    Dealer vagy, és nem jó az üzletnek a saját termesztés?
  • Olcsóvér
    necsinálj semmi ilyet mer kurváramegbasznak a rendőrök, tanuljatok a vietnámiak hibájából meg, mittudomén hány hasonló eset van. szerintem MO nem az a hely ahol ezt meglehet következmények nélkül csinálni.
    nemtom hogykell de szerintem nem az lenne belőle amire számítasz
  • Hangman576
    A NEGYEDIKET SZEDD KI!!

• suhanc47
    van itthon
    ha virágzik a növény, akkor abból lehet magot kiszedni?
  • smukker
    Én azt hiszem, tudom mire gondolsz, suhanc47.

Ajánlom figyelmedbe ezt és ezt, ha otthon szeretnéd termeszteni, és ezt, ha már learattad a termését.

Remélem erre gondoltál "kész fű" alatt.

• Lacee
    hogy mit?
    Hollandia, coffe shop, vagy kimész Prágába, esetleg Christianiába és az utcán :)
  • suhanc47
    lehet h amatőr kérdés lesz, de honnan lehet kész füvet venni?
  • Lacee
    ó igen, a bebe tv sok kellemes percet szerzett már hajnalban nekünk is!

sosem felejtem el az összeállítást, mikor a kis padlizsán a rácsöpögő egy-egy csepp víztől megnő dinnye méretűre, közben szól midi-minőségben a Republictól a 67-es úton karaoke-verziója.... :D
  • jooy
    Na ez az, ami, phüüüüüühhhhhhhh.

BEBE TV!
    Részleg a Bebe TV intellektuális műsorából.

Érdemes elolvasni a kommenteket. :)

"ezt igazából a füveseknek csináltál.
    A Bebe tv elnevezés valamilyen átrendezése a Bob Marley TV-nek. xD"

"gyujt...sziv...lent tart...kipufog:D:D:D:D:
    ez kb arra való"

"de és ha ezzel lehet keresni akkor én gyújtok egy szálat és csinálok ilyet...
    Támogatót keres a zeneló TV gyermek csatorna
    CSAK 18éven felülieknek ajánlott..."

"bebe...betéptem xD"

"Ez a csatorna csak a füveseknek van normális anyuka nem rakja ki a gyerekét ilyen ártalomnak viszont betépve a legjobb fless :D"

STB.

Én jót nevettem. :)
  • masoma
    Globális Marihuána Menet 2010.05.09
  • RaZoK
    ja valami ilyesmi :)
  • Daffit
    Nézd meg itt!
  • kimister
    Sziasztok!

Én agyagból szeretnék magamnak hamutartót, illetve pipát készíteni :D
    Nem tudja valaki ez hogy működik? Agyagom már van :)
    Megformázom, aztán mit kell csinálni? várni amíg megszárad?! az kb hány óra? Aztán úgy tudom ki kell égetni.. az hogy működik? egyszerűen berakom a sütőbe egy bizonyos időre, kiveszem és kész?
    válaszokat előre is nagyon köszönöm, sokat segítene :)
  • Lacee
    :D

minden olyan anyag, ami a testi fiziológiát (plusz a tudatállapotot) befolyásolja, drog (lásd itt). A koffein, az alkohol, a fű, minden.
    Ez alapján, ha a drog egy egészségügyi-orvosi kifejezés, a kábítószer csak egy jogi terminus ugyanerre, amit később a köznyelv is átvett.

A félkarú rabló, a túlzott internetezés, a kapcsolatfüggőség és a problémás droghasználat pedig mind-mind szenvedélybetegségek, szerintem erre gondoltál.
  • RaZoK
    inkább maradjunk a kábítószernél, drog végülis valamiféle káros szenvedély amire rászokik az ember és nem bír róla leálni. akár a félkarú rabló is lehetne drog.

kábítószer az amitől bódult, eufórikus állapot lesz urrá rajtad, ilyen alapon akkor az alkohol is kábszer.
  • Depridol
    a drog rossz, káros, öl, butít nyomorba dönt
  • agaras
    Ganjaman
  • dronkZero
    Az alsó kép eleinte nem látszott.
  • Narusco
    nem. a zöld az drog. a kávé is. ezen nem tudsz változtatni, az a baj hogy a drog már nem az eredeti jelentését jelenti, hanem átalakult valami olyan dologgá, ami mindenképp rossz meg káros stbstb...
  • agaras
    Sok mindent lehetne drognak nevezni,ha úgy használja az ember akkor drog a zöld is........meg rajta kívül sok minnnden.!!!!!
    Ja, és nem akartam hogy össze jöjjön bármi is,tévedni emberei dolog.!!!
  • solo
    Bazmeg, én ennek az alját nem is néztem meg, és nem vágtam le ott a poént XXD
  • simirizsa
    Humorosból :D

• szurop
    Hát ez most nem jött össze. Inkább drog, mint vadkender. Drognak drog, valljuk be, sőt, még azt is rámondhatjuk hogy kábítószer. De nem vadkender, mert az más. Ez Ezért írta ide Daffit is, hogy miért vadkenderről beszélnek, mikor ez nem is az.
  • agaras
    jaja,de még örüljünk hogy nevén nevezték a zöldet,nem pedig DROG-nak,ahogy már mendenki ismeri a MÉDIA álltal.!!!
  • Daffit
    A híradóban megint vadkenderről beszélnek... Hihetetlen ez a hozzánemértés, ennyit a médiáról, nézzünk tv-t, butuljunk!
  • Lacee
    az én pártpreferenciám hogy jön ide? Kendertopicba kenderrel kapcsolatos cikket linkeltem, bocsánat ha ezzel megzavartam a lelki nyugalmad.
  • Narusco
    ha te csak ezért képes vagy egy pártra szavazni, akkor gratulálok...
  • Charlie Barkin
    Az ilyen témájú kérdéseidet valamelyik "Grower" topic tedd fel...

Üdv: Charlie B.
  • maarqe
    vágja valaki a fish haze-t ? : D
  • simirizsa
    Relax amúgy meg köszi a helpet :D
  • Charlie Barkin
    -Meg nem kevés szaktudás mire az ember értékelhető zöldet termel.

\\ Charlie B.
  • jooy
    Én csak arra akarlak kérni téged, hogy ne szólj senkinek erről! Csak akinek fontos. Ha termesztesz, az nem jó a feketepiacnak.
  • Lacee
    1. egykalapalatt.info
    2. kenderforum.info
    3. profit :)
  • simirizsa
    OKs kösz idáig én is eljutottam :D
  • szurop
    Simán csak fény. De megfelelő.
  • Lacee
    mag, föld, napfény, tápanyag :)