Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én haverom ( xD ) is ugyan így tárolja... már több mint 1 éves a cumó teljesen ki van száradva, de ugyan olyan jó 😊
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2015.02.21. 21:06:49
MR ME
én nem szoktam vásárolni, csak egy haverom ( xD ) de amikor 5öt vesz, akkor csak egy sima jól záródó nagy pakkban szokta tárolni, ezt beteszi egy fém dobozba, olyan 2-3 hétig bőven meg szokott lenni, semmi baja nem lesz! lényeg h a pakk légmentesen jól záródjon, am max kiszárad, túl sokat nem veszít a minőségéből

de a legjobb ha tekersz belőle most egy baszott nagy cigit és eltolod a faszba 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Klon
<#eljen>

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tikal
Minél jobban igyekszel itt, hogy kifejtsd a véleményed annál inkább csak lejáratod magad. Szerintem az ostobaság még annál is rosszabb, ha drogos vagy, utóbbiról le lehet szokni, de az ostoba ember ostoba marad.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkHorSe
seggedbe dugd, az a tuti

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tikal
Hát először is gyors záras műanyag tasak, utána befőttes üveg vagy ha akarsz rá költeni, akkor tightvac konténer vagy más hasonló, amazon-on be tudod szerezni, vagy biztos kapható valamelyik headshopban is Budapesten. Ha befőttes üvegben tartod akkor viszont tedd hűvös és napfénytől elzárt helyre. A fény és meleg az ellenség. Ha jól tárolod évekig is jó lesz, de hosszú hónapokig biztosan!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a fű szobahőmérsékleten meddig nem veszít a minőségéből?
Hűtőben nehezen tudnám tárolni, de ha valakinek van ötlete hova lehetne elrejteni...

MR ME
én tudok, szóval van bizony 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintetek lehet még egyáltalán normális zöldséget szerezni, vagy már csak a legál van nálunk?
Már hónapok óta nem tudok szerezni, kezdek aggódni hogy ez már nem is fog változni... A legtöbb ember vagy elhúzott külföldre, vagy legált árul, ami nem meglepő, hisz pár száz ft-ért lehet hozzájutni, és eladják kétezerért paramentesen...

Ez jó 😊

Szeretem a cicákat

Daffit
Már sütöttem, de olyan vajat kaptam, amit már csak a sütibe anyagába kellett belekeverni 😉

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

dogfish
https://www.youtube.com/watch?v=YaTgJqMvT0w
Utoljára szerkesztette: dogfish, 2014.12.31. 00:55:24
Tikal
kell bőven 😊

Valaki próbált már sütit sütni zöldből? Nagyon bonyolult? Azt olvastam, hogy át kell előtte futtatni az anyagot vajon. Sok cucc kell hozzá?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

MR ME
jah lehet rajtamaradt vmin 😄

samsung123
Szerintem DarkHorse, jól beszíva trollkid itt😊 Én látom az iróniát benne 😄

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Tikal
omg

DarkHorSe

Nem, tudod, az a helyzet, hogy ez a szolgalelkűség szánalmas kissé. Az "a drog", amit a politikusok a droglistára tettek. Az meg, hogy a hazug képmutató köcsögök hogyan akarnak népnevelni, kibaszottul kurvára nem érdekel. Te viszont jó birkaként bégeted amit elvárnak tőled a gazdáid, és ezt akarod előadni mint erkölcsi magaslatot. Ami meglehetősen röhejes.

Egészségügyi/biológiai/kémiai szempontból meg a legális "élvezeti cikkek" is drogok.
De ha továbbmegyünk, és a tudatmódosítás a bajod, akkor szólnék, hogy a sport és a szex is tudatmódosító hatású. Meg a közösségi, tömegpszichózisos események, mint a vallásos vagy politikai gyűlések.

Szóval végeredményében csak magadat teszed nevetségessé ezzel a vergődéssel, plusz kibaszottul képmutató is a dolog.
MR ME
mégis leállnak vele és etetik 😊
énmeg hátradőlök, sodrok egyet és nevetek 😊

xxdani
Időnként idetéved és azt hiszi, okos de nem lehet felvilágosítani, hogy tévúton jár. Egy éhező troll akivel ha leáll az ember vitázni vagy magyarázni teljesen benedvesedik 😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

dogfish
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta' <#nezze>
Tikal
te egyszerűen csak ostoba vagy, ez süt a megnyilvánulásaidból, a témáról lövésed sincs, ezért próbálkozol inzultálni az itt lévőket, de mindenki csak kinevet ahogy látom...

Klon
Neeem...
Te egyszeruen csak hulye vagy! 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

DarkHorSe
Szoval ti kabitoszereztek, aztan en egetem magam mi? 😄 Biztos megint be vagytok szivva, love, ki tudja ;D

Klon
Egyetertek! 😊

Tikal
random troll, csak szóltam mennyire ostoba vagy, de semmi baj, égetheted itt magad nyugodtan a tudatlanságoddal 😄

DarkHorSe
ololol random drogos, mit akarsz?

Tikal
Beszélni róla is illegális? Több ostobaságot már ne hordj össze...

Tikal
az nem illegális... LOL, ez az érved?

MR ME
mi is sun-t néztük jövőre, remélem összejön 😊

dogfish
hogy a viharba ne! bár ozora kimaradt, egy igényes s.u.n. csak belefért 😊
Stoner post-metal.

Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2014.12.11. 21:27:24
Klon
én inkább chill és ambient párti vagyok. főleg olyankor 😄

MR ME
nem igazán az én stílusom....de mindenki mást szeret

Jimi Hendrixet hallgattok azért ?

Szeretem a cicákat

MR ME
ja nem sokan járnak már fel a régi arcokból 😊
de legalább végre sikerült hazakeveredned 😄 itt talán nem lőnek le 😄 remélem a goa azért még mindig veret nálad 😊

dogfish
minden fasza, hazacuccoltam, pajti 😊 most jutott eszembe, hogy van ez a fórum 😊
MR ME
az igen!
mi van veled arc? ezer éve nem jártál felénk! megvagy, minden rendben?
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2014.11.30. 10:15:18

xxdani
<#bohoc><#taps><#worship>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

dogfish
hogy valami konstruktív hozzászólásom is legyen, bemutatom a múlt heti erkölcstelenségünket...
(asszonypajtásnak is jár néha virág) <#ravasz1>

Daffit
<#wave>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

dogfish
de rég jártam erre... bejelentkezős-cigis pacsi
Elgondolkodtam 😄 Csak én vagyok úgy hogy mikor szalámit veszek akkor az utolsó mindig ilyen szar ízü? Olyan savanyú , vagy nem tudom .
Ez miatt mindig egyel több szeletet veszek mint ennék .

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

Kontrakcio

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

MR ME
ezen a hulladék drogos jelződön amit tolsz folyamatba mindig röhögök 😄
senki nem kért rá h hulladék drogos légy, mint látod túl nagy flamet nem is tudsz itt kialakítani, miért is vagy még itt? 😊

az teljesen mindegy hogy legális-e, a lényeg hogy az alkohol is drog, bár a korlátolt hozzászólásaid alapján ezt kétlem hogy felfogod.

DarkHorSe
Nem szoktam a sajat hanyasomban fekudni, nem szukseges magadbol kiindulni. Bar ha meg azt is tennem, az nem illegalis, hulladek drogosnak lenni meg az. Sajnalom.

Petka
Amikor részegen a saját hányásodban fekszel, majd gondolj az ágyból rajzfilmeket néző és röhögéstől síró füvesekre! 😄