13279
  • R4VII
    Hol lesssz?
  • Daffit
    See you there
  • ketrec
    máj. 9-én jön valaki az éves marihuana feszt.-re?
  • Depridol
    felfogás kérdése:)
  • Lacee
    sajnos :)
  • Depridol
    én is eképpen fogalmaztam volna meg;)
    kínálati piac van:D
  • Daffit
    Ja ezt Cabellnek akartam címezni.
  • Daffit
    A fű szerintem felerősíti a lelkiállapotodat, de erre is lehet gyúrni, mert ha jól akarod érezni magad, akkor jól fogd. Ha pedig azon parázol, hogy szar lesz, akkor olyan is lesz.
    Próbálj meg pozitívan gondolkozni és lazulni, minden rendben lesz. Nyugodj meg és add át magadat az élvezetnek. Rakj be egy vicces filmet és nézd, ne gondolkozz csak nézd!
  • agaras
    gyóógyi
  • ketrec
    hát igen ez a magyar valóság gyerekek: a drog káros az egészségre és sajnos nekik is ezt kell tolni a médiában. De azért volt egy érdekes felvetés a riportban; az, hogy Kaliforniában egyre fiatalabbak és nyitottabbak a politikusok és ez is kihat az ottani törvénykezésre. Sajnos míg az ottani politikusok egy része Woodstock-ban nőtt fel addig a mi politikusaink egymást súgdosták be az átkosban. Na de hátha majd egy fiatalabb generáció itt is észbe kap egyszer.
  • dronkZero
    Seggnyaló simulékony, gerinctelen pöcs az az ember. Ha holnap legalizálnák, akkor arról kezdene sztorizni, hogy az anyja is 30 éve ezt használja a szklerózis multiplexére... Ezért kapja a pénzét, hogy verje az emberek fejébe az aktuális kormánypropagandát minden reggel.
  • Olcsóvér
    sok begyepesedett agyú politikus
  • ketrec
    a ma reggeli bumerángban:
    Bocskor "A magyar törvények értelmében ... a drogok károsak az egészségre a kaliforniai törvények értelmében annyira nem..."

ez milyen már?

a magyar törvények értelmében az ég színe piros
  • R4VII
    Uramisten:D Mi lenne veled ha megennél 5 gramm gombát vagy 2-3 cetlit?... :D
  • Charlie Barkin
    -Én soha nem adok ki pénzt a kezemböl ha nem láttam elöte az "árut szerintem ha valaki "beválal" egy ilyen üzletet ha átbasszák megérdemli!

¨Üdv. \\Charlie B.
  • BlackWolf
    lajk :D
  • dronkZero
    Ezt nem tekintem átverésnek. Átverés az, ha _semmit_ nem kapsz a pénzedért. Vagy mondjuk oregánót.

Minden egyéb esetben az van, hogy ott van annyi, amennyi, olyan, amilyen, annyiért amennyiért. Viszed, vagy nem, ennyi a te döntésed.
  • Lacee
    olyan volt már, hogy néha kisebb volt a mennyiség (0.8-0.6), de nem nagyon van mit tenni, a Fogyasztóvédelemnél mégsem jelenthetem be :)
  • kimister
    nektek már volt olyan, hogy átvertek, illetve át akartak verni titeket? nálam már 2szer próbálkoztak, de nem jött össze nekik :D
    u.i.: holnap van a szülinapom :D
  • masoma
    szerintem egyszerűen nem tudod hol a határ, nem kell egyből elszívni az egészet...kb az az "élmény" amit te leírsz az az első szívásomhoz kötném, szívtam mer dejo még akarok, aztán meg bedőltem az ágyba és ha valaki hozzámszólt elküldtem a csába mer nagyon szarul voltam. de már 2 éve élek a zöldséggel és azóta sok minden jóban volt részem:P
  • Olcsóvér
    na igen van az alkohol meg a fű. az alkohol az alapból butít, azt nem mondom hogy a fű nem de, monjunk egy példát.: valaki nagyon fiatalon kezdi olyan a környezete, hogy füvesekel van körülvéve és ráadásul fiatal még hozzá. ha nem költözik el vagy valami nem jön közbe, vagy nincs elég akaratereje akkor soha a kurvaéletben nem fog leszokni róla. és fiatalkorban is megihatja ennek a levét mert a fejlődési szakaszokat ő előbb éli meg. szívproblémák lesznek meg elvékonyulnak az erek és lehet hogy nem éli meg a felnőttkort, és fenáll a Creutzfeldt–Jakob-szindróma veszélye többféle módon lehet ezt a betegséget elkapni például:ha sok emberrel szív együtt(esetleges Pironfertőzés),vagy korán kezdés esetén alapból elindulhat piron fertőzés nélkül az agyszövetek rendellenes fejődése is.
  • agaras
    Sziasztok..
    2éve élek evvel az isten atta növénnyel,elötte kb 16 évig piáltam,kissebb nagyobb megszakitással,teljesen tönkre vágott,mind szellemileg, mind fizikailag,amióta CSAK zöldezem egészen más az életem,annyi pozitívum van hogy lehetne írkálni reggelig-----)-- pl:étvágyam hatalmas,fogyatékosságomból (testi) adodóan elég sokat fájdogál a két "lábam",nekem erre is tökéletes jó a zöld,ha más nem feledteti a fájdalmat,mivel gyógyszert nem szedek, még azt is észrevettem magamon hogy sokkal nyíltabb lettem,jobban keresem a társaságot,szeretek célokat elérni,szeretek élni,(ami nem mindíg volt így)egyszóval nekem csupa pozitívum idáig,jó tudom nem nagy idő 2 év,és itt is fenn áll a mértéktelenség veszéje,de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem tudnák egésznap szíííkálni,nem látom értelmét,az már le épít szeritem.....A másik,nekem volt a környezetemben ilyen eset,a csajszika eröltette a zöldet,és álltalában halálfélelmei meg parái voltak,pl: elszívtuk a dzsót,és jött a para hogy neki elkezdet a torka bedagadni,nem kap levegöt, meg ilyesmi.....elég sz@r érzés lehet,DE, én úgy gondolom az ilyen embernek nem nagyon kéne erölteni a dróóógokat,persze ez sáját vélemény.....Így utoljára még anyit,ÓÓriási külömbség van az alkohol és a fű közt,azért fúúújom a alkoholt mert majdnem megölt.
    Halihó
  • Lacee
    talált maggal nem érdemes probálkozni, legjobb esetben is középszar eredménye lesz (ahogy mondod, már beporozta valami), így mondják legalábbis az okosok.
  • dronkZero
    Elvileg az akkor rosszabb minőségű. Gyakorlatban meg nem tudhatod előre. Egy rosszabb fajtájú növény beporzatlanul lehet, hogy gyengébb, mint egy "elrontott" prémium.
    A mag ehető egyébként, és nincs benne THC.
  • ketrec
    Kérdés:
    ha a cuccban amit vettem találok magokat akkor az attól még ugyanolyan jó minőség vagy akkor már silányabb az egész? Csak azért gondolom így mert akkor már beporzódott (ez csak feltételezés).
  • szurop
    Te meg állj le a dologgal, mert úgy néz ki már skizofrén vagy. Saját magaddal beszélgetsz. XD
  • Olcsóvér
    lehet hogy zseni vagy
  • Olcsóvér
    Helló hát szerintem is keressmeg egy pszichológust szabadon amígy nem vágnak sittre, legyél magadra és másokra tekintettel.
  • solo
    Helo.Hát, vagy tényleg beszélgessél el egy pszichológussal erről vagy lehet, hogy csak a környezet-társaság nem megfelelő.

Nekem is volt már ilyen, hogy rossz volt a társaság, és volt egy kis para érzés...

"Sokszor kerültem olyan ördögi körbe, hogy miközben éppen szinte éreztem a testemen egy kínvallatás szenvedéseit, azon kezdtem agyalni, hogy azok az emberek, akik a sárgaházakban vannak kezelve, és összevissza beszélnek, vagy nem beszámíthatók, talán ugyanezeket a szenvedéseket élhetik át - egész életükben, és senki nem tud rajtuk segíteni."

Le kell szarni.Józanon is néznek téged sokan, csak nem arra koncentrálsz, hanem haverokkal dumálsz pl és nem veszed észre.
    Nemhiszem, hogy egy 10 éves gyerk tudná, hogy miért "világít" a szemed a bevérzéstől, vagy hogy ezt tudná egy átlag 50-60-70 éves. E között lévő korosztálybós se sokan tudnák egyből, de vannak akik ugyan úgy vannak mint te, hogy egyből levágják.Nem kell ettől félni.Nekem volt még a legelején ilyen, utánna elmentem társaságba, ahol nem 3 man voltunk, hanem jóval többen, és egyből nem volt semmi.

Ehm, egy vicces történet.
    Nemrégiben összejöttünk 3 man, és építettünk egy szép kis cigit, majd indultunk hazafele.Leültünk a buszra.2 haver mögém, én elöl.Egyszercsak felszállt egy idiótán nevető csaj meg egy pösze csávó.
    Valamin nevettek, mi meg elkezdtünk rajtuk röhögni.Én elég hamar befejeztem, és hallgattam min röhhögnek.haverék azt hitték, hogy azért röhögnek így, mert be vannak szívva.De nem.Fél úton jöttek rá, hogy a csaj meg a csávó rajtuk röhögnek ők meg a csajon meg a csávón.XXXXDDD

""Betépett" állapotomban egyébként többször is megesküdtem magamnak, hogy ha még egyszer kikerülök épen ebből a szörnyűséges állapotból, akkor soha többet nem próbálom ki. "

Huha...Ilyen de sokszor volt már XXD De ingyen cigire nem szabad nem et mondani:D Pár hónapja meg leszarom kb:D

"Nemrégiben szóbakerült egy barátommal, hogy zenéléskor a nagyobb kreativitás reményében esetleg szívhatnánk, őszintén szólva óriási dilemmában vagyok..:))"

Próbáljátok ki minden féle képpen.Elsőre lehet nem lesz könnyű a dolog, de nállam pl az van, hogy beszívva már jobb köridőket megyek pls LFS be meg Rfactorba mint józanon:DDD
  • Lacee
    szia!

Érdekes amit írsz. Nem szeretnék hazabeszélni, de szerintem érdmes lenne egy pszichológussal leülnöd beszlgetni ezekről a félelmekről/parákról, hogy mi állhat a hátterükben.
    Elvileg (a tapasztalat legalábbis azt mutatja) egy füves ciginek nem kéne, hogy ilyen erős - és negatív - hatása legyen, amit leírsz már-már a komolyabb enteogéneket idézi (hajnalka, LSD stb). Teljesen igazad van, ha magadban úgymond le tudod játszani ezeket a dolgokat (józanul, befelé figyelve, akár meditációval) utána a fűvel sem valószínű, hogy negatív élményeid lennének.
    Addig is, ha nem élvezed, akkor én azt mondom neked, hogy hanyagold a szívást, elvégre nem kötelező és a rossz élmény sokkal tovább benne marad az emberben, mint szeretné. Nagyon könnyű ilyet írni, de szabadulj meg valahogy azoktól a démonoktól, és egyedül (esetleg egy-két jótékony szellemmel, angyalkával) sokkal kellemesebb élményben lesz részed :)
  • Cabell
    Sziasztok!

Akartam egy új témát nyitni a fűvel kapcsolatos rossz tapasztalatokról, de azonnal törölték.
    Láttam, hogy van itt egy igen népszerű téma már a zöldikéről, de azt gondolom, hogy rengeteg tapasztalat megmutatta, hogy a cannabisról való általános eszmecserén ha nem is túlmutat, de a témán belüli újabb témakört szül e kérdés.

Tehát:

Köztudott, hogy a marihuana egyes emberekre pozitív hatással van, és sokan partidrogként is élnek vele, és a segítségével méginkább tudják élvezni az esti kiruccanásokat.

Sokan viszont - jómagam is - akik a letüdőzés után szinte azonnal teljesen felborulnak.

De beszélek inkább a saját nevemben: ahogyan a cucc lekerül a tüdőmbe, és onnan nyilván az agyamba, egy spirálba kerülök.

Ahogyan elkezdi rám gyakorolni a hatását, először elkezdem magamat győzködni, hogy "ne félj, jó lesz ez!". De ahogyan erősödik a hatás, kezdem magamat egyre inkább megadni, és ő pedig kezd rajtam elhatalmasodni.

Elkezdenek előjönni a negatív gondolataim, e-téren színes a paletta: a számomra undorító, csúszómászó állatoktól, a különböző kínzási módszerekig, vagy kínos halálnemekig, a megrázó, nyomorról és szenvedésről alkotott képeimen át a saját személyes kellemetlen emlékeimig minden előjön. Minden, aminek nem kéne, vagy amit máskor nem akarok, hogy előjöjjön.

Ha az utcán, vagy társaságban vagyok, ilyen állapotban, akkor az az érzésem, hogy nevetségesen nézek ki, vagy nevetségesen viselkedem, feltünően esetlen vagyok, és mások ezt észre is veszik, és szolidalitásból azért nem rúgnak belém.

Ahhoz képest, hogy mindegyik élményem hasonlóan telt, sokszor és kitartóan próbálkoztam vele, és próbáltam küzdeni a "démonaimmal". De mindig "ők győztek".

Sokszor kerültem olyan ördögi körbe, hogy miközben éppen szinte éreztem a testemen egy kínvallatás szenvedéseit, azon kezdtem agyalni, hogy azok az emberek, akik a sárgaházakban vannak kezelve, és összevissza beszélnek, vagy nem beszámíthatók, talán ugyanezeket a szenvedéseket élhetik át - egész életükben, és senki nem tud rajtuk segíteni.

Mindez egyébként rendkívül gyorsan zajlik le a fejemben, sokkal gyorsabban, mint ahogyan az "józan" állapotomban lejátszódhatna, itt is bizonyítást nyer szerintem az állítás, hogy a kreativitás és a szellemi sebesség fokozódik a marihuana hatása alatt.

"Betépett" állapotomban egyébként többször is megesküdtem magamnak, hogy ha még egyszer kikerülök épen ebből a szörnyűséges állapotból, akkor soha többet nem próbálom ki.

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miért történhet ez velem, és hogy vajon mi okozhatja ezt.

Személyes tapasztalat alapján azt gondolom, hogy a marihuana fogyasztása alatt valamelyest a tudatalattiddal szemléli az ember a dolgokat. Nincsen a tudatos védekező rendszered, ami megvéd attól, hogy ezen, vagy azon gondolkozz, ami számodra nem jó. Ilyenkor egyszerűen az a kép ugrik be neked, amit a tudatalattidba tápláltál az idők során. Hogyha az jó, akkor jó, ha nem jó, akkor nem jó. Hogyha füvezik az ember, akkor szerintem nem tudja magával elhitetni, hogy szépnek találja magát, hogyha valójában csúnyának tartotta mindig is magát. Nem tudsz hazudni magadnak. Én legalábbis biztosan nem.

Nekem személyszerint nagy szívfájdalmam, hogy nem tudok jó élményeket összehozni a fűvel, mert azt gondolom, hogy az élettani hatásait jó dolgokra is fel lehetne használni. És itt nem a "jamaikás sapkában lazulunk a gödörnél" című történetre gondolok, hanem a kreativitás, a befelé való módszeres figyelés, és a jobb önismeret, valamint kevesebb képmutatás kifelé és befelé egyaránt, az, ami nagyobb értelmet nyerhetne.

Sok ilyen kérdést lehet olvasni az interneten, hogy "miért vagyok paranoiás a fűtől, segítsetek!", amire rendszerint az az egyszerű válasz, hogy "biztos rossz füvet szívtál", vagy "ne szívj akkor, ha ennyire nem jó".

Nos, én több forrástól is kaptam anyagot, ezek között 100%ig tudom, hogy volt, amelyik ott csalt vagy rövidített a mennyiséggel és a minőséggel, ahogyan tudott, de volt olyan is, amire 98%ban tudom, hogy tiszta és jó minőség volt.

Szerintem azok, akiknek hasonló élményeik vannak a fűvel, ne adják fel.

Azt gondolom, hogy a fű egy személyiségi játék, ahol az igazi valóságot szembesítik az általad megélt, vagy általad látni akart valósággal. És ha a kettő nincs összhangban...akkor ott baj van. Ezért egy picit úgy gondolom, hogy aki lemond a fűről a rossz élmények kapcsán, az lemond a valóságról, és inkább áltatja magát, csak ne kelljen a kellemetlenségeket újra átélnie.

Nemrégiben szóbakerült egy barátommal, hogy zenéléskor a nagyobb kreativitás reményében esetleg szívhatnánk, őszintén szólva óriási dilemmában vagyok..:))
  • jooy
    "negatív tapasztalatom csak az van, hogy a rövidtávú memóriámmal van gond.."

Kétlem, hogy a memóriazavarod (ráadásul nem is a rövid távú?) a fű miatt lenne. A példádban leírt esetet inkább a napi rutinra, változatlanságodra, gépiességedre, vagy nem kipihentségedre fognám. Ugyan ezeket ráhúzhatjuk a rövidtávú memóriazavarra is.

Nyilván könnyebb valamit, vagy valakit okolni ahelyett, hogy a probléma valódi forrását találnánk meg! Amit esetleg a fű közvetlen hatásai miatt (akár másnap is) tapasztalhatsz -na az a rövidtávú memóriavar. Például helységet váltasz, majd az adott pillanatban nem tudod megmondani, hogy minek a kapcsán léptél oda be. Elvesztheted a gondolatmenetedet -nem tudod, hogy miből indult ki az "eredmény", csak megszületett. Esetleg elfelejted azt, hogy mit mondtak neked az utolsó pár másodpercben, még a témát sem tudod felidézni.

Viszont az, amit írtál, az nem valószínű ebben az esetben. A fenti jelenség sajnos nem csak azokkal esik meg, akik szívnak.
  • simirizsa
    Hát én nemtom talán 2-2 és fél éve de én ilyesmit nem veszek észre hogy romlót volna a memóriám :D
  • kimister
    Hello :)
    unalom van :D ezért egy pár kérdés :D
    Ki mióta fogyasztja? Milyen rendszerességgel? Vannak valami negatív illetve pozitív észrevételetek azóta amióta szívtok? Én nekem lassan most lesz 1éve, volt már olyan hogy napi endszerességgel is.. de volt olyan hogy hónapok is maradtak ki.. :) negatív tapasztalatom csak az van, hogy a rövidtávú memóriámmal van gond.. egyik nap délután vettem magamna jó cp-t, hazamentem, eltettem valahová, másnap akartam tekerni.. és nem emlékeztem már hova raktam :S:S de meglett :D
  • simirizsa
    Magyarországon az baj hogy ezt nem lehetne megvalósítani népszavazásnál megbukna, de szerintem az állami bevétel elégé jelentős összeg lenne persze ha nem irreális áron lehetne kapni
  • Lacee
    fasza cikk az Indexen
  • dogfish
    like :)
  • Depridol
    vietnámi nem szarházi:D
    brfk-s fotók
  • agaras
    Drogvilág
  • Lacee
    4 tőig ugyanaz, mintha csak találnának nálad, csekély mennyiség

mondjuk ha kiprociózva otthon van 1-2 grammonként a többszáz g téma, akkor már gyanús hogy kereskedelmi célzattal tartod... de amúgy fent a növényen még nem kéne, hogy komoly gond legyen.