Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MR ME
nameg a trainspotting...ill még a betépve, igaz történet alapján még egy nagyon jó film
vígjátékból eddig kizárólag a fûre tépni szabad ami bejött, még talán a félbetépve vmennyire elmegy, a többi elég gyér

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandew
Nekem a Fûbenjáró bûn tetszett talán a legjobban. Jobb volt sztem az angol humor, mint az amcsi idétlenkedés, de azért a Harold és Kumar is elszórakoztatott az tény. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

http://www.youtube.com/watch?v=O7-wmW-hcNU&feature=related <#wilting>

Hát igen.Fûre tépni szabad.!!!!a szórakozottság, lépni?tilos?pfff, na de van ilyen.
http://www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw&feature=related

Daffit
Félelem és reszketés Las Vegasban, számomra csak ez létezik.

De még nagyon jó film a Requiem egy álomért, csak az egyáltalán nem vicces, sõt!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

<#lama>
dronkZero
Hát nem tudom, de nálam a "füves film" nem egyenlõ a "füvesekrõl szóló film"-mel. Az elõbbieknek nem feltétlenül kell a fûrõl szólnia, az utóbbiak meg jellemzõen annyira elbaszott elcsépelt sztereotípiákkal dobálóznak, na meg igen szar poénokkal, hogy inkább fájdalmas, mint szórakoztató.
Az Ananász Expressz például valami kritikán aluli volt, nem voltam képes magam olyan állapotba hozni, hogy akár a legminimálisabb mértékben tetsszen...

Kettõ metszete szvsz Kevin Smith, súlyos társadalomkritika, elborult poénok, és még sztónerekrõl is szól...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

sambauer
Cheech and Chong's Up in Smoke (egyik legjobb), Half Baked, Friday (best 😄), és még talán a Harold and Kumar elsõ része is..

Turn Me On Dead Man

Szerintetek meikek a legjobb füves filmek? (pl. Ananász expressz, Fûre tépni szabad) csak azé, mert megnéznék már valamit.. 😄
Depridol
u.a. a film😊

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Vagy a Fû re lépni tilos ban, a srác mikor a kocsiban tekerni akar.papir!!!belevaló!!!

sambauer
basszus ha valaki egy hatalmas balek akkor az én. nagy nehezen sikerült 0,5-öt szereznem erre tekerés közben egy szép laza mozdulattal majdnem az egészet magamra borítottam........ (talán a how highban alkotott hasonlóan redman XD)

Turn Me On Dead Man

Próbáljátok ki légyszi !!!!mp3, iszonyat jó reggae,és közben NÉZegetc. !!!Jóóóóóóóóó

sambauer
az is, de én most konkrétan erre a Mucsi Zoltános "oktatásra" céloztam 😊

Turn Me On Dead Man

Summbele
http://www.youtube.com/watch?v=F6K7dn5ldS4

Mondjuk egy mp3-al a fejemen,és egy jó cigi,tuti szétcsapja az arcom.

Már mint a zene amit kiraktál???

"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni
És ha a szemeim vörössége
A természet zöldjétõl származik"
Bob Marley

sambauer
hát ez kurva nagy pedig 😄

Turn Me On Dead Man

http://www.youtube.com/watch?v=Bt0Tm2YcURw
<#worship>

sambauer
Nem tudom Mucsi hogy került képbe,de én erre gondoltam.....
http://www.youtube.com/watch?v=6yXRGdZdonM&feature=fvw

Nem lehet nem szeretni,vagy legalábbis egyszer meg kell hallgatni.!! <#nevetes1>
Szép napot,hetet, mindenkinek.
http://www.youtube.com/watch?v=Q6mcEpQrN4o&feature=player_embedded

solo
LOL! Tegnap jövök haza 148 ason, erzsébeten egyik megállóba felszáll 3 csóka. Elkezdenek valamirõl dumálni, 2 percre rá valamelyik mondja, hogy mind1, fél óra múlva már szívjuk..Ekkornéztem fel..3 olyan fejú csávó volt, hogy a pofájukba röhögtem volna xDDDDDDDD Végignézek az egyik formán, ápolatlan körmök, leköpött kabátXDDDDD minden volt ott..
De csak ezutánn jött a legjobb, egyik megkérdezte a másik kettõt, hogy ti tudtok tekerni?áháháháhááháháhhhááháhá<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Fûûû de jó !
http://www.youtube.com/watch?v=cvN696YizOg&feature=related

Lacee
a great gig sajnos kimaradt, pedig vártuk nagyon... a Money volt helyette. Koncert közben (bár hivatalosan nemdohányzó a hely) simán lehet cigizni, mivel elég jó elszívók vannak belül, alig érezni a szagát - így aztán akár vicceset is lehetett volna tolni, páran meg is tették a környéken 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sambauer
Basszus a Great gig in the sky-t is lejátszották ? De jó hogy mindig ilyen programok elött jön közbe valami, ma este persze nincs semmi dolgom.. Ugyanez volt anno a NaS koncertnél is bár arra még szerencse hogy nem mentem el 😄 A hajón belül amúgy mennyire lehetett lazán "cigizni" ? Rácsaptak az ember kezére vagy nyugodtan mehetett zenére a dolog ? 😄 Képek jöhetnek legalább lássam is mibõl maradtam ki.

Turn Me On Dead Man

Lacee
kár hogy nem tudtál jönni, übernagy volt 😊
szolid egy óra késés benne volt persze, meg nem is játszottak túlságosan hosszan, kicsivel több mint másfél óra volt az egész.
A Dark Side-nak az elsõ 4 számát játszották, majdnem az egész Sgt. Pepper's albumot, két Radioheadet és két saját dalt. Igazi laza, vidám fekák voltak😊 Például, koncert elõtt éppen a Hajó bejáratánál dekkeltünk, mikor a turnébuszból az egyik ürge éppen egy vízipipát vagy valami üveget hozott befelé. Kiszõrt minket, odavigyorgott, köszönt nekünk ("hail Selassie") és ment tovább 😄
csináltam egy-két elmosódott képet is a koncertrõl, majd feltöltöm ha érdekel valakit.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gfreak
pont ezt akartam kérdezni én is...különben a reggae koncertek amire mentem volna mind elmaradtak,erre nem tudtam felmenni, biztos fasza volt 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

dronkZero
Hehe, csocsó az jó... 😊 Volt egy olyan eset, hogy nagyon ráflesseltünk a csocsóra, még meg is beszéltük, hogy mennyire kurvára megy ez most, meg hogy milyen rohadtul királyok vagyunk.
Pár perc múlva odajön egy haver, nézi egy darabig, aztán megkérdezi, hogy
"Nem nagyon pörög a játék, mi?"

Egy világ omlott össze bennünk. 😄

solo
Mikor haverral nyáron ültem kint a teraszon, és nézem a nagy létrát, és elindult felém XD

Mucsi!!!!nagyon király áááááá

sambauer
Na milyen volt a koncert ? Bocsi hogy nem tudtam eljönni, de valami rigtik közbejött, pedig már készültem is... Remélem azért eljöttek, nem úgy mint a régebbi Reggae koncerteknél...

Turn Me On Dead Man

Mivel én szlovákiában élek.. ezért 99% ban azt szívom..
Haverék csócsóztak, én pedig ritmusra láttam villogni a lámpáját 😊 meg a pilótázás, pipából toltuk és mikor szívtam, gyorsan felálltam, kicsit benntartottam és lassan fújtam ki, csukott szemmel, ahogy ültem vissza, tisztára olyan volt mint mikor a G-erõ húz vissza 😄 Btw, szlovákiai terméket próbált már valaki?

Hello! 😊

Nektek meik/ek volt a legnagyobb flush-etek? Nekem az hogy vérzik az orrom, meg megyek az úton, lenézek a földre, sok barna nagy csiga 😄 közelebb megyek, látom sok toboz 😄😄 Meg a táblával beszélgettem, valami emberek voltak rajta, oszt néztek.. 😄 furcsa volt
solo
Naggyon teccõs:]

A holland hatásoknak köszönhetõen csííkszemü Ziggi <#nyes>http://www.youtube.com/watch?v=YLGGAPVQ4Nk

solo
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Még 1 ilyen mucsi-s videó, és valakit banoltatunk innen, mert már fáj mindenem mucsi tól xDDDD

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Lacee
hajrá, én egy óra múlva fogok 😊

solo
Ne fájdítsad a szívemet: DD

RIZLA
<#eljen>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

prezi
na gyártok egyet =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

http://www.youtube.com/watch?v=RBqh01GB420 <#kuss>

Lacee
Yeah mon 😊

gfreak
ez a fontos:

<#nyes><#nyes><#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

sambauer
dronkZero
Ami fontos, hogy ne mondjon semmit, csak kérje az elterelést! Nem köteles maga ellen vallani, de ha bevallja, hogy x éven keresztül elszívott heti y grammot, és ez eléri a jelentõs mennyiséget, akkor letöltendõre számíthat!