13279
-
#10238 szvsz csak a tied :) -
ketrec #10237 azt tudja-e valaki, hogy a csajok miért nem kedvelik annyira a füvet mint pl. a piát?
vagy csak az én tapasztalatom ez? -
masoma #10236 :D:D kösz -
ketrec #10235 "nagynéném kitépte majd elvált" hát az hogy kitépte az sima ok a válásra.
Neked meg sok sikert a szürethez. -
masoma #10234 az a lényeg hogy nagynéném férje termesztett a kertben outdooros jóságokat és nagynéném kitépte majd elvált. kidobta a komposztba szegénykéket és azt a komposztot használta fel a virágoskertjéhez és 9 tő "csillagvirágú" nőtt ki, már legalább 1 méteresek, az egyik beteg. nemtudom lehetséges-e, hogy így kinőttek. majd ősszel megnézem lesz e gyümölcs, nagynénémmel megbeszéltem, hogy ne tépje ki:D -
#10233 :) köszönöm kérdésedet.... megvagyok a 'mindennapok szürkeségében' :P
jelen vagyok napi szinten, de ha nincs mit mondani, akkor hallgatok :D
Remélem felétek is minden rendben :)
-
#10232 és ez is idevág;)
am régen láttalak itt K4! hogy megy a sorod mostanság? -
#10231 de nagy;) -
#10230 Ejpazdet.Sündőrség már ide is beférkőzik?:CMenjenek inkább index.hu ra:D -
#10229 Sima vadkender nem növeszt gumókat, sokkal kissebb mint a "nőstény"[hirtelen más nem jutott eszembe XXD] vadkender.
Szántóföldek szélén-kapualjakban ÁLTALÁBAN hím nemű vadkendert találsz.
Azért mondom, hogy általában, mert nállunk itt a környéken olyan helyeken nőttek ki, hogy csak néztünk:D
Egy bizonyos helyen a susnyásba egy kitaposott helyen egyszercsak megjelent kb 10 kib@szott nagy tő, mellette egy kerítés tövében szintúgy.Nemmeglepő, nemsokára a termés el is tűnt.Ha nem a gazdi szedte be akkor ott lehetett fejfogdosás XD -
ketrec #10228 ha csak levelek vannak az kevés várd meg amíg felhív
komolyra fordítva a szót: nemtom -
masoma #10227 sziasztok
hogyan tudom megkülönböztetni a vadkendert a cannabistól?
még csak leveli vannak. előre köszi a választ -
#10226 rossz ötlet...
gondolj bele, nem tudhatod, ki jelentkezik nálad, és még ha lenne is segítőkész fórumozó, egy tökidegen új nickben elég nehéz megbízni... -
Hangman576 #10225 Ezen a számon próbáld meg: 107 -
zsálya #10224 Hali! valaki nem tudna nekem segíteni egy rendes dílert találni, mert már unom a csicska szórókat akik nem tudnak bármikor szerezni zöldet. Szóval ha bárki tud segíteni légyszi dobojon egy levelet ide: [email protected] előre is köszi!!!! -
#10223 -
#10222 -
#10221 :] -
#10220 Én egyáltalán nem tapasztaltam semilyen depresszív érzést, sőtt azóta sokkal pozitívabb minden joban állok hozzá a dolgokhoz, optimistáb vagyok, rendezettebb és nyugottabb az életem. One Love! -
#10219 Hát, én nem emlékszem rá igazából.
Az elmúlt fél évben tuti nem, mert van barátnőm, szóval...:D
-
#10218 de... -
#10217 Olyan hétkor jöttem el. De ez gáz... -
#10216 -
#10215 Na, én ezért aggódtam:Margitszigeti beszámoló
Aszongyahogy:
"A konferanszié n8 felé közölte, hogy néhány jófej civilrendőr kamerázgatta a füvező fiatalokat, aminek következtében állítólag 6 embert el is vittek a rendőrök, úgyhogy lehetőleg ne szívjanak. A rendezvény végével, 20:01-kor pedig négyes csoportokban indult el a kordonon belül mintegy 30 rendőr a még mindig a fűben ücsörgő fiatalokat igazoltatni. Ekkor is legalább egy embert elvittek."
Valahogy sejtettem, hogy lesz ott gecizés. -
#10214 Remek :/
http://www.iksz.net/index.php?col=8&id=1037
"A (drog)bűnözőket nem legalizálni, hanem lecsukni kell!"
BUTA! -
#10213 enyhén tapasztaltam hasonlót, de én úgy magyaráztam magamnak, hogy az csak a "másnaposság" miatt van, ami (a szer sajátosságai miatt, attól függően hogy milyen sokat és milyen hosszan toltad előtte) nem másnap, hanem akár egy héttel később is jelentkezhet, több napig is. ki kell bírni, mint a piával a hányingert meg fejfájást, ez a kockázat:) -
simirizsa #10212 Nem :D -
#10211 Bárki aki régebbóta tolja, mint 1-2 év, észlelt magán olyasmit, hogy hajlamosabb a depresszív állapotra (teljesen tisztán)? -
#10210 aug. 10 - Sziget 0. nap - LB27 - Aggrolites - Skatelites - Toots & the Maytals - The Wailers - UB40
komoly pakkal kell készülnöm asszem :DDD -
ketrec #10209 hát pont ez a gáz itt. Valakik rendet ígértek. Nincs is ezzel semmi baj amíg a tisztességes polgár tudja mit szabad meg mit nem (és ha véletlenül olyat cselekszik amit nem szabad, akkor azt is tudja milyen bünti jár ha elkapják) de sajnos éppen ez nem igazán világos senki számára (lásd pl. drogtörvény). Ezért az ilyen dolgok is többnyire a rendőrök és jogászok jóindulatára van bízva (vagy csak ez a látszat??? - nemtom). Lassan már senki nem hisz senkinek mert mindenkinek más a tapasztalata ugyanarról. -
#10208 Jó, igazából mindegy... :P
Csak ugye kizárólag a pofátlanokat és a balfaszokat kapják el fogyasztásért, és próbálom besorolni, hogy a rendőrsorfal előtt szívás az pontosan melyik kategória. Úgy látom van belőle mindkettőből... :D -
#10207 volt 2002 előtt is ilyen rendezvény, tudtommal akkor sem történet atrocitás... Igaz, nem is feltétlenül füvet szívni megy ki a legtöbb ember, valamelyik évben a szervezők is kérték, hogy ha egy mód van rá, akkor csak lightosan. -
#10206 Tavaly ballib kormányunk volt, idén meg keresztény-konzervatív jobboldali, és "rend"-et ígértek.
Nagyon egyszerű módja a statisztika javításának néhány száz darab, órák alatt "felderített", megoldott drogos bűntény...
Aztán lehet, hogy csak én vagyok paranoiás... -
BlackWolf #10205 tavalyin nemtortent semmi erdekes azthiszem 1 sracot vittek el de aztis azert mert 2 cserepes novennyel rohangalt:D -
#10204 Ja, ha téged ez megnyugtat, hogy magánterület... A vietnámi kertészek is magánterületen termesztenek, a diszkórazziák is magánterületen történnek, meg a dílereket is magánterületen kapják el a lakásukban.
Csak halkan jegyzem meg, hogy a rendőrség intézkedhet magánterületen. Az a dolga.
Az más kérdés, hogy elnézik ezt a rendezvényt, de az csak jóindulaton múlik. Én meg abban nem bízok. -
ketrec #10203 Hát már csak épp ők hiányoznak onnan. Aztán meg kezdődik a drogos köcsögözés arra jönnek a sünök és már meg is van az a jóféle budapesti felvonulásos ellen demonstrációs feeling, ami pár hasonló rendezvényt jellemez.
Hát ez tényleg nem kell, főleg amikor épp lazulni megy ki a jónép.
Nekem még mindig az a véleményem hogy PEACE. -
felegyi #10202 Magánterület, nem para... még a jobbikosok sem mennek oda :)!
http://www.youtube.com/watch?v=dF3AAq5lexU&playnext_from=TL&videos=kKUK7GyOoog -
ketrec #10201 nekem nem, remélem a sünöknek sem. -
#10200 Ez nem para egyébként? -
kimister #10199 Margitsziget, Nagyrét.. lehet én is ott leszek.. de még nem tuti :)