13279
  • MR ME
    a drog rossz, értem?

• Banano
    Nem szar.Értem?
  • MR ME
    én már nem szívom ezt a szart évek óta :) de np
    am meg mit kell személyeskedni? megbántottál most nagyon, biztos ő is megbántódott, majd együtt sírunk
  • jooy
    Miért kell személyeskedni? Ha neki nincsen más lehetősége, akkor mit tudna tenni? Nem ismered a körülményeit! Én meg kérdezem: te fizetsz a zöldért? Há' madár vagy.
  • MR ME
    kettőfélbe veszed a zöldet? madár vagy :DDDDD
  • BlackWolf
    szaritottan 30 g ?:O
  • jooy
    Egyszerűen értelmetlen és szükségtelen dolog. Felesleges érveket felhozni. Vidd ki sétálni, foglalkozz vele, éld át! Így is okozhatsz neki örömöt.

ManOfTheLight:

Nekem 30 gramm kell. Nem kötekedni akarok, nem is akartam belevágni a témába, de ez így önmagában téves kijelentés és hülye pletykákhoz vezethet. Érdemes teljesen szárítottat venni és nem "adag" szerint, mert a gomba ~90 százaléka víz.

Az adott mennyiség által kifejtett hatás egyénfüggő is.
  • Banano
    Hát hogy jól érezze magát..lehet tetszene neki.De mondjuk amúgy is vidám kutya.
    Szóval akkor inkább ne?
  • ManOfTheLight
    A gomba szerintem drága annyiért. Intenzív élményhez 3 gramm kell belőle.
  • jooy
    Ketrec: A 2500 HUF reális, már amennyire lehet reális. Régebben kérdeztem a standarte, kíváncsiságból.

zöld 2500, haska 2500, gomba 2500, spééé 2500, STB. Ebből mindenki levonhatja a saját következtetéseit.
  • jooy
    Honnan tudod, hogy a kutyád akarja? ITT, olvashatsz. Én biztosan nem lepném meg a kutyámat ilyesmivel, hacsak nem lenne gyomorproblémája, vagy nem tudna aludni. Az állatok őszinték, nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán miért szükséges szórakozásból betépetni a kutyánkat.
  • Banano
    Üdv,
    egy olyan kérdésem lenne hogy a kutyámra hogy hat a fű?
    Szeretnék sütni neki egy muffint karácsonyra vagy szülinapra,mennyit tegyek a muffinba?
  • ketrec
    köszi
    másik kérdés:
    ajánltak csokit ugyanolyan árban mint zöldet (2500 HUF 1g). Ez így reális ár? Még nem vettem soha csak azért kérdem. Egyébként megéri foglalkozni vele?
  • RaZoK
    kicst előtte meg kell pirítani, hogy könnyebben szét tudd morzsolni...dohány télleg kell bele mert nehezen ég
  • solo
    A csokihoz minden féle képpen kell valami "alábélelő" anyag. Vagy egy kis dohány, vagy egy kis zöldség, mert ahogy olvasztod az úgy folyik be a bongba, és lóf@szt sem érsz vele.
  • ketrec
    kösz.
    igazából bongot akartam írni vizipipa helyett.
    szal a kérdés újból:
    hogy lehet csokit bongbol nyomatni?

a dohányt kihagynám
  • R4VII
    Fölmorzsolod a csokit, belerakod a dohány közé, lefeded alufóliával, meglyuggatod az alufóliát, rárakod a szenet és csatt... :D
  • ketrec
    hogy lehet csokit vizipipával nyomatni?
  • Lacee
    akár, elég kicsi a világ :)
  • jooy
    Te Laci, nem ismerjük mi egymást? :)
  • Lacee
    thievery corporation volt tegnap :)
  • ManOfTheLight
    Mi van?Nem találtam róla infót. :D
  • Daffit
  • Hangman576
    az egészet
  • ManOfTheLight
    Hali. A pszilocibin gombának egész szárított testét kell megenni? Vagy csak a kalapját?
  • kimister
    "A mindennapi fogyasztók száma 10 ezer körül lehet." XDD

ugyan "

városonként :D:D:D
  • RaZoK
    hát bele-bele olvasgattam...ezekse tudják miről beszélnek

"Ez azt jelenti, hogy a 15 és 29 éves fiatalok tíz százaléka, a 20 és 26 év közöttieknek pedig 16 százaléka legalább egyszer kipróbálta már a füvet. "

Aha szerintem a lakosság 60%-a kipróbálta minimum, cakkumpakk kortól függetlenül.

"A mindennapi fogyasztók száma 10 ezer körül lehet." XDD

ugyan
  • MR ME
    naponta szívsz? ok akkor most rakd le 1 hónapig :)
  • ketrec
    Hát hasonló véleményen vagyok.
    Én is egy időben nagyon sokat néztem a Maóunika sót, azt hiszem rá is szoktam de aztán egy hasonló oldal segítségével sikerült megszabadulnom ettől az ártalmas függőségemtől (még épp időben mert már kezdett nagyon kritikus lenni a helyzet - jelentkezni akartam a műsorban csak az volt a gáz hogy túl sok fogam van).
    Már nem emlékszem az oldal nevére, valami Mónika cukor vagy Medvecukor vagy valami ilyesmi.

ennek az oldalnak is miért éppen kék pont a neve mér nem már pl. barna csík vagy sárga folt.

amúgy komolyra fordítva a szószt amíg anonimitást biztosítanak és nem pénz kicsalásról szól a dolog addig hadd csinálják végülis minden 'drog'-nak nevezett cuccnak van már hasonló leszokós oldala akkor legyen a fűnek is (lehet pont ez volt az alapötlet vagy az anonim anti-füvesek klubja aktivizálta magát túl ).

• R4VII
    Reeetteeeenetteseeeenn csicskának kell lenni ahoz hogy valaki elmondhassa magáról hogy rászokott...:D mivel fizikai függőséget nem okoz, aki meg csak egy kicsit is erősebb jellem az sosem fog rászokni
  • RIZLA
    én inkább elvonóra megyek .... xDD
  • Lacee
    milyen csönd lett, talán mindenki ezen a projecten lóg? :)
  • R4VII
    Egy jókis chilles zene a jókis chilles pillanatokhoz

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=XmMS3vI_BEA]Elijah Prophet - Piece Of Ganja
  • ketrec
    ez megvan?
    http://www.youtube.com/watch?v=rNXkjP5ADp8
  • zdlr
    herbman
  • R4VII
    Jajj hát igen :D másik kedvenc :D "Plug it, Un-Plug it, dont strain....I Love You Mary Jane! " :D
  • simirizsa
    Én kedvencem :D
  • ddomi87
    Hali!
    Ma haverék megcsinálták a pudingos receptet!Nem tudom h itt vki kipróbálta-e már,vagy csak a receptet irtátok le?
    2en csinálták, egy pakket(szép pakket) beletettek,kajci,aztán várás:)!
    Sajnos az elmondásuk szerint a várt hatás elmaradt,szinte semmi!szvl eddig egy rossz tapasztalat!lehet kevés volt a "titkos összetevő",bár ahogy irtátok elégnek kellett volan lennie!
  • jooy
    "szvsz csak a tied :)"

osztom!! =)
  • R4VII
    Jószám! Cypress Hill - Marijuana Locos