Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
De reggae az kifejezetten gyakran megy nálam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy csak az megy mostanában
Thrash \'Till Death
Reggae,az életem. <#wave>#wave>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Turn Me On Dead Man
Ez a zene, ez a hang, a ritmus, ez a fény
Nekem elhiheted, ha megtalál
Egy másik világba léphetsz tovább
Csak várd az álmot, de tegyél is érte
Nem kell, hogy félj, ez nem húz le a mélybe
Nem is olyan rég még nem hitted el
Akard, és egy másik világ jön el
http://www.youtube.com/watch?v=Yyl2eLGjw-4&feature=related
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
<#duma>#duma> Nem értem !!! lásd:ALPHA DOG <#falbav>#falbav> idegbeteg majdnem mindenki a filmben:!!!
Ilyet nem szabad venni. Fejfájóssal, és hasmenõssel én is találkoztam már. Egyik haver mondta, hogy ha gyenge a cucc megspékelik mindenféle szarral. Az is lehet, hogy helytelenül alkalmazott növényvédõszer.
Sajnos néha belefut az ember ilyesmibe.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az mitõl van hha egy bizonyos fajtából fújok, akkor utána következõ nap kicsit megy a hasam?<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Egy haver azt mondta, h ez azért van, mert magyar, és én a "jobb" fajtához vok "szokva"...<#vigyor4>#vigyor4> (sztem csak az õ-félét akarta fényezni<#ejnye1>#ejnye1>, de van benne vmi), {nem tudom, h tényleg magyar-e, füstre meg nem rossz, mint az általam kóstolt fejfájós-magyarok}<#nevetes1>#nevetes1>
remélem érthetõ voltam <#integet2>#integet2>
http://www.youtube.com/watch?v=ip-b5Pt7kAM
Csak azt sajnálom,hogy én <#pias>#pias> a piához nyúltam elsõnek <#falbav>#falbav>,nem pedig a zöldhöz.
Egészen más világ.!!!!!
<#worship>#worship> <#beka3>#beka3>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
<#integet2>#integet2>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és ami a legnagyobb poén,ha baj van,a rendõrség csak akkor megy ki ha vér folyik.Szóval, anyukát szemen lehet verni minden nap,senkit nem érdekel.!!!!!ugyan máááár
egészségkárosodást nem okoz, a jókedvet emeli, a társas kapcsolatoktól sem foszt meg, akkor miért lenne baj a fogyasztása?
"gyenge gyereknek,erõs túró nem való"
Este volt egy kis buli: DDD
Kis purple haze-zel meg egy kis borozgatással egybekötve xD Naggyon durvavolt: D
Full véletlen lett PH: DD Meg is lepõdtem:]
bocs az offért, csak a válaszát kérném és utána max pm
barack pálinka,vegyes pálinka,körte pálinka,................ valami ilyesmi oldalt keres tesókám.!!!!!!
dokumentumfilm ajánlom megnézésre..