Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sizzlát nem annyira bírom, de ez a szám nálam nagyon üt

PS3 ID: kolb@szman

ha a gettós fekareprõl beszélsz, na azt én se szeretem, ahogy az RnB-t is gyûlölöm. Tartalom, változatosság, zeneiség egyöntetûen nulla.
De reggae az kifejezetten gyakran megy nálam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy csak az megy mostanában
FlyHigh
Ez nyomassátok!<#vigyor>

Thrash \'Till Death

gfreak
én meg nem 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

<#wow1> Na,én sem azért tettem ki mert a szííívem csücske,csak ez a kemény szöveg,beleszívok a dzsóba......................pfffff
Reggae,az életem. <#wave>

Én rühellem a fekazenét, meg fekazenét utánzó zenéket is😄

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

beleszívok a dzsóba és a tetemedre hamuzok, pffffff

Ne csak néz, lás is baz....

Lacee
és viszont 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sambauer
hát gyerekek meg kell mondjam hogy egy kis Pink Floyd még mindig igencsak megdobja a joint hatását :! 😄

Turn Me On Dead Man

Érezd ahogy a szívedhez ér

Ez a zene, ez a hang, a ritmus, ez a fény

Nekem elhiheted, ha megtalál

Egy másik világba léphetsz tovább

Csak várd az álmot, de tegyél is érte

Nem kell, hogy félj, ez nem húz le a mélybe

Nem is olyan rég még nem hitted el

Akard, és egy másik világ jön el
http://www.youtube.com/watch?v=Yyl2eLGjw-4&feature=related

solo
Itt is: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Na,én szerintem ez is olyasmi,csak ez rögtön utána.Tisszta trespoting,na jóó, ahhoz hasonlóó,de jóó!!!!!!<#szomoru1>

Bandew
Mondjuk az Alpha Dog azért nem a legjobb példa, mert az "gengszterkedõ" hülye lurkókról szól, akik csak agresszívnek akarnak látszani, de közben fingjuk sincs róla mi is az. Persze mindig vannak kivételek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dronkZero
Az egész fûtilalom elején volt ez a kormánypropaganda, az úgynevezett "reefer madness", hogy a fûtõl a tökaranyos tini kisfiúcskák habzó szájú vérengzõ sorozatgyilkosokká válnak.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Létezik olyan, hogy a zöld hatása agresszió formájában jelentkezik ??
<#duma> Nem értem !!! lásd:ALPHA DOG <#falbav> idegbeteg majdnem mindenki a filmben:!!!

sambauer
smoked

Turn Me On Dead Man

köszi.. 😊 tudsz valami olyan oldalt, ahol online megtudom nézni? vagy ha nincs is ent tudsz/ tudtok olyan oldalt? mert én csak a moovie.hu-t ismerem.. ott meg sok nincs fent, vag halott, vagy nincs hang.. 😄
van hozza magyar felirat a feliratos oldalakon vagy ha nemtalalod szolj es linkelek 1 et a filmet meg kulonbozo torrent oldalakrol tobbek kozott a piratebayrol is le lehet szedni

Arra tudok tippelni, hogy valamivel "kezelgetik", hogy ütõsebb legyen.
Ilyet nem szabad venni. Fejfájóssal, és hasmenõssel én is találkoztam már. Egyik haver mondta, hogy ha gyenge a cucc megspékelik mindenféle szarral. Az is lehet, hogy helytelenül alkalmazott növényvédõszer.
Sajnos néha belefut az ember ilyesmibe.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Lacee
azt el tudom képzelni, hogy szabadban termesztett növényre lerakódik egy kis benzingõz, permetezõszer, akármi és az meghajtahat ha elszívod... vagy ki tudja 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

addigis egy kis finom kis DUBstep<#mf2>:

Srácok!
Az mitõl van hha egy bizonyos fajtából fújok, akkor utána következõ nap kicsit megy a hasam?<#szomoru1><#confused>
Egy haver azt mondta, h ez azért van, mert magyar, és én a "jobb" fajtához vok "szokva"...<#vigyor4> (sztem csak az õ-félét akarta fényezni<#ejnye1>, de van benne vmi), {nem tudom, h tényleg magyar-e, füstre meg nem rossz, mint az általam kóstolt fejfájós-magyarok}<#nevetes1>

remélem érthetõ voltam <#integet2>
Hello! Magyar szinkronnal is van? Angolul nem hiszem , hogy mindnt megértenék <#szomoru1> Ha igen mi a címe? Mert egy dokumentum filmet már láttam a fûrõl.. itt volt az is említve, youtube-s linkekkel 😊
Kell ettõl jobb.!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ip-b5Pt7kAM

hát, ja.!
Csak azt sajnálom,hogy én <#pias> a piához nyúltam elsõnek <#falbav>,nem pedig a zöldhöz.
Egészen más világ.!!!!!
<#worship> <#beka3>

solo
Ejpazdet, szeretem az ilyen okoskodó embereket xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

fook
éljen a tv és a tudatos népbutítás , a józan ész teljes sárba tiprása , és éljen hogy a média mondja meg hogy mi a jó , mi nem jó , mi kell neked és mi nem ! GRATULÁLOK! viszlát ;D

FlyHigh
Szarul hangzik, de mi nyugodtabbak vagyunk mióta meghalt a fater.

Thrash \'Till Death

http://www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI&feature=related
<#integet2>

sz4bolcs
Te ilyen minimalista vagy nagy, fehér falakkal?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Juicy Zsii <#vigyor4>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

miért?neked ez nem elég meggyõzõ?tudod te hány család szenved a hülye alkoholista apukától??
és ami a legnagyobb poén,ha baj van,a rendõrség csak akkor megy ki ha vér folyik.Szóval, anyukát szemen lehet verni minden nap,senkit nem érdekel.!!!!!ugyan máááár

Lacee
egyik sem tévút, ha képes az ember mértékkel élni vele: mind az alkohollal, mind a fûvel iszonyatosan félrevezetõ, ha csak a "függõkrõl", vagyis azokról beszélünk, akik nem tudják tartani a kontrollt, nekik valóban egy pótcselekvés a tudatmódosítás. Hétvégén, péntek vagy szombat estén a közvetlen barátaiddal közösen elfogyasztott két-három palack vörösbor / egy-két jó joint ártalmatlan, sõt, hozzá is tud tenni a hangulathoz.

egészségkárosodást nem okoz, a jókedvet emeli, a társas kapcsolatoktól sem foszt meg, akkor miért lenne baj a fogyasztása?

nem,nyilván csak azt viheti aki használja,nem értem miért szükséges lévén hogy nem életfeltétel....

mert téged tévútra visz????
"gyenge gyereknek,erõs túró nem való"

kimerítõ válasz ment pmbe

Utálom az alkoholos italakot,szóval ilyet nekem inkább ne ajánlj.Csak figyelmeztetésnek írtam hogy a fû is olyan tévút mint az alkohol

Te magad írod hogy a 2szer az alkohol és a cigi egy lépcsõfok a károsabb felé...Amúgy érdekes elgondolkoztató iromány,elég meggyõzõ

Kissé összeesküvés hit szaga van a dolognak....

Személyes rossz élményeket nem szabad összekeverni a tényekkel

solo
Nahm emberek.
Este volt egy kis buli: DDD
Kis purple haze-zel meg egy kis borozgatással egybekötve xD Naggyon durvavolt: D

Full véletlen lett PH: DD Meg is lepõdtem:]

egyébként megnéztem a topikjaidat, vagyis egyet. a leggonoszabb emberest, és ott egyetértek veled abban amit még a topik elején/felénél pártolsz. de akkor miért utálod ezeket az embereket, és miért tartod idiótának?

bocs az offért, csak a válaszát kérném és utána max pm

fû,joint,mariuana,zöldike...... Te nem vágod?????
barack pálinka,vegyes pálinka,körte pálinka,................ valami ilyesmi oldalt keres tesókám.!!!!!!

te tajgetosz pozitiv fasz... ebben a topikban nem beszólogatunk és utálkozunk, húzz már innen

The Union: The Business Behind Getting High (2007)
dokumentumfilm ajánlom megnézésre..