13279
-
ketrec #10318 huh a múltkor láttam egy arcot aki hallott már olyanról, hogy valaki bolti csigára tolta a szintetikus cuccot ájsztíí-vel.
besza-behu.
-
D00M #10317 -
mac83 #10316 Balvin : majd meglátod mennyivel jobb Vegyél szerintem egyből kettőt, ne kelljen visszamenned pár hét után egy újabb adagért
majd írj bevált-e :) -
#10315 köszönöm. agyaltam is rajta:) -
#10314 Az ilyen seggfejek ezt jellemzően komolyan gondolják. Most még nem is gond. A gond akkor lesz, amikor ötven éves korára is ilyen seggfej marad. -
#10313 Neeeeee :D Ez csak valami poén lehet:D nem a legjobb de tuti hogy poén :D -
simirizsa #10312 Ülj le 1-es :D -
#10311 oké-oké, de azért a szénsavas kóla egy kicsit durva volt. -
#10310 Leülhetsz. -
masoma #10309 0,1 gramm úristen te bűnöző
-
D00M #10308 -
#10307 ti nem is tudjátok miről beszéltek...én egyszer elszivtam spanom cigijét amibe voltelég sok 0,1 gramm anyag.. és utána még szénsavas kólat is ittam rá..szerintem ti még olyat nemkaptatok...azóta utálom az ezt az egész szarságot, csak a nyomiknak való, megvetem aki ezt csinálja csinálja. -
#10306 tudod mit? rábeszéltél:D egyik nap bemegyek és veszek egy tömb csigapapírt, 100Ft-ot tényleg rá lehet szánni -
masoma #10305 különböző növényekből készült mix, tényleg ugyanolyan a hatása, csak 3e-be megy grammja. -
mac83 #10304 ja és az ára 100ft, ez lemaradt :) -
mac83 #10303 miért ne lennék normális? csigapapír mégis csak tisztább anyagokból van mint egy poszter, vagy bérlet,cd-tok, vagy akármi.énis megjártam már azt az utat, kedvencem a marcis doboz tetején belül, a két kis "csiga" volt, (alul is volt, csak azt nehezebb kiszedni). ebbe meg van 50db, kényelmessen kitépem, "keménységre" is pont jó, és még vagodsni sem kell mert pont méretes nekem ennyit megér :) -
#10302 ha ez olyasmi mint anno a spice volt, akkor azzal óvatosan, mert nem lehet tudni hogy milyen szintetikus szarok lehetnek benne! -
#10301 csigapapírt. venni.
Ember te nem vagy normális :D (no offense)
dontpanices poszter ingyen van, és elég 1-2 hónapig
-
mac83 #10300 voltam bennt csigapapírt venni,és kiszúrtam azt a valamit!tök úgy néz ki mint az igazi fű, ugyan olyan pakkba is van.Volt 1g-s, meg asszem 2grammos kiszerelés, az egy grammos aztmondta az eladó hogy lightosabb, a kettes kicsit erősebb.Ugyan az a hatása mint a fűnek, csak ez legális.Ennyit mondott :D Nem szagoltam meg mert annyira nem érdekelt, de kinézetre egy az egyben megegyezik a "normál" fűvel. -
kimister #10299 "chillsben láttam a napokban "bio-füvet","
ezt hogy érted ? :D milyen az a bio-fű? :D szerintem mindegyik bio :D:D -
mac83 #10298 ezeknek a kutyáknak szerintem azért ennél jobb orruk van, nem hiszem hogy át lehetne baszni őket ilyen egyszerűen.
chillsben láttam a napokban "bio-füvet", 2-3 pénz volt 1gramm.
Tök legális, lehet bepróbálom azt aztán ha beválik, akkor viszek ki abból :D -
#10297 ja az is...akárhová aminek karakteres a szaga...a kávé tényleg jó ötlet -
kimister #10296 lehet, hogy nincs úgy, de én úgy halottam, ha beteszed kávé közé, akkor ott még a kutya sem érzi meg -
#10295 ha ennyire tartasz a kutyától, akkor zavard össze...a kutya szagol, az ösztönei alapján cselekszik, tegyél a táskádba egy zsíros apát szalonnát, és ha átnézik a cumot akkor a kutya melléfogott :D -
mac83 #10294 igen csak a kutyáktól félek, felaprózva meg méginkább van szaga...
ha nem lesz kutya akkor akár a kezemben is vihetném eddigi tapasztalaotk alapján :) na mindegy majd meglátjuk mit hoz a holnap, azért a tanácsot köszönöm! -
masoma #10293 aprítsd fel a mokit és (boltokban kapható) cigihüvelybe beletöltöd és egy cigisdobozba rakod más rendes cigik mellé, és mindezt a poggyászba berakod-ez biztos módszer. vagy kapható olyan rágósdoboz amibe kb 50 rágodrazsé van és azok közé - ez is működik. remélem tudtam segíteni -
mac83 #10292 üdv urak!repcsivel megyek londonba jövőhét hétfőn, és vinnék magamal egy kis útravaló csemegét, amit ott kint majd el tudok pippantani a 3 napos otttartózkodásom alatt.Egyesnél nem viszek többet, kérdezném hova tegyem a szart?!Valakinek valami ötlete? Vigyem fel magammal gépre?Poggyászban?Vagy a nagy cumómba ami megy a repcsi rakodóterébe?
Vagy egész egyszerűen zacsi alá beragaszt?Vagy nem éri meg "szívódni" vele.Aki jártas a témában írjon :)
Voltam már jópárszor repcsin, akkor direkt figyeltem, hogy tudtam volna vinni simán (igaz közelebbi országokban).Mikor távolabbra mentem pl Amerika, na ott voltak nagyon édes kis kutyusok szinte minden reptéren...
Köszi a válaszokat, mindenkinek nagyon jó lazulós hétvégét! -
#10291 sztem termeszd és áruld is, abban van a jövő
(mindig lesz hol aludnod, kaját is kapsz, csak a seggedre kell figyelni...) -
Fidolorous #10290 legutolsó.. -
ketrec #10289 akkor csak engem szivatnak a k. életbe???
700 HUF ??? és ez minőségi cucc?
lehet, hogy termeszteni kellene???
lehet, hogy árulni is érdemes lenne???
vagy hagyni az egészet a p.csába???
hmmm -
Valaki közületek termeszti amúgy otthon? -
Charlie Barkin #10287 -Gondolom 10g feletti mennyiség vásárlása esetén értetendő,a 700 HUF
(én 12000ft\10g-ért veszem).
-De általába 2E-ért adják a full 1.0g...
\\Charlie B.
-
#10286 Én 700-ért tudok. -
#10285 -
#10284 Nem árt. :) -
ketrec #10283 szvsz a 2500 HUF az reális ár a zöldér.
spanglit lehet normál cigi füstszűrővel is szívni vagy az árt a hatásnak?
-
BlackWolf #10282 ? -
#10281 ja linkelés után énis rájöttem :) -
#10280 hoppá
-
#10279 ezt nem is ő mondja hanem ő:
http://www.actionfigurearchive.co.uk/ekmps/shops/carpetmonster/images/south-park-series-3-mr.-mackey-action-figure-1210-p.jpg