13279
  • Banano
    Haverom haverjának a haverja küldte....:
  • Banano
    Na az nekem már magas..a lényeg hogy ha kimész Hollandiába senkit sem érdekel h mit szívsz,és milyen állampolgár vagy.Pontosan ezért lendült fel náluk a "fű turizmus":D.
  • dronkZero
    Ez nem ugyanaz az eset. Amit leírsz, az a külföldi belföldön bűnöz esete, az idézett rész meg a külföldi külföldön bűnöz.
  • Banano
    Én nem vágom,de volt egyszer egy olyan eset hogy egy emberkét elkaptak valamelyik határon miközben kokaint csempészet,és az emberke nem ottani állampolgár volt természetesen,mégis halálra ítélték,hiába hogy ez a hazájában "csak" 20év..és benne is volt a cikkben h ,,sajnos ilyenkor nem igazán tudnak mit tenni a hazájában" erre a mondatra pontosan emlékszem,mert egy kicsit felbaszta az agyam h 20grammért valakit kinyírnak,főleg úgy hogy ő 'csak' csempészte,nem is a dílerről volt szó.
  • dronkZero
    Nem vagyok jogász, úgyhogy ne vedd készpénznek, de szerintem arról van itt szó, hogy ha külföldi állampolgár külföldön bűnöz, de nálunk fogták el és nálunk zajlik a pere, akkor a magyar törvények szerinti büntetést kell hogy kapja.

Elég vad lenne, ha egy szökött iráni tolvajnak levágnánk a kezét, csak mert NÁLUK az a törvény...

De szerintem a kiadatás a gyakorlatban sokkal gyakoribb.
    Na meg gondolom a bűnösség bizonyítása is problémás a magyar hatóságoknak egy külföldi külföldön elkövetett bűncselekményével kapcsolatban.
  • ketrec
    4. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a nem magyar állampolgár által külföldön elkövetett cselekményre is,
    ha az
    a) a magyar törvény szerint bűncselekmény és az elkövetés helyének törvénye szerint is büntetendő,

mivan?
    ez most csak nekem tűnik baromságnak?
  • RaZoK
    ó azt nekérdezd, én se értem, csak fel vagyok cukkolva XD

utálom a fórumokat, mer mindenki fasz XD
  • dronkZero
    Ha nem nekem szól, akkor sem értem, mit akartál ezzel mondani... :D
  • RaZoK
    hopp ezt nem neked akartam válaszolni, hanem így a közösbe :D
  • RaZoK
    mindenki lázad, de gyakorlatban senki sem tud lószart se itt az a nagy büdös helyzet.
  • D00M
  • RIZLA
    akarsz róla beszélni.....!?
  • dronkZero
    Én ezzel szemben elbaszott ostobaságra növesztett kibaszottnagy arcot minden nap látok...

"„3. § (1) A magyar törvényt kell alkalmazni a belföldön elkövetett bűncselekményre, valamint a magyar állampolgár külföldön elkövetett olyan cselekményére, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény.
    (2) A magyar törvényt kell alkalmazni a Magyar Köztársaság határain kívül tartózkodó magyar hajón vagy magyar légi járművön elkövetett bűncselekményre is."

Btk.
    Kurvára nem kellett volna sokáig olvasnod, I. rész harmadik paragrafus.

Tudod, az nem baj, hogy hülye vagy hozzá, csak akkor ne akarnál belepofázni... Mondjuk nekem mindegy, te csinálsz magadból hülyét.
  • Matte
    "Ha magyar állampolgár vagy, akkor mindegy, hol laksz, vonatkoznak rád a magyar törvények. Bár az tényleg valószínűtlen, hogy ezért külföldre utánad menjenek, de megtehetnék."

na ekkora baromságot se hallottam mostanában
  • solo
    Bár így lenne...
  • simirizsa
    „Tudom, hogy azt feltételezed, azt fogom mondani a gyerekeknek, hogy ne drogozzanak. De gyerekek, füvezzetek! Mást ne csináljatok, de a fű az jó. Tegyétek azt, amit én! Építsetek filmbirodalmat, és 38 évesen füstöljétek el az egészet!"

Mekkora forma :D
  • RaZoK
    és ki nem szarja le :D

azt esküszöm erre már nem tudok mit mondani
  • Banano
    Úristen...vagy hogy a blikket idézzem.:
    ,,DÖBBBBBBBENET!!!!!!"
  • ketrec
    egy kis bulvár:
    itt
  • Olcsóvér
    dobd ki nemérannyit
  • Banano
    Eh le idiótáztam magam xDD
  • Banano
    Most 5 napos..de majd a többiről is csinálok képet.#idiota] .:

• D00M
    Hát ha neked az a jó
  • simirizsa
    Biztos vagy benne hogy ezt akartad írni ?:D
  • Daffit
    Srácok! Abba kell hagyni, mert a száj kiszáraádásban bele lehet halni! Átkozott fű, dögöljön meg mindenki aki szív! Vagyis én is!

Ha potenciát okoz neked, akkor veled van valami gond, mert rám jó hatással van
  • solo
    Ejgeci.Ezt pm ba vagy valami:D

Ismerem a rizit-ja.De nemtudom ma mi lesz.hívjál föl azt meglátom:D
  • varax
    Csak a dohány. De elvileg a fű tágítja az ereket, tehát jobban elő kéne segítenie a ... erekciót .
  • simirizsa
    Csak ha meg eszed a egész folyamat lassan áll be itt meg hoppá baszod nincs nyálam :D
  • Lacee
    bocs nem láttam hogy reagáltál, közben töröltem, mert rájöttem hogy hülyeséget írtam, a szájét biza :)
    most rákerestem a neten, és azt írják hogy valószínűleg ez a THC hatása, mert akkor is bejön a kiszáradás, ha pl. megeszed. ma is tanultunk valamit :D

yahoo answers
  • dronkZero
    Mi? Hol? Az előbb volt itt egy hozzászólás Laceetól, amire válaszoltam!

(Nna, ezt sem fogja elhinni nekem senki... :D)
  • dronkZero
    A szájét. (A nyálkahártya egy pöttyet nagyobb, ha az kiszárad, akkor neked reszeltek... :P)

De szerintem az totál nem objektív hatás. Sima cigitől kiszárad a szátok?
  • dronkZero
    Azt is csak te képzeled be magadnak...
  • simirizsa
    Max túlságosan kivagy engem rohadt kiszáradás szokót zavarni :D
  • RaZoK
    sztem csak a csajod béna, vagy te...már bocs

de ilyen fiatalon erre semmi esély!
  • southboy92
    A fű okozhat impotenciát?mert velem már nemegyszer előfordult és kib aszott égő.hogy tudom orvosolni/megelőzni/vagy enyhíteni?
  • fixon
    holnap leszek csepelen, este sztem elmegyek én is egy kocsmába. rizmájer. nemtudom ismered-e nézz le oda ha gondolod
  • dronkZero
    Eh, a kurvaéletbe. Bevillant, hogy ennek a kibaszott szarnak ENNYI A REÁLIS ÁRA. A büdös kurva anyját az összes köcsög politikusnak, akik támogatják ezt a szájbabaszott tiltást, csak hogy a zsebüket tömhessék.
  • dronkZero
    Szerintem ki lehet magyarázni, hogy az élelmiszer. Nem tudom, hogy megállapítható-e a magról, hogy milyen növényke lesz belőle, szal az még lehet para.

De mondjuk ha az egyik zsebedben ott van néhány "jóféle" mag, a másikban meg egy bontott zacskó ilyen, az sztem tuti alibi. :P
  • Banano
    Magokat sem tarthatsz magadnál.Eladni és venni sem szabad.
    Viszont a pickandmix elég diszkréten csomagol,egy dvd tokban érkeznek ANGLIÁBÓL (-ez nagyon fontos)így szinte 0 az esélye annak hogy elkapják.De ha ultra biztosra akarsz menni akkor kimész bécsbe,vagy pozsonyba.
  • ketrec
    apropó magok:
    ha magot vásárolok külföldön és behozom vagy rendelek külföldről az milyen jogszabályt sért ha azoknak 0 a THC tartalmuk?