13279
-
CSak asszony nem nagyon szereti a dolgot:D -
#10517 ez a helyes hozzáállás
szerintem sör+some weed = fájin pári -
#10516 Hát, én meg másban "nem utazom". Szóval:DDDD -
#10515 én ide!!!
Hiphápp kemp!! -
#10514 de oda nem fű kell :D -
#10513 asdf:C
Én balaton sound ra megyek:D
-
#10512 Nem, alufóliával fedem be, meg rakok rá fémhálót. :) -
#10511 LOL :D:D:D -
ketrec #10510 kit érdekel a szaga??? szíííni kell azt öreg nem szaglászni.
egy flakon ami tudna mesélni:
-
#10509 és a kupak nem olvad meg a lángtól?
az, hogy majdnem megfulladtál tőle, szintén lehet a párolgó műanyagtól :P -
#10508 Testápolós kupak. :D Meg egy félbevágott major-ette bot. :D:DD:D:D -
#10507 Wáááá, holnaptól VOLT fesztivál! Kimegyek már ma is. reggae / elektro / psy / jazz, fullos fellépők.
Jó nagy pakk kell. :D -
#10506 messiaso a tölcsér, amibe a dohányt helyezed, konkrétan az miből készült? Én még alternatívaként dezodoros flakonra gondoltam, mármint azt elfelezve. Az a baj ezekkel az üveges bongokkal, hogy pár használat után már nem lehet kimosni a szagot.:P -
#10505 ahh zsepit -
#10504 Szerinted, miért tiltakoznak még a fa kitermelők is a kender ellen?
Mert ez nem 20 év alatt nő meg, mint a fa, hanem 3 hónap, sokkal jobb anyagok ékszíthatők belőle, pl szövetek, papaír mint fából, és nem mellesleg a fakitermelők szart se keresnének XXD -
masoma #10503 Chillsben és Zölderdőben tudsz venni -
#10502 Jah,én is azt néztem az előbb hogy 3nappal ezelőtti képen milyen kicsik voltak még:D.De mondjuk 0-24ig kapnak fényt. -
simirizsa #10501 Baszod ezek rohadt gyorsan fejlődnek :D -
#10500 Amúgy nézd meg mennyit fejlődtek 3 nap alatt..pedig most még csak palánta szakaszban vannak,ekkor elvileg nem látványos a "föld feletti" fejlődés,mivel ilyenkor a gyökerével foglalkozik a növény:D. -
#10499 FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...: DDDDDD -
-
#10497 Főleg, hgoy a kép alján jól látszik a 12 órás időszámlálás. -
#10496 góglén gondolom xD...nem hiszem h magyar. -
#10495 valahol szüret volt
-
ketrec #10494 Csinos darab. Én is valami hasonlót barkácsoltam magamnak.
Korábban írta valaki, hogy lehet kapni valamilyen legális cuccot.
Talán még üzletben is árulják. Mi volt annak a neve? -
#10493 -
#10492 Lehet túl sokat szívtam belőle? -
varax #10491 képt -
#10490 Hali, csináltam egy bongot egy 2 literes visszaválthatós coca-colás üvegből... működik is, kb. 4 deci vizet öntöttem bele, de a cigitől majdnem megfulladtam... -
ketrec #10489 na sikerült egy újabb közhelyet beírnom, elnézést kívánok mindenkinek. -
ketrec #10488 a hülye ember mindent elhisz barátom de ki nem szarja le őket és az ostoba véleményeiket. A hülye emberekkel nem kell foglalkozni ők úgy is folyton csak hülyeségeket hordanak össze.
Tulajdonképpen a hülye ember azért van, hogy legyen kit megvezetni terelgetni mint a birkanyájat és ez elég jól működik ebben az országban sajnos. -
#10487 nemrég láttam egy kékfényt amikor több kilós ganja fogásról tudósítottak, és közbe ott ment a sarokban a videó a herkásokról meg a tűről... -
#10486 de hiszen fű = heroin, nem tudtad ? :D -
#10485 origo
,,1994-ben marijuana birtoklása miatt letartóztatták." a cím pedig kábítószer-túladagolás miatt..valamiért olyan érzésem van mintha a fűre szeretnék fogni..mert mindenképp hozzá kellett tenni a cikk végére hogy 20 évvel ezelőtt mi volt a zsebében,a hülye ember meg elhiszi h ,,túlszívta magát".
Vagy csak én látom rosszul? -
#10484 PietroDr, hogy mindenkire süssön a nap. -
PietroDr #10483 Üdv! Micsoda kis fórum, örömmel olvasnám ,ha tudna segíteni nekem valaki...jászságból! Így komoran olvasgatom. Süssön Mindenkire a nap! p -
#10482 Tudom,de elvileg ezzel is ki lehet húzni a palántaszakaszt,mivel amúgy se használnak fel olyan sok fényt a kicsik.Meg remélem jövő héten jó idő lesz,és akkor nappal legalább mennének ki a teraszra,a naptól meg nincs jobb fényforrás:D. -
#10481 értem, jobban jártál volna ha veszel 3 hideg-fehér cfl-t...az a jó a vegre :) és occsó is :) -
#10480 HPS 70W-os.Nem is lesz -neki- nagyobb mert ki lesznek ültetve amikor elérik a következő szakaszukat. -
#10479 :)
ez warm izzó vegre? :)