Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dzsozi<#eljen>#eljen>
<#nyes>#nyes>
<#guluszem1>#guluszem1>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
De egyébként ja, szüretnél nem a gramm a mértékegység, inkább a deka.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Turn Me On Dead Man
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ahol meg már csinálják, onnan nem lopok: D
Bár, ahogy néztem, jó kis palánták vannak ott: D<#zavart1>#zavart1><#gonosz1>#gonosz1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Jómóka, ha nyugodtan csinálja az ember és okosan még parája sem lehet belõle😊
sok recepct van fenn...
Én nem fogyasztanék el egyedül 1 liter rosszízû tejet semmilyen formában.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ja,meg a másik, nyáron a horgászat,na ott szoktak igen nagy flessek leni.pl: 11 ponty,úgy hogy akik kint ültek rajtunk kívül,azoknak szinte semmi egész nap <#conf>#conf> A kapás természetes a offfolás után, szinte mindig jelentkezett:!!! <#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
Köbö 2 éve zöldségelek.
Láttam felütöte a fejét egy kisebb vita a paradicsom itthoni ültetésével kapcsolatban.. 😊
öö.. errõl annyit, hogy én tavaly október közepe óta és sztem még egy évig ha nem adok el a paradicsomból, akkor NEM kell táplálnom a feketegazdaságot😊.
Gerilla grow volt.
Magokat rendeltem április elején, palánták lettek (5db), május elsején ültettem egy gondosan kiválasztott szabadban lévõ helyre, ahol a madár sem jár.
Az 5.-6- hétig eljutni kritikus, addig 2-3naponta érdemes megnézni a növénykéket. Sokat kell küzdeni, de az 5 magocskából 4 2,5 méteres bokor fejlõdött ki, ami megközelítõleg MÁSFÉL KILÓ paradicsomot adott. 😊
Otthoni szárítás, miegymás, majd decemberben már a végtermék is megvolt, ezen élek azóta😊 meg a barátaimnak is jut bõven abból a másfél kilóból.
Anyagi ráfordítás: magok külföldrõl (5db feminizált magocska) = 15ropi.
Összesen költöttem 20000Ft-ot basszátok meg😄😄
Hol kapsz ennyiér másfél kiló skunkot?😄
Akit érdekelnek infók a gerilla growwal kapcsolatban az nyugodtan írjon pü-t.
További jó föüstölést srácok😊
Ez egy oltári baromság!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ez jó volt. 😄
Ha találnak nálad csekély mennyiségû füvet, vagy elkapnak pöfékelés közben, után, esetleg a jóakaród bejelent, vagy más -a rendõr szerint- gyanúsnak vélt "dolog van", akkor bevisznek!
Nagyon fontos, hogy ha nem találnak nálad füvet, akkor NE is valld be, hogy fogyasztottál, illetve azt, hogy van/volt nálad. A még fenti okok miatt elvégeznek egy vizelet tesztet. Ha az negatív (elõfordulhat), akkor elengednek, de ezért is ne vallj be semmit.
Ha pozitív, akkor elküldenek X hónap elterelésre. Részt kell venned beszélgetéseken, szarságokon, de sejtem, hogy ez senkinek nem hiányzik. Elég kellemetlen lehet, családtagok, stb. X hónap letelte után kapsz egy papírt, hogy valóban részt vettél ezeken az "elterelõi" alkalmakon. Ezt a papírt elvileg vissza kell vinned a rendõrségre, igazolásként. EGY NAGY BÜDÖS LÓFASZT! Mert kifizettetik veled az eljárás költségét, ami 110-130 ezer Magyar Forint körül van. Ezt a lapot õrizd meg és csak a bíróságon mutasd fel!
Ha valamit hibásan írtam volna le, javítsanak ki, az csak jó lehet. Tagadni! Tagadni és tagadni!!!!
@Bandito1313
Semmi értelme nem lenne lenyomozni innen bárkit is. Lenyomoznának, azért, mert baromságokat irkálok egy fórumon, 11 évesen, a haverom számítógépén csupán önámításból, hogy én mekkora nagy füves vagyok? Persze, az IP címemet megtudhatnák innen az SG fórumról, megtudnák belõle, hogy soproni vagyok. Az internetszolgáltatómnál tudnának csak érdeklõdni a tulajdonossal kapcsolatban, ugyanis az X hónapig tárolja a használt IP címeket. Csak bírósági végzéssel adhatnák ki az adatokat.(Egyébként sem az én nevemen van xd). Ezek után felcsaphatnák a mobiltelefon számomat (ez már a saját nevemen van) és lehallgathatnák azt. Szerencsére nem telefonon tárgyalom meg ezeket az ügyeimet, egyébként sem.
Valószínûleg ez nem érné meg nekik és nem mennének semmire vele.
Csak az a röhej benne hogy nekem van olyan ismerõsöm aki nagyon ellenzi a füvet,na, õ vele sokat szoktam dumálni,pedig ha tudná....õhhõhh
hogy én is "drogos" vagyok <#beka3>#beka3>
de persze, ismerek olyan rendõrt aki szívogat, õ mondjuk kevésbé feszül a témán 😊
PS3 ID: kolb@szman
Sajnos a rockettám eltérítette a földet a pályájáról XD
És ezért lesz 2012:|
Nahm, viccet félretéve ...kivagyok. XD
HÜP! <#rinya>#rinya>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
EDIT: most szóltak, hogy kosármeccset kéne inkább fotózni, fene, akkor már végleg nem tudom mi legyen. 😄
Mi ez a nagyfokú stressz? Inkább pippants egyet!
Egyébként nem igaz, hogy itteni klímával nem jó, egyszerûen csak optimális fajt kell elültetni. A lámpa módi sem igaz, minden fajnak más és más környezet kell.
Annyi az igazság, hogy a legerõsebb fajoknak mesterséges klíma dukál, de nem hiszem, hogy mi túl gyakran találkoznánk ilyen erõs fûvel. Meg én aztán nem is ragaszkodom hozzá, amíg olyan fajtákat lehet itt is termeszteni, ami leviszi a fejed.
Persze egy kósti jöhetne! <#finom>#finom>
Sajnos ez korántsem ilyen egyszerû, fõleg nem Magyarországon. A fogyasztók többsége meg kell, hogy elégedjen akár 0.6 gramm fûvel is, 2500 Ft standart áron. Miért? Mert egyszerûen nincsen más választása! Sok esetben, minden egyes alkalommal, amikor a dolgozó elmegy venni zöldet, magára vállal egy rizikót még akkor is, ha ismerõstõl veszi. A legtöbb esetben nem direktben jut hozzá a vásárló. Egy telefon a havernak, haver felhív valakit. Pont pont pont. Tehát a legtöbb esetben nem 1 kézen megy át. Nyilván lehet találni más beszerzõt, de az megint egy magas fokú bizonytalansághoz vezethet, illetve kellemetlen ügy.
Nem szoktak róla számlát adni amivel aztán, panaszkodhatsz a fogyasztóvédelemnél. Az a helyzet, hogy kihasználják a dolog illegalitását, mivel a legtöbben rá vannak szorulva arra a bizonyos szûk eladói körre.
Magyarország, meg a kendertermesztés kultúrája? Na ja, a vadkendertermesztés, azt csináltak belõle fasza kötelet, de mára már ez is kihalt.
Összefûzöl gondolatokat, de ezek a mai Magyarországon többnyire nem kivitelezhetõek. Kóstolgatni a füvet? Ahhha, nekem nem tesz különbséget a sok fajta. Illetve kettõt ismerek, "kinti", meg a "lámpázott", és ezeknek a becenevei. A lényeg, hogy lámpás legyen. ÚGYSEM TUDOM, HOGY MIHEZ JUTOK HOZZÁ! MÉG A LEGTÖBB DEALER SEM TUDJA.
Termesztés, 15-20 ezer forintból? Igen, összejöhet a dolog, ha kiszórom a magokat az udvarra, vagy a rétre, de valószínûleg nem fog mûködni itteni klímával. Lehet ám bent is termeszteni, de biztosan tisztában vagy vele. 100 ezer forintból kijön egy lazább szett -ha már nekikezdünk csináljuk rendesen-. Valamint nem számoltál a "gyenge" kis izzóKról, amik kW-ként fogyasztanak sok-sok pénzt, óránként, napi 18 órában.
Áh, már bánom, hogy válaszoltam, de hirtelen nagyon felidegesített az írásod, ha már ennyi megvolt nem fogom kitörölni, mindegy, szar az egész. További szép napot.
kenderforum.info MAGYARUL fajtákról pedig itt: kenderfajtak.info/
Emberek, a kedvemért, ne essetek össze ha láttok 20G-t egybe, csinálhattok magatoknak annyit amennyit akartok, de ehhez tanulnotok kell. Nézzetek szét a fórumon, van minden; Termesztés számítógépházban, mini szekrényben, hozzávaló lámpák, tápok, földek... ehhez mindössze elég 15-20k kezdõegyenleg, vagy még annyi se (ha gépben termesztettek, kijön 15k-ból magokkal, egy kis táppal együtt, 25-30G 2 havonta) Tanulni és tanulni és tanulni 😉, nincs olyan hoyg nem lehet mert anyámmal élek, és? Nem kell tudjon róla, minden a fórumon...

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-