13279
  • Stockbauer33 #13079
  • Stockbauer33 #13078
  • Stockbauer33 #13077
  • Katalizátor
    Hát... talán pont ezért...
    Ha a magyar ember könnyebben rákap a függőségekre, akkor legyen inkább 500.000 alkesz meg 500.000 füves. Jobb arány!
  • Tikal #13075
    egy olyan országban ahol közel egy millió ember alkoholista, ott valóban durva lenne még a legalizálás... a dekriminalizálás viszont nem.... de valamiért minden kormánynak vörös posztó a fű és a drog téma, bezzeg pálinkát otthon is lehet már főzni .... no comment.
  • Anonymusxx
    Majd egyszer megkeresem, annak az embernek folyt a nyála a sok fűtől...

Amúgy ne értsetek féle, nem vagyok ellene a szétcsapásnak, de a legalizálás szerintem durva lenne, addig is:

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2016.02.12. 20:16:55
  • Stockbauer33 #13073
  • Stockbauer33 #13072
  • Katalizátor
    Köszönöm, hogy lehetőséget adsz erre, de tényleg nem élveznétek a társaságom.
    Az embereket csípem (persze rengeteg megértés kel hozzá!), de két alapvető dologgal szemben nagyon negatív a hozzáállásom:

Pénz alapú társadalom (előző beszélgetéseink alapján neked ez számít)

Vallások

(Azt leszarom, hogy izraelita, de ha már hitközösség, akkor mindegy is.)

Sőt! Jószándékod miatt kb azt érzem, hogy én segítenék neked! Pl hogy hagyj ott bármiféle hitközösséget! Azok sose hagynak gondolkodni.
  • Tikal #13070
    Az óhazában éppen kezd beindulni a fű biznisz :)

• Tikal #13069
    a kis rózsaszín pikacsus logojával? neeeem :)
  • rabbiddgog
    Ha gondolod megadhatom privátba a hitközösségünk telefonszámát, és eljöhetsz egy kis beszélgetésre. Igaz, izraeliták vagyunk, de elfogadóak, és kötelességünknek érezzük az ifjúság gondjainak enyhítését.
  • Klon
    elvileg 29, legalábbis az adatlapján, bár ez nekem is gyanús :D
  • Tikal #13066
    Most már meg kell kérdeznem, hány éves vagy? Nem lehetsz több 18-nál. De toljad még, jókat szórakozunk :D

De mint írtam neked, ahol én élek, ott nem ez a törvény, szóval nem leszarom, hanem betartom :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.24. 21:09:12
  • Katalizátor
    Ez most szarkazmus? Ahogy Móricka elképzeli?
  • DarkHorSe
    Ja torveny az ilyen, te meg vagy a kemeny drogos csavo mi aki leszarja a torvenyt mi? Aztan ha esetleg ulnel 1-2 evet mert hulladek drogos vagy ott sirnal minden este a boribe mert agyonvernek a ciganyok :D
  • Katalizátor
    Engem telibe kapott Rabbidgog filója, szal vettem is egy felfújható Antonio Banderas szexbábut.
    Remélem most már hasznos tagja vagyok a társadalomnak!
  • Klon
    Aztakurva... 148 LE passat?
    Na az a nem semmi.
    En sem vagyok mai gyerek. Igaz, gyerekem nincs, de nem azert mert havonta 1-2 -t elszivok.
    Nekem is van kocsim, hazam, stb... heti 60 orat dolgozok, vannak barataim, szoktam szorakozni jarni...
    Mekkora szanni valo luzer vagyok mi?
    Hidd el nem cserelnek veled, es massal se.
  • Tikal #13061
    még még még
  • Tikal #13060
    ezen szakadtam, a múltkor is az egyik topikban egy srác felhozta a 10 éves 320-as BMW-jét, hogy neki bejött az élet :D
  • Tikal #13059
    LOL, fingod nincs milyen emberek szívnak füvet, meglepődnél, hogy vannak olyan emberek akiknek erősebb kocsija van mint az átlagos Passat-od és mégis szívnak :DD
    Az a baj, hogy van egy tévképzeted, és azt hiszed, hogy azoknak akik szívnak, azoknak ez a megoldás, ez a végső cél vagy az út, ahogy te fogalmaztál.. nos nem. A video is amit linkeltél azt bizonyítja, hogy fingod sincs a témáról :DD
  • Katalizátor
    Istenem??? Ez neked honnan jöt? :D
  • rabbiddgog
    én nem azt mondom hogy vallásos legyél, de a jelenlegi Istened (marihuána) az csak egy bálvány, nem a valódi válasz
  • Katalizátor
    "figyu, én nem költök hülyeségekre, semmi pc buzulás meg pia meg ilyenek, egészségesen élek, sportolok, kiegyensúlyozott életem van , két gyerek, 148 lóerős vw passat a garázsban."

Fúú de király vagy! Ált suliból is büszkén jártál haza, mikor 5-öst kaptál mi?
  • rabbiddgog
    figyu, én nem költök hülyeségekre, semmi pc buzulás meg pia meg ilyenek, egészségesen élek, sportolok, kiegyensúlyozott életem van , két gyerek, 148 lóerős vw passat a garázsban.
    Csak gondoltam bátorkodok felvilágosítani a drogos fiatalságot hogy nem a helyes úton járnak amikor a kábitószerekhez nyúlnak

A 444-en van egy videó drogos fiatalokról, a fele hajléktalan, meg a társadalmat hibáztatja hogy Ő drogos, meg higítót szív, mondjuk mindent meg lehet magyarázni.............

http://444.hu/2016/01/23/ennyi-szar-utan-te-nem-lennel-ellenseges
  • Katalizátor
    Aham...

Szóval ahelyett, hogy élvezném a természet ajándékait és embertársaim alkotásait, inkább én is merüljek el napjaink legfanatikusabb vallásában, ami olyan fokon képes volt eltorzítani az emberiség józan eszét, hogy az önszántából, gyorsuló tempóban képes masírozni egyenesen a kataklizma felé!

Bocsi, mit is mondtál mi a szánalmas?
  • Klon
  • Stockbauer33 #13051
  • Tikal #13050
    most tényleg? egy törvénnyel jössz? te kis bólogató birka :)
  • Tikal #13049
    Ahol én élek, ott ha elkapnak hazafelé a rendőrök akkor max egy ejnyebejnyét kapsz :D Tudod nálad sokkal okosabb emberek már rájöttek, hogy az fajta gondolkozás mód amit te képviselsz, nem vezet sehová a témában. Csak egy példa: mióta legális minden Portugáliában, azóta csökkent a kábítószer használók száma, nem csak a kemény drogoké, hanem minden drogé. De neked ez magas, minden hozzászólásod azt bizonyítja mennyire beszűkült gondolkodásmódod van. Mielőtt félre érted, nem az a baj, hogy más véleményed van, hanem az hogy még egy érved sincs, csak a szokásos frázisokat puffogtatod amit hallottál innen onnan. De folytasd csak, mindig jó nevetni a hülyéken :)
  • DarkHorSe
    282/C.

(1) Az a kábítószerfüggő személy, aki kábítószert termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

nyenyenye, mehetnetek a böribe
  • DarkHorSe
    Inkabb huzzal a díleredhez, aztan dugdosd sunyiba el a fuvet ami tole veszel, nehogy elkapjanak hazafele a rendorok. Mocskos kabitoszeresek
  • DarkHorSe
    Latom te is erzed az erot! :D
  • Stockbauer33 #13045
  • Tikal #13044
    Mer az nem szánalmas, hogy egy csomó pénz elköltesz a PC-dre, hétvégén bulizásra, piálásra.. stb... honnan tudod ki menyit költ fűre és szív el? Nyilván mint mindenhol, vannak akik túlzásba esnek, sőt függők, de a nagy többség nem az, erről millió tanulmány van, de felesleges őket linkelnem is, mert annyira korlátolt vagy, hogy nem fognád fel, nem is, inkább nem is akarod felfogni, mert már beléd vertek egy képet ezzel kapcsolatban...
    Szóval ne akarj már te itt életviteli tanácsokat adni olyan embereknek akiket nem is ismersz, inkább menj és bámuld a Való Világot, az való neked, a Family Guy már magas lenne :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.24. 11:00:52
  • Klon
    te csak ne foglalkozz az én anyagi dolgaimmal. én se foglalkozok a tieddel, leszarom, h mire költessz! Vili??
  • rabbiddgog
    A döntés a Ti kezetekben van melyik utat választjátok ifjú drogos barátaim!
    Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.01.24. 00:48:43
  • rabbiddgog
    Mert az nem szánalmas hogy egy csomó pénzt elköltesz egy darab levélre, elszívod, majd vérvörös szemekkel bámulod a Family Guy-t.
    ÁÁ, az nem szánalmas, tényleg.
    Ami pénzt elköltöttél a kábszira, azt inkább lekötnéd a bankba, és a későbbikben lenne félretett pénz magod, amiből vállalkozni kezdesz, pénzt forgatni.
    Ez nem lenne így jobb?
    Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.01.24. 00:47:24
  • Klon
    Nem is ertem miert foglalkoztok ezzel a Sotet Lo-val...
    Szanalmas amit csinal...
  • Tikal #13039
    ezt hogy sikerült leszűrnöd abból amit írtam? be vagy szívva? :D

A válaszom természetesen az hogy nem, nem az. Sehol nem állítottam ilyet. De azt sem értem mi a probléma azzal, ha valaki elszív egy füves cigit akkor amikor kedve van hozzá. Vagy mi van ha utána még egy sört is megiszik, vagy csak bort fű nélkül, vagy kávézik minden reggel. Mit zavar ez téged?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.23. 18:12:24