Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
hát nem éppen szipuzzák, de semmi baj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkHorSe
itt pörög a kábi tesókám, rákkót is gyógyícsa nincs para csak a szipueeeeeeeee

Swedish people are albino monkeys

jézusom ezt a topicot hogy nem zárták még be??<#wow3>

?(???)?

DarkHorSe
csak a szipueöuöuöö

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tikal
hol? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kicsi még, nem értheti...
Miért nem az éles moderátor nickedel emberkedsz te szerencsétlen?Miért van nálatok ez a kényszeres beszologatás?Muszáj kommentek <#fejvakaras><#lama>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.19. 15:34:08

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez az, linkeld még a proli szarokat...
Az is bebizonyított, hogy hosszú távon skizofréniát, és paranoiát okoz a fű használata. Csak az idősebb embereket kell megismerni akik sokáig éltek vele, vagy nézz meg egy későbbi Bob Marley interjút...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amúgy nem mindegy mennyire egészséges? Hosszú távú hatásai nem túl jók, leépül tőle aki sokat használja.. De ez van mindennel, amit túlzásba visz az ember...

xxdani
<#worship> király. köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ddomi87

ööö...retekegér...!

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

xxdani
Köszi. Elsőosztályú cuccot árulnak és saját növesztésűek !

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ugorj át ide Ausztriába, tudsz venni magot, van több üzlet is ahol árulják. (Viszont ez Magyarországon illegális azt elmondom.)

★★★★★

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tikal
LOL

foxpal
Jovo nyarig ez lesz, nesze Itt van szívd a faszom 😄

<#szomoru2>
Üdv srácok!
Az érdekelne, hogy honnan tudok marihuánát beszerezni. Megbízható díler érdekelne, tehát nincs benne rejtett cucc, vagy hasonló.
Bocsi tudom, hogy ez nem az a topic, de egyszerűen nem ismerem a megfelelő embereket.
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊
MR ME
egy kis fullon goa a régi szép időkből? 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát ez roppant ízléses egy műalkotás... 😛

xxdani
Ez tuti visszarepítene abba az évbe egy szempillantás alatt. Valahol egy múzeumban van kiállítva.
Utoljára szerkesztette: xxdani, 2015.03.25. 20:35:33

ddomi87
virágot a virágnak!

azért ott hátul van mennyiség<#dumcsi>

ööö...retekegér...!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

krpsycho
Ez facebook játékból alakult át.
Aki játszik adjon hozzá barátnak és tudunk egymásnak segíteni, meg plusz helyet kapsz a dispensary-ben

@Anonymusx úgy tudom, 2gramm amit egy adagba szoktak , de sokáig kell nagyon párolni a vajon, hogy utána sütni tudd. Vagy valami ilyesmi 😄 De a játékban még nem tartok ott, egyelőre csak lisztem van meg tejem 😄
Utoljára szerkesztette: krpsycho, 2015.03.16. 20:28:15

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

A füves vajhoz mennyi füvet kell minimum felhasználni egy személyre?

Tikal
mikor ment a Weeds volt egy Facebook játék.. az kéne telefonokra 😊

MR ME
meglessük 😊

xxdani
Kösssz. Köszi szépen. Most már ez is rabolja az időmet 😊

krpsycho
Egy jó kis játék Androidra. Én nagyon ráfüggtem az elmúlt napokban:
Pot Farm - Grass Roots

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Tikal

xxdani
úgysem érti.

Tikal
Tegnap voltam, ma még nem kábítószereztem. Rajtad anélkül is tudok mosolyogni. Egyébként te csak bekábítószerezve tudsz mosolyogni? 😊

Mire gondolsz konkrétan? Egy héten általában 4-5 alkalommal kávézom, egy két koktél is lecsúszik vagy egy sör hétvégén. kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.22. 17:35:23

DarkHorSe
Figyelemmel kiserem, az sgn levo drogosok eszmecsereit a kabitoszerezessel kapcsolatban.

Te minek jársz ebbe a topikba?
DarkHorSe
jaj hat te milyen kis vicces vagy 😄

xxdani
általában napi 34 órát de február 30.án tervezem letenni, mert kilépek a matrixból és meghágom Neo-t

DarkHorSe
Biztos megint be vagy drogozva, azert mosolyogsz annyit 😊 Ti mennyit kabitoszereztek egy heten? Csak ugy kivancsi vagyok, ha lehet ilyet kerdezni.

Tikal
Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, idővel talán az ostobaságból is "kigyógyulhatsz" majd, de rengeteg erőfeszítésbe kerül majd 😊

xxdani
Te még mindig milyen humoros vagy 😄DDD

DarkHorSe
Mindjart kellemetlenul fogom erezni magamat, mert nem vagyok kabitoszeres, ja varj

MR ME
ja így már némileg elnézendő a dolog 😊

10-et berendelt és csak ímmel ámmal szívja :]
MR ME
1 éves? hova tárolja ő azt? 😄 azért van h elfüstöljék