13279
  • Banano
    Az N meg a K nekem valahol máshol van a billentyűzeten.. xDDDD
  • solo
    Nemtudok írni:D szal aktív szén szűrő:D
  • fook
    mi az a szék szűrű ?:)
  • solo
    Én azt javaslom, nagyon gyorsan kezdj el mentát és jópár nagoyn durván szagos növényt ültetni, mert lesz az ennél sokkal durvább is: D
    Ezért szokták ezt zárt térbe aktív szék szűrűvel szellőztetni, de az sok cash: D
  • solo
    Jaja: D
    Te nigger, dobjál már msn en egy telószámot, és akko lehet összefutunk balaton sound on: D
  • Banano
    Áh nem,előrejelzések szerint már jó idő lesz végig...mennek kintre,nincs jobb lámpa a napnál xD
  • fook
    rakj sok frissen darált kávét , és reszelt citromot a lakásba :)
  • Banano
    Hűha,hamarosan gondok lesznek a szaggal...most bent van a két auto HPS alatt,mert már 2. napja nem süt a nap,holnap remélem kirakhatom őket..na de a lényeg hogy becsukott ajtónál,mikor bemész azért egy kicsit "orrba vág",pedig még nem igazán virágzik,de már hamarosan fog^^pár nap..:)
  • fook
    Wáááááá holnap Balcsi (L):)
  • solo
    Kézzel össze tudod nyomkodni a "mix" et: D
  • simirizsa
    Volt nálam 1 kés meg vízipipa kelékek :D
  • solo
    Legegyszerűbb szerintem, ha kibelezed a cigit, vagy alaphangon sima hüvelybe töltöd ugye.
    És a ződet meg a dohányt ilyen picsi golyókká összenyomod, vagy hogy jó tömör legyen simán, belerokod a cigi hüvely be, egy ceruzával belenyomkodod, cégén meg lekoccolod.
  • Thuby
    Secret agent... nem olyan szívás azt megcsinálni, csak kell egy tollbetét, meg egy kis darab papír, amiból lehet tölcsért csinálni. Vagy szívószálazás, csak ahoz meg akkora tüdő kell, mint egy elefántnak.
  • balvin
    titkosügynök
  • Banano
    Aaaa már olyan szaga van a kezemnek is ha hozzáérek mmmmmmmm.
  • PietroDr
    Süssön Rátok a nap! Beledumálok, de szerintem a haska kicsivel másabb műsor, lehet, hogy csak a bevitt mennyiség miatt, de nekem mindig nagyobb flash volt. IIIIgen, mint a visítós, de volt nagyon elmélyülős is 10 szálon futottak a gondolatok +1 amin összeszámoltam a 10et :D ÓÓ és az a hideg füst...
  • solo
    Az a nem mind1 bazdmeg!!! XXXXDDDDDD
    Ki van mint a kotta: D
  • solo
    Én úgytudom, hgoy annak "kém cigi" a neve: D
  • Lacee
    helyes fogyasztása pedig:

• simirizsa
    Ezt a módszert csajozásra használtam 1x csak tényleg szopás kihalászni a dohányt amúgy diszkós ciginek hívják :D
  • ketrec
    a kis pipára visszatérve: nem tudom öregem, hogy te hogy használod de abba a fajtába kell szita különben az egész hamu az arcodban landol. Vagy ahogy (ki)tanult kollégánk említette kilyuggatott alufólia is megteszi.
    Dzsót lehet csinálni sima cigiből is csak macerás beletömködni a zöldet ha viszont megvan akkor csak a szagáról lehet levenni a huncutságot. Vagyis sokkal diszkrétebb mint egy félkarnyi spangli.
  • D00M
    Aha, igazából én se tudom mitől volt, ezért nem álltam neki szagérteni, csak tapasztalatot írtam, de már ezt is tudom:)
  • jooy
    Doom, én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az élmény maga az nem a haskától lesz intenzívebb. Egyszerűen csak több anyagot viszel be.
  • dronkZero
    Alapvetően nem sok, koncentrációban van különbség. Kb mint a sör vs tömény, ugyanaz a hatóanyag, csak máshogy néz ki... Na meg persze "zöld"-ként elszívsz egy csomó növényi rostot meg egyéb hulladékot a , ami csak füstöl, míg a hasis az csak a gyanta, lényegesen kevesebb felesleges káros égéstermékké váló anyaggal.
  • D00M
    Nálam kicsit intenzívebb volt az élmény. Mintha visítós sativát szívtam volna.
  • DJ RX7
    persze az elszívás utána időkre gondoltam.
  • DJ RX7
    hasis és a zöld között mi különbség van?
  • PietroDr
    Micsoda fejlődés:D Szüretkor, ha tesztalany kell csak szólj. Amúgy minden dolog pipa, azaz pipává alakítható./faág a játszótéren...na az dúrva volt, de üreges:D/ Elég egy cigidoboz belső, bár már azok sem a régiek. Még mindig semmire se jutottam:( Az elemekkel küzdök:O
  • jooy
    Hát igen, a szükség nagy úr! De azért mindig legyen nálatok villanykörte. :D
  • solo
    Figy, akkor már havi bevásárlaás utánn teszkós vagy akármilyen blokk xxD az se lehet egyszerű: D

Oszt társam WC papírba küldte: D
  • solo
    : DDD
  • solo

Baaazmeg:|

Én utoljára micsináltam....

Bementem boltba 720 ft vel.Vettem egy kék viceroy-t, adja vissza a visszajártó, néztem magamnak egy csikit, megvettem, elmente.
    Bolt és a buszmegálló közt ami kb 500 méter, gyújtottam még 1 utcsó szál marbit..mint aki jól véezte dolgát.Pár méter utánn utánnam fütyülnek..mi a fasz?... hátranézek, nemvágtam hgoy mi van, nem akartam visszamenni, rohadt messze volt. mind1..mentem megállóba...ott esett le mikor jött a busz, hgoy bazdmeg, ott hagytam a cigit XXXD
  • D00M
    Megadtátok a módját:D
  • simirizsa
    Mi múltkor kis hordozható bibliából téptünk ki lapot :D
  • fook
    Super High Me-t láttátok már ?:)
  • D00M

este lazasááááág
  • Banano
    Persze,auto ak47esemből már 4-5hét múlva lesz valami^^..már most szaga van,és nem kell belenyomni a pofámat a zöldbe,20-30centiről is érezni.Remélem az ikerszomszédaink szeretik.:DD
  • D00M
    És 10 percig a tüzem kerestem, a sírás határán voltam, ezek már max öröm könnyek :D
  • solo
    Ugye majd kaphatok?: D
  • Banano
    Nekem meg több tő füvecském van mint ahány cigit szívtam életemben.xDD..és most nem kell többre gondolni mint amennyit a képen láttatok:DDD