Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7végén küldöm...
pííísz <#nyes>#nyes>
Szeretem a cicákat
a magyar emberekkel van a probléma, hogy eddig nem legalizálták?
elõre is köszi! Peace!
posztolom nagyba is ha vki háttérnek betenné😉

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
a csajt már láttam, neki alapból kanabisz van a csecsén 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
most jöhetne egy marékkal belõle... helyette 20 centis rakéta 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szeretem a cicákat
így most inkább smoke*olok azt csináljon bannert aki akar
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Szeretem a cicákat
mondjuk ja 😄
viszont shopban tényleg nem szívhatsz rendes cigit, akkor ki kell állni az ajtó elé. viszont van egy-két kisebb sörözõ ahol megengedik, hogy bent füstölj.
<#worship>#worship>
én a soulseekrõl szedegetem,ott is megtalálható szinte minden, minden szinten <#nyes>#nyes>
Én kerestem, de azt a videót már én töltöttem fel. xD
Ez a tigris, figy, ez az eredeti: http://www.youtube.com/watch?v=MkRKY6K47vA
Csak rákerestem googleba a szám címére és odabiggyesztettem még az "mp3"-t. Innen tölthetsz le tigris számokat -a példa számot is.
http://www.punkportal.hu/downloads.php
Hosszú a lista, de keress rá a "tigris" szóra a weboldalon. Firefox-ban CONTROL+F lenyomása. Alul kijön majd egy sáv, ahova csak be kell ütnöd a "tigris" szót és odavisz. 😊
például
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
<#awink>#awink>
Valaki kereste múltkor a Tizenhét:Jamaica poraiba címû számot.
Meg van az egész album,ha érdekel...<#idiota>#idiota>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szeretem a cicákat
de a háttérben a felirat a képlettel jó ötlet!
csak túl éles a kontraszt a kiskép meg a nyag kép között sezrintem, kicsit simítani kéne
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Coffe shopok Eidenhoven-ben
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Egyébként én úgy tudom, hogy coffeshop van, de ott nem dohányozhatsz, máshol (kivéve még otthon) meg nem szívhatsz.
Egyébként meg magyar állampolgárként akkor sem szívhatsz, ha ott szabad, úgyhogy tökmindegy.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
jövõ héten Eindhovenbe megyünk. Szeretnék érdeklõdni, hogy Hollandiában milyenek a törvények és a tapasztalatok a füvezéssel kapcsolatban! a választ légyszi ide írjátok: [email protected]
köszönöm
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Meg azzal hülyültünk, hogy ha majd gyerekeink lesznek, milyen fasza vajas kenyeret csinálunk majd nekik a suliba! <#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Am én tudom, hogy lehet ilyet csinálni, csak a parasztsága miatt írtam le XD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE