13279
  • solo
    BAAAAAZMEG:|||||||
    Az gáz: D

Am jah, ilyenkor jön a kókány: D
    Én egy sorkiemelő filcből cisnáltam pipát: DDDDDD
  • D00M
    Tekernék, minden adott, naggyon jó motyó, weeds sorozat, finom dohány, csak papirom nincs -.- na ilyenkor jön képbe a fémpipa :)
  • solo
    Áltban az ilyen kis pipáknak a tölcsér aljánál van egy nagyon finom szita szerűség.
    Ha ez neked nincsen, akkor fogj egy alufólia darabot, formáld a tölcsér mintájára, és alul egy picsit lyukaszd ki.

Vagy csak simán nyálazd be picit a tölcsér belső felületét, és akkor a kis darabok nagyjából meg ragadnak.
  • simirizsa
    Várjuk a fejleményeket :D
  • southboy92
    az enyémben nincs szita egyáltalán, milyen szitára gondolsz?
  • ketrec
    hát nekem nem volt ilyen problémám. Talán ha megduplázod a szitát ami benne található az segíthet. Szvsz annyira nem kell szétszedni mintha cigibe tennéd.
    Mellesleg én azért szeretem a pipákat/bongokat mert nem vagyok cigi párti azaz egyáltalán nem dohányzom.
  • Banano
    Na kiültettem őket...4db nagyanyámnál tanyázik,2 auto a rózsabokor mellett nálunk,és kettő marad a nagy cserépben kint a teraszon.
    Na most kíváncsi vagyok hogy fognak alakulni.
  • southboy92
    Az a gondom vele hogy mikor szívom jönnek ilyen kis darabok (gondolom hamu) ami égeti a számat, meg ugye kellemetlen.Viszont ha nagyon szétszedem akkor szerintem még jobban jönnek belőle.vagy annyira morzsoljam szét mintha cigibe tekerném be?
  • ketrec
    nekem pont ilyen van.
    Elég jó kis pipa. Nem panaszkodhatom rá. Darabokra lehet szedni a takarításhoz.
    Rakhatsz bele egyben is csak ne legyen hüvelykujjnyinál nagyobb mert az nem fér bele de jobb ha szét szeded apróbbakra mert akkor szerintem jobban ég, persze akkor meg vigyázni kell mert olyat dob a kis pipa amitől még a két nappal korábbi reggelit is felköhögöd. Szóval ki kell tapasztalni, ennek meg csak 1 módja van ugye - ha megveszed.
    Kb. 2 éve vásároltam a balcsin azoknál a pánsípos indiánoknál elég húzós volt (olyan 1500-2000 HUF) de mivel asszony egy ennél drágább nyakláncot nézett ki magának akkor azt mondtam, hogy nehogy má otthagyjam.
    Na asszem ennél többet nem is érdemes leírni róla.
  • southboy92
    Képzeljétek, minap az eldorádóban jártam és észrevettem egy ilyen pipát: http://www.marijuanapipes.net/images/metalpipe2.jpg
    na mondom ezt meg is veszem.mi a véleményetek az ilyen pipákról?van valakinek esetleg?tapasztalatok?Egyben kell belerakni a gubát?
  • solo
  • jooy
    Aztán a bíróságon édesanyád: "de hát ez olyasmi mint a salvia, mi vele a baj?" :-D

Tényleg szépecskék a növényeid.
  • Banano
    Sehogy,van már Salviánk,wild daggánk,meg egy pár kaktuszunk,szóval ez már annyira nem izgatja.Mondjuk többször rákérdezett hogy ez mégis micsoda lenne,azt válaszoltam h ,,olyasmi mint a salvia".Ennyi elég volt,de majd ha szüretre kerül sor akkor elmesélem neki h mit öntözgetett,és hogy legyen büszke magára amiért felnevelt egy legendás növényt.
  • masoma
    gyönyörűek, büszke lehetsz rájuk. várom a többi képet is a növekedéséről:) ui.: hogy vetted rá édesanyádat?
  • Banano
    xDDD Csak aludtam,de most már tényleg jöjjenek a képek!--előző oldalon vannak az 5nappal ezelőttiek.
    Most 3napot kint voltak a teraszon,jól látható helyen hogy az összes szomszédunk rálásson,nehogy feltűnő legyen,ma jöttünk haza és egy 15centis gaz fogadott :DD erre anyám ,,hát ez gyorsabban nő mint a fű"

----

---
  • jooy
    Ennyit a sztereotípiákról. :D
  • simirizsa
    Úgy látom sikerült :D
  • Banano
    Húúú 5 napja nem löktem képet,és azért volt itt fejlődés kérem szépen xDD
    Mindjárt feltöltöm őket.Csak,azért írtam hogy nehogy elfelejtsem:D.
  • jooy
    Bár az átlag 10 perc talán betudható az általam meglátogatott koncertek jellegének...
  • jooy
    Vége van a fesztiválnak. Egy cigit sem szívtam. :) Diszkréció egyébként nulla volt, nem telt el 10 perc anélkül, hogy ne éreztem volna valahonnan a füstöt.

Viszont az egyik nap ettem egy kis gombát, aztán elmentem trippelni az erdőbe. Eltelt három óra, amikor mondtam, na irány a kemping (fesztivál helyszíne). Mosolyogva sétáltam az utcán, szólt a Korai Öröm, majd leálltam négy lány mellé a buszmegállóba. KB. negyed órát álltam ott, még mindig nagy mosollyal, kutakkal a szemem helyén, amikor a csajok levágták, hogy valami nem stimmel velem. :) Undorító megvető pillantást vetett rám a malactestű egyed, biccentve a többieknek is. Elég kellemetlen érzés volt. Aztán kinyomtam a zenét, majd azon kaptam magamat, hogy milyen csend van itt. :-D
  • Thuby
    Mondod te ravasz, a "mért van a szemed vérben, fiam?"-al
  • R4VII
    Állat vagy thuby :D
  • solo
    Nemgyenge: D
  • RaZoK
    :D
  • Thuby
    Nekem is volt, hogy enyhén készen, hajnal 1-2 magasságában hazaérve, mondom még gittelek egyet, beülök egy könyvvel, olvasgatok, köv kép, hogy fekszek a földön, fáj a búrám, meg zeng mögöttem a fűtőtest. Olyan szépen elaludtam, meg leborultam oldalra, közben befejeltem a radiátort, ahogy az meg van írva. Másnap anyám kédri, hogy mi volt az a zaj éjszaka. Mondom elcsúsztam, mert már megint felhajtva hagytad a szőnyeget...
  • simirizsa
    Én kimenni szeretek haverokkal este olyankor az nagyon flesh látunk mi már bokrot hugyozó kutya helyet bokrot evő kecskét és hasonlok :D
  • solo
    xxD

Nekem ez annyira nem beszólás, hanem helyzet volt.
    Elmentem kicsit erre arra, pár ismerőssel.Éjfélre haza is értem.Hát volt még egy elég jó cigire való.Beültem retyóra, na jó akkor húzzok meg, ok, 2 perc gondolkodás utánn, najó akkor szívjuk el.
    Reggel 5 kor keltett nagymutter, hogy mi a faszt csinálok én már ott ennyi ideig: DDDD
  • D00M
    Konkrét nem volt, de sokszor fordult elő, hogy storyba voltam, belemerültem, és hangzottak el ilyen félmondatok: "Múltkor Culával annyira be voltunk...... hülyülve...." ez elég sokszor megesik :)
  • Lacee
    mikor egyszer kifejtettem a szüleimnek, hogy mennyivel jobb a közérzetem, meg kevesebbet vagyok beteg, mióta nem iszom rendszeresen az egyetemi haverokkal, akkor mondták: "ez tök jó, csak a tüdődnek se legyen ám baja..." :D
  • marci777
    ugye a Super high me c. filmet mindenki látta
  • solo
    GTA 4 ezni, skype ozni haverral és röhögni rajta.
    fook-kal CSS-ozni: D
    zenéthallgatni, youtube ozni
    filmet nézni, elcsúszni a bőrszékbe: D

Akkor már én is kérdezek.Kinek mi volt a legpoénosabb beszlóása családtaghoz, vagy fordítva.Szóval családtag mit mondott nektek: D
  • Thuby
    Szerintmk készen akármit is csinálsz, az csak jó. Erre szokta mondani haver: Ez olyan cucc, hogy még a vízállásjelentésre is viszed magad.
  • ketrec
    a kreativitásról csak annyit, hogy már a mester is megmondta:
  • ketrec
    - én is szeretek filmet nézni csak sokszor nem emlékszem utólag minden részletre.
    - game-ből pedig nekem a Heroes3 WOG az ami mindig le tud kötni benyomva.

Kreatív dolgokat próbáltatok már? Én pl. gitározom amatőr szinten és benyomva mindig jobb ötleteim vannak mint nem benyomva.
    De persze zabálni, dugni meg zenét hallgatni is nagyon zsír, a természet pedig 1xűen lenyűgöző tud lenni kissé betépve, persze anélkül is csak józanul nem mindig állsz meg, hogy megfigyeld.
  • RaZoK
    értelmetlen gagyi sorozatokat bámulni és megtalálni benne az értelmet, a koncepciót :D
  • D00M
    Nálunk két opció van, bevásárolni rengeteg munchie foodot (kb 5000 forint értékben ) beülni a gép, tv elé és zenét hallgatni, hülye videókat nézni, videókat csinálni:D vagy valami atom buli.
  • Lacee
    - pink floydot, thievery corporationt hallgatni
    - family guyt nézni, vagy kimenni a természetbe
    - esetleg összebújni valakivel :)
  • ketrec
    kinek mit a legjobb csinálni benyomva?
  • fixon
    adj neki is egy spliffet.
  • solo
    beteg vagy: DDDDD