Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi, majd most jön a fidesz, és fogják azt figyelni jobban is, mint Romániában.
jooy
Csak kíváncsiságból belenéztem a Bukaresti leírásba.

Where NOT to buy marijuana:
- clubs, bars, discos
- suburban, ghetto-like areas
- concerts or public events
In general, in Romania marijuana or hash can be bought safely only from people you know. Don't buy from strangers ! You don't know who's watching them !

Az utolsó két mondat. Szerintem senki ne vegye ezeket a leírásokat kenyérnek. Itt MO-n legalább annyira illegális, mint Romániában! Miért ne figyelnék az itthoni terjesztõket legalább annyira, mint ott?

jooy
HAHA! Nagyon jó volt, köszi! Én sem vállalnám be, de csak az elõítéletek, tudod.

Megkérdezem egy arabtól, hogy hol vehetek füvet. Telefonál egy csomót, elvisz a kocsijával(!!!) egy helyre, ahol aztán kedvemre válogathatok. X árat is mondhatott volna, mert ha már ilyen hosszú procedúra után ott vagyok... Tényleg elég meredek ebbe belegondolni, nem túl diszkrét az biztos.

Lacee
na ez elég kemény

hogy szerezzünk turistaként füvet Budapesten (vagy bárhol). A sztori nem gyenge, a Keleti mellett odament egy arab formához, hogy éne neki cucc, közösen elmentek a piachoz ahol vett 10-20 grammot 😮
azért ehhez itteniként sem lenne elég hidegvérem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
szupercukiság

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

RaZoK
a macskák mindent beszagúnak 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Szeretem a cicákat

Húha, tényleg. A dátumot nem figyeltem.
több mint 1 éves a cikk.

gondolom a sok fidesz szavazó aki olvassa igencsak meg van botránkozva most.
Jogos, mondjuk azért még odébb van, franc se tudja hogy állok majd anyagilag, lehet örülök ha korrekt cigikre és piára lesz pénzem 😄 Mindenesetre a jegyek már ma meglesznek véve 😊

Szeretem a cicákat

Lacee
ha engem kérdezel, én nem ajánlenék semmilyen durvább enteogént egy zsúfolt fesztiválra. Persze attól még sülhet el jól, de ha mondjuk szétcsapod magad és zavar a zene (mert jönnek tõle a kis elefánttestû Christina Aguilerák és elviszik a lábaidat egy zsákban), nehezebb meggyõzni a többieket, hogy kapcsolják ki a nagyszínpadot 😉

Jó társaság, kis bor/sör, korrekt cigik, szerintem jó lesz az. A pszichedelikumok maradjanak Ozorára vagy otthonra. Nem muszáj egyetérteni velem, de szerintem úgy a biztonságos...

amúgy valszeg én is kimegyek a PAFE-re 1-2 napra, majd keresem az illatot 😊)

ide megyek én is, elbaszott egy line up lett az idei. nem annyira rajongok a magyar elõadókért, de ez amúgy is shemmi, 1-2 jó van.

Errõl. Mondjuk az elõadókért abszolút nem rajongok, de nem is azért megyek/mennék..

Szeretem a cicákat

Lacee
de akkor most egy magánbuliról beszélünk (mittudomén, nyaralóban, ilyesmi), vagy a balaton soundról? mert nem mindegy 😊

nah hát én is ettõl tartok, ha kifogok egy bad tripet az mind a 4 napot szétvágja, viszont csak weed...háát az viszont pont hogy kevés 4 napra (mondhatni unalmas lenne, részemrõl legalábbis)

Szeretem a cicákat

Lacee
azért a VOLTon (vagy bármilyen hasonló fesztiválon) szerintem kicsit meredek hallucinogént tolni, de kinek mi... részemrõl max a topic témáját tudom elképzelni, francnak sem hiányozna egy bad trip pont tíz-húszezer részeg között...

jooy
Fidolorous, most olvastam el újra a hozzászólásodat és csak most tûnt fel ez a "4 napos buli pár hónap múlva." Ha egy rendezvényre gondolunk, akkor az durván jó LESZ!<#vigyor2> Sok-sok psychedelikus csemege. Massive attack, Parov Stelar és ki tudja még! 😊

hat en szilveszterkor halomra kevertem mindent, de te tudod , hogy csinalod ha nemakarod elrontani az egesz bulit vagy jobb esetbe csak azt a bizonyos estet csak ovatosan kis gyors kis zozi megfer egymas mellett de inni nemnagyon szabad melle ha meg nagyon muszaj akkor is csak mertekkel meg ne tomenyet 😊

jooy
@Fidolorous

fürge+karton kombóját sokan jónak tartják. Hogy ki az a "sokan"? Remélem nem mond semmit! Én még soha nem próbáltam, ezért nem tudok szubjektív véleményt mondani! Viszont nem keverném! Nem azért, mert veszélyesnek tartom, hanem egyszerûen megadnám a pszichedelikus szereknek a nekik járó tiszteletet. 😊

Gyakorlatilag nem lehet errõl objektív véleményt mondani, mivel mindenkinek más a szervezete. Fizikailag belehalni nem fogsz ("normális" esetben), de ne nyomjál mindent orrba-szájba, mert leterhelhet annyira, hogy a lelki fáradtságot azt nem más-, vagy harmadnapra pihened majd ki, hanem akár hetekkel késõbb. Persze ez elõfordulhat mindenféle keverések nélkül is.

sz4bolcs
Ez az egyik fajta legalizáció, amit minden értelmesebb embernek támogatnia kéne.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Off, de itt okos embereket tapasztaltam eddig 😄

Lenne egy kérdésem, mivel pár hónap múlva esedékes egy elég nagy buli. Mivel 4 napos, ott alvós dologról van szó azon töröm az agyam hogy a 'bud' mellett, acid és sp keveréke mennyire veszélyes próbálkozás lenne ? Papírral már van 1 tapasztalatom mellette el is ment pár cigi, bár az egy eléggé befordulós élmény volt, de ugye egy hosszabb partyn más a helyzet. Sp-t is próbáltam külön, ott kifejezetten hiányzott a társaság+muzsika, viszont a lejövetel mindkettõnél kibaszott fárasztó volt. Fõleg az elõbbinél, az trip utáni pár nap eléggé "elszigetelt" élmény volt, most ez egy partynál nem hinném hogy jól jönne, de gondolom nagy mértékben befolyásolja ezt a hangulat. A kérdés így egy mondatban végülis annyi, hogy mivel 4 napról van szó egy trip és utána 1 sp löket milyen élményt nyújthat ? (vagy fordítva) Lehülyézni nem kell, tényleg csak kíváncsi vagyok mielõtt vakként futnék bele a dologba 😊

Szeretem a cicákat

Lacee
ez viszont nagyon tetszik, gyógyhatású növények könyve, a tiltás elõttrõl:
1942

"Kitûnô nyugatószer, ha 10 g éterben 0.75 g kenderkivonatot oldunk fel. Megnedvesített cukorra 10 cseppet vegyünk be."
huhh, nullanyolcat szájon át bevenni, nem kicsit lehet nyugtató😊

Daffit
Sjnos MO-n a teljes növényt mérik (hozzáértés...), Így ha "csak" 400g-t ad egy bokor, sajnos az a vádemelésnél a teljes növény súlya miatt több kilót ér...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Frayer
Beérkezett frájer elvtárs is.

Igaze é az, hogy itt magyarországon ha magadnak növeszted a füvet, otthon, 5 db bokorig is kis mennyiségnek számít a történet, mindegy, hogy mennyi az össz thc hatóanyag tartalom? A bokrok száma az ami ilyenkor számít?
Egy bokor tud adni vagy 400 gram cuccot is.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

l
<#idiota>

Elküdtem a zenét.........
peace
<#beka3>

RaZoK
érdekes dolgot mondasz...

amerikában durvábban tiltott a cucc, mégis van medical marihuana, és reklámozhatják is.

egy tb jellegû azonosítót kapsz + be vagy jelentve mint fogyasztó...2 gramm lehet nálad asszem

RaZoK
csak annyi, hogy a maffia mindenbe belenyúl, azonban botor és piszkos eszközökkel teszik ezt. szemét maffiáról nem hallottál még? 😊

lásd: Maffiózok c. amcsi sorozat, nézz rá....én nagyon szeretem, és sok igazság van benne!

és az orvosi marihuána legalizálása Mo-n?
hiszen köztudott, hogy elég sok betegséget gyógyít, illetve visszaszorít. ehhez is fejletlen a magyar nép (mondjuk itt nem csak magyarokról van szó, mert elég sok országban van sztereotípia a fûrõl), hogy gyógyszerként felírhassák?
Lacee
pontosan.

tanulj meg szöveget értelmezni, einstein

"Én úgy képzelném el a helyes szabályzást, hogy a fogyasztás szabálysértés lenne, ha mondjuk találnak nálad vagy az utcán szívod, akkor a gyorshajtáshoz hasonló pénzbírságot kapnál, semmi többet.
A nagybani terjesztõket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ)"

itt legalizációról írt, hanem szabályozásról
mértéktelenség nem sok jóra vezet,de ez igaz sok mindenre.....

Én nem tartozom a <#violent> 99%-ba, az biztos.
A füves az drogos, az õ szavukkal
és foggggalmuk sincs miröl itélkeznek.<#szomoru2>

ne legalizálják... é eddig ugy voltam, hogy néha szívtunk, jó volt, de nem toltam sokat... mostanában 2 ismerõsöm is eléggé ráállt, szinte már el sem lehet velük menni beülni valahova mert nem isznak semmit inkább szívnak ,aztán ez nem olyan jó hogy ha csak a társaság fele vihog... utána meg fele elfekszik, másik fele bírja... meg teljesen betompultak, szinte már az életük része lett, fasznak se kell legalizálni...
XD <#idiota>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ez nem vicces sajnos, a 30 év fölötti társadalom 99%-ának ez az átlagos képe egy füvesrõl
pedig ha tudnák, hogy csak skizofréniát és écet okoz.
Ja,meg kukákat rugdosnak,magukból kifakadva ordibálnak az utcán+ilyesmi 😄

dronkZero
Einsteinkém, amikor a legalizációról beszélünk, akkor hogyan a búspicsába érv az, hogy "de az illegális"? Betépve, vagy tisztán vagy ennyire kibaszott okos?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mi csak maradunk a tradícíóknál,az pedig a pálinka,pláne ha a fidesz kerül kormányra,õk még támogatnák is a pálinka fözést..........sok itt a istenverte barom ebben az országban,én szerintem itt mostanában nem lesz legál a zöld,sajna.!!!

a dohány legális...
ne legyél már hülye. ha legális lenne a kender, nem "mafia" stílusban történne a terjesztés/termelés, amíg büntetendõ mind a szívás és fogyasztás, addig pedig az "alvilág" kezébe van minden.
dronkZero
"A nagybani terjesztõket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ)"

Hát ez jó vicc... Dohányt mégis hogyhogy lehet "nem maffiásan" gyártani?
Miben különbözik a dohány gyártása a fûétõl, ami miatt az nemmaffiás, a fû meg igen?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lacee
egyébként azt az érvet el tudom fogadni, hogy a másfélmillió alkoholista országában nem egy újabb legalizált drogra van szükség: ha legális lenne, akkor azt is úgy habzsolnák a gyengébb akaratú/szerencsétlen sorsú emberek, mint most a piát. Más kérdés, hogy aki kicsit is érdeklõdik van a fû iránt, az így is hozzá tud jutni akármilyen mennyiséghez... Én úgy képzelném el a helyes szabályzást, hogy a fogyasztás szabálysértés lenne, ha mondjuk találnak nálad vagy az utcán szívod, akkor a gyorshajtáshoz hasonló pénzbírságot kapnál, semmi többet.
A nagybani terjesztõket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ), a fogyasztó pedig termessze meg magának, mondjuk 1-2 tõ lehetne fejenként. Esetleg ha leszüretelted, beviszed valahova, ahol tesznek rá zárjegyet, így az állam is jól jár 😊 de már bilibe lóg a kezünk 😊

gfreak
tiltsák is be! köcsög agresszív füvesek! beszívnak aztán randalíroznak! huligánok!!! 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Lacee
...meg a társadalom sem. Túl zárkózottak, elõítéletesek vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen lépést meg lehessen tenni, nézz csak be bármilyen füves hír kommentjei közé az indexen, blogokon, akárhol. Itt az SG-n a napi szavazós topicban a nyilvános helyen való dohányzásról minden negyedik ember arra szavazott, hogy a dohányt is betiltotta volna. AKkor mirõl beszélünk? 😊

Majd talán 10-15 év múlva.

Depridol
a mi kormányunk nem elég érett a feladatra

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

agaras
Köszi!!! Isten vagy!
Peace & Respect!<#vigyor2>