Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>
Where NOT to buy marijuana:
- clubs, bars, discos
- suburban, ghetto-like areas
- concerts or public events
In general, in Romania marijuana or hash can be bought safely only from people you know. Don't buy from strangers ! You don't know who's watching them !
Az utolsó két mondat. Szerintem senki ne vegye ezeket a leírásokat kenyérnek. Itt MO-n legalább annyira illegális, mint Romániában! Miért ne figyelnék az itthoni terjesztõket legalább annyira, mint ott?
Megkérdezem egy arabtól, hogy hol vehetek füvet. Telefonál egy csomót, elvisz a kocsijával(!!!) egy helyre, ahol aztán kedvemre válogathatok. X árat is mondhatott volna, mert ha már ilyen hosszú procedúra után ott vagyok... Tényleg elég meredek ebbe belegondolni, nem túl diszkrét az biztos.
hogy szerezzünk turistaként füvet Budapesten (vagy bárhol). A sztori nem gyenge, a Keleti mellett odament egy arab formához, hogy éne neki cucc, közösen elmentek a piachoz ahol vett 10-20 grammot 😮
azért ehhez itteniként sem lenne elég hidegvérem.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Jó társaság, kis bor/sör, korrekt cigik, szerintem jó lesz az. A pszichedelikumok maradjanak Ozorára vagy otthonra. Nem muszáj egyetérteni velem, de szerintem úgy a biztonságos...
amúgy valszeg én is kimegyek a PAFE-re 1-2 napra, majd keresem az illatot 😊)
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
fürge+karton kombóját sokan jónak tartják. Hogy ki az a "sokan"? Remélem nem mond semmit! Én még soha nem próbáltam, ezért nem tudok szubjektív véleményt mondani! Viszont nem keverném! Nem azért, mert veszélyesnek tartom, hanem egyszerûen megadnám a pszichedelikus szereknek a nekik járó tiszteletet. 😊
Gyakorlatilag nem lehet errõl objektív véleményt mondani, mivel mindenkinek más a szervezete. Fizikailag belehalni nem fogsz ("normális" esetben), de ne nyomjál mindent orrba-szájba, mert leterhelhet annyira, hogy a lelki fáradtságot azt nem más-, vagy harmadnapra pihened majd ki, hanem akár hetekkel késõbb. Persze ez elõfordulhat mindenféle keverések nélkül is.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lenne egy kérdésem, mivel pár hónap múlva esedékes egy elég nagy buli. Mivel 4 napos, ott alvós dologról van szó azon töröm az agyam hogy a 'bud' mellett, acid és sp keveréke mennyire veszélyes próbálkozás lenne ? Papírral már van 1 tapasztalatom mellette el is ment pár cigi, bár az egy eléggé befordulós élmény volt, de ugye egy hosszabb partyn más a helyzet. Sp-t is próbáltam külön, ott kifejezetten hiányzott a társaság+muzsika, viszont a lejövetel mindkettõnél kibaszott fárasztó volt. Fõleg az elõbbinél, az trip utáni pár nap eléggé "elszigetelt" élmény volt, most ez egy partynál nem hinném hogy jól jönne, de gondolom nagy mértékben befolyásolja ezt a hangulat. A kérdés így egy mondatban végülis annyi, hogy mivel 4 napról van szó egy trip és utána 1 sp löket milyen élményt nyújthat ? (vagy fordítva) Lehülyézni nem kell, tényleg csak kíváncsi vagyok mielõtt vakként futnék bele a dologba 😊
Szeretem a cicákat
1942
"Kitûnô nyugatószer, ha 10 g éterben 0.75 g kenderkivonatot oldunk fel. Megnedvesített cukorra 10 cseppet vegyünk be."
huhh, nullanyolcat szájon át bevenni, nem kicsit lehet nyugtató😊
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Igaze é az, hogy itt magyarországon ha magadnak növeszted a füvet, otthon, 5 db bokorig is kis mennyiségnek számít a történet, mindegy, hogy mennyi az össz thc hatóanyag tartalom? A bokrok száma az ami ilyenkor számít?
Egy bokor tud adni vagy 400 gram cuccot is.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
<#idiota>#idiota>
peace
<#beka3>#beka3>
amerikában durvábban tiltott a cucc, mégis van medical marihuana, és reklámozhatják is.
egy tb jellegû azonosítót kapsz + be vagy jelentve mint fogyasztó...2 gramm lehet nálad asszem
lásd: Maffiózok c. amcsi sorozat, nézz rá....én nagyon szeretem, és sok igazság van benne!
hiszen köztudott, hogy elég sok betegséget gyógyít, illetve visszaszorít. ehhez is fejletlen a magyar nép (mondjuk itt nem csak magyarokról van szó, mert elég sok országban van sztereotípia a fûrõl), hogy gyógyszerként felírhassák?
"Én úgy képzelném el a helyes szabályzást, hogy a fogyasztás szabálysértés lenne, ha mondjuk találnak nálad vagy az utcán szívod, akkor a gyorshajtáshoz hasonló pénzbírságot kapnál, semmi többet.
A nagybani terjesztõket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ)"
itt legalizációról írt, hanem szabályozásról
A füves az drogos, az õ szavukkal
és foggggalmuk sincs miröl itélkeznek.<#szomoru2>#szomoru2>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
pedig ha tudnák, hogy csak skizofréniát és écet okoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ne legyél már hülye. ha legális lenne a kender, nem "mafia" stílusban történne a terjesztés/termelés, amíg büntetendõ mind a szívás és fogyasztás, addig pedig az "alvilág" kezébe van minden.
Hát ez jó vicc... Dohányt mégis hogyhogy lehet "nem maffiásan" gyártani?
Miben különbözik a dohány gyártása a fûétõl, ami miatt az nemmaffiás, a fû meg igen?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A nagybani terjesztõket üldözzék csak (azt nem lehet nem maffiásan csinálni SZVSZ), a fogyasztó pedig termessze meg magának, mondjuk 1-2 tõ lehetne fejenként. Esetleg ha leszüretelted, beviszed valahova, ahol tesznek rá zárjegyet, így az állam is jól jár 😊 de már bilibe lóg a kezünk 😊
Racism is a weapon of mass destruction!
Majd talán 10-15 év múlva.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Köszi!!! Isten vagy!
Peace & Respect!<#vigyor2>#vigyor2>