13279
  • solo
    Egy fórumtárssal-haverral úgy döntöttünk jövőre gó hollandia 1-2 napra...Tudjuk milyen célból: D

Jöhetne innen is valaki: D
  • solo
    Egész sorozat visz mindent, 5. évadot még nem láttam, mert most, hgoy lett szinkronosan megnéztem még 1x: D évente megnézem 1x: D
    Most tartok 4. évad elején.szal meglássuk milyen az 5. évad.
  • D00M
    Szintén másodszor nézem, az első 2 évad mindent visz:D
  • RIZLA
    5.évadtol sajna szerintem nagyon szar lett...az 5.előttiek mindent visznek
  • solo
    Most nézem másodszor az egészet : DDD
  • PietroDr
    Néhány cigi meg a gyertya lesz rajta, esetleg egy pár ezüstös pipát is rátennék...Weeds, mindenképp ajánlott remekmű!
  • Keroz1n
    Aka^r xD....egyebkent nincs itthon ezzel gond,legalabbis eddig nem volt es remelem nem is lesz...szeptemberben osztalykirandulasra is csak annyit fogok mondani otthon h ,,viszek 3-4grammot,,
  • simirizsa
    És anyádéknak mint mondasz hát na nevelek 1 kisebb fát jól fog kinézni és elűzi a szaga a szúnyogokat ? :D
  • D00M
    Karácsonyfát nem kell venned:D mondjuk ajándékot se
  • Keroz1n
    Asse tudtam h van ilyen..xD mindjart belenezek.
    Egyebkent eszembe jutott most igy hirtelen,hogy venni kene valami draga fajtat,aztan a nappaliban felnevelni 3meteresre,milyen jo lenne mar..csak a szaga miatt aggodom,de azt majd megoldom valahogy..
  • D00M
    A Weeds sorozat jut rólad eszembe:D
  • Keroz1n
    1300km------kelet-----feheroroszo. xD
    Novenyek kint vannak a teraszon remelem nem lesz semmi bajuk,szomszedot megkertem h locsolgassa. / esku xD/
    +++Nagyanyamra rabiztam egy par db white rhinot,hatha lesz meg belole valami...
  • simirizsa
    Na mi ez a kihaltság emberek mindenki nyaral ?:D
  • Lacee
    úú, egyik kedvenc magyar zenekarom, milyen kár hogy ma lesz... ma irie maffia és még sokan mások Veszprémben :)
  • RaZoK
    basszatok

• mgenya911
    aki akar ma jo zenére flesselni jöjjön le gödörbe(deák) ingyenes Korai Örömre! fél 11 kor kezdik kb. Pszichedelikus ethno trance tribal rock :D
  • solo
    FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....

Ebből pöppölnöm kő majd:DDD
  • Keroz1n
    Anyámnak...:
    -Na..már virágzik a növényem!
    +Tényleg?Hagy nézzem
    +Ó hát ez még kicsi...
    -De már most is van "illata"!
    +....Fúj de büdös.

xDDDDDDDDD
  • Keroz1n
    Oh..hát ez nagyon jó xd......

Na,mindkettő virágzik,alsó levelek pedig elkezdtek sárgulni:)))
    Eddig csapvízen kívül semmit sem kaptak,max egy kis záport xD

(Bal Ak47:, jobb:lowgirl)

Lowgirl 2-3napja virágzik.:

• dronkZero
    (Nem mintha nem Európa legszigorúbb drogtörvényével rendelkeznénk már most is...)
  • dronkZero
    A levegőbe beszélés az elmúlt 8 évben történt.

Attól tartok, fűügyben nemsokára éppen az lesz a bajunk, hogy ezek nem csak beszélnek a levegőbe, hanem csinálnak is valamit. Csak attól tartok, hogy ez a "valami" ez szigorítás lesz.
  • kimister
    sprite + homok

bocsánat, itt van újra
  • kimister
    http://www.kendermag.hu/index.php?oldal=aktualis&azon=42

nézd meg :)
  • Keroz1n
    sprite+kvarchomok? az mi?
  • solo
    Hát, ameddíg ilyen suttyó politikusaink vannak akik csak beszélnek, beszélnek a levegőbe addig nem lesz itt legalizáció.

Most komolyan, cseheknél fél éve működik az új drogpolitika, és faszáúl működik.
  • simirizsa
    Nem kell én is elsőnek érdekesen néztem de most ez van sajna míg nincs legalizáció addig szopoka van
  • RIZLA
    meg a sprite+kvarchomok.... -.- a sok "taxis" csira... na azokat azért szívesen látnám a sitten megrohadni.
  • solo
    Vannak ilyen köcsögségek, de most komolyan, kell ez nekünk?:C
  • simirizsa
    Na nem félre érteni mentem haverhoz mert ma ünnepelni kell 18-at aztán néztem hogy mik azok a nagy alupakok mondom kinek készítesz te ki ennyit azt szét szedte és meg mutatta és mondta hogy nagyobb menyiséggel néha ezt csinálja amikor szarban van :D
  • fixon
    szégyeldmagad
  • Keroz1n
    Én megbaszcsiználak érte ha ezzel lehúznál XD.
  • RaZoK
    hát elvileg csak nedvesebb lesz mert megszívja magát...átmérőt nem növel max csak súlyt, de az is elenyésző

ha így akarsz valaki átvágni, hát nem is tudom =)
  • simirizsa
    Arról hallottatok hogy alufóliába 1 éjszarkára berakva banán,narancs, meg citrom héjjal elvileg megnöveli a fű átmérőjét 1 pár órára ?:D
  • solo
    Sunálnám:|
  • Keroz1n
    xDDD
  • masoma
    egyszerűen csodálatos...3D-ben esetleg nem tudod feltölteni? :P
  • Keroz1n
    Wacsoljátok HD-ban xD

Összekentem jobb oldalt egy kicsit a lencsét,nem értettem hirtelen mé homályos ott a kép:DD.
  • kimister
    én már tegnap óta várom :D (mármint a videót) nagyon kíváncsi vagyok rá :)
  • solo
    Újreg: O XXXXXDDDDD

Okés, lássuk azt a videlyót:D
  • Keroz1n
    Faszomba..tönkre ment ebben a szarban az aksi ..///// , amúgy működik,de csak hálózatról:DDD holnap intézkedek..de lehet még ma megcsinálom a vidit,hosszabbítóval.

/Banano - csak elintéztem egy pár elakadásjelzőt,és azt írják h ,,ki vagyok tiltva vagy inaktív a regem" wtf