13279
-
#10718 Egy fórumtárssal-haverral úgy döntöttünk jövőre gó hollandia 1-2 napra...Tudjuk milyen célból: D
Jöhetne innen is valaki: D -
#10717 Egész sorozat visz mindent, 5. évadot még nem láttam, mert most, hgoy lett szinkronosan megnéztem még 1x: D évente megnézem 1x: D
Most tartok 4. évad elején.szal meglássuk milyen az 5. évad. -
D00M #10716 Szintén másodszor nézem, az első 2 évad mindent visz:D -
#10715 5.évadtol sajna szerintem nagyon szar lett...az 5.előttiek mindent visznek -
#10714 Most nézem másodszor az egészet : DDD -
PietroDr #10713 Néhány cigi meg a gyertya lesz rajta, esetleg egy pár ezüstös pipát is rátennék...Weeds, mindenképp ajánlott remekmű! -
#10712 Aka^r xD....egyebkent nincs itthon ezzel gond,legalabbis eddig nem volt es remelem nem is lesz...szeptemberben osztalykirandulasra is csak annyit fogok mondani otthon h ,,viszek 3-4grammot,, -
simirizsa #10711 És anyádéknak mint mondasz hát na nevelek 1 kisebb fát jól fog kinézni és elűzi a szaga a szúnyogokat ? :D -
D00M #10710 Karácsonyfát nem kell venned:D mondjuk ajándékot se -
#10709 Asse tudtam h van ilyen..xD mindjart belenezek.
Egyebkent eszembe jutott most igy hirtelen,hogy venni kene valami draga fajtat,aztan a nappaliban felnevelni 3meteresre,milyen jo lenne mar..csak a szaga miatt aggodom,de azt majd megoldom valahogy.. -
D00M #10708 A Weeds sorozat jut rólad eszembe:D -
#10707 1300km------kelet-----feheroroszo. xD
Novenyek kint vannak a teraszon remelem nem lesz semmi bajuk,szomszedot megkertem h locsolgassa. / esku xD/
+++Nagyanyamra rabiztam egy par db white rhinot,hatha lesz meg belole valami... -
simirizsa #10706 Na mi ez a kihaltság emberek mindenki nyaral ?:D -
#10705 úú, egyik kedvenc magyar zenekarom, milyen kár hogy ma lesz... ma irie maffia és még sokan mások Veszprémben :) -
#10704 basszatok
-
#10703 aki akar ma jo zenére flesselni jöjjön le gödörbe(deák) ingyenes Korai Örömre! fél 11 kor kezdik kb. Pszichedelikus ethno trance tribal rock :D -
#10702 FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....
Ebből pöppölnöm kő majd:DDD -
#10701 Anyámnak...:
-Na..már virágzik a növényem!
+Tényleg?Hagy nézzem
+Ó hát ez még kicsi...
-De már most is van "illata"!
+....Fúj de büdös.
xDDDDDDDDD -
#10700 Oh..hát ez nagyon jó xd......
Na,mindkettő virágzik,alsó levelek pedig elkezdtek sárgulni:)))
Eddig csapvízen kívül semmit sem kaptak,max egy kis záport xD
(Bal Ak47:, jobb:lowgirl)
Lowgirl 2-3napja virágzik.:
-
#10699 (Nem mintha nem Európa legszigorúbb drogtörvényével rendelkeznénk már most is...) -
#10698 A levegőbe beszélés az elmúlt 8 évben történt.
Attól tartok, fűügyben nemsokára éppen az lesz a bajunk, hogy ezek nem csak beszélnek a levegőbe, hanem csinálnak is valamit. Csak attól tartok, hogy ez a "valami" ez szigorítás lesz. -
kimister #10697 sprite + homok
bocsánat, itt van újra -
kimister #10696 http://www.kendermag.hu/index.php?oldal=aktualis&azon=42
nézd meg :) -
#10695 sprite+kvarchomok? az mi? -
#10694 Hát, ameddíg ilyen suttyó politikusaink vannak akik csak beszélnek, beszélnek a levegőbe addig nem lesz itt legalizáció.
Most komolyan, cseheknél fél éve működik az új drogpolitika, és faszáúl működik. -
simirizsa #10693 Nem kell én is elsőnek érdekesen néztem de most ez van sajna míg nincs legalizáció addig szopoka van -
#10692 meg a sprite+kvarchomok.... -.- a sok "taxis" csira... na azokat azért szívesen látnám a sitten megrohadni. -
#10691 Vannak ilyen köcsögségek, de most komolyan, kell ez nekünk?:C -
simirizsa #10690 Na nem félre érteni mentem haverhoz mert ma ünnepelni kell 18-at aztán néztem hogy mik azok a nagy alupakok mondom kinek készítesz te ki ennyit azt szét szedte és meg mutatta és mondta hogy nagyobb menyiséggel néha ezt csinálja amikor szarban van :D -
#10689 szégyeldmagad -
#10688 Én megbaszcsiználak érte ha ezzel lehúznál XD. -
#10687 hát elvileg csak nedvesebb lesz mert megszívja magát...átmérőt nem növel max csak súlyt, de az is elenyésző
ha így akarsz valaki átvágni, hát nem is tudom =) -
simirizsa #10686 Arról hallottatok hogy alufóliába 1 éjszarkára berakva banán,narancs, meg citrom héjjal elvileg megnöveli a fű átmérőjét 1 pár órára ?:D -
#10685 Sunálnám:| -
#10684 xDDD -
masoma #10683 egyszerűen csodálatos...3D-ben esetleg nem tudod feltölteni? :P -
#10682 Wacsoljátok HD-ban xD
Összekentem jobb oldalt egy kicsit a lencsét,nem értettem hirtelen mé homályos ott a kép:DD. -
kimister #10681 én már tegnap óta várom :D (mármint a videót) nagyon kíváncsi vagyok rá :) -
#10680 Újreg: O XXXXXDDDDD
Okés, lássuk azt a videlyót:D -
#10679 Faszomba..tönkre ment ebben a szarban az aksi ..///// , amúgy működik,de csak hálózatról:DDD holnap intézkedek..de lehet még ma megcsinálom a vidit,hosszabbítóval.
/Banano - csak elintéztem egy pár elakadásjelzőt,és azt írják h ,,ki vagyok tiltva vagy inaktív a regem" wtf