Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Charlie B.
PS3 ID: kolb@szman
\\ Charlie B.
2. kenderforum.info
3. profit 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\\Charlie B.
\ chrlie Barkin
Nem ijesztegetésnek szántam, hanem elõvigyázatosságra intettem.
"Hollandiábõl jön a "Boriték"..."
Nem kell az arrogancia, hogy ha ennél a résznél már elvesztette az aktualitását a hozzászólásom. Valóban Hollandiát vettem alapul (figyelmetlenül), másról nem is kétkedek.
"pont ezt akartam írni, nem hollandiából kell rendelni hanem mondjuk UK-ból, és rögtön nincs para. Asszem a pickandmix-esek csinálják úgy, hogy Angliából küldenek egy DVD-tokot, benne a magokkal."
Pont.
Hollandiábõl jön a "Boriték"...
Üdv.\\Charlie B.
Nem Kéne másokat ijesztegetni ilyesmivel...
Nekem van egy Bérelt fiokom tehát nem a saját cimemre küldöm akkor milyen kockázatról beszélsz?
Persze mindenki maga döntsön Hogy milyen forrásböl szerzi a magot.
\\Charlie Barkin
A tesód hazahozza a zsebében a magokat, vagy a kézipoggyászában. Senkit nem fog érdekelni az, hogy mi van a zsebében, amíg az fent nem akad a fémellenõrzõ kapun. Ha nagyon rámenõs, akkor belerakja a zoknijába, vagy máshova. 😊 Valószínûleg nem fog lebukni.
\\Charlie B.
- 3-nál több mag birtoklása Büncselekménynek számt...
\\Charlie B.
Biztosra mehet, ha elrejti esetleg egy szendvicsbe, vagy akárhova... <#beka2>#beka2>
Nos, az olyan emberekbõl van elegem, akik olyan nagy "füves"-nek hiszik magukat, miközben még egy normális blantot sem tudnak összerántani.<#nemtudom>#nemtudom> A legviccesebb mikor azt magyarázzák, h õk így meg úgy bekészültek, mintha %-osan lehetne megállapítani az egészet.
Tudom, h egyéb más területeken is vannak ilyen kis mitugrász kis lepkefing emberek, de már egyre több ilyen van. Legszívesebben egy óriási jobbost osztanék nekik, de minek?!...<#csodalk>#csodalk>
Tudom, nem teljesen érthetõ a leírásom, de remélem értitek milyen-fajta srácokról van szó.
PS. Most nem az elmém nagyságát akarom bizonygatni, csak tényleg le kellett ezt írnom már valahova <#ravasz1>#ravasz1>
Nem is tudom hova megyek ilyenkor egyedül
pedig csak a Nap ment le, szívemben hegedül
megint a mesebeli lények egy különös csoportja
remények tündére - vad vágyak koboldja
Csúszok és küzdök az arcomon egy vigyorral
bonyolult esti valamik válaszolnak - persze vicsorral
az aszfalton egy hullám jön egyenesen elém
a házak meg csak bíztatóan bólingatnak felém
Úgy, hogy
Fellépek rá, had vigyen, kezdõdjék a vígalom
ezt a beton paripát most megint meglovagolom
nem is tudom igazán, hogy hol kezdõdik a vége
ránk szakadt az Ég vagy a Föld tapadt az Égre
na mindegy egy konkrétat azt hiszem kiszúrtam
korrekt kis öltönyben - diszkréten kigyúrtan - közelít felém
eszelõsen spanolt, laptoppal spékelt, marketingrõl dalol
Refr:
Itt én vetítek az égre színes képeket
A Holdudvarba küldöm a reklámfényeket
Ez kész ez õrült, egy gazdasági retek,
a világ érzõ része, tudod, az ilyenektõl beteg
megyek is tovább, hát egy félvilági alak
utánam szól szanaszét gurulnak a szavak
begyûjtöm mit akar - és én sem nagyon bánom
szegény emlékezetem már elõre is szánom
Ég a cellulóz, ahogy felizzik a vége
aztán megjönnek a szavak az elsõ a:
- Na végre!
Hegy tetején állunk, majd a tengerbe csúszunk
nevetünk még egy kicsit aztán elbúcsúzunk
de megyek is tovább - de nem is megyek - ülök
egy fél gondolatot is csak egy óra alatt szülök
én hol van az ész? vannak itt székek és asztalok
rám bámul egy pincér, háhá tudom hol vagyok
hát rendelek is gyorsan és lazán körbe vizslatok
körülöttem sokan, de csak egy valakit izgatok
Refr.
Küldök is neki egy pillantásnyi rózsát
na meg persze whyskit is, hogy bírja-e a próbát!
Kérdem tõle mi motoz a legbelsõbb Énjébe?
- Jó veled tocsogni a csillagok fényében!
Na jó, hát eddig bírtam már a gatyámat is kinõttem
taxin röpülök, Õ meg repül elõttem
Szûrömre szakadunk, humán bogot kötve
Teste a nyelvemet, õrült táncba lökte
Nyelve a testemet õrült táncba lökte
E furcsa fényben olyan halvány kékben
egy égi lény mosolya ellazul
két szárnyával engem pofoz
egy gyanús kis angyal szótlanul...
Refr:
Itt én vetítek az égre színes képeket
A Holdudvarba küldöm az angyal fényeket!
<#ejnye1>#ejnye1>
nekem 2sör mostanában bõven elég,pedig ha valaki szeretett inni,az én voltam.
az árvák könnyét is meg ittam volna,csak hassson,most meg sssssemi pia.
Jó ez így <#nyes>#nyes>
Sok ilyet tudnék idesorolni, fél perc: (íme kettõ)
Az átjáróban verték meg
Csak megvertek egy embert, de odaírták a cikkbe: "Ellene rablás kísérlete és kábítószerrel való visszaélés kísérlete miatt"
Megint belekeverik a kábítószert, és tökmindegy, hogy pszilocibin, lsd, vagy heroin. Tökmindegy, kábítószer. A rohadt kábszeresek, összeverik a civileket az utcán! Ez jön le a cikkbõl, ez marad meg a parasztjának.
Valamint:
Zavartan viselkedtek - lebuktak
Mivel a kábszeres "gyanúsan viselkedik", kihívják a zsarukat. Csak füvet találtak náluk, de miafaszom? Kábítószer. Az én pénzemen ápolják a rohadt (fû)túladagolt férgesét, börtönbe vele! Sokkal jobb az életem, ennek örömére iszom három sört, veszek a boltba cigit.
Megjegyzésként, ennek a pár fiatalnak az élete alaposan el lett baszva, egy barom szomszéd miatt, aki fecskendõket, meg fehér porokat látott a TV2 aktív címû mûsorában, a jobb felsõ sarokban pedig fekete "kábítószer" felirat.
Röviden ennyi.
Akinek van mit passzolia, küldjön PMet. 😛
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ez kell a népnek,foggalmuk sincs miröl írkálnak,a sok agyoniskolázott....
<#vigyor5>#vigyor5>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szeretem a cicákat
http://www.youtube.com/watch?v=YJC8lyw-L4o&feature=related
teljesen be van sztóndulva. 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szeretem a cicákat
Forgott mindenfele mint a hülye XXD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN