13279
-
#10758 sztetek, foghuzás után 3-4 nappal antibiotikumra, algopyrinre lehet? :)
Komolyan kérdezem :) -
#10757 Figyelj, most egy ilyen topikban senki se fog neked telszámot adni, hgoy csáá, itt a telószámom, hívj ha utt vagy: D -
gerg01127 #10756 Persze hogy rendőr vagyok.....Lehet hogy paranoiás vagy kicsit nem? De persze nem tudhatod sosem;-)!!
Azért nem termesztek magamnak mert nem sok időm és még kevesebb energiám lenne ezzel baszakodni....én is szeretném de sajna nem megy.
Miért nem viszek magammal? Mert a bőröndömbe nem fér be a zsák amiben tartom....Szerinted ha lenne mit magammal vinnem nem tenném? Gondolkozz ember:D
Azok a spanok leginkább 1 ember és néhány napja van Érden dolgozni!
Elhiheted hogy először őt kérdeztem meg csak utánna írtam ide de hallgathattam volna arra a megérzésemre hogy teljesen felesleges...
-
#10755 Én fook ra mondtam, hogy falusi.:D
-
#10754 Oké, legyen, akkor viszont felmerül bennem három kérdés:
1. Miért nem termeszt magának falun?
2. Miért nem VISZ magával Érdre, ha már szívni akar ott?
3. Ha már nem visz magával, akkor miért nem a saját spanjaitól szerez Érden, illetve miért nem bízza rájuk a dolgot? -
#10753 Ő nem rendőr, ő egy falusi: DDD XD
Ejha, fook, kár, hgoy nem buktál visssza hozzánk: D Nagy buli lenne 1 osztályba:D XXD -
#10752 de ő adna neked pár évet -
#10751 Akkor nem adnek neki semmit. -
#10750 Aha, és ha _ő_ a rendőr, te nagyon okos? -
#10749 En kuldtem volna neki privit,ha lenne,es a kozelben laknek xD. -
#10748 Miért geci? Van erre a kérdésre/kérésre bármi más épeszű reakció ezen kívül? -
#10747 Aszittem a sajat szamod adtad meg xDD -
#10746 degeci:D -
#10745 persze :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hívj nyugodtan szombat d.u. 06 (1) 443-5000 vagy ha ezt nem veszem fel akkor : 06 (1) 443-5800 -
PietroDr #10744 Üdv! Óriási...:D és ez a zene hozzá...kösssszzzzzz -
gerg01127 #10743 Hali. Pénteken utazom spanomhoz Érdre van itt olyan aki esetleg ha úgy alakul tudna segíteni 1 kis "okosságban":D? -
#10742 nem kicsit pihent :D -
#10741 kurvanagy :D -
#10740 Eztnézzétek eztnézzétek :D
Octopus -
#10739 Volt már 1-2 fura eset xd:D -
#10738 nyilván nem satuzott volna az a rendőrautó, hogy "kérem szépen, itt ugye nem szívnak?" :)
lassan már nekem is kéne valami, már jó ideje nem láttam rakétát... -
#10737 Az nem kene h megakadalyozzon xD -
#10736 Izé.rakéta elnapolva...
Megyek ki, gyútanám a cigit, erre jön egy autó, és üldőzi egy yard. -
#10735 A NASA nevében bejelentem, hogy ma, 2010.07.25 fellőjük a "gazsi1" nevezetű rakétát valahonnan Pestről.
Ehm, bocsi, megyek , be kell gyújtani a kanócot. -
#10734 Jahm, tegnap olyan cigi-t csináltam: D -
#10733 Nem jo ugy fuvezni szvsz h sunyiban kell tenni az egeszet xD.
En mar mint mondtam,egy parszor meg ,,bebuktam,, a novenyekkel,sot meg itt is az orosz unokahugom is megemlitette anyamnak hogy ,,mert nezek marihuana novenyeket neten?,, xDDD
Szoval szvsz jobb az elejen tisztazni a dolgokat,megmutatni nekik a the union c. filmet esetleg a nesonel dzseo dokumentum filmet,es aztan megnyugodnak,tobb mint valoszinu. -
#10732 Áhh vágod, szóvá se tette nagoyn, csk hogy tudja, hgoy mi van: D -
#10731 ja értem, az is kellemetlen, de legalább van esély tisztázni a dolgot, kis később talán nem kell majd sunnyogni vele :) -
#10730 Muter előtt a dzso val: DDe ez nagoyn hosszú, meg eléggé hihetetlen XD -
#10729 xDDDDDD
humorosban találtam, de nagyon üt... -
#10728 Hát, ez most hosszú.. -
D00M #10727 Hmm nekem is parádézott drága édesanyám, de megnyugtattam:) Barátnő ügyben részvét, rájár mostanában a zöld barátokra a rúd? Cupido a faszért nem tép egyszer be -
#10726 az első tényleg szar ügy, sajnálom. de mi az hogy bebuktál? ki előtt, mivel? -
#10725 Me szakitottal vele?*(
-
#10724 Ejbazdmeg, ma buktam be XD
Fasza napom volt.Barátnőmmel szakítottam, bebuktam...áhh faszom...ez cigit kíván.
Najó, nem, elég szarul érintett az első dolog:( -
D00M #10723 Huha, az meredek:D Nálunk az ötlet onnan indult, hogy nézzünk le a Balatonra kempingezni, és Hollandiában kötöttünk ki:D -
#10722 bazdmeg.
Az szép XD Azért, enynire nem vagyok ilyen témába beleragadós dolog: D -
PietroDr #10721 Üdv! Haveromat egy ilyen túra óta nem láttam, eltűnt, de él, mert 1 év múlva törölte magát közösségi oldalról...gaby gyere haza!!! Úgyhogy vigyázzatok! Nem kint ragadni, bár...akkor csak nem eltűnni! -
#10720 Hát, mi is így vagyunk:D
Bár, előbb az az ötlet jött, hgoy barátnőmmel, meg még pár ismerősel megyünk 1 hetes túrára európában, interrail jeggyel.És ebből alakult ki haverral az eu dolog: D
Majd meglátjuk: D -
D00M #10719 Hasonló ambicióink vannak, ilyen hátizsákos euro tripre :)