13279
  • Lacee
    ez a kőkemény valóság :D
  • solo
    Naaa:D Zsír:D Jönnek itt az ötletek:DDD
  • Lacee
    Hung(a)ry Flash Ltd. :D
  • solo
    Simán:D
  • D00M
    Én meg marketinget tanulok, dobjuk össze amink van és alakítsunk céget, HunGrowing Company XD
  • solo
    Amúgy ugye humorosba is írta valaki, hgoy a villanyszámla buktatja ezeket áltban.

Az okés, hgoy a kender arra nő amerről a fényt kapja, de mennyit lehet spórolni, ha a lefedetlen szigetelt fekete falakat megcsinálják fehérre?:]
  • solo
    Én is ezen vagyok: DCsak gondolj bele, legál, mindenki ezt csinálja majd.Szal nagoyn jól kell csinálnod, hgoy úgy menjen..Hát tudod én meg szakácsnak készüólök meg cukrásznak...XXXD
  • D00M
    Most ha Kaliforniában legalizálják, akkor nagyon valószínű, hogy bepróbálkozom kinnt :) Csinálni egy kis céget, fű profil, termesztés, sütik, édességek, saját gyártás, magyaros kajákban a fű, minden:D csak egy kis tőke kell:)))
  • solo
    Akkor 9 ker körül keressünk egy albérletet: DDD

Najó, de csak majd: D Azért még tanulnom kell: D 2 évem van még suliba: D
  • Lacee
    nem kell ahhoz kiköltözni ;)
  • solo
    Lesz elég pénzünk, akkor kiköltözik az ezsgés brigád amcsiba?: DDD
    1 házba anyányan itt rendszeres fórumozók vagyunk...Csúnyavége lenne: D
  • R4VII
    Úristen emberek :D Ilyen dúrvát sem ritkán látok (Y) :D
  • solo
    Tökéletes: D
    Én a lenti kis palántákat is kérem, akkor az kijön 350k $ ból?XXXDDD
  • Lacee
    banano, következő projectnek ajánlom egy ilyen rendszer kialakítását :D

• solo
    Ejha: D
    Lesz ott buli: D
    Csak spanok majd nehogy kárt csináljanak: D
  • D00M
    Chef bácsi ajánlásával válogass kedvedre :)))
  • PietroDr
    Gyönyörű! Gratulálok... A tudományos ismereteimet szeretném bővíteni a sütikészítés fortélyairól. Esetleg itt egy szakértő? kösz...
  • Keroz1n
    Thx,
    egyebkent nem tudom mikor fognak beérni,elvileg 2hónap az egész növény ,,élethossza",vagyis 10nap múlva kihal xD.Ennek majd mindjárt utána olvasok...
    (auto fajtáról van szó)
  • Lacee
    bár nem értek hozzá, de ezek már korrektül néznek ki, grat! gondolom szeptemberre vidám lesz a hangulat :)
  • Keroz1n
    Nah,az ígért képek!

A háttérben van egy pakkos növény,1-1.5hónap alatt ennyit nőtt:DD.(ugyanakkor ültettem mint a többit)

• Keroz1n
    Hoho,mindjárt jelentkezem egy fényképes helyzetjelentéssel:))) -nem rohadtak ki,sőt...:DD

• Keroz1n
    Na ma reggel megyunk haza,kivancsi vagyok hogy neznek ki a dolgok otthon 2.5 het utan:) Remelem nem egy kirohadt szart fogok talalni,mert azt is elszivom XDDD
  • SOCCER
    pradon, elbasztam
  • SOCCER
  • wordsworth
    kabeee :D

Egyebkent már néztem jó kis coffeshopot szállásom közelében (kb 50 méterre)
  • RIZLA
    jaja, vagy vastagon besózod, akkor sem romlik meg.... nah.. következő.....
  • wordsworth
    Egyik barátom kamionozik, és ő sokat szokott venni egyeszerre, bő öklömnyi adagok, és hűtőben szokta tárolni. jót tesz neki frankón :)
  • wordsworth
    Úgy néz ki, megyek ki Amszterdamba 4 hónapig, de nagyobb megszakításokkal. 10-14 napokat leszek kint minden hónapban. :P

Hallottam, hogy van egy olyan coffeshop ahol magyar a tulaj? Azt meglatogatnam :) Valakinek info? :D
  • mac83
    nem ízlett a kis rohadéknak :D
  • fixon
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    )))))))))))))))nem fog megpenészedni... relax :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • D00M
    Mentő vitte el, detoxban kötött ki, megfeküdte a kis hasát a jó magyar pálinka XD Reggae Camp igen jó volt, egy hét egy olyan helyen ahol legális a fű.
  • simirizsa
    Van 1 1 perc 8 másodperces mobiltelefon felvételem ha érdekel felteszem youtube-ra bár amúgy is mondta Mr.Perfect hogy tegyük fel de eddig lusta voltam :D
  • RIZLA
    hűtő?! miről nem tudok?
  • Lacee
    hangfelvéeteld nincs esetleg? :)
    én is elterveztem frankónk hogy megyek aznap, csak nem volt kivel.
  • wordsworth
    A masik bajom meg az, hogy mivel mocskosul ki voltam a műtét után a táskámban hagytam remélem nem penészedett meg :)
    Szagra már nem ütős de ez nem jelent semmit.. Hiába van a hűtő ha baszom hasznalni....
  • simirizsa
    Még fényképem is van vele :D
  • Lacee
    a jó Perfect... :)
  • simirizsa
    Emberek voltam tegnap Reggae Campen hát kurva nagy volt :D
  • Lacee
    nem is a fűvel, hanem úgy általában a dohányzással lehet gond - ha azt lehet, akkor nyugodtan mehet a spanyol is:)
  • solo
    Lehet.Ez nem alkohol.