13279
-
#10798 ez a kőkemény valóság :D -
#10797 Naaa:D Zsír:D Jönnek itt az ötletek:DDD -
#10796 Hung(a)ry Flash Ltd. :D -
#10795 Simán:D -
D00M #10794 Én meg marketinget tanulok, dobjuk össze amink van és alakítsunk céget, HunGrowing Company XD -
#10793 Amúgy ugye humorosba is írta valaki, hgoy a villanyszámla buktatja ezeket áltban.
Az okés, hgoy a kender arra nő amerről a fényt kapja, de mennyit lehet spórolni, ha a lefedetlen szigetelt fekete falakat megcsinálják fehérre?:] -
#10792 Én is ezen vagyok: DCsak gondolj bele, legál, mindenki ezt csinálja majd.Szal nagoyn jól kell csinálnod, hgoy úgy menjen..Hát tudod én meg szakácsnak készüólök meg cukrásznak...XXXD -
D00M #10791 Most ha Kaliforniában legalizálják, akkor nagyon valószínű, hogy bepróbálkozom kinnt :) Csinálni egy kis céget, fű profil, termesztés, sütik, édességek, saját gyártás, magyaros kajákban a fű, minden:D csak egy kis tőke kell:))) -
#10790 Akkor 9 ker körül keressünk egy albérletet: DDD
Najó, de csak majd: D Azért még tanulnom kell: D 2 évem van még suliba: D -
#10789 nem kell ahhoz kiköltözni ;) -
#10788 Lesz elég pénzünk, akkor kiköltözik az ezsgés brigád amcsiba?: DDD
1 házba anyányan itt rendszeres fórumozók vagyunk...Csúnyavége lenne: D -
#10787 Úristen emberek :D Ilyen dúrvát sem ritkán látok (Y) :D
-
#10786 Tökéletes: D
Én a lenti kis palántákat is kérem, akkor az kijön 350k $ ból?XXXDDD -
#10785 banano, következő projectnek ajánlom egy ilyen rendszer kialakítását :D
-
#10784 Ejha: D
Lesz ott buli: D
Csak spanok majd nehogy kárt csináljanak: D -
D00M #10783 Chef bácsi ajánlásával válogass kedvedre :))) -
PietroDr #10782 Gyönyörű! Gratulálok... A tudományos ismereteimet szeretném bővíteni a sütikészítés fortélyairól. Esetleg itt egy szakértő? kösz... -
#10781 Thx,
egyebkent nem tudom mikor fognak beérni,elvileg 2hónap az egész növény ,,élethossza",vagyis 10nap múlva kihal xD.Ennek majd mindjárt utána olvasok...
(auto fajtáról van szó) -
#10780 bár nem értek hozzá, de ezek már korrektül néznek ki, grat! gondolom szeptemberre vidám lesz a hangulat :) -
#10779 Nah,az ígért képek!
A háttérben van egy pakkos növény,1-1.5hónap alatt ennyit nőtt:DD.(ugyanakkor ültettem mint a többit)
-
#10778 Hoho,mindjárt jelentkezem egy fényképes helyzetjelentéssel:))) -nem rohadtak ki,sőt...:DD
-
#10777 Na ma reggel megyunk haza,kivancsi vagyok hogy neznek ki a dolgok otthon 2.5 het utan:) Remelem nem egy kirohadt szart fogok talalni,mert azt is elszivom XDDD -
SOCCER #10776 pradon, elbasztam -
SOCCER #10775 -
#10774 kabeee :D
Egyebkent már néztem jó kis coffeshopot szállásom közelében (kb 50 méterre) -
#10773 jaja, vagy vastagon besózod, akkor sem romlik meg.... nah.. következő..... -
#10772 Egyik barátom kamionozik, és ő sokat szokott venni egyeszerre, bő öklömnyi adagok, és hűtőben szokta tárolni. jót tesz neki frankón :) -
#10771 Úgy néz ki, megyek ki Amszterdamba 4 hónapig, de nagyobb megszakításokkal. 10-14 napokat leszek kint minden hónapban. :P
Hallottam, hogy van egy olyan coffeshop ahol magyar a tulaj? Azt meglatogatnam :) Valakinek info? :D -
mac83 #10770 nem ízlett a kis rohadéknak :D -
#10769 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))nem fog megpenészedni... relax :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
D00M #10768 Mentő vitte el, detoxban kötött ki, megfeküdte a kis hasát a jó magyar pálinka XD Reggae Camp igen jó volt, egy hét egy olyan helyen ahol legális a fű. -
simirizsa #10767 Van 1 1 perc 8 másodperces mobiltelefon felvételem ha érdekel felteszem youtube-ra bár amúgy is mondta Mr.Perfect hogy tegyük fel de eddig lusta voltam :D -
#10766 hűtő?! miről nem tudok?
-
#10765 hangfelvéeteld nincs esetleg? :)
én is elterveztem frankónk hogy megyek aznap, csak nem volt kivel. -
#10764 A masik bajom meg az, hogy mivel mocskosul ki voltam a műtét után a táskámban hagytam remélem nem penészedett meg :)
Szagra már nem ütős de ez nem jelent semmit.. Hiába van a hűtő ha baszom hasznalni.... -
simirizsa #10763 Még fényképem is van vele :D -
#10762 a jó Perfect... :) -
simirizsa #10761 Emberek voltam tegnap Reggae Campen hát kurva nagy volt :D -
#10760 nem is a fűvel, hanem úgy általában a dohányzással lehet gond - ha azt lehet, akkor nyugodtan mehet a spanyol is:) -
#10759 Lehet.Ez nem alkohol.