13279
  • Keroz1n
    Hány méteres per pill?

Én majd jövőre fogok belekezdeni egy olyan projectbe,hogy mondjuk január elején elkezdek nevelni 5 db nagggyon drága fajtát,előnevelem mondjuk április elejéig,azaz 4hónapig,4hónap alatt indorr is simán megvan a 2méter,és ezután ültetem ki...na ebből majd kíváncsi leszek h mi lesz.
    5tő ugye az elterelés felső határa,igen ám, de azok majd valszeg 4méteresek lesznek xDD
  • jhetedikj
    2 hónap?!

Én még április elején ültettem egyet, hogy megnézzem milyet tudok termelni, de még most sincs szüretelhető állapotban. Igaz nem kapott semmi pluszt kint van egy eldugott helyen csak napfényt kap, meg néha ha sokáig nem esett eső megöntöztem.
  • Keroz1n
    Hát a balcsin augusztus 20-án kibbbaszott nagy tépések lesznek xDDD

• Lacee
    a bong az első variáció, szvsz nem csak amerikában (wiki, eleve a szó thaiból jön), a második (ami tényleg sokkal kúlabb amúgy) gravity bong néven fut, mi a haveri körben csak vödrözésnek ismerjük :)
    leírás erről
  • RIZLA
    2.
  • dronkZero
    Oké, körkérdés, ki mit ért a "bong" szón?

1. A hülye amcsik így hívják azt a hulladékszar vizipipájukat. Amelyikbe alig fér egy deci víz az aljába, bele kell csókolni a nagy kerek szájába a szíváshoz, és az alján egy kis szarnyi pöckön lóg ki a pipafej, működésileg sima vízipipa, a füst átbugyog a vizen, lehűl, örülünk. Operátor szívja, amíg be nem horpad a homloka.

VAGY

2. Amit D00M szépen leírt, egy vízdugattyús pumpa, jellemzően levágott aljú üveg aminek a teteje a pipafej, plusz egy felül nyitott vízzel teli edény, működése közben a füst nem bugyog át a vizen, csak tolja a füstöt. Operátor emel, süllyeszt, szívni nem kell, a "pipa" elvégzi a füst áramoltatását.

Vagy ez a 2-es valami magyar kuriózum? Vagy nem bongnak hívják, van neve, amit én nem tudok?
  • D00M
    CK magazin oldaláról?:)) Figyeljétek az oldalt, Reggae campen kifejtettem a riporterüknek a fű jótékony hatását, némi tekerés közben, állitólag felkerül majd
  • RaZoK
  • solo
    LOÁL:D
    1x télleg vendégűl láthatnál már minket, a te házadban XD
  • Keroz1n
    Csak azért nem sírtam el magam,mert nagyanyám is nagy termesztő lett,nála viszont 4db 1méteres okosság mosolyog,amiről majd csak akkor rakok képet miután leszüreteltem az autot..nehogy kifussak az ,,elterelés" határából xD.
  • solo
    bazdXXD
  • Keroz1n
    Mindenképpen nevess.xDDD

Mellékesen.:
    Sunyiban volt 2 out-os helyem, 2x5 növénnyel...ma kimegyek , mit látok? egyik helyen 0, másikon 1.5 növény van...wtf? xDDD 1hete ültettem őket ki,akkor kb 10centisek voltak,erre felfalja az egészet egy kurva csiga amivel közel 15ezres kárt okozott nekem pfff :DD,de remélem legalább jól érezte magát tőle..
  • solo
    Hátbazd, engem majdnem 8 hónap utánn olyan szöveggel küldött el, hogy nemtudtam, hogy sírjak vagy nevessek: D
  • D00M
    Tegnap szakitottak haverommal, 2 hónapja velem, ezek szerint vége a tavasznak és a fellendülésnek
  • solo
    Ejbazdmeg.Én haveri körömben 3 ból 3 munkat 1 héten belől b@sztak ki LOL

Megkattannak a nők vagy mi a gyík?
  • fook
    menj csinálj valamit , ne mindig csak szívni akarj... amúgy csak jobban befordulsz :S:D
  • kimister
    bazz.. csaj elhagyott.. idegileg ki vok.. de semmiből semmi..
    smoke..
  • MR ME
    "sounds like he just drank those bottles too lol"

:DDDDD
  • ketrec
    igazából ezt akartam mert ez még 1xűbb.
  • ketrec
    hát barátom az legyen a legnagyobb bajod, hogy nem megy a bong készítés.
    mellesleg ez alapján a művelet még alapanyagok beszerzésével együtt is max. 5 perc.
  • Lacee
    gyerekek, holnap (azaz ma) hétkor a Szigeten Easy Star All-stars, aki kint van amúgy is, vagy belefér a keretbe a napijegy, jöjjön, az A38-on nagy buli volt! :)
  • D00M
    Legegyszerűbb, két literes üveg teteje levág, megtölt vízzel, fél literes üveg alja levág, kupak helyére luggatott alufólia, bele a manna, kisüveg vízbe benyom, izzit, üveg lassan felhuz, alufólia levesz, üveg lenyom, közben slukkol, köhög XDD
  • solo
    Nem is igazi dzso-s aki nem tud 5-10 perc alatt egy pipát kókányolniCsak vicc volt nyugi: D
  • Keroz1n
    Háj re!
    Jó volt xDDD olyannyira hogy el se tudtam szívni,mert nem volt otthon se papír,se dohány,se semmi:DD Próbálkoztam egy házi bong készítésével,de nem jött ám össze,azóta búsulok.
  • simirizsa
    Havernak iylen félig száradt van de geci jó :D
    Türelmetlen volt megvárni míg totál kiszárad én meg nem bírtam ellen állni kész cigivel kényszeríttet :D
  • R4VII
    elég jó lehet az a zöld ha tegnapő 10:55 től még nem kaptunk visszajelzést :D
  • ketrec
    azért nyugtass majd meg, hogy nem citromfüvet nevelgettél 2 hónapig?!
  • D00M
    Ezek szerint jó volt:D
  • Keroz1n
    Leszedtem egy kis darabkát...hú ennek milyen citromos illata vaaaaaan:OOo.Mindjárt teszt xD
  • solo
  • Lacee
    abból több is van az ismeretségi körben...
    meg az ilyesféle körben is :D
  • D00M
    Na még egy jogász kell és megvagyunk, botanikus haverom van, de a termesztésben elég korrektül otthon vagyok lassan én is. All hail to Canabis Kultusz magazin :D
  • solo
    Próba cseresznye:D
  • Keroz1n
    Ha mar nem kaptam vissza a regemet...:((( Legalább a logo legyen jo xDDD

Egyebkent azon gondolkozom h lehet le kene csippenteni holnap egy kis darabot alulról... xD
  • Weed17
    Mért kell a füvet mindehol ugy be állitani mint ha heroin lenne !
    Persze vannak kivételek
    itt 1 link 11-részes video Angol magyar feliratal ajálom azoknak akik a fü mellet állnak :

http://www.youtube.com/watch?v=m4vUTBOt1zM&playnext=1&videos=0kKUILJ087U
    nézdétek és adjatok ti vélemény :)
  • Lacee
    én meg pszichológus (leszek valamikor), úgyhogy velem beszélhettek róla :)
  • Thuby
    Én meg szakács vagyok....
  • solo
    Ejbazdmeg: DDDDD
  • PietroDr
    Én meg napelemekkel foglalkozom, megújuló energiával...szép kis terv:)
  • PietroDr
    Ahh...köszönöm! Chef bácsist fogok játszani :D