Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyra fordítva a szót: nemtom
hogyan tudom megkülönböztetni a vadkendert a cannabistól?
még csak leveli vannak. elõre köszi a választ
gondolj bele, nem tudhatod, ki jelentkezik nálad, és még ha lenne is segítõkész fórumozó, egy tökidegen új nickben elég nehéz megbízni...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Az elmúlt fél évben tuti nem, mert van barátnõm, szóval...😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Aszongyahogy:
"A konferanszié n8 felé közölte, hogy néhány jófej civilrendõr kamerázgatta a füvezõ fiatalokat, aminek következtében állítólag 6 embert el is vittek a rendõrök, úgyhogy lehetõleg ne szívjanak. A rendezvény végével, 20:01-kor pedig négyes csoportokban indult el a kordonon belül mintegy 30 rendõr a még mindig a fûben ücsörgõ fiatalokat igazoltatni. Ekkor is legalább egy embert elvittek."
Valahogy sejtettem, hogy lesz ott gecizés.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://www.iksz.net/index.php?col=8&id=1037
"A (drog)bûnözõket nem legalizálni, hanem lecsukni kell!"
BUTA!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PS3 ID: kolb@szman
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
komoly pakkal kell készülnöm asszem 😄DD
Racism is a weapon of mass destruction!
Csak ugye kizárólag a pofátlanokat és a balfaszokat kapják el fogyasztásért, és próbálom besorolni, hogy a rendõrsorfal elõtt szívás az pontosan melyik kategória. Úgy látom van belõle mindkettõbõl... 😄
Nagyon egyszerû módja a statisztika javításának néhány száz darab, órák alatt "felderített", megoldott drogos bûntény...
Aztán lehet, hogy csak én vagyok paranoiás...
Csak halkan jegyzem meg, hogy a rendõrség intézkedhet magánterületen. Az a dolga.
Az más kérdés, hogy elnézik ezt a rendezvényt, de az csak jóindulaton múlik. Én meg abban nem bízok.
Hát ez tényleg nem kell, fõleg amikor épp lazulni megy ki a jónép.
Nekem még mindig az a véleményem hogy PEACE.
http://www.youtube.com/watch?v=dF3AAq5lexU&playnext_from=TL&videos=kKUK7GyOoog
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
kínálati piac van😄
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Próbálj meg pozitívan gondolkozni és lazulni, minden rendben lesz. Nyugodj meg és add át magadat az élvezetnek. Rakj be egy vicces filmet és nézd, ne gondolkozz csak nézd!
Bocskor "A magyar törvények értelmében ... a drogok károsak az egészségre a kaliforniai törvények értelmében annyira nem..."
ez milyen már?
a magyar törvények értelmében az ég színe piros
<#conf>#conf>
¨Üdv. \\Charlie B.
Minden egyéb esetben az van, hogy ott van annyi, amennyi, olyan, amilyen, annyiért amennyiért. Viszed, vagy nem, ennyi a te döntésed.
u.i.: holnap van a szülinapom 😄