Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha csak levelek vannak az kevés várd meg amíg felhív <#crazya>
komolyra fordítva a szót: nemtom
sziasztok
hogyan tudom megkülönböztetni a vadkendert a cannabistól?
még csak leveli vannak. elõre köszi a választ
Lacee
rossz ötlet...
gondolj bele, nem tudhatod, ki jelentkezik nálad, és még ha lenne is segítõkész fórumozó, egy tökidegen új nickben elég nehéz megbízni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ezen a számon próbáld meg: 107 <#zavart1>
Hali! valaki nem tudna nekem segíteni egy rendes dílert találni, mert már unom a csicska szórókat akik nem tudnak bármikor szerezni zöldet. Szóval ha bárki tud segíteni légyszi dobojon egy levelet ide: [email protected] elõre is köszi!!!!
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

solo
:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

R4VII
Én egyáltalán nem tapasztaltam semilyen depresszív érzést, sõtt azóta sokkal pozitívabb minden joban állok hozzá a dolgokhoz, optimistáb vagyok, rendezettebb és nyugottabb az életem. One Love!

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

solo
Hát, én nem emlékszem rá igazából.
Az elmúlt fél évben tuti nem, mert van barátnõm, szóval...😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Klon
de...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Daffit
Olyan hétkor jöttem el. De ez gáz...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

solo
<#csodalk>

dronkZero
Na, én ezért aggódtam:Margitszigeti beszámoló

Aszongyahogy:
"A konferanszié n8 felé közölte, hogy néhány jófej civilrendõr kamerázgatta a füvezõ fiatalokat, aminek következtében állítólag 6 embert el is vittek a rendõrök, úgyhogy lehetõleg ne szívjanak. A rendezvény végével, 20:01-kor pedig négyes csoportokban indult el a kordonon belül mintegy 30 rendõr a még mindig a fûben ücsörgõ fiatalokat igazoltatni. Ekkor is legalább egy embert elvittek."

Valahogy sejtettem, hogy lesz ott gecizés.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

jooy
Remek :/

http://www.iksz.net/index.php?col=8&id=1037
"A (drog)bûnözõket nem legalizálni, hanem lecsukni kell!"

BUTA!

Lacee
enyhén tapasztaltam hasonlót, de én úgy magyaráztam magamnak, hogy az csak a "másnaposság" miatt van, ami (a szer sajátosságai miatt, attól függõen hogy milyen sokat és milyen hosszan toltad elõtte) nem másnap, hanem akár egy héttel késõbb is jelentkezhet, több napig is. ki kell bírni, mint a piával a hányingert meg fejfájást, ez a kockázat😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem 😄

PS3 ID: kolb@szman

Nightwish006
Bárki aki régebbóta tolja, mint 1-2 év, észlelt magán olyasmit, hogy hajlamosabb a depresszív állapotra (teljesen tisztán)?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

gfreak
aug. 10 - Sziget 0. nap - LB27 - Aggrolites - Skatelites - Toots & the Maytals - The Wailers - UB40

komoly pakkal kell készülnöm asszem 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

hát pont ez a gáz itt. Valakik rendet ígértek. Nincs is ezzel semmi baj amíg a tisztességes polgár tudja mit szabad meg mit nem (és ha véletlenül olyat cselekszik amit nem szabad, akkor azt is tudja milyen bünti jár ha elkapják) de sajnos éppen ez nem igazán világos senki számára (lásd pl. drogtörvény). Ezért az ilyen dolgok is többnyire a rendõrök és jogászok jóindulatára van bízva (vagy csak ez a látszat??? - nemtom). Lassan már senki nem hisz senkinek mert mindenkinek más a tapasztalata ugyanarról.
dronkZero
Jó, igazából mindegy... 😛

Csak ugye kizárólag a pofátlanokat és a balfaszokat kapják el fogyasztásért, és próbálom besorolni, hogy a rendõrsorfal elõtt szívás az pontosan melyik kategória. Úgy látom van belõle mindkettõbõl... 😄

Lacee
volt 2002 elõtt is ilyen rendezvény, tudtommal akkor sem történet atrocitás... Igaz, nem is feltétlenül füvet szívni megy ki a legtöbb ember, valamelyik évben a szervezõk is kérték, hogy ha egy mód van rá, akkor csak lightosan.

dronkZero
Tavaly ballib kormányunk volt, idén meg keresztény-konzervatív jobboldali, és "rend"-et ígértek.

Nagyon egyszerû módja a statisztika javításának néhány száz darab, órák alatt "felderített", megoldott drogos bûntény...

Aztán lehet, hogy csak én vagyok paranoiás...

tavalyin nemtortent semmi erdekes azthiszem 1 sracot vittek el de aztis azert mert 2 cserepes novennyel rohangalt😄

dronkZero
Ja, ha téged ez megnyugtat, hogy magánterület... A vietnámi kertészek is magánterületen termesztenek, a diszkórazziák is magánterületen történnek, meg a dílereket is magánterületen kapják el a lakásukban.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a rendõrség intézkedhet magánterületen. Az a dolga.

Az más kérdés, hogy elnézik ezt a rendezvényt, de az csak jóindulaton múlik. Én meg abban nem bízok.

Hát már csak épp õk hiányoznak onnan. Aztán meg kezdõdik a drogos köcsögözés arra jönnek a sünök és már meg is van az a jóféle budapesti felvonulásos ellen demonstrációs feeling, ami pár hasonló rendezvényt jellemez.
Hát ez tényleg nem kell, fõleg amikor épp lazulni megy ki a jónép.
Nekem még mindig az a véleményem hogy PEACE.
Magánterület, nem para... még a jobbikosok sem mennek oda 😊!

http://www.youtube.com/watch?v=dF3AAq5lexU&playnext_from=TL&videos=kKUK7GyOoog
nekem nem, remélem a sünöknek sem.
dronkZero
Ez nem para egyébként?

Margitsziget, Nagyrét.. lehet én is ott leszek.. de még nem tuti 😊
R4VII
Hol lesssz?<#crazya>

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Daffit
See you there <#vigyor2>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

máj. 9-én jön valaki az éves marihuana feszt.-re?
Depridol
felfogás kérdése😊

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Lacee
sajnos 😊

Depridol
én is eképpen fogalmaztam volna meg😉
kínálati piac van😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Daffit
Ja ezt Cabellnek akartam címezni.

Daffit
A fû szerintem felerõsíti a lelkiállapotodat, de erre is lehet gyúrni, mert ha jól akarod érezni magad, akkor jól fogd. Ha pedig azon parázol, hogy szar lesz, akkor olyan is lesz.
Próbálj meg pozitívan gondolkozni és lazulni, minden rendben lesz. Nyugodj meg és add át magadat az élvezetnek. Rakj be egy vicces filmet és nézd, ne gondolkozz csak nézd!

hát igen ez a magyar valóság gyerekek: a drog káros az egészségre és sajnos nekik is ezt kell tolni a médiában. De azért volt egy érdekes felvetés a riportban; az, hogy Kaliforniában egyre fiatalabbak és nyitottabbak a politikusok és ez is kihat az ottani törvénykezésre. Sajnos míg az ottani politikusok egy része Woodstock-ban nõtt fel addig a mi politikusaink egymást súgdosták be az átkosban. Na de hátha majd egy fiatalabb generáció itt is észbe kap egyszer.
dronkZero
Seggnyaló simulékony, gerinctelen pöcs az az ember. Ha holnap legalizálnák, akkor arról kezdene sztorizni, hogy az anyja is 30 éve ezt használja a szklerózis multiplexére... Ezért kapja a pénzét, hogy verje az emberek fejébe az aktuális kormánypropagandát minden reggel.

Olcsóvér
sok begyepesedett agyú politikus

Acer Aspire one

a ma reggeli bumerángban:
Bocskor "A magyar törvények értelmében ... a drogok károsak az egészségre a kaliforniai törvények értelmében annyira nem..."

ez milyen már?

a magyar törvények értelmében az ég színe piros
<#conf>
R4VII
Uramisten😄 Mi lenne veled ha megennél 5 gramm gombát vagy 2-3 cetlit?... 😄

-Én soha nem adok ki pénzt a kezemböl ha nem láttam elöte az "árut szerintem ha valaki "beválal" egy ilyen üzletet ha átbasszák megérdemli!

¨Üdv. \\Charlie B.
lajk 😄

dronkZero
Ezt nem tekintem átverésnek. Átverés az, ha _semmit_ nem kapsz a pénzedért. Vagy mondjuk oregánót.

Minden egyéb esetben az van, hogy ott van annyi, amennyi, olyan, amilyen, annyiért amennyiért. Viszed, vagy nem, ennyi a te döntésed.

Lacee
olyan volt már, hogy néha kisebb volt a mennyiség (0.8-0.6), de nem nagyon van mit tenni, a Fogyasztóvédelemnél mégsem jelenthetem be 😊

nektek már volt olyan, hogy átvertek, illetve át akartak verni titeket? nálam már 2szer próbálkoztak, de nem jött össze nekik 😄
u.i.: holnap van a szülinapom 😄
szerintem egyszerûen nem tudod hol a határ, nem kell egybõl elszívni az egészet...kb az az "élmény" amit te leírsz az az elsõ szívásomhoz kötném, szívtam mer dejo még akarok, aztán meg bedõltem az ágyba és ha valaki hozzámszólt elküldtem a csába mer nagyon szarul voltam. de már 2 éve élek a zöldséggel és azóta sok minden jóban volt részem😛